Miten turistin kannattaa toimia, jos joutuu ampumistilanteeseen

ammunition-3348687_960_720.jpg

Malmössä on nyt siis parin viikon aikana ammuskeltu reippaanpuoleisesti. Viisi kohdetta on ammuttu kuoliaaksi ja kahdeksan kohdetta on saanut enemmän tai vähemmän pahoja ampumavammoja.

18.6. maanantaina juhannusviikolla ammuttiin Malmön keskustassa kolmen kohdetta hengiltä ja neljä sairaalan ampumahaavojen takia.
21.6. torstaina ammuttiin Malmön Lindängenissä hengiltä nuorukainen.
23.6. lauantaina haavoittui nuorukainen Lindängenissä. Tällä kertaa luodit olivat nirhaisuja.
3.7. tiistaina yöllä ammuttiin nuorukaista, joka jäi kuitenkin henkiin.
3.7. tiistainan iltapäivällä ainakin kolmea kohdetta. Yksi lautoihin, kaksi sairaalan paareihin.
5 kuollutta, 8 sotavammasairaalaan. Aika isonpuoleinen luku reilussa parissa viikossa.
Tietojen mukaan kyseessä on ainakin kaksi eri jatkumoa. Viime öinen ja nyt päiväinen ammunta oli suorassa yhteydessä toisiinsa, kun taas Lindängenin haavoittunut kohde on hieman epäselvä. Lindängenin kuollut kohde olisi yhteydessä kolmoismurhaan. Kolmoismurhan kohteet olivat ammattirikollisia, eli Malmön alamaailman kingejä, arabitaustaisia. Kun taas tämän päivän kohteet ja ampujat eivät olleet kovinta raskasta sarjaa.
Tämän päiväiset kohteet ovat myös arabitaustaisia, mutta heillä ei välttämättä ole siis suoraa yhteyttä kolmoismurhaan. Kannattaa huomioida se, että tämän päivän iltapäiväammuskelu oli hieman epäonnistunut paikkavalinta. Kohteet pääsivät maastoutumaan kun taas kolmoismurha oli suunniteltu paremmin tekopaikalta. Siellä kohteilla oli todella vähän maastoutumispaikkoja ”kivikaupungissa”. Ainoat piilopaikat ovat autojen takustat kun taas tämänpäiväisissä ammunnoissa oli ”metsäsodan” elementit.
Miten turistin kannattaa toimia jos oleskelee Malmössä, tai muualla, ja joutuu tilanteeeseen?
Kun kuulostaa vähänkin ampumiselta lyö maihin. Älä liiku vaan ole niin maassa kuin vaan voi olla ja odota se minuutti kun tilanne on ohi. Niin tekevät muutkin malmöläiset eikä sitä pidä hävetä. Se on tervettä itsesuojeluvaistoa. Tärkeintä on tosiaan olla liikumatta. Ampuja voi luulla pakenevaa sivullista kohteeksi ja ampua summittain perään. Maahan ja liikkumatta!
Kun tuntuu siltä, että ampuminen on ohi niin, lähde pois paikalta. Älä jää auttamaan kohteita, älä soita poliisiin äläkä tee yhtään mitään muuta kuin poistu paikalta. Älä leiki sankaria äläkä pelastuslaitosta. Kohteiden elämälle on aivan sama jäävätkö henkiin vai eivät. Kukaan malmöläinenkään ei auta heitä vaan antavat viranomaisten hoitaa homman.
Jos haluat jäädä paikalle uteliaana, mene ihmisjoukkoon, joista voit olla varmoja, että he ovat sivullisia. Älä kuitenkaan jää kuvaamaan aivan avoimesti, sillä et voi tietää kuka ympärillä olevista henkilöistä on ollut osallisena taistelussa. Puuttumalla tapahtumiin vaarannat mahdollisesti oman elämäsi koston kohteena. Facebookiin omalla profiililla levitetyn ”todistajavideon” kohde on konkreettinen seuraava uhri. Varsinkin jos videolla näkyy jotain sellaista, joka otetaan oikeudessa huomioon todistusaineistona.
Yleisesti hyvä toimintaohje on: Ensin maihin. Sen jälkeen et ole nähnyt mitään, kuullut mitään etkä muutenkaan tiedä mistään mitään.
Ei kannata aliarvioida sotajalalla olevia tyyppejä.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Leso
Leso
3.7.2018 21:33

”Ei kannata aliarvioida sotajalalla olevia tyyppejä.”
Juuri näin.
Siksi mä oon paskastaanien mielestä parasta niiku evö.

waTun tirkistelija
waTun tirkistelija
3.7.2018 21:55

Eiköhän olisi vain paras kuolla eikä jäädä tänne helvettiin kärsimään. Montakohan neitsyttä sitä saisikaan?

Tjäreborg
Tjäreborg
3.7.2018 22:02

Miksi kukaan täysjärkinen haluaisi lähteä turistiksi Ruotsiin ollenkaan?

Ilmari
Ilmari
3.7.2018 22:06

Niin miksi tosiaan lähteä? Onhan nyt vaikka Syyria paljon turvallisempi.

Albert
Albert
3.7.2018 22:10

”Lyö maihin ja ole liikkumatta”
Ongelma tässä on se että kun ei tiedä onko kyseessä terroristinen hyökkäys jossa pyritään maksimoimaan siviili uhrien määrä hinnalla millä hyvänsä vaiko keskinäinen alkukantaisten heimojen sisäinen selvittely? Kutsutaan myös virheellisesti mafiaksi mutta AIDOLLA mafialla on tyyliä, kunniaa ja sääntöjä mm. siviileiden suhteen toisin kuin näillä apinoilla.
Kummassakin tapauksessa (Terroristit vai Heimolaiset) paukkuu Kalashnikovit, kranaatit lentää ja kakkosaseena otetaan käytöön 9-millinen kun ensimmäisestä kahdesta vaihtoehdosta on loppuneet ammukset ja suusta tulee ”Allahu Akhbar”?
Rikollisten keskinäisessä selvittelyssä maahan ja liikkumatta toimii, sitä en kiistä. Mutta terroristien hyökkäyksessä tärkeintä on paeta niin lujaa kuin lähtee, koettaa piiloutua ja/tai koettaa taistella vastaan sillä periaatteella ”Kuolen muutenkin, mutta lähden saappaat jalassa miehenä ja ostan naisille ja lapsille aikaa paeta”.
Itse olen päättänyt pyrkiä lähtemään kohdalle osuessa tavalla C. koska tulevaisuus näyttää muutenkin jo niin synkältä että väliäkö tuolla enää? Mielelläni ottaisin noista yhden mukaani mikäli luoja suo.
– Miten kyseisen tilanteen voi OIKEASTI välttää?
Yksinkertaisesti:
1. Älä asu maassa missä on tapahtunut ”Rikastusta”.
2. Älä matkusta maihin mikä on ”Rikas”.
3. Vastusta nykysen asuinpaikkasi ”Rikastumista” niin hyvin kuin pystyt.
4. Mikäli joudut pakon edessä menemään ”Rikkaaseen” maahan työmatkalle niin huomatessasi ympäristösi ”Värisevän” vaihda mahdollisimman nopeasti ympäristöä lähemmäs hotelliasi/ lentoasemaasi.
5. Älä puhu ”Rikkauden” kanssa, älä ole tekemisissä ”Rikkauden” tai ”Rikastajien” kanssa ja pyri välttämään näitä,
Siinä on ohjeet jotka tepsii. Ennaltaehkäisy.

waTun tirkistelija
waTun tirkistelija
3.7.2018 23:18
Vastaa...  Albert

Kävin juuri yhdessä näistä maista, joissa kaikkein leveimmät laardiperseet oli peitetty jätesäkein.
Olisi vain pitänyt olla peruutussummeri, ettei vahingossa jää alle: ”Varoitus, laardiperse peruuttaa!”

Kukapa ei kuolisi
Kukapa ei kuolisi
3.7.2018 22:12

Karuja, mutta varmaan päteviä selviytymisneuvoja. Mr. Nobodyn ei pidä päteä väärässä paikassa, jos mieli säilyttää ihmisoikeutensa hengittää. Sopeuduttava vaan vähähappisuuteen.

Hyödynnetään etelän kuuma temperamentti ja bisnesajattelun kylmä järki
Hyödynnetään etelän kuuma temperamentti ja bisnesajattelun kylmä järki
3.7.2018 23:00

Kevennetään hieman. Koska nyt on vuosi 2018, uudenlaista turismia voisi kokeilla noissa lähiöissä.
Rasti ruutuun:
Haluan lähinnä: a) ammuskella b) polttaa polttaa autoja/rakennuksia c) raiskailla d) vetää huimausaineita (jos niin mitä?)
e) kiduttaa f) muu aktiviteetti
Tuon omat aseet ja ammukset (kyllä/ei), jos ei niin kerro merkki, malli ja muut toiveet
jne. jne.

Leso
Leso
4.7.2018 11:09

Hoituu. Joskin vain jos sulla on massia.

Äleks Stybb
Äleks Stybb
4.7.2018 03:24

Hiljaa, hiljaaa, suvako-media vaikenee
Kautta vihermarxismin,
kaikuu vaikerrus suvakin
rikkaus tullut on.

Joka päivä ammutaan joku jossakin ja useampi parhaassa
Joka päivä ammutaan joku jossakin ja useampi parhaassa
4.7.2018 11:42

Lisää ruumiita tulee koko ajan. SVT lähettää nyt jopa livenä:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/skottlossning-i-vivalla-flera-personer-skottskadade

Suomi Finland
Suomi Finland
4.7.2018 12:55

”Puuttumalla tapahtumiin vaarannat mahdollisesti oman elämäsi koston kohteena. Facebookiin omalla profiililla levitetyn ”todistajavideon” kohde on konkreettinen seuraava uhri. Varsinkin jos videolla näkyy jotain sellaista, joka otetaan oikeudessa huomioon todistusaineistona.”
Tämä kävi mielessä sen yhden julkaistun videon kohdalla, missä kehitysmaalaiset ampumiskeissin yhteydessä potkivat sitä maassa makaavaa tyyppiä. Jos se on kuvattu kotiparvekkeelta, niin keharit voivat suuttuessaan haarukoida kuvauspaikan ja tulla kylään.