Malmössa ammuttiin taas, tällä kertaa kohde jäi henkiin

Kuvakaappaus 2018-07-03 09-39-35.png

Viime yönä yritettiin harventaa uusruotsalaisten pataljoonaa Malmössä, mutta kohde jäi tällä kertaa henkiin.

Poliisi sai hälytyksen puoli yhden jälkeen yöllä, että Nydalassa Malmön ongelma-alueella ammutaan. Poliisi lähti paikalle kymmenien partioiden voimin. Alueelta löydettiinkin maasta makaamasta haavoittunut mies, joka toimitettiin sairaalaan. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että mies on vakavasti loukkaantunut.
Poliisi eristi heti tapahtumien jälkeen alueen ja sitä haravoitiin koirien avulla mahdollisten jälkien toivossa. Niin ikään Rosengård-Fosie-ympäristön liikennettä pysäyteltiin. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni teosta. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.
Poliisi ei ole pystynyt selvittämään aiempaan kolmois- ja yksöismurhaa, joten kohteita on odotettavissa edelleen. Tietojen mukaan nyt ammuttu kohde oli arabiinotaustainen.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mahtaa mummo ihmetellä kun aseistettu vartija vahtii lääkärin oven edessä?
Mahtaa mummo ihmetellä kun aseistettu vartija vahtii lääkärin oven edessä?
3.7.2018 10:10

Malmössa ammutaan aina! Joskus jää kohde henkiin ja rampautuu, joskus kuolee. Joka puolella ammutaan nykyään koska Ruotsin hallitus tykkää että kehitysmaalaisten on saatava tulla tänne ja jos he ampuvat se on meidän vikamme. Olemme olleet huonoja isäntiä, emme tarpeeksi vieraanvaraisia ja inkludeeraavia. Emme ole kutsuneet heitä koteihimme kaffelle ja päivälliselle ja olemme katsoneet vinoon kun kehitysmaalainen huumeparoni porhauttaa ohitsemme Ferrarilla.
Kehtaamme myös valittaa että esim. sairaanhoito on mennyt niin huonoksi. No, meneehän se huonoksi kun henkilökunnalla on raskas työ ja sen lisäksi se pelkää henkensä edestä (utopiaa vielä 10-20 vuotta sitten). Nyt pelkää. Joka kolmatta lääkäriä on potilas uhannut potilas ja joka neljättä lääkäriä on potilaan omainen uhannut. Ensiapupoliklinikat saavat aseistetut vartijat lähivuosina.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
3.7.2018 11:19

ei meidän tarvitse olla kateellisia, se on jo tulossa hölmölään sama meininki, kiitos mahtavan hienojen päättäjien ansiosta ja suvakkien…kiitos….

Assosiaaleja
Assosiaaleja
3.7.2018 11:20

Tämäkin kaveri ja koko sen perhe vanhempineen ja sisarineen: Ulos maasta vaan. Jos ei perhe saa yhtä henkilöä kuriin niin pihalle vaan. Unkarin linja käyttöön.

Numento
Numento
3.7.2018 12:26

Missä viipyvät arabiinopataljoonien välisestä sotatilasta tarkka-ampujat ? Simbad Hayha peliin ja kiiruusti niin harvennus alkaa sujua toiseen malliin. Saatana että vituttaa tommonen lepertely ja tunarointi. Silloin kun otetaan tosissaan yhteen niin siinä pitää olla tappamisen meininki.

Leso
Leso
3.7.2018 15:35

”Malmössa ammuttiin taas, tällä kertaa kohde jäi henkiin”
”Poliisi kertoo tiedotteessaan, että mies on vakavasti loukkaantunut.”
Miksi? Juuei kyllä ei pitäisi jättää kitumaan, IMHO.
Niin taas taakka kasvaa isommaksi taakaksi, kun pitää vaipatkin vaihtaa eikä sitä parkunaa kukaan jaksa kuunnella.
Jos ja kun, tietenkään, ne ei itte taaskaan osaa, niin näytetään mallia.
Just silleen että jos ja kun, tietenkin kun, somalit raiskaa, se on niin että yhtä raiskaria kohden lähtee 10 heimolaiselta pallit.
Plus raiskarilta tietty.
On hyvin humaania. On ne sitten vielä elossa. Se on humaania. Eläminen on ihmisoikeus.