Sota jatkuu, nyt Örebrossa kaksi gangsteria hengiltä

Kuvakaappaus 2018-07-04 12-15-07.png

Ruuumiita tulee nyt niin urakkatahtiin, että ei ehdi edes kirjoittamaan. Örebron ongelmalähiössä paukutettiin viime yönä kaksi miestä lautoihin ja yksi vakavasti loukkaantunteena sairaalaan. Poliisi sai yhden rautoihin.

Poliisi sai ilmoituksen klo 22.00 paikallista aikaa, että Vivallan ongelmalähiön torilla ammutaan. Sotatoimessa oli mukana useita ihmisiä ja useita laukauksia ammuttiin.  Kun poliisi saapui paikalle oli jälki sen mukaista: kaksi raatoa Monosen pussiin, yksi veronmaksajien kustannuksella leikkaamoon. Hautaamoon menevät ovat poliisin entuudestaan tuttuja miehiä.

Poliisi laittoi Vivallaan ison operaation pystyyn. Käytännössä koko Vivalla piiritettiin. Moottoritiellä molemmissa päissä Örebroa tehtiin pysäytyksiä, mutta tämä ei johtanut mihinkään. Sen sijaan poliisikoiran avulla saatiin jäljestettyä yksi, joka otettiin kiinni epäiltynä jostakin.

Poliisi tutkii edelleen asiaa ja Örebroa pidetään tällä hetkellä hyvin tarkkaan vartioituna, poliisi pelkää illaksi kostotoimia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Sota jatkuu, nyt Örebrossa kaksi gangsteria hengiltä

 1. Ruotsin uusi matkailuvaltti voisi olla Extreme-safarit kehitysmaalähiöihin. Päiväsafari pientä jännitystä hakeville ja yösafari oikeaa selviytymiskokemusta janoaville!

  59
 2. Ihmiset lähtevät lähitulevaisuudessa Ruotsista karkuun sotaa ja vainoa.

  Suomeen voidaan sitten toivottaa tervetulleeksi etninen vähemmistö eli entiset kantaruotsalaiset.

  34
  3
  1. Kyllä minulle kelpaa jokainen ruotsalainen. Tiestysti olisi kiva saada tänne niitä naisia sotaa ja vainoa pakoon. Mutta menee ne miehetkin.

   Se on nimittäin niin että kun tänne muuttaa ruotsalaisia, niin ne hyvin nopeasti pistää ruotsalaiset firmat tekemään pienempää voittoa suomalaisilla. Ja sen jälkeen täälä onkin halvempi asua.

   7
   5
   1. Ja heille järjestetään tietenkin pakollinen vähintään 7 vuoden pituinen suomen kielen kurssi, jolle osallistuminen on maassa oleskelun ehtona…

    5
    1
   2. Vanhuksen yläkerran Syyrialaispakolaiset metelöivät keskiyöstä aamuyöhön,Nukkuvat päivällä, heittävät tupakantumpit vanhuksen kukkapenkkiin, rikkoivat omat ikkunansa, teipill korjaus, Kiipesivät vanhuksen köynnösritilää pitkin parvekkeelleen, tekivät vesi vahingon joka seiniä pitkin vanhuksen asuntoon.Poikalapsi saa tehdä mitä huvittaa yöll.Äiti ei saa komentaa ylempiarvoista poikaa.Naisen asema ei oikeuta tähän.Vanhus maksaa kallista vuokraa, pakolaisperhe ei maksa mitään vuokraa omasta asumisen tyylistään ,joka rikkoo asumissääntöjä.I Isännöitsijä sanonut että pakolaisille ei mikään mene perille, säännöt lueteltu mutta eivät välitä tulkin sanomisista.

  2. Ei muuten toivoteta. Ne on kolonialisteja ja se siitä ja vähän historiaa.
   Ykskään ruotsalainen ei tule minun Suomeen.

   Ennemmin pelastetaan Ruotsi. Niinku vittu aina. Mutqu Viking Linen buffet. Riittää syyksi.

   10
   4
 3. PT-median lukijat voivat verrata näitä uutisia viralliseen totuuteen. Tässä lyhytlinkki Migrationsverketin videoon ”Everyday life in Sweden”, joka on julkaistu vuonna 2014 Youtubessa. https://tinyurl.com/yamkbxpr

  Kannattaa katsoa.

 4. Kaipa joku suomalainen faktatirkistelijä leimaa taas tämänkin valheeksi? Ei usko vaikka pääsisi itse ruumishuoneelle laskemaan raadot?

  10
 5. Ja se onkin punaviherpierujen yksi raivostuttavimmista ominaisuuksista, patologinen valehtelu.

  Eli viimeiseen sekuntiin asti valehdellaan, esimerkiksi että vuonna 2015 Ruotsin kautta ei ole tulossa pohjois-Suomeen valepakolaisia. Siihen asti valehdeltiin kunnes tulivat rajan yli vaikka tilannetta pystyi seuraamaan lähes tunneittain internetin kautta. Sen jälkeen valehtelu toki jatkui mm. kertomalla, että kaikkien taustat tiedetään ja kyse on syyrialaisista lapsista…

  Siis eivätkö ne saatanan kusipäät YLE:ssä ja muualla ole koskaan kuulleet internetistä?

 6. voi paavo paavo ja paavon lukijat 🙂 Teette itsestänne pellejä!! Ketkä tou näitä eurooppaan ja muihin valkoisiin maihin? Onko se nyt niin vaikeaa vai onko aivopesy tietyn heimon toimesta ja heidän vapaamuurari lakeijoidensa että ei enää paluuta ole?? Puuttukaa ongelman perimmäiseen syyhyn ja jankutta vuodesta toiseen samaa saatanan paskaa!!

  T: Cohen goldsteinin kaveri 🙂

  1. Olisit nyt edes opetellut koulussa kirjoittamaan oikein. Tuleekohan nämän ammuskelut kohta Helsinkiin tai Turkuun.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.