Liberaalit: Mitään yhteistyötä ei tehdä Sverigedemokraattien kanssa

Kuvakaappaus 2018-07-03 16-36-45.png

 

Tänään Almedalenissa puheita pitivät Liberaalipuolue ja puolueen puheenjohtaja Jan Björklund teki yhden asia selväksi. Ei mitään epäselvyyttä mikä on homman nimi: sverigedemokraattien kanssa ei tehdä kertakaikkiaan minkäänlaista yhteistyötä.

– Haluan sanoa tämän nyt selvästi: Liberaalit eivät tule koskaan olemaan sellaisessa hallituksessa, joka tekee yhteistyötä Sverigedemokraattien kanssa. Se on nationalistinen puolue, jonka toinen jalka on rasistisessa myllyssä, Björklund sanoi hyvin painokkaasti.

Valiokuntapaikoille Björklund ei ollut niin jyrkkä.

– Sillä ei ole mitään tekemistä yhteistyön kanssa vaan äänestäjien huomioonottamista.

Muuten Liberaalien puheet olivat jonninjoutavaa lätinää, joita ei kannata edes mainita; pitäisikö lapsille antaa numerotodistukset neljännellä luokalla vai ei. Syksyn vaalien kerrotaan käsittävän sitä tuleeko Ruotsiin kansanäänestys EU:sta vai ei.

– Äänestäjinen pitää ymmärtää, että vaaleissa on tarkastiottaen kysymys EU-äänestyksestä, jota Jimmie Åkesson vaatii. Joten kannattaa äänestää sitä silmällä pitäen, että ollaanko mukana EU:ssa vai ei.

Joka tapauksessa alkaa olemaan aika selvää pässinlihaa mitä tapahtuu syksyn vaaleissa jos Sverigedemokraatit saavat jytkyn. Yksikään puolue ei aio tehdä yhteistyötä, joten tuskinpa Sd:tä nähdään myöskään hallituksessa ja muissa tärkeissä tehtävissä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Liberaalit: Mitään yhteistyötä ei tehdä Sverigedemokraattien kanssa

 1. Liberaalit on yksi kolmesta pienpuolueesta, jotka on vaarassa pudota alle 4% äänikynnyksen. Ei tosin niin suuressa kuin kristillisdemokraatit ja ympäristöpuolue. Sitten ei enää tarvitse murehtia yhteistyökuvioita, jos ei saa yhtään kansanedustajaa.

  22
  1. Totta. että liberaalit ovat ”vain” pikkupuolue, mutta Ruotsissa se ei aina ole niin varmaa. Onhan nytkin Miljööpuolue hallituksessa ja silti se on vain marginaaliöyhöttäjien puolue..

   10
  1. Älähän nyt ole noin pessimistinen! Maahantunkeutuminen ja rikastuminen jatkuu ja jatkuu, joten koko ajan muututaan enemmän muslimivaltioksi 😉

   10
 2. Mitvit nyt taas? Ollaanko siellä niin vitun peloissaan, että femakkohomojen on pakko avautua kun on paha mieli?

  Siis olenko mä nyt ihan ilmasta kännissä vai eikö tämä muka ole numero kakkos postaus samasta aiheesta?
  Eri nimet, eri puolueet? Tän saman vrk:n aikana?

  Jos niin aina parempi. Vitun idiootit ne jaksaa, mutta minä jaksan vielä enempi, ja lisää naftaa tulille.

  Jos joku mulle sanoo, että nyt riittää, että en oo missään tekemisissä, mä vastaan että ookoo.

  Kohta ongelma tulee siinä, kun mä oikeasti sitten katson, kun niille tulee Pb:t päähän.
  Toki ymmärrätte, että se ongelma loppuu nopeasti. Liian myöhään, liian idiootti.

  Ikävästi kovat keskustelijat ei osaa keskustella.

  1
  5
 3. Toivottavasti äänestäjät eivät anna ääntään niille puolueille, jotka eivät halua tehdä yhteistyötä Ruotsi demokraattien kanssa. Luulisi jokaisen tajuavan mistä tässä on kysymys, pahat voimat haluavat kaikin keinoin estää Ruotsi demokraattien valtaan pääsyn, jotta he eivät missään tapauksessa keskeyttäisi globalisaatiohulluutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.