AfS:n Kasselstrand: Vähintään puoli miljoonaa uusruotsalaista tullaan palauttamaan

Kuvakaappaus 2018-07-03 10-04-51.png
Kasselstrand vasemmalla.

Ylivoimaisesti parasta antia Almedalelinissa tähän asti antoi Alternativ för Sverigen Gustav Kasselstrand, joka täräytti SVT:n lähetyksessä, että AfS on valmis lähettämään 500 000 uusruotsalaista takaisin kotiin.

SVT:n poliittisella toimittajalla meni hetkeksi pasmat sekaisin kun hän ällistyneenä totesi, että kyseessähän on kansanpuhdistus. Kasselstrand sanoi, että Ruotsin selviytymisen kannalta ei enää riitä, että maahanmuutolle laitetaan nollatoleranssi vaan jo maahan tulleita pitää alkaa lähettämään takasin kotiin.
– Jos nykyiset ongelmat aiotaan korjata niin on uskallettava puhua kotiinpaluusta. Eikä mitään pienimuotoista vaan suurella kädellä. Ne puolueet, jotka eivät puhu tästä asiasta eivät ole myöskään ratkaisemassa ongelmaa. Sverigedemokraatitkaan eivät uskalla puhua tästä kotiinpaluusta ja siksi Alternativ för Sverige tulee saamaan tulevaisuudessa kasvavaa kannatusta.
Kasselstrand kertoi edelleen, että kolmansista maista tulleiden uusruotsalaisten oleskeluluvat on tutkittava uudestaan alkaen ainakin vuodesta 2000.
– Tietyillä ryhmillä ei ole enää mitään tarvetta turvapaikalle, heidät lähetetään kotiin. Niin ikään yksilötasolla arvioidaan miten henkilö on tullut Ruotsiin, onko ottanut osaa millään tavalla yhteiskuntaa, tehnyt rikoksia tai sellaista. Tästä muodostuu arvio kotiinlähettämisestä. Se tarkoittaa, että todella moni joutuu lähtemään kotiin. Vähintään puoli miljoonaa.
Kasselstrand kiistää, että kyseessä olisi ”puhdistus” vaan vain keino ratkaista Ruotsin ongelmat.
– Vanhat puolueet ovat luoneet ongelman ja me aiomme nyt ratkaista sen. Ruotsi on romahtanut laittomaksi maaksi.
Kasselstrand ei näe takaisinpaluulle mitään ongelmaa edes toteutuspuolella.
– Jos Ruotsiin on tullut muutamassa vuodessa miljoona tulijaa niin ei pitäisi olla ongelma lähettää aluksi sellaiset puoli miljoonaa kotiin. Maahanmuutto on ollut suuri automaatti, joten miksi ei kotiinpaluu?
Niin ikään Kasselstrand kertoo, että viranomaisten joukossa tullaan tekemän siivousta.
– Suurin ongelma viranomaisten joukossa on se, että siellä on valtavat määrät vasemmistoaktivisteja. Esimerkiksi maahanmuuttovirastossa on turvapaikka-aktivisteja, jotka käyttävät viranomaiselintä omana leikkitupanaan. Ylipäätään monet viranomaiset ovat vasemmiston valtaamia; koulu, päiväkoti jne.
Kasselstrand uskoo, että puolue tulee nousemaan.
– Tällä hetkellä olemme jossain parissa prosentissa, mutta kun seuraa sosiaalista mediaa niin meistä puhutaan eniten.
Klipin voi katsoa alta.
https://www.svtplay.se/klipp/18531778/mitt-i-almedalen-smapartier

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lupaus
Lupaus
3.7.2018 10:17

Ihanaa Gustav! Jos todella sen teet olen valmis repimään SD- jäsenkirjani ja äänestämään sinua alati ja iäti.

Risto Kantonen
Risto Kantonen
3.7.2018 11:14

Hyvä että on edes jokin poliittinen taho joka sanoo nämä karut tosiasiat suoraan ja kaunistelematta. Jos ei muuta niin se pistää painetta muihin poliittisiin toimijoihin.

Ihan yksinkertaisia asioita
Ihan yksinkertaisia asioita
3.7.2018 11:16

EIhän tässä ole kyseessä mikään ”kansan puhdistus”. Kotiin lähetettävät eivät kuulu ruotsalaiseen kansaa. Eli kansaa ei puhdisteta millään tavalla.
Kyse on sotaa ja/tai vainoapaenneiden turvapaikanhakijoiden turvapaikka-oikeuden uudelleen arvioimisesta. Jos uhka on poistunut, niin henkilön oikeus oleskella maassa tulee peruuttaa. Ja häet tulee passittaa kotimaahansa. Tämä koskee myös niitä henkilöitä jotka ovat turvapaikka-aikana syntyneet väliaikaisessa kotimaassaan. Perheiden on hyvä pysyä yhdessä ja syntyneet ovat kuitenkin omaksuneet rotunsa ja kulttuurinsa tavat vanhemmiltaan. Siksi kokonaiset perheet on hyvä palauttaa kerralla.
Aivan ensimmäisenä tulee peruuttaa niiden henkilöiden turvapaikkaoikeus jotka ovat syyllistyneet rikokseen tai olleet osana sitä. Esim. uhkailut, raikaukset ja/tai jengien väliset tulitaistelut, kaikkien heidän turvapaikkaoikeus tulee peruuttaa välittömästi. Sillä kaikki ovat olleet osallisina yhteiskuntarauhaa rikkovassa toiminnassa. Jos ketään ei olisi paikalla, ei kukaan ammuskelisi, tappelisi, ryöstäisi, raiskaisi, myisi huumeita tai muuten olisi rikollisessa toiminnassa mukana.
Nämä ovat niin yksinkertaisia asioita että luulisi suomen aknsankin ymmärtävän ne. Se etteivät politikkomme ymmärrä näinkään yksinkertaisia asioita, ei minua yllätä. Mutta kansan luulisi ymmärtävän.

Suomi Finland
Suomi Finland
3.7.2018 12:17

Kyllä. On rasismia väittää, että palautettavien olosuhteet jotenkin huonontuisivat palautusten myötä. Yhteisen kulttuuritaustansa vuoksi sopeutuminen on liki välitöntä.
Jos jotain ongelmia ilmenee, niin pari länsimaissa piirrettyä pilakuvaa ratkaisee asian ja kohdemaissa saavutetaan täydellinen konsensus.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
3.7.2018 11:19

Jos nyt sitten niin ihmeellisesti kävisi, että Ruotsin vaalien jälkeen maan matu-politiikka tekisi täyskäännöksen, niin epäilemättä Ruotsista alkaisi laittomasti maassa olevien ryntäys Suomeen, jossa juuri tätä tarkoitusta varten sisäministeri Mykkänen pitää läntistä maarajaa auki.
Nuo ryntääjät pitäisi minun mielestäni ohjata suoraan Helsinkiin, missä heitä kaikkein eniten odotetaan ja rakastetaan.
Sellainen vähintään 100 000 laitonta matua olisi varmaan Helsingin poliisilaitoksenkin (1 300 poliisia) mielestä sopiva määrä.
Eiköhän alkaisi kohta meilläkin järki toimimaan paatuneimmankin suvakin päässä.

Vittuuntunu Stadilaine'
Vittuuntunu Stadilaine'
3.7.2018 16:52
Vastaa...  Nestori Lundahl

Tämä Helsinkivastaisuus on tässä aika mielenkiintoista. Kai sinä ymmärrät, että vaikka rikastaminen tapahtuu täällä Helsingissä, niin koko maa kuitenkin joutuu maksamaan siitä tavalla tai toisella? Ja aikanaan rikastus levitetään myös muualle Suomeen ihan asuntopulan takia? Sitä ennen se imee valtavasti elinvoimaa (riihikuivaa) pohjoisesta.
Usein on tullut mieleen, että onko tämä Helsinki vs. muu Suomi-asetelma tahallaan ylläpidetty. Kansan kahtiajaosta huolestuminen on lähes päivittäistä, mutta jostain syystä tämä kahtiajako ei tunnukaan olevan kovin tärkeä asia..?
Divide et impera? Mitä pienempiin kilpaileviin yksiköihin kantasuomalaiset saadaan jaettua, sitä helpompi heitä on viedä sinne minne he eivät halua mennä, kuten tässä kysymyksessä.
Sitäpaitsi, valtaosa stadilaisista ei edes ole täältä kotoisin, kuten minä. Esimerkiksi suurin osa eduskunnan ”Helsingin herroista” on muualla syntyneitä. Siinäkin mielessä tämä ajattelu menee hieman metsään. Ikävä kyllä isojen kaupunkien asema alueellisina ja bisneskeskuksina ja varsinkin yliopistot näyttävät imevän kaiken saastan maakuntia myöten ja siitä todellakin kärsii koko maa.
Suomalaisten pitää olla ehdottoman yhtenäisiä näissä tärkeimmissä kysymyksissä Hangosta Petsamoon!

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
28.8.2018 17:42

Kolmannen polven helsinkiläisenä en ole mielestäni mitenkään erityisen helsinkivastainen, mutta olenpahan tullut siihen käsitykseen, että juuri Helsingissä näitä eniten kaivataan ja rakastetaan, joten siksi ne voisi ohjata suoraan sinne minne ne lopulta omasta halustaankin valuvat.

Leso
Leso
3.7.2018 11:46

Vain puoli miljoonaa? Höh.
Kyllä taas huomaa että ei ole mitään kunnianhimoa ja täyttä tavoitetta.
Kaikki. Ihan joka ikinen. Ja niiden jatkeet eli puolikantikset kanssa. Äiteineen.

Leso
Leso
3.7.2018 11:56
Vastaa...  Leso

Huomatkaa, että sanoi, että ”valmis lähettämään”.
Se ei tarkoita, että lähettää.

Leso
Leso
3.7.2018 15:08

Edelleenkään ei ole lähettänyt ainuttakaan, joten…
Tsori, mutta teot, ei sanat ja kaikista vähiten ääntenkalastuslupaukset.
Politiikka on jo nähty.

Anonymous
Anonymous
3.7.2018 13:20

Kaverilla on unelma – ”Jos Ruotsiin on tullut muutamassa vuodessa miljoona tulijaa niin ei pitäisi olla ongelma lähettää aluksi sellaiset puoli miljoonaa kotiin.”
Tässä ei sinänsä mitään ongelmaa olekaan, jos tulijat ovat valmiita myös lähtemään omin jalon takaisin. Jaksan kuitenkin epäillä moista…

Ilmari
Ilmari
3.7.2018 13:26

Löyhästi asiaan liittyen mahdollisen palautuksen aikataulusta. Kun Viro oli itsenäistynyt ja Venäjän armeija haluttiin pois maasta, Venäjä alkoi selitellä, että ei se niin helposti käy, että siihen menee viikkoja, kun pitää kaikki varusteetkin ottaa mukaan. Viro totesi, että yhdessä päivässä ne tänne tulivatkin ja täysissä varusteissa, niin että samassa ajassa voi poistuakin.

Jocke
Jocke
3.7.2018 13:48

Onko kukaan Ruotsissa tai muualla, päättävistä poliitikoista, edes uskaltanut ajatella mitä tehdään kun tilanne on mennyt siihen pisteeseen missä se on Lähi-Idän maissa?
Että mitkään lait eivät ole voimassa. Vain aseistetut joukot voivat liikkua vapaasti.
Talous on täysin valtion hallinnan ulkopuolella, kukaan ei maksa veroja jne. loputtomiin.
Luultavimmin jokainen on vain ajatellut, Mauno Koivistoa lainatakseni, että ”Kyllä se siitä”. Uskallusta ei ole riittänyt pitemmälle.

Albert
Albert
3.7.2018 14:28

Suomeen tarvitaan myös samaa otetta.
Syy on itsestään selvä… Kaikki jotka on otettu mm. Ex-Yugoslaviasta ja /tai Somaliasta eivät tarvitse enää turvapaikkoja eivätkä mitään muutakaan vastaavaa erityistukea missään muodssa, kaikista vähiten taloudellista tukea. Koskee myös irakilaisia kollektiivisesti alkaen Saddamia joskus 90-luvulla paenneista aina jatkuen 2015 rynnäkössä Suomeen tulleisiin.
Monesta asiasta voi olla eri mieltä mutta siitä vallitsee yksimielisyys että kun kotimaassa sodat loppuvat niin sen jälkeen pitäisi palata välittömästi maataan rakentamaan?
Kaikista eniten risoo se että Irakiin nousee ostoskeskuksia, pilvenpiirtäjiä, uusia kouluja, terveydenhuoltolaitoksia ja milloin mitäkin kovaa tahtia (Aivan samalla tavalla kuin Somaliaankin BTW) ja kaiken lisäksi Iraq on ÖLJYVALTIO mutta silti jonkun Suomen pitäisi heidän kansalaisiaan elättää?
Miksi ihmeessä ja millä ihmeen logiikalla Suomi elättää ÖLJYVALTION kansalaisia joilla on rauha maassa ja jälleenrakennus päällä niillä alueilla mitkä vahingoittuivat 2010 luvun alussa käynnissä?
Mitä tulee sotilaskarkureihin (Irakin armeija) niin heidät armahdettiin jo vuonna 2016 kollektiivisesti, eli heitä ei odota syytteet kotimaassaan enää mikäli siihen vedotaan. Koskee myös poliiseja jotka pakenivat paikoiltaan joten siihenkään ei voi vedota. Lopuksi kaiken kruunaa Irakin pääministerin virallinen, kansainvälinen ja julkinen kutsu palata kotiin vuodelta 2016 ja kutsua on jaettu sen jälkeenkin vielä Lebanoniinkin paenneille suurlähettilään toimin.
Viimeksi 3 päivää sitten:
http://www.dailystar.com.lb/News/Lebanon-News/2018/Mar-04/440188-iraq-now-safe-says-ambassador-urges-lebanons-refugees-to-return.ashx
Eli mikä on epäselvää enää tässä vaiheessa näiden suhteen?
Mikäli vetoavat siihen että joku ”vainoaa” niin Irakin poliisille voi käydä ilmoittamassa asiasta, Irakin poliisi ei vainoa ketään vaikka ehkä joltain murhaajasta, terroristista, sotarikollisesta tai pankkiryöstäjästä siltä voikin tuntua mutta he eivät ole sellaista sakkia jota pitäisi suojella mistään syystä.
Somaliassa on kuulemma jopa sellainen ravintola keskellä Mogadishua jonka nimi on ”Vantaa”. Eli eiköhän Suomi ole nyt jo tehnyt osansa ja ihan h….vetisti ylikin senkin kansan elättämisen ja sivistämisen suhteen, nyt on aika heillekin palata kotiin alkaen Suomessa rikoksia tehneistä ja Somaliassa aktiivisesti lomailevista.

Somppulaa pitää supporteerata miljardeilla, on se niin hieno maa!
Somppulaa pitää supporteerata miljardeilla, on se niin hieno maa!
3.7.2018 17:07
Vastaa...  Albert

Noh noh, onpas ilkeetä. Ruotsi on ainakin kiltti ja aikoo lähettää Zoomaliaan 3 miljardia kruunua vuosina 2018-2022 vai mites se MPn lunninokkamatami taas sanoikaan.

Leso
Leso
4.7.2018 12:35
Vastaa...  Albert

Ihan ihquinta ja rikkainta on, että ainakin Albania ja Makedonia piiti pari vuotta sitten ohjelmaa, jotta kaikki ulkomaiset isot investoinnit oli yhden (1) euron verolla per vuosi.
Makedonia oikein maksoi isosti tätä mainostaakseen joka fakin lentokentällä.
Eli Coca-Cola-tehdas Tiranan tai Skopjen lähiössä maksoi yhden euron veroa vuodessa.
Hitsi, kun en osaa tehdä sosasolaa.
Jännintä on, että näin on.

Leso
Leso
4.7.2018 12:57
Vastaa...  Leso

Niin ja senhän te eri nohevat muistattekin, että al-Taeen perheen pää on Puolassa Irakin diplomaattina, mutta käy Vantaan Martinlaaksossa hakemassa ilmaista terveydenhoitoa, koska paperit.
Vanhempi poikansahan on jättänyt lukion kesken, mutta koska irakki niin pätevä Ahtisaaren firman kommentaariksi.
Se nuorempi on kiva ja ihan tolkun immeinen, irakiksi. Ei olla oltu puheväleissä sitten 18.8.2017.
Kiinnostaisi tietää, että mitkä on sen Salasala-jonkin IL-kommentaattorin speksit.

Murphy
Murphy
3.7.2018 15:16

Albert Hyvä, joka sana totta. Vain täydellinen tietämättömyys,yhdistettynä ideologiseen absurdiaan, pitää yllä tätä hullutusta.

BSS
BSS
3.7.2018 16:27

Hyvä jos AfS pääsee Riksdaagiin niin pian kuin mahdollista jotta voivat SDn kanssa haudata vanhat kaunat ja muodostaa enemmistöhallituksen. Ja sitten- mina damer och herrar!- tuleekin aivan toinen ääni kelloon ja Växjön kovaääninen lakkaa joikhaamasta samana päivänä.

kanander
kanander
3.7.2018 17:54
Vastaa...  BSS

Poliittinen hörhö ja mamu-kriittisten voimien hajottaja. Lahjaton joulupukki.

huugo
huugo
3.7.2018 17:46

Jaa näkis vain tämänkin vaalilupauksen tekoina. Samaa tai vastaavaa sontaa on kuultu mm. soinin suusta. Kun hillotolppa häämöttää, teot ovat muuta kun porvarit antavat vaihtoehdot. Siinä aatteet unohtuu hyvin äkkiä leveän elämän tieltä. En usko että mikään muuttuu….. vain tuuli huulia liikuttaa.

Hauki
Hauki
4.7.2018 12:19

Kyllä minä sanoisin että pari-kolme miljoonaa mieluummin.