Uusvästeråsilainen raiskaaja jäljitettiin puhelimen seurannan avulla

Kuvakaappaus 2018-07-03 15-24-11

Uusvästeråsilaiselle raiskaajalle kävi vanhanaikaisesti viime viikonloppuna. Mies nimittäin raiskasi, otti uhrin puhelimen ja jatkoi matkaa.

Nainen oli matkalla kotiinsa viimeisellä bussilla Salaa kohti sunnuntaiaamuyöllä kunnes jäi pysäkillä pois. Tuossa tilanteessa nainen huomasi, että tuntematon mies lähti seuraamaan häntä. Kohta mies kävikin naisen kimppuun, raahasi pensaikkoon ja raiskasi naisen.

Raiskauksen jälkeen mies otti naisen puhelimen ja häipyi paikalta. Nainen meni kotiin ja hälytti poliisin, joka saapui nopeasti paikalle.

Uusvästeråsilainen ei kuitenkaan älynnyt yhtä seikkaa. Nimittäin naisella oli iPhonessa seuranta päällä. Sen, ja muutaman poliisikoiran avulla raiskaaja saatiinkin tunnissa kiinniotettua lähistöltä pensaikkoon piiloutuneena. Kaikenlisäksi tekopaikka oli kaupunkialueen ulkopuolella maaseudulla, joten piiloutumispaikkoja ei paljon ollut.

35-vuotias mies otettiin kiinni, pidätettiin ja asia etenee nyt Västeråsin käräjäoikeudessa vangitsemisena.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Uusvästeråsilainen raiskaaja jäljitettiin puhelimen seurannan avulla

 1. ”[…] saatiinkin tunnissa kiinniotettua lähistöltä pensaikkoon piiloutuneena.”

  Niin. Niin ne vaan luonnostaan hakeutuu luonnolleen sopivimpaan piiloon.
  Niin strutsitkin piilottaa koko olemuksensa kun pienin osa eli pää uppoutuu hiekkaan.
  Tylypahkan perusmagiikan kurssi, luentokurssin johdanto.

  Nyt kyllä sain sellaiset kiksit, että kehtaan kysyä, että mitähän sen päässä liikkui?
  Semmoinen pähkinä, ettei valkoinen eurooppalainen heti keksi, miten ratkaista.

  13
 2. On rasismia käyttää edistynyttä tekniikkaa kehitysmaalaisen kiinniotossa.

  Refugees welcome on laiminlyönyt tarpeellisen teknillisen tiedon välittämisessä.

  Kehitysmaalaisille olisi pitänyt neuvoa mitä ei kannata tehdä, jos himot iskevät ja väistämätön tapahtuu. Kuka onkaan nyt rasisti?

  24
 3. Osasi ilmeisesti kuitenkin lukea sen verran että ajatteli pystyvänsä kännykkää käyttämään? sanoo:

  Tyhjät pussit ja ilmainen kännykkä! Mikäs sen hienompi fiilis!

  19
 4. Mahtaa poliisia nyt harmittaa kun ei voi millään verukkeella lopettaa tutkintaa vaan juttu siirtyy rasittamaan oikeuslaitosta. Noo, pikkasen yhdyskuntapalvelua ja sakot jotka Ruotsalaiset maksavat riemusta kiljuen ei liene seurauksena kohtuuton mutta tilastot rumenevat jälleen ja rasistit saavat lisää faktaa rasisteerata vaikka feministipuolueen johtaja juur kertoi ettei uusruotsalaiset ole lisänneet raiskuutilastoja.

  23
 5. Eihän toisen omaan sovi kajota, ja tässä tapauksessa ei varsinkaan olisi kannattanut. Mutta varmaa, että poliisi syypää johonkin laittomuuteen

  10
 6. Etnisyyden saattoi arvata ja puhelinvarkaudesta. Sehän se on se kaikkein tärkein kapistus loppuelämän selviämistä ajatellen. Ei koulutus tai asunto. Vaan puhelin. Ja bonuksena sai ruotsitarta.

  14
 7. Ei ole maaseutuosaaminen vielä huipussaan. Pitäisi saada koirankarkotinta kengänpohjiin. On suorastaan törkeää, että maalla voi jäädä kiinni tekosistaan. Ja tuo pirullinen teknologia vielä, kerrostalossa olisi paremmassa turvassa suuntimalaitteilta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.