Almedalenissa otettiin käyttöön jokavuotinen "natsikortti"

nazi-visby01-jpg.jpeg

Ruotsissa alkoi eillisen Annie Lööfin puheen tiimoilta jokavuotinen ”Almedalenin natsijahti”. Vastarintaliikkeen porukka alkoi buuaamaan kun Lööf kertoi juutalaisseurakuntaan tehdystä polttopulloiskusta ja antoi ymmärtää, että Ruotsin Vastarintaliike olisi ollut teon takana.

Lööf reagoi dramaattisesti buuauksiin. Hän veti todellisen vihakortin hihastaan ja sanoi, että paikalla on paljon vihaajia.
– Kuunnellaanpa mitä heillä on sanottavaa, Lööf sanoi ja piti dramaattisen hiljaisen hetken.
Sen aikana kuului buuausta. Lööf veti tuplaherneet ja otti viharetoriikassaan suurimman vaihteen.
Tapahtuma on huomioitu valtamediassa isoin otsikoin, ihan kuin kyseessä olisi ollut isokin tapahtuma. Lööf sai vain muutaman kymmenen hengen buuauksen, ei muuta. Tänään on otsikoitu miten joku virkaheitto toimittelija olisi joutunut Vastarintaliikkeen pahoinpitelemäksi. Mitään todisteita asialle ei tietenkään ole tarjottu. Toimittelija väittää, että hänen sateeenkaarilippu varastettiin väkivalloin ja kaupanpäälle naurettiin ivallisesti. Asiasta on tehty kuulemma rikosilmoitus.
Tänään otsikoissa on kuinka Vastarintaliikeen toiminta olisi lisääntynyt ja jollain tapaa muuttunut vaaralliseksi. SVT luettelee paikkakuntia, joilla on ongelmia: Ludvika, Borlänge ja Vaggryd. Expon tutkija kertoo Svt:lle:
– Toivon, että kunnilla olisi hiukan selkärankaa näissä asioissa. Ei pidä hävetä jos kuntaan on päässyt pesiytymään ongelmia vaan päinvastoin olla ylpeitä kun asioihin puututaan. Kunnan virkamiesten tulisi opetella tuntemaan nämä henkilöt, jotka ovat radikalisoitumassa.
Mistä on kyse? Almedalin natsikikka on jokavuotinen traditio eikä sillä ole oikeastaan mitään tekemistä minkään kanssa. Vastarintaliike on sattunut saamaan Almedalenista toripaikan, jossa jaetaan lehtisiä ja kirjallisuutta, ja mielenosoitusluvan. Yliherkät toimittelijat taas ylireagoivat. He keksivät dramaattisia juttuja pahoinpitelyistä ja sen sellaisista.
 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
matsui
matsui
5.7.2018 13:49

Punikit=Ruotsin tuho

jippos123
jippos123
5.7.2018 14:13

Samaan aikaan ahmedit ammuskelevat leikkipuistossa toisiaan ja se ei tietenkään ole kenenkään mielestä mikään ongelma vaan kulttuurien rikkautta. Välttämätön luonnonvoima kuten sade ja tsunami. Jokainen puuttuu mihin kykenee ja mihin uskaltaa puuttua. Taitaa vastarinnan pojat olla aika vaarattomia ahmedganstoihin verrattuna kun toimittelijat uskaltavat niistä kokoajan räkyttää. Jos ahmedganstasta räkyttää niin tulee kuula päähän.

Ei Ruotsissa mitään vikaa ole- Ruotsi on paratiisi- vaan ihmisissä
Ei Ruotsissa mitään vikaa ole- Ruotsi on paratiisi- vaan ihmisissä
5.7.2018 14:28

Ruotsia suojelevasta NMRistä valitetaan mutta vihervassareitten sosialismi (sossujen joukoissa jopa miljardäärejä), kommunismi, anarkismi ja maanpetturuus pitää hyväksyä päivittäin lehtien palstoilla, TVssä, kaduilla ja toreilla?

Kaarina Virenius
5.7.2018 14:55

Sossujen joukossa miljardöörejä. Sudet lammasten vaatteissa, kuten jenkkilässäkin säätiörosvot piiloutuneet demokraattien viittaan. Siinä ovat köyhien asiat sinetöidyt.

Ilmari
Ilmari
5.7.2018 16:17
Vastaa...  Kaarina Virenius

Ettei historia unohtuisi niin työväenliikkeessä on aina ollut myös varakasta väkeä. Liikkeen suurmies Väinö Tanner oli varakas, mutta se ei estänyt häntä toimimasta köyhien ja koko Suomen hyväksi.
Kerrotaan, että sodan jälkeen joku kommunisti tuli Tannerille rähisemään että vielä se sinunkin omaisuutesi jaetaan. Tanner kaivoi markan taskustaan ja antoi sen kommunistille sanoen: Siinä on sinun osuutesi

Abbajätkät Rinkebyhyn asumaan!
Abbajätkät Rinkebyhyn asumaan!
5.7.2018 17:17
Vastaa...  Ilmari

On helppoa olla köyhien ystävä ja sosialisti niin kauan kun ei tarvitse köyhien kanssa asua samassa talossa.

Leso
Leso
5.7.2018 15:23

Ei nyt vittu luoja taas näitä köyhyysvonkumisia.
Ihan te ”köyhät” itte loitte peruskoulun ja sitä myötä tuhositte intelligentsian.
Nyt kun ihan jokaikinen voi olla intelligentti, niin mikä nyt ei ole hyvä?
Mikä, vittu, mikä ei ole?

waTun tirkistelija
waTun tirkistelija
5.7.2018 17:58

”varastettiin väkivalloin” ja kaupanpäälle naurettiin ivallisesti
Tuo jälkimmäinen taisikin olla pahinta

Muutatko?
Muutatko?
5.7.2018 18:50

Nazisminvastustelua leveällä rintamalla:
Mitä Tanska edellä, sitä Ruotsi perässä ja sitten Suomi: ongelmalähiöt aiotaan kunnostaa ja rakentaa sinne muitakin asumismuotoja kuin vuokrataloja. Ehkäpä kiva rivitalo Rosengårdin keskustaan, omakotitaloja Itäkeskukseen ja paritaloja Varissuolle. Kuka muuttaa vapaaehtoisesti asuntosäästäjäksi nogozonen ghettoon?
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/s-presenterar-forslag-for-att-bryta-bostadssegregationen

Albert
Albert
5.7.2018 19:30
Vastaa...  Muutatko?

Nuo talot omaotitalot ja paritalot ostaa joku poliittisesti ”hyvillä paikoilla oleva” sijoittaja itselleen ja vuokraa ne edelleen ylikorkeilla vuokrilla Mamuille.
Mikäli tulee tuhoja niin sossu maksaa koko hulppean korjauslaskun joka kerta uudestaan ja uudestaan… Kuin loppumattomana kierteenä ja asiaa ei saa kritisoida, tutkia eikä ihmetellä.
Mitä tulee yleisiin gheton korjauksiin, niin ne suorittaa sitten joku toinen firma minkä omistaja/ omistajat ovat poliittisesti sitoutuneita ja taas ”hyvillä paikoilla” eli imemässä kovalla katteella verorahaa suoraan taskuihinsa.
– Hyvä bisnes eliitille eikä ratkaise yhtään mitään mihinkään suuntaan mutta veronmaksajien rahaa palaa tuhottomasti kovalla turboteholla.

Juuri niin
Juuri niin
5.7.2018 20:20
Vastaa...  Albert

Niinhän se nimenomaan on. Mikään ei muutu koska ihminen ei muutu. Ghetto vaan laajenee entisestään ja sinne tulee yhä enemmän porukkaa, samanlaista populaatiota koska muut eivät siellä viihdy.

Albert
Albert
5.7.2018 20:17

Näköjään Iltalehti lähti leikkiin mukaan:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807052201056885_ul.shtml

tiina
tiina
5.7.2018 20:21

Pikkasen erilainen uutisointi kuin aikaisemmin mtv:n netistä lukemani. Siellä oli jostain entisestä rikollsiesta haasstettelu jossa kerrottiin miten urheasti jäbä oli asettunut seisomaan natsien eteen kavereiden kanssa. Todella asenteellinen uutinen jossa ei ollut mitään uutisarvoa. Sama kuin random-miehestä olisi uutinen miten hän rohkeasti käskee manneja siirtymään pois invapaikoilta autolla (true story).

Anonymous
Anonymous
6.7.2018 01:26

” Toivon, että kunnilla olisi hiukan selkärankaa näissä asioissa. Ei pidä hävetä jos kuntaan on päässyt pesiytymään ongelmia ” ,Jollain tapaa toivoisi että kunnanjohtaja nimenomaan tällaista häpeäisi, että on nyt näin mokannut, ja näin pahasti. Ja ikinä en vielä ole nähnyt tämän (kommunismin) lue: demokratian turvin nähnyt että joku olisi tosiaan vastuussa tekemisistään. Saa nähdä… Avataan silmät huomenna, niin varmaan taas tulee uusi syy juoda kiljua töisså kåydesså.

Ajattelija
Ajattelija
6.7.2018 19:06

Suvakit näkee natseja joka paikassa, paitsi neekereiden tai lähi-itäläisen tuppikullien höykytyksessä.