Kaksi syyrialaista joukkoraiskauskäräjille Jönköpingissä

Jönköpingin käräjäoikeudessa alkaa näinä päivinä oikeudenkäynti kahta sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta nuorukaista vastaan, jotka raiskasivat raa´alla tavalla nuoren naisen 1. huhtikuuta Gislavedissa.

Vuonna 2000 syntynyt Alsheikho Imad ja vuonna 2001 syntynyt Jaber Ali Ahmed ovat istuneet vangittuna keväästä asti. Syyrialaiset raiskasivat naisen useaan otteeseen. Kun toinen raiskasi, toinen kuvasi. Syyttäjä tulee esittämään oikeudessa kuvamateriaalia todisteena. Kotietsinnässä molempien puhelimista löytyi kuvamateriaalia tapahtumista.
Teon aikana toinen raiskaaja yritti sitoa naisen leukaa siten, että tämä ei olisi voinut huutaa. Syyttäjän mukaan raiskaus oli erityisen julma. Naisen alapäähän tungettiin esineitä.
Teon jälkeen kun nainen oli tehnyt rikosilmoituksen, miehet yrittivät vielä uhata naista tappamisella, jos tämä jatkaa asian viemistä eteenpäin. Miehet aikoivat tappaa naisen joukolla. Toinen raiskaajista yritti saada jopa poliisia viemään uhkaviestiä naiselle sen jälkeen kun molemmat oli vangittu toukokuun lopussa.
Molemmat tekijät ovat Syyrian kansalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Häkki
Häkki
5.7.2018 10:12

Molemmille pitkä tuomio, isot vahingonkorvaukset maksettaviksi uhrille ja ikuinen paluulippu takaisin Persestanien kivi- ja santakasoille.

Savon Sulttaani
Savon Sulttaani
7.7.2018 10:57
Vastaa...  Häkki

Suomen vankila vaan on aika luksusta aavikon oloihin tottuneille ja korvaukset maksaa veronmaksajat.
Nuo pitäisi vaan välittömästi karkoittaa, eikä päästää enää ketään noista maista pohjolaan…

Häkki
Häkki
5.7.2018 10:18

Kiitolliset ja vaatimattomat syriaanot jotka kaikin tavoin osoittavat meille yhteiskuntakelpoisuuttaan ja osoittavat olevansa joka äyrin arvoisia jotka heihin satsataan ensimmäisestä päivästä päivään 365.000.

Avatkaa silmänne
Avatkaa silmänne
5.7.2018 14:21
Vastaa...  Häkki

Kyseessä puhtaasti jihadistinen viharikos vääräuskoista kohtaan.

MoodyBlue
MoodyBlue
9.3.2019 05:36
Vastaa...  Häkki

On uskomattoman hienoa, kuinka auliisti nämä traumatisoituneet poikaparat kuitenkin jaksavat jakaa omaa kulttuuriaan typerien pohjoismaalaisten kanssa. Tämä on sitä todellista kulttuurien välistä vuorovaikutusta ja rikastamista!

Suomi FInland
Suomi FInland
5.7.2018 10:23

Olisiko rikos ihmisyyttä vastaan, jos tällaista porukkaa ei päästettäisi vaeltamaan mantereen läpi haluamaansa maahan?
Entä eikö muka ole ole suuri rikos ihmisyyttä vastaan päästää tällaisia paskakasoja pilaamaan ennen turvallisen maan turvallisuus?
Eikö se Annie Lööf voisi sanoa tykityksissään, että yksikin raiskaus on liikaa? Ilmeisesti naisilla ei ole väliä. Olisiko edes oman lähisukulaisen joutuminen uhriksi herättävä tapahtuma?

Äleks Stybb
Äleks Stybb
5.7.2018 12:00
Vastaa...  Suomi FInland

Kysy Sipilältä. Se ilmeisesti tietää.
Omalle kohdalle osuminenkaan ei saa psyko-suvakkia parantumaan. Korkeintaan tulee joitakin tunteja kestävä hetkellinen järjen oaluun kohtaus. Sitten sairaus vie taas mukanaan. Usein palaa vielä voimakkaampana.
Anginasuvacus on aikamme vaarallisin ja petollisin sairaus.
Sori siitä, tästä ja tosta sano stuppikulli ja jatkoi sekoiluaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.7.2018 12:35
Vastaa...  Äleks Stybb

Niin kuin kaikki tietävät, on selvää, että kaikki tulijat eivät ole pahoja.
Sen sijaan monilla meillekin tulleilla paskakasoilla taitaa polttaa maa kotimaissaan jalkojen alla ihan syystä.
On rikos oman maan kansalaisia kohtaan päästää tulijat, joiden taustoja ei todellakaan voida meillä tuntea, vaikka kansliapäälliköt muuta väittäisivät, vapaasti kulkemaan ja ’integroitumaan’ kohdemaassaan vain sillä perusteella, etteivät he ole kohdemaassa syyllistyneet mihinkään rikokseen.
Jokainen raiskaus on häpeä yhteiskuntamme päättäjille, koska he ovat niistä vastuussa.
Ja vaikka kaikki tulijat eivät olisikaan pahoja, ei heidän silti voi antaa tulla vapaasti, koska se generoi uutta liikettä ja aiheuttaa väkimäärän kasvaessa vähitellen ensin saman tilanteen mikä on Ruotsissa ja sitten myöhemmin täydellisen kaaoksen.
Kannatan pientä (vähemmän kuin 750/vuosi) pakolaiskiintiötä. Ei perheenyhdistämisille, jos se tarkoittaa jonkin afrikkalaisen laajennetun perheen (eli koko kylän) tuloa. Vain aviomies/vaimo ja omat biologiset lapset. Moniavioisuuden kohdalla tilanne on ongelmallisempi, koska sellaista ei voi sallia Suomessa.
Ja mikään ikuinen ylläpitoautomaatti Suomen ei pidä olla kenellekään.
Sotapakolaisten auttaminen pitää tehdä lähellä heidän luontaista asuinaluettaan.
Naisten asema on mikä on tuolla Afrikassa ja lähi-idässä. Jos siellä naiset haluavat tasa-arvoa tai jotkut miehet haluavat naisistaan tasa-arvoisia, on heidän tehtävä muutokset itse. Se ei todellakaan ole toisella puolella maailmaa olevien ihmisten tehtävä eikä meidän tehtävämme ole antaa omia naisiamme rikastettavan.

matsui
matsui
5.7.2018 11:13

Ei alkuasukkaita pohjolaan. Tarzan filmeissä ne on kyllä jänniä mutta täällä ne ei voi olla.

Leso
Leso
5.7.2018 11:32

Minkä takia niitten raiskaussessiot sisältää eikö muka aika poikkeuksetta esineiden tunkemista vaginaan?
Ihan oikeasti? En ole neitsyt ja kaikenlaista tullut harrastettua ja nyrkkiäkin joutunut itsepuolustukseksi käyttämään koska tyhmä tytteli, mutta että esineitä pildeen? Kiitos kaikille elämäni assangeille, olette olleet herrasmehiä. No hard feelings.
Tietenkään en petä epäfanejani: olen kerinnyt tätäkin miettimään.
Viettämällä liikaa elämänsä aikaa edes valkoisten paskastaanien kanssa ei voi, ei vaan voi, mitenkään, olla kiinnittämättä huomiota pieneen jännään ominaisuuteen.
Paskataanit on ahneita. Ne on helvetin kateellisia ja ahneita. Suomikateus on hiekkakakkua siihen verrattuna.
Jumaliste sitä silmän kiiltoa, kun edes epäröiden miltei lupaa ehkä antaa lahjaksi jotain, millä on mitään rahallista arvoa.
Mutta kun se ei ole kiitollista. Ne haluu sitten enemmän, koska jos kerran lahjoitat, voit lahjoittaa aina, koska rikas valkonaama.
Mutta varsinkin afrikaanojen kanssa tää menee pitemmälle.
Tähän toivoisin jonkun afrikaanokokeneemman vahvistusta.
Tunkeeko ne niitä ESINEITÄ sinne vaginaan ihan vain siksi, että niillä on VARAA TUNKEA ESINEITÄ SINNE?
Karusti, jos niillä on sosasolatölkki, statusesine, ne tunkee sen siksi, että on vagina ja sosasolatölkki?
Kun niillä on varaa tölkkiin ja mahis vaginaan?
Ihan kuten kun on lukaissut mainintoja jostain halvatun Kongon sisällissodista, jotka kiinnostaa tasan nollasti, lapsisotilaat on raiskanneet naisia aseen piipulla, kun itsellä ei vielä seiso. Kun itsellä ei vielä seiso…
Tämä kuvio ja konsepti on niin vaikea hahmottaa valkoisen tolkun ihmisen päässä, että aivan toiselta planeetalta.
Onneksi mulla on primivaistot herkät ja ajantasalla. Terveisiä teille, apinat.
Mun mielikuvitus voi yllättää teitien häpyt ja perskarvat. Coca-colaa vai Fantaa?

Valtsu
Valtsu
5.7.2018 20:21
Vastaa...  Leso

Kannattaa panna korkki tai tietokone kiinni.

acc
acc
5.7.2018 12:07

Assad saisi nyt pisteitä, jos tarjoutuisi ottamaan nämä kaksi Syyriaan suorittamaan vankeusrangaistustaan. Tämä toimisi myös Ruotsissa oleville Syyrian kansalaisille kannusteena elää siististi.

Leso
Leso
5.7.2018 12:21
Vastaa...  acc

Aikuisten oikeasti, eikä tämä ole hlökoht. sulle acc, aijotte jatkaa tätä eiku-mä-tässä-mietin-ja-sit-mä-kirjoitan-postin-aateekoohon -linjaa? Mutta-että-mä-sanon-sen-nätisti-vaikka-itse-olen-tuhkis-mutta-sainpahan-sanottua-hempsuti-vie -linjaa?
Se on nimittäin sillä tavalla, että ihan kohta nousee aamu, jolloin puolet on valittu.
Sinä aamuna on turha selitellä, että mitä mieltä oli internetissä.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
5.7.2018 12:21

Pikku poikapoloiset olivat niin traumatisoituja sodan hirveyksistä ja sitten RASISMI sai heidät tekemään tämmöistä. Pojat ovat uhreja, heitä pitää auttaa! Nämä ovat lapsia!!!!! Nainen joka rasistipillullaan heitä houkutteli joutaisi vankilaan, sairas ihminen.

Leso
Leso
5.7.2018 12:23
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Mulkoiletko vittumaisesti lapsosia tuolla ulkona? Sanotko pahasti, että somali haisee?
Et.
Miksi et?

meetoota kullekin
meetoota kullekin
5.7.2018 16:28

Ruotsissa hyysärinaiset käyttävät turvisnuorukaisia sexileluinaan hyväksikäyttävät ajatelkaa jos nämä turvikset olisi nuoria tyttöjä ja vastaavasti miesoletetut käyttäisivät heitä sexileluinaan niin siitä syntyisi megaluokan kohu.

Leso
Leso
5.7.2018 16:48

Trolli. Ei pilkkuja, mutta jokainen yhdyssana oikein kirjoitettu. Kuulostaa myös isäukkoni puheelta, mutta ei se osaisi käyttää sanaa mega. Sanan miesoletetut keksii vähemmälläkin aivokapasiteetilla. Tai vaan just sillä.
Mun iskä on hyvis.

kanander
kanander
5.7.2018 21:43

Miten umpeenneulottua käytetään seksileluna?

Anonymous
Anonymous
5.7.2018 20:10

Monesko episodi sarjassa ”Sotaa ja vainoa pakenevat partalapset seksuaalisessa hätätilassa”?