Hovioikeus tuomitsi Klajdi Dumbon 2 vuoden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kuvakaappaus 2018-07-03 17-07-52.png

 

Helsingin hovioikeus piti ennallaan Helsingin käräjäoikeuden tuomion ja näin ollen uussuomalainen Klajdi Dumbo tuomittiin 2 vuoden ehdottomaan vankeuteen 15.7.2015 tehdystä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tapahtuma-aikaan 21-vuotias Dumbo oli syytelauselman mukaan tavannut tapahtuma-aikaan 14-vuotiaan tytön Helsingin rautatieasemalla. Asemalla Dumbo otti tyttöä kädestä kiinni ja lähti viemään tätä väkisin Kaisaniemen puistoon. Siellä Dumbo jatkoi väkistämistä mm. pussaillen tyttöä ja tunkien kätensä tämän paidan alle.

Sen jälkeen Dumbo sai revittyä tytön housut alas. Tyttö oli vatsallaan maassa kun Dumbo raiskasi tytön anaalisesti. Anaalisen yhdynnän jälkeen Dumbo pakotti tytön ottamaan kikkelinsä suuhun.

Dumbo kiisti tapahtuneen siten, että he olivat vain harrastaneet viatonta pussaamista ja tyttö oli antanut käsihoitoa. Niin ikään Dumbo kertoo, että ei tiennyt tytön olevan niin nuori.

Oikeus kuitenkin katsoi, että teko tuli toteennäytetyksi tytön kertomalla tavalla ja, että Dumbon piti tietää tytön olevan alle 16. Näillä perusteolla siis 2 vuotta vankeutta. Dumbo pysyy vangittuna tuomion lainvoimaan asti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Hovioikeus tuomitsi Klajdi Dumbon 2 vuoden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

  1. Pelkkä nimi vituttaa. Dumbo on Disneyn norsu. Disneylle ei varmaan tullut mieleenkään että se voisi olla ihmisen nimi.

   1. ”Disneylle ei varmaan tullut mieleenkään että se voisi olla ihmisen nimi.”

    Eihän se tässä tapauksessa ollutkaan. 😀

    12
  1. jos joku suomalainen pedofiili olisi saanut tuomion esim. gambiassa, niin emme varmaan haluaisi häntä/ sitä takaisin? kehitysmaiden viranomaisilla on kuitenkin enemmän munaa -eivät ota takaisin rikollisia joista ovat jo päässeet eroon.

   16
 1. Mitä tuon ikäinen tyttö tekee aikuisten miesten seurassa Kaisaniemen puistossa tuohon kellonaikaan? Tytöllä ja sen vanhemmilla on osasyyllisyys kun päästivät yksin kulkemaan. Tuohon aikaan on lasten nukkumaanmeniaika. Tyhmiä vanhempia.

  6
  7
  1. Asemalla Dumbo otti tyttöä kädestä kiinni ja lähti viemään tätä väkisin Kaisaniemen puistoon…ei tuossa sanottu kellonaikaa.

   Ennemminkin kysyisin miksei joku aikuinen pysäyttänyt Dumboa kun veti likan väkisin puistoon, varmasti on huutanutkin.
   Tuollaisilla kommenteilla ei kyllä paranneta maailmaa yhtään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.