Keskustan Annie Lööf: Uusruotsalaisille erityinen "integraatiovuosi"

Kuvakaappaus 2018-07-04 18-39-34.png

Tänään oli Almedalenissa Keskustapuolueen vuoro. Sen puheenjohtaja Annie Lööf jatkoi samoilla linjoilla kuin tähänkin asti: kolmansista maista tulleille sotapakolaisille on annettava ohituskaistoja monissa asioissa.

Lööf maalaili kuvitelmia 50 000:sta uusruotsalaisesta, jolla on jokin erikoinen motivaatio. Näille erityisen kovamotivaatioisille henkilöille järjestetään veronmaksajien kustannuksella erityinen integraatiovuosi. Tämän integraatiovuoden aikana tulija saisia opintolainaa vastaavaa rahaa, joka motivoisi tulija entistä enemmän. Integraatiovuosi lanseerattiin nimellä ”Ruotsalainen uus-startti” (En svensk nystart).
– Ruotsin pitää odottaa juuri-maahan-tulleilta enemmän, mutta samaan aikaan juur-maahan-tulleet voivat odottaa Ruotsilta enemmän.
Jos Annnie Lööf saisia päättää hän ottaisi kaikki maailman tulijat avosylin vastaan. Lööf ei näe uusruotsalaisissa kuin loputonta voimavaraa, mutta integraation surkeus tekee sen joka jakaa Ruotsin kahtia.
– Vaikka olemme kaikissa asioissa maahanmuuton suhteen maailman paras niin silti moni uusruotsalainen on työmarkkinoiden ulkopuolella.
Tämän integraatiovuoden aikana uusruotsalainen opiskelisi ammattiruotsia ja saisi lyhyen koulutuksen ammattihommiin. Lisäksi uusruotsalaisille hankittaisiin oma henkilökiohtainen mentori, joka opastaisi maahantullutta kolmansien maiden tulijaa Ruotsin tavoille.
Annie Lööf kuuluu ruotsalaisten politiikoiden kärkikastiin kun puhutaan erityisoikeuksista, joita kolmansista maista tulleille pitää antaa. Hän saattaa kirkkain silmin sanoa, että viisi miljoonaa tulijaa ei ole määrä eikä mikään vaan haaste. Vaarallista Lööfin kohdalla on se, että hän on hyvin suosittu ja mahdollisesti jopa seuraavan hallituksen perustaja.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
4.7.2018 18:50

Tämä paska hajoaa omaan mahdottomuuteensa. Hyvää yötä ruotsi, nahkurin orsilla tavataan..

ruotsinsuomalainen
ruotsinsuomalainen
4.7.2018 20:08
Vastaa...  Anonymous

Ei helvetissä,nuin tyhmiä en todellisuudessa edes ruotsalaisten usko olevan ???

Jarmo Rimpioja
Jarmo Rimpioja
4.7.2018 20:42

Totta se ikävä kyllä on Samaa paskaa tuon eukon suusta on nyt tullut 4 vuotta ja toinen lempi aihe toitottaa on että SD kanssa ei tehdä mitään yhteistyötä.

Jarkko kainulainen
Jarkko kainulainen
4.7.2018 19:01

Kyllä on umpisokea ja tyhmä kansakunta eivät usko ennenkuin muslimit ovat vallassa.

VAALIPUHE
VAALIPUHE
4.7.2018 19:13

Ei Annie Lööf ole ”koko kansakunta”. Hänen puolueellaan on juuri nyt noin 10% kannatus.

”Ei suuret sanat suuta halkaise”
”Ei suuret sanat suuta halkaise”
4.7.2018 19:24
Vastaa...  VAALIPUHE

Kaikki gallupit yhteenlaskettuna on Annie Lööfin puolueella 9,1% kannatus: https://val.digital/

Albert
Albert
4.7.2018 19:53
Vastaa...  VAALIPUHE

Olen pahoillani mutta mikäli noilla puheilla. siis noilla puheilla on edelleen 10% kannatus jossain Ruotsissa joka on jo nyt kansainvälisesti tunnettu Mamutuksen ”Ground Zerona” niin kyllä koko kansakuntaa voi asiasta syyttää ja huomautella?
Jotain heräämistä on havaittavissa Ruotsissa mutta aivan liian vähän ja aivan liian myöhään.

Crazy
Crazy
4.7.2018 19:10

Allahin papitar nr. 2 joka pitäisi lailla kieltää.

tira
tira
4.7.2018 19:57

Nauroin ääneen, ruotsalainen tahaton komiikka on huippua! ”Joilla on jokin erikoinen motivaatio”. No jaa, jos Mohiksella on motivaatio tehdä jotain joka ei ole haitallista Ruotsille niin kyllä tuota motivaatiota voi kutsua ”erikoiseksi”.
Annetaan ”opintolainaa vastaavaa rahaa joka motivoisi entistä enemmän”. Entistä enemmän? Selvä, yksi on enemmän kuin nolla. Ja lainaa? Jonka siis ruotsalainen veronmaksaja maksaa takaisin. – Eiköhän tässä nyt käy niin että kun Mohis saa sen rahatukon kouraansa, se millinkin motivaatio häipyy sen sileän tien. Mutta Mohis ei.
Ja sitten täysin harhaista hehkutusta: maahanmuuton suhteen Ruotsi on maailman paras maa. Eikö tämän nainen ole lukenut mitä esim. Malmössä tapahtuu? Tai Visegrad-maista jotka ihan oikeasti ovat maahanmuuton suhteen huippumaita. Ei maahanmuuttajia, ei ongelmia, as simple as that.
Olipa unohtua nuo henk.koht. mentorit, ilmeisesti siis jokaiselle ikioma. 50.000 työtöntä ruotsalaista blondia saadaan siis näin pois kortistosta opettamaan motivoituneille mohiksille että kirjaimen a jälkeen tulee b. Mukava parin vuoden pesti.

Sörsselsson
Sörsselsson
4.7.2018 21:47

On siinä häiriintynyt akka jumalauta.. ”olemme kaikissa asioissa maahanmuuton suhteen maailman paras” ETTE OLE! Olette niissä maailman paskimpia ja ette tiedä yhtään mitä puuhailette. Ruotsi on kuin crazy catlady, otetaan maailman kaikki kissat, PELASTETAAN NE JA ANNETAAN NIILLE KOTI!!!!! Sitten asutaan kissankusessa ja paskassa kun kissat paneskelevat, lisääntyvät ja pistävät paikat paskaksi. Eikä nähdä mitään ongelmaa! Lisää pitäisi saada! Mikään muu maa ei ansaitse sisällissotaa enemmän kuin kusipää-ääliö Ruotsi. Suomelta on turha odottaa apua, me vihaamme teitä enemmän kuin mitään muuta. Saatanan tunarit.

Eager Beaver
Eager Beaver
5.7.2018 02:06

Ehdotan että nämä 50.000 huippuosaajaa valitaan ghettolähiöiden huumeparonien ja muiden gangstereiden joukosta! Hehän jos ketkä ovat pienyrittäjiä ja keskusta on aina ollut pienyrittäjämielinen puolue. Jo Annie Lööfin edeltäjä- apuhoitaja Maud Olofsson joka tyri isoja energiakauppoja- sanoi että Ruotsi tarvitsee joukottain yrittäjiä jotka ovat kuin ”innokkaita majavia”/”ivriga bävrar”.
Odottelen innolla huimediilerien muuttumiska isoiksi megamajavaksi.

Minä
Minä
5.7.2018 02:51

”olemme kaikissa asioissa maahanmuuton suhteen maailman paras”
He, he. Maailman tyhmin kyllä.

Äleks Stybb
Äleks Stybb
5.7.2018 03:55

Sellainen jännä piirre noissa hurri poliitikoissa on että jaksavat aina yllättää uudella pohjanoteerauksella.
Ei niin vajaata tyhjäpäätä hurripoliitikkoa ettei löytyisi vielä tyhmempää.

huugo
huugo
5.7.2018 05:26

Islamilainen yhteisö ja imaamit on haltioissaan tämän Ruotsin tuholaisen teeseistä.Tuo akka siloittelee mukavasti tietä kalifaatin synnylle länisnaapuriimme. sipilän ja orpon pitäisi nyt kun rauta on kuumana, ottaisiko tuo kaikki Suomen läpsyttelijät Ruotsiin kun on noin kova meno päällä.

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
5.7.2018 05:31

Lööf on omassa luokassaan. Niin että 5 miljoonaa tulijaa. Jos lasketaan alakanttiin että jokainen kustantaisi 10k per vuosi mikä siis on ehdottomasti liian vähän niin se tarkoittaisi 50 miljardia vuodessa eli melkein Suomen valtion budjetti.
Tämä on loistava esimerkki siitä millaista tämä unelmaporukka on ja on syytä muistaa että Suomesta löytyy samanlaisia jopa eduskunnasta.

h44
h44
5.7.2018 15:26

Tunnetaankohan Ruotsissa sanontaa ”ei kannettu vesi kaivossa pysy” ?

Anonymous
Anonymous
7.7.2018 12:55

Allahin papitar 2.

zzz
zzz
7.7.2018 16:13

Uusruotsalaiset saisivat minun puolestani integroitua tämän Annien kanssa ja niin he ovat varmasti tehneetkin.