Sota jatkuu, nyt Örebrossa kaksi gangsteria hengiltä

Kuvakaappaus 2018-07-04 12-15-07.png

Ruuumiita tulee nyt niin urakkatahtiin, että ei ehdi edes kirjoittamaan. Örebron ongelmalähiössä paukutettiin viime yönä kaksi miestä lautoihin ja yksi vakavasti loukkaantunteena sairaalaan. Poliisi sai yhden rautoihin.

Poliisi sai ilmoituksen klo 22.00 paikallista aikaa, että Vivallan ongelmalähiön torilla ammutaan. Sotatoimessa oli mukana useita ihmisiä ja useita laukauksia ammuttiin.  Kun poliisi saapui paikalle oli jälki sen mukaista: kaksi raatoa Monosen pussiin, yksi veronmaksajien kustannuksella leikkaamoon. Hautaamoon menevät ovat poliisin entuudestaan tuttuja miehiä.
Poliisi laittoi Vivallaan ison operaation pystyyn. Käytännössä koko Vivalla piiritettiin. Moottoritiellä molemmissa päissä Örebroa tehtiin pysäytyksiä, mutta tämä ei johtanut mihinkään. Sen sijaan poliisikoiran avulla saatiin jäljestettyä yksi, joka otettiin kiinni epäiltynä jostakin.
Poliisi tutkii edelleen asiaa ja Örebroa pidetään tällä hetkellä hyvin tarkkaan vartioituna, poliisi pelkää illaksi kostotoimia.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jarkko kainulainen
Jarkko kainulainen
4.7.2018 12:21

Säästyipähän mahdolliselta uudelta hallitukselta palautuslento rahat.

Mike
Mike
4.7.2018 12:31

Ruotsin uusi matkailuvaltti voisi olla Extreme-safarit kehitysmaalähiöihin. Päiväsafari pientä jännitystä hakeville ja yösafari oikeaa selviytymiskokemusta janoaville!

Anonymous
Anonymous
4.7.2018 12:46

Ruotsi skol

Suomi Finland
Suomi Finland
4.7.2018 12:47

Ihmiset lähtevät lähitulevaisuudessa Ruotsista karkuun sotaa ja vainoa.
Suomeen voidaan sitten toivottaa tervetulleeksi etninen vähemmistö eli entiset kantaruotsalaiset.

Pakolaisia odotellessa
Pakolaisia odotellessa
4.7.2018 13:02
Vastaa...  Suomi Finland

Kyllä minulle kelpaa jokainen ruotsalainen. Tiestysti olisi kiva saada tänne niitä naisia sotaa ja vainoa pakoon. Mutta menee ne miehetkin.
Se on nimittäin niin että kun tänne muuttaa ruotsalaisia, niin ne hyvin nopeasti pistää ruotsalaiset firmat tekemään pienempää voittoa suomalaisilla. Ja sen jälkeen täälä onkin halvempi asua.

Asenteella on merkitystä
Asenteella on merkitystä
4.7.2018 14:09

Ja heille järjestetään tietenkin pakollinen vähintään 7 vuoden pituinen suomen kielen kurssi, jolle osallistuminen on maassa oleskelun ehtona…

Eija Ahonen
Eija Ahonen
6.7.2018 11:46

Vanhuksen yläkerran Syyrialaispakolaiset metelöivät keskiyöstä aamuyöhön,Nukkuvat päivällä, heittävät tupakantumpit vanhuksen kukkapenkkiin, rikkoivat omat ikkunansa, teipill korjaus, Kiipesivät vanhuksen köynnösritilää pitkin parvekkeelleen, tekivät vesi vahingon joka seiniä pitkin vanhuksen asuntoon.Poikalapsi saa tehdä mitä huvittaa yöll.Äiti ei saa komentaa ylempiarvoista poikaa.Naisen asema ei oikeuta tähän.Vanhus maksaa kallista vuokraa, pakolaisperhe ei maksa mitään vuokraa omasta asumisen tyylistään ,joka rikkoo asumissääntöjä.I Isännöitsijä sanonut että pakolaisille ei mikään mene perille, säännöt lueteltu mutta eivät välitä tulkin sanomisista.

Leso
Leso
4.7.2018 13:09
Vastaa...  Suomi Finland

Ei muuten toivoteta. Ne on kolonialisteja ja se siitä ja vähän historiaa.
Ykskään ruotsalainen ei tule minun Suomeen.
Ennemmin pelastetaan Ruotsi. Niinku vittu aina. Mutqu Viking Linen buffet. Riittää syyksi.

Liian vähän
Liian vähän
4.7.2018 13:01

Harmi että se yksi vain loukkaantui.

acc
acc
4.7.2018 13:01

PT-median lukijat voivat verrata näitä uutisia viralliseen totuuteen. Tässä lyhytlinkki Migrationsverketin videoon ”Everyday life in Sweden”, joka on julkaistu vuonna 2014 Youtubessa. https://tinyurl.com/yamkbxpr
Kannattaa katsoa.

Tarkastakaa ja tarkistakaa nyh!
Tarkastakaa ja tarkistakaa nyh!
4.7.2018 14:37

Kaipa joku suomalainen faktatirkistelijä leimaa taas tämänkin valheeksi? Ei usko vaikka pääsisi itse ruumishuoneelle laskemaan raadot?

Vittuuntunu Stadilaine'
Vittuuntunu Stadilaine'
4.7.2018 16:48

Ja se onkin punaviherpierujen yksi raivostuttavimmista ominaisuuksista, patologinen valehtelu.
Eli viimeiseen sekuntiin asti valehdellaan, esimerkiksi että vuonna 2015 Ruotsin kautta ei ole tulossa pohjois-Suomeen valepakolaisia. Siihen asti valehdeltiin kunnes tulivat rajan yli vaikka tilannetta pystyi seuraamaan lähes tunneittain internetin kautta. Sen jälkeen valehtelu toki jatkui mm. kertomalla, että kaikkien taustat tiedetään ja kyse on syyrialaisista lapsista…
Siis eivätkö ne saatanan kusipäät YLE:ssä ja muualla ole koskaan kuulleet internetistä?

matsui
matsui
4.7.2018 16:51

Tulee mieleen mafiafilmit. Ne kans osasivat hyvin vähentää omaa porukkaansa.

Tyhmä Gojimi
Tyhmä Gojimi
4.7.2018 20:51

voi paavo paavo ja paavon lukijat 🙂 Teette itsestänne pellejä!! Ketkä tou näitä eurooppaan ja muihin valkoisiin maihin? Onko se nyt niin vaikeaa vai onko aivopesy tietyn heimon toimesta ja heidän vapaamuurari lakeijoidensa että ei enää paluuta ole?? Puuttukaa ongelman perimmäiseen syyhyn ja jankutta vuodesta toiseen samaa saatanan paskaa!!
T: Cohen goldsteinin kaveri 🙂

Kirjoitusvirheitä
Kirjoitusvirheitä
4.7.2018 23:03
Vastaa...  Tyhmä Gojimi

Olisit nyt edes opetellut koulussa kirjoittamaan oikein. Tuleekohan nämän ammuskelut kohta Helsinkiin tai Turkuun.