Annie Lööfin puhe täyttä tykitystä, rasistit saivat kyytiä.

Keskustapuolueen Annie Lööfin illalla Almedalenissa pitämä puhe oli sellaista tykistystä, että paremmasta väliä. Se tuli ainakin selväksi, että Keskusta ei tule ikinä tekemään yhteistyötä Sverigedemokraattien kanssa.

– Jos tulee sellainen tilanne, että tällainen tilanne tulisi eteen, silloin teemme yhteistyötä yli blokkirajojen. Emme ikinä tule työskentelemään puolueen kanssa, joka ei kannata tasa-arvoa. Sd:n kanssa ei tehdä yhteistyötä.
Toisin sanoen oikeisto-vasemmisto-rajat tullaan ylittämään, pääasia, että Sd ei pääse hallitukseen eikä saa vaikutusvaltaa.
Muuten puhe oli kasattu aivan mainiosti. Lööf puhui juutalaiseen seurakuntaan tehdystä palopommi-iskusta ja antoi ymmärtää, että teon takana olivat ruotsalaiset rasistit. Tosiasiassa teostahan tuomittiin syyrialainen ja palestiinalainen.
– Tätä vihaa yhteiskunnassamme levittävät antisemitistit, rasistit, natsit ja islamistit.  Meidän pitää osoittaa, että vihaajat eivät saa koskaan valtaa Ruotsissa. Nyt riittää.
Niin ikään Lööf puhui jalkapalloilija Jimmy Durmazin tapauksesta Saksa-pelin jälkeen.
– Vihalla ei ollut mitään rajoja. Tällainen viha osoittaa kuinka yhteiskuntailmapiiri on muuttunut. Ja tämä on vain yksi esimerkki kuinka muukalaisvihamielinen ilmapiiri leviää.
– Keskusta aikoo rakentaa yhteiskunaa, jossa yhteistyö ja myötäihmisyys korostuvat. Olemme tasa-arvon kannattajia loppuun asti.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Karri Nyman
Karri Nyman
4.7.2018 21:52

”Viha ei saa koskaan valtaa ruotsissa” niin se on sitä toisenlaista vihaa, joka on parempaa ja suotavaa vihaa.
Sen kohteina on valkoihoiset naiset ja lapset ja heitä puolustavat miehet. Niinkuin Belgiassa, kurkku auki, kun ei päässyt raiskaamaan.
Tätä lisää ruotsiin, VAI?

perkele6666
perkele6666
4.7.2018 22:09

pikkusen on ollu annilla väärä lääkitys

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
4.7.2018 22:34
Vastaa...  perkele6666

Väärin! Annilla ei ole vielä lääkitystä ollenkaan, mutta hänen pitäisi ehdottomasti saada sellainen noiden puheiden perusteella.

Petri Honkonen
Petri Honkonen
4.7.2018 22:11

”vihaa yhteiskunnassamme levittävät antisemitistit, rasistit, natsit ja islamistit” -Siis ISLAMISTIT! Mitä pirua, Tosisuvakkia esittävä Annie Lööf paljastuukin pahaiseksi rasistiksi. Meillä Suomessa ei moista ennakkoluuloista natsia katottais Rasmuksessa hetkeäkään.

maxter
maxter
4.7.2018 22:34

Olisiko annin perhe kaapattu?

Albert
Albert
4.7.2018 22:53

Tässä tulee käymään kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut tänne.
Ruotsiin tulee syntymään ”Sateenkaarihallitus”.
Luultavasti tulevat vielä käyttämään samaa termiäkin käännettynä ruotsiksi.
Tässä käy niin että SD saa mahtavan äänisaalliin mutta kukaan muu ei suostu hallitukseen SD:n kanssa ja muut puolueet muodostava sitten sen ”uhan” edessä hallituksen vaikka väkisin, jottei vain Ruotsin järjestelmällinen etninen tuhoaminen loppuisi kesken kaiken.
Tämän jälkeen Ruotsissa laitetaan uusi vaihde silmään ja menosta tulee entistä tehokkaampaa ja kovempaa. Tässä vaiheessa se on jo kantaruotsalaisten oma vika täysin koska itsesuojeluvaisto puuttuu totaalisesti ja samalla näköjään perusjärkikin on kadonnut valtaosalta kansaa.
– Sellainen kansa ansaitsee tuhonsa.
Suomalaisten kannattaisi nyt seurailla (Iso kiitos PT:lle) vaikka juuri PT-Median ja vastaavien kautta Ruotsin totaalista tuhoutumista sivusta ja koettaa ottaa oppia omilla vähälahjaisilla aivoillaan siitä miten käy Suomellekin mikäli ei ala asenteet muuttumaan ja siinä ohessa se äänestyskäyttäytyminenkin.

Kim Laitinen
Kim Laitinen
4.7.2018 22:59

Loppuväsyneistöä.

Onneksi yhteinen vihollinen löytynyt
Onneksi yhteinen vihollinen löytynyt
4.7.2018 23:11

Mahtaa Ruotsi nyt olla vahvoilla ja hitsautuu taas kansankodiksi.

jippos123
jippos123
4.7.2018 23:17

Suvakin äänestyskäyttäytyminen ja usko unelmaan ei muutu miksikään vaikka kurkkua leikattaisiin auki. Toteaisi vain siinä vaiheessa, että yksittäistapaus.
Joukkopsykoosiksi luokiteltava itsetuhovietti on vaan joikkakin melkoisen vahva. Voisi verrata jihadistiin joka räjäyttääitsensä ja uskoo paratiisiin.
Toivottavasti molemmat uskonlahkot saavat oman unelmansa ja Ruotsi toimii oivana esimerkkinä miten se homma tehdään.
Me tullaan pikkuhiljaa mutta varmuudella perässä.

Numento
Numento
4.7.2018 23:43

Lööf puhuu viisaita. ”Olemme tasa-arvon kannattajia loppuun asti.” Jos hän tosiaan sanoi näin niin hän tietää itsekin mihin hänen puolueensa politiikka tulee johtamaan. Kysymys kuuluukin, miksi ?

In your dreams
In your dreams
5.7.2018 01:49

Mats Knutssonin analyysi Annie Lööfin puheesta oli ytimekäs: on täysin mahdotonta että jos Annie Lööfin Allianssi ensin kaataa Stefan Löfvenin hallituksen että Stefan Löfven sen jälkeen tekisi Annie Lööfin kanssa yhteistyötä. Will never happen.

Minä
Minä
5.7.2018 02:58

”Keskusta aikoo rakentaa yhteiskunaa, jossa yhteistyö ja myötäihmisyys korostuvat.”
Lööf pyrkii rakentamaan yhteiskuntaa, jossa etniset ryhmät taistelevat, yhteistyön sijaan on eristäytymistä (esim. no-go) ja myötäihmisyys heikkenee rajusti.
Ruotsissa oli sopuisa kansa ja kaikkialla turvallista liikkua, myös naisille, ympäri vuorokauden. Ihmisten välillä valitsi luottamus ja kansa voi aika hyvin. Terveydenhuolto pelasi ja talous kukoisti.
Kaiken tuon ovat suvakit tuhonneet ja väittävät silti, että heidän tiensä johtaa hyvään. Kaipa tuhotyö on vielä kesken.

huugo
huugo
5.7.2018 05:14

Onko Anniella jo oma ”alaikäinen” kotipakolainen. Säälin Carl-Johan Lööfiä, siis hänen aisankannattajaansa. Onko kotona jo keskusteltu asiasta, veikkaan että on. Ruotsi on lähes sotatilassa ja tämä nainen on humaanisonnasta niin huumaantunut ettei huomaa että ympärillä palaa jo ja palo leviää joka viikko.

Suomi FInland
Suomi FInland
5.7.2018 11:35

Annie ei satu muistamaan sellaista pikku juttua, että tämä nykyinen tilanne olisi voinut olla vältettävissä.
Ennusmerkkejä tulevasta on ollut jo pitkään näkyvissä. SIlti tähän tilanteeseen on päädytty.
Annie voisi vastata kysymykseen: miksi asioihin ei ole puututtu tehokkaasti jo kauan sitten?
Ei kai vaan sen takia, että ongelmia ei ole haluttu nähdä? Ne on peräti kielletty? Ja ongelmien esilletuojia on nimitelty rasisteiksi?

Leso
Leso
5.7.2018 11:57
Vastaa...  Suomi FInland

Pientä ponnistusta ja melkein perillä.
Annie ei tuota mitään. Annie saa elämisen muitten hiestä. Annie ei osaa mitään, ei tuota mitään, vaan vain läpisee.
Miksi Anniella on äänioikeus?
Annie on puoluejohtaja.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.7.2018 12:50
Vastaa...  Leso

Mielestäni on erittäin suuri häpeä Ruotsille, että ihmiset joutuvat asumaan tuollaisilla alueilla, missä ’valtaa’ pitävät väkivaltaiset jengit.
Poliisit siis tietävät nämä jengiläiset? Voi itku… Veisivät kaikki tuhat pahinta riehujaa uudelleenkouluttautumisleirille ja antaisivat normaalien ihmisten elää puhdistetussa rauhallisessa ympäristössä.
Mutta ei. Oikeusvaltio on täysin hampaaton paskavaltio, missä epäkohtien ratkaisu ei onnistu sitten millään. Kaikkien pitäisi omasta halustaan käyttäytyä kunnolla. Ja jos jotkut eivät käyttäydy kunnolla, oikeusvaltiossa vaan odotellaan, että huonostikäyttäytyvät alkaisivat haluta käyttäytyä hyvin, kun heille esitetään kaino toivomus.
Mutta eihän se niin mene.
Annie on todellakin osa ongelmaa eikä sen ratkaisu. Mutta kyllä poliitikkoja tarvitaan. Kansan täytyy vain olla riittävän viisasta, jotta osaavat äänestää sellaisia poliitikkoja, jotka haluavat ratkaista ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Jokainen diskuteeraaja siirtää tilanteen ratkaisua hamaan tulevaisuuteen ja lopulta ratkaisu saattaa vaatia jo aivan äärimmäisiä toimia.

Leso
Leso
6.7.2018 09:38
Vastaa...  Suomi Finland

Taas melkein maalissa, muttei ihan, mutta tosi hyvin nyt eteni, Suomi Finland.
Suomi Finland:
”Mutta kyllä poliitikkoja tarvitaan. Kansan täytyy vain olla riittävän viisasta, jotta osaavat äänestää sellaisia poliitikkoja, jotka haluavat ratkaista ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.”
Mihin niitä poliitikkoja tarvitaan, ellei ole yhteiskuntaa kuten tässä kommarimielessä nyt on, joolloin niillekin kyynelsilmille maksetaan vittu mistä?
Oikeasti. Mihin edes tarvitaan tätä yhteiskuntaa kuten tänään?
Köyhät, sairaat ja muuten tuottamattomat elätit nytten se turpa kiinni. Tää on aikuisten asiaa.
Meille ajetaan eläinyhteiskuntaa, mutta se jotenkin kierosti sitten pitää kustantaa.
Miksi?
Hirmu tempevuus alati, että olen yksilö ja vahva nainen.
Miksi?
Js koska olen pikkumainen prinsessa ja muutenkin ällee, niin oikeasti mietipä sitä alapeukutusnappia.
Osuiko ohimoon? Alapeukutus = tuottamaton turhake.

kanander
kanander
7.7.2018 15:40

Keputar Annie lausuu: ”Emme ikinä tule työskentelemään puolueen kanssa, joka ei kannata tasa-arvoa. Sd:n kanssa ei tehdä yhteistyötä.”
Annie, etkö havaitse omassa puheessasi vihaa ja syrjintää?

Seppo Huhta
Seppo Huhta
7.8.2018 18:50

Annie on myös -olen nähnyt haastattelun – esittänyt,että Ruotsi voisi ottaa 40 000 000 maahantulijaa.