Annie Lööfin puhe täyttä tykitystä, rasistit saivat kyytiä.

Keskustapuolueen Annie Lööfin illalla Almedalenissa pitämä puhe oli sellaista tykistystä, että paremmasta väliä. Se tuli ainakin selväksi, että Keskusta ei tule ikinä tekemään yhteistyötä Sverigedemokraattien kanssa.

– Jos tulee sellainen tilanne, että tällainen tilanne tulisi eteen, silloin teemme yhteistyötä yli blokkirajojen. Emme ikinä tule työskentelemään puolueen kanssa, joka ei kannata tasa-arvoa. Sd:n kanssa ei tehdä yhteistyötä.

Toisin sanoen oikeisto-vasemmisto-rajat tullaan ylittämään, pääasia, että Sd ei pääse hallitukseen eikä saa vaikutusvaltaa.

Muuten puhe oli kasattu aivan mainiosti. Lööf puhui juutalaiseen seurakuntaan tehdystä palopommi-iskusta ja antoi ymmärtää, että teon takana olivat ruotsalaiset rasistit. Tosiasiassa teostahan tuomittiin syyrialainen ja palestiinalainen.

– Tätä vihaa yhteiskunnassamme levittävät antisemitistit, rasistit, natsit ja islamistit.  Meidän pitää osoittaa, että vihaajat eivät saa koskaan valtaa Ruotsissa. Nyt riittää.

Niin ikään Lööf puhui jalkapalloilija Jimmy Durmazin tapauksesta Saksa-pelin jälkeen.

– Vihalla ei ollut mitään rajoja. Tällainen viha osoittaa kuinka yhteiskuntailmapiiri on muuttunut. Ja tämä on vain yksi esimerkki kuinka muukalaisvihamielinen ilmapiiri leviää.

– Keskusta aikoo rakentaa yhteiskunaa, jossa yhteistyö ja myötäihmisyys korostuvat. Olemme tasa-arvon kannattajia loppuun asti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Annie Lööfin puhe täyttä tykitystä, rasistit saivat kyytiä.

 1. ”Viha ei saa koskaan valtaa ruotsissa” niin se on sitä toisenlaista vihaa, joka on parempaa ja suotavaa vihaa.
  Sen kohteina on valkoihoiset naiset ja lapset ja heitä puolustavat miehet. Niinkuin Belgiassa, kurkku auki, kun ei päässyt raiskaamaan.
  Tätä lisää ruotsiin, VAI?

  59
  1. Väärin! Annilla ei ole vielä lääkitystä ollenkaan, mutta hänen pitäisi ehdottomasti saada sellainen noiden puheiden perusteella.

   32
 2. ”vihaa yhteiskunnassamme levittävät antisemitistit, rasistit, natsit ja islamistit” -Siis ISLAMISTIT! Mitä pirua, Tosisuvakkia esittävä Annie Lööf paljastuukin pahaiseksi rasistiksi. Meillä Suomessa ei moista ennakkoluuloista natsia katottais Rasmuksessa hetkeäkään.

  45
 3. Tässä tulee käymään kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut tänne.

  Ruotsiin tulee syntymään ”Sateenkaarihallitus”.

  Luultavasti tulevat vielä käyttämään samaa termiäkin käännettynä ruotsiksi.

  Tässä käy niin että SD saa mahtavan äänisaalliin mutta kukaan muu ei suostu hallitukseen SD:n kanssa ja muut puolueet muodostava sitten sen ”uhan” edessä hallituksen vaikka väkisin, jottei vain Ruotsin järjestelmällinen etninen tuhoaminen loppuisi kesken kaiken.

  Tämän jälkeen Ruotsissa laitetaan uusi vaihde silmään ja menosta tulee entistä tehokkaampaa ja kovempaa. Tässä vaiheessa se on jo kantaruotsalaisten oma vika täysin koska itsesuojeluvaisto puuttuu totaalisesti ja samalla näköjään perusjärkikin on kadonnut valtaosalta kansaa.

  – Sellainen kansa ansaitsee tuhonsa.

  Suomalaisten kannattaisi nyt seurailla (Iso kiitos PT:lle) vaikka juuri PT-Median ja vastaavien kautta Ruotsin totaalista tuhoutumista sivusta ja koettaa ottaa oppia omilla vähälahjaisilla aivoillaan siitä miten käy Suomellekin mikäli ei ala asenteet muuttumaan ja siinä ohessa se äänestyskäyttäytyminenkin.

  43
 4. Mahtaa Ruotsi nyt olla vahvoilla ja hitsautuu taas kansankodiksi.

  23
 5. Suvakin äänestyskäyttäytyminen ja usko unelmaan ei muutu miksikään vaikka kurkkua leikattaisiin auki. Toteaisi vain siinä vaiheessa, että yksittäistapaus.
  Joukkopsykoosiksi luokiteltava itsetuhovietti on vaan joikkakin melkoisen vahva. Voisi verrata jihadistiin joka räjäyttääitsensä ja uskoo paratiisiin.
  Toivottavasti molemmat uskonlahkot saavat oman unelmansa ja Ruotsi toimii oivana esimerkkinä miten se homma tehdään.
  Me tullaan pikkuhiljaa mutta varmuudella perässä.

  25
 6. Lööf puhuu viisaita. ”Olemme tasa-arvon kannattajia loppuun asti.” Jos hän tosiaan sanoi näin niin hän tietää itsekin mihin hänen puolueensa politiikka tulee johtamaan. Kysymys kuuluukin, miksi ?

  16
 7. Mats Knutssonin analyysi Annie Lööfin puheesta oli ytimekäs: on täysin mahdotonta että jos Annie Lööfin Allianssi ensin kaataa Stefan Löfvenin hallituksen että Stefan Löfven sen jälkeen tekisi Annie Lööfin kanssa yhteistyötä. Will never happen.

  10
 8. ”Keskusta aikoo rakentaa yhteiskunaa, jossa yhteistyö ja myötäihmisyys korostuvat.”

  Lööf pyrkii rakentamaan yhteiskuntaa, jossa etniset ryhmät taistelevat, yhteistyön sijaan on eristäytymistä (esim. no-go) ja myötäihmisyys heikkenee rajusti.

  Ruotsissa oli sopuisa kansa ja kaikkialla turvallista liikkua, myös naisille, ympäri vuorokauden. Ihmisten välillä valitsi luottamus ja kansa voi aika hyvin. Terveydenhuolto pelasi ja talous kukoisti.

  Kaiken tuon ovat suvakit tuhonneet ja väittävät silti, että heidän tiensä johtaa hyvään. Kaipa tuhotyö on vielä kesken.

  21
 9. Onko Anniella jo oma ”alaikäinen” kotipakolainen. Säälin Carl-Johan Lööfiä, siis hänen aisankannattajaansa. Onko kotona jo keskusteltu asiasta, veikkaan että on. Ruotsi on lähes sotatilassa ja tämä nainen on humaanisonnasta niin huumaantunut ettei huomaa että ympärillä palaa jo ja palo leviää joka viikko.

  13
 10. Annie ei satu muistamaan sellaista pikku juttua, että tämä nykyinen tilanne olisi voinut olla vältettävissä.

  Ennusmerkkejä tulevasta on ollut jo pitkään näkyvissä. SIlti tähän tilanteeseen on päädytty.

  Annie voisi vastata kysymykseen: miksi asioihin ei ole puututtu tehokkaasti jo kauan sitten?

  Ei kai vaan sen takia, että ongelmia ei ole haluttu nähdä? Ne on peräti kielletty? Ja ongelmien esilletuojia on nimitelty rasisteiksi?

  1. Pientä ponnistusta ja melkein perillä.

   Annie ei tuota mitään. Annie saa elämisen muitten hiestä. Annie ei osaa mitään, ei tuota mitään, vaan vain läpisee.

   Miksi Anniella on äänioikeus?

   Annie on puoluejohtaja.

   1. Mielestäni on erittäin suuri häpeä Ruotsille, että ihmiset joutuvat asumaan tuollaisilla alueilla, missä ’valtaa’ pitävät väkivaltaiset jengit.

    Poliisit siis tietävät nämä jengiläiset? Voi itku… Veisivät kaikki tuhat pahinta riehujaa uudelleenkouluttautumisleirille ja antaisivat normaalien ihmisten elää puhdistetussa rauhallisessa ympäristössä.

    Mutta ei. Oikeusvaltio on täysin hampaaton paskavaltio, missä epäkohtien ratkaisu ei onnistu sitten millään. Kaikkien pitäisi omasta halustaan käyttäytyä kunnolla. Ja jos jotkut eivät käyttäydy kunnolla, oikeusvaltiossa vaan odotellaan, että huonostikäyttäytyvät alkaisivat haluta käyttäytyä hyvin, kun heille esitetään kaino toivomus.

    Mutta eihän se niin mene.

    Annie on todellakin osa ongelmaa eikä sen ratkaisu. Mutta kyllä poliitikkoja tarvitaan. Kansan täytyy vain olla riittävän viisasta, jotta osaavat äänestää sellaisia poliitikkoja, jotka haluavat ratkaista ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Jokainen diskuteeraaja siirtää tilanteen ratkaisua hamaan tulevaisuuteen ja lopulta ratkaisu saattaa vaatia jo aivan äärimmäisiä toimia.

    1. Taas melkein maalissa, muttei ihan, mutta tosi hyvin nyt eteni, Suomi Finland.

     Suomi Finland:
     ”Mutta kyllä poliitikkoja tarvitaan. Kansan täytyy vain olla riittävän viisasta, jotta osaavat äänestää sellaisia poliitikkoja, jotka haluavat ratkaista ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.”

     Mihin niitä poliitikkoja tarvitaan, ellei ole yhteiskuntaa kuten tässä kommarimielessä nyt on, joolloin niillekin kyynelsilmille maksetaan vittu mistä?

     Oikeasti. Mihin edes tarvitaan tätä yhteiskuntaa kuten tänään?
     Köyhät, sairaat ja muuten tuottamattomat elätit nytten se turpa kiinni. Tää on aikuisten asiaa.

     Meille ajetaan eläinyhteiskuntaa, mutta se jotenkin kierosti sitten pitää kustantaa.

     Miksi?

     Hirmu tempevuus alati, että olen yksilö ja vahva nainen.

     Miksi?

     Js koska olen pikkumainen prinsessa ja muutenkin ällee, niin oikeasti mietipä sitä alapeukutusnappia.
     Osuiko ohimoon? Alapeukutus = tuottamaton turhake.

     2
     1
 11. Keputar Annie lausuu: ”Emme ikinä tule työskentelemään puolueen kanssa, joka ei kannata tasa-arvoa. Sd:n kanssa ei tehdä yhteistyötä.”

  Annie, etkö havaitse omassa puheessasi vihaa ja syrjintää?

 12. Annie on myös -olen nähnyt haastattelun – esittänyt,että Ruotsi voisi ottaa 40 000 000 maahantulijaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.