Stefan Löfvenin Almedalenin puhe pyöri nettivihan ja natsien ympärillä

Kuvakaappaus 2018-07-05 22-43-39.png

Pääministeri Stefan Löfvenin Almedalenissa pitämä puhe perustui vihalle ja rasismille. Löfvenin mukaan Ruotsin on maa, jossa rasismi, natsismi ja viha jyllää.

Koko puhe pyöri nettivihan, rasistien, natsien, holokaustin, natsien keskitysleirien ja muslimeihin ja juutalaisiin kohdistuneiden iskujen ympärillä. Lisäksi soppaan laitettiin ”ulkomaalaisten” painostus ja trollaus Ruotsin eduskuntavaalien alla. Niin ikään Löfven näkee 20-30-lukujen nationalismin ja nykypäivän kehityksen samanlaisena.
Löfven lörpötteli vuoden 1918 tapahtumista, jonka jälkeen Eurooppa oli raunioina. Nyt sata vuotta myöhemmin, Löfvenin mukaan, aivan sama kehitys jatkuu nettivihan muodossa.
– Tänään 100 vuotta myöhemmin näemme kuinka extremismi yrittää taas mobilisoitua. Nettiviha ja anonyymit feikkitilit, joissa on natsitunnuksia, mutta myös omilla nimillään esiintyviä nauravia natseja.
– Kiehun raivosta kun kuulen täällä Visbyssä olevan natseja. He häiritsevät, kiusaavat ihmisiä ja eilen: he kävivät naisen kimppuun, joka kantoi sateenkaarilippua.
Tämä tekee Ruotsista haavoittuvan. Ja kun siihen yhdistetään ulkomaiset voimat, jotka yrittävät vaikuttaa tässä vihamielisessä ilmapiirissä ja lietsoa väärää propagandaa, Löfven paasasi ja vaati demokratiaa.
– Monet eivät uskalla enää kertoa poliittisia mielipiteitään siinä pelossa, että heidät hirtetään netissä.
– Kun rasistit kiusaavat musliminaisia, kun fundamentalistit kiusaavat kristittyjä pakolaisia ja juutalaisia, kun natsit uhkaavat Umeåssa juutalaisseurakuntaa niin, että he joutuvat lopettamaan toimintansa, näistä kaikista vihamielisistä kirjoituksista, Löfven jyrisi.
Koko puhe oli periaatteessa alusta loppuun samaa paatosta. Asioiden järjestystä vain välillä hieman vaihdeltiin tai keksittiin uusia vertauskuvia. Lopuksi Löfven vaati yhtenäisyyttä:
– Ystävä, meidän pitää nyt tehdä se mitä pitää, jotta yhtenäisyys lisääntyy ja puolustamme demokratiaa. Ruotsia koettelee extremistiset voiman. Mutta, me pidämme puolemme. Ruotsi ei mene rikki, jos pidämme yhtä.
 

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vainottuja autettava toki
Vainottuja autettava toki
5.7.2018 23:11

Ilmeisesti kohta koko Ruotsi valtiona hakee turvapaikkaa, kun kaikki kiusaa.

Valtsu
Valtsu
5.7.2018 23:17

Onkohan Lööperi hieman heikko puhuja vai miten ihmeessä 1. maailmansodan Eurooppa onnistuttiin nitomaan tämän päivän Eurooppaan? Troijan hevonen voisi olla Ruotsille sopiva historiavertaus. ’Nauravat natsit’ kuulostaa joltain lastenannokselta.

ex-äänestäjä
ex-äänestäjä
6.7.2018 00:06

Mahtaako silmät aueta siinäkään vaiheessa kun Löfven joutuu lähtemään maanpakoon kalifaatista

Ilmari
Ilmari
6.7.2018 10:05
Vastaa...  ex-äänestäjä

Ei hän voi lähteä maanpakoon, koska mikään maa ei ota häntä.

huugo
huugo
8.7.2018 06:11
Vastaa...  Ilmari

Olishan se hauskaa jos tilanteen eskaloituessa ruotsin eikka pyrkisi vaikka Puolaan turvaan. Löfven vietäisiin kokoamisleirille ja siellä se huutelisi piikkilanka-aidan takaa kallis puku päällä, ettekö te tiedä kuka olen.

Albert
Albert
6.7.2018 00:17

”– Monet eivät uskalla enää kertoa poliittisia mielipiteitään siinä pelossa, että heidät hirtetään netissä.”
Hmm… Mistäköhän johtuu pseudonyymit a.k.a ”feikkitilit” kun kaikkea mahdollista sanomaasi pyritään leimaamaan ”natsistiseksi” ja sen varjolla elämäsi sitten pyritään järjestelmällisesti tuhoamaan?
Mikäli vastustat täysin järjestöntä ja absurdia maahanmuutto politiikkaa millä on ajettu niin Ruotsi kuin muukin läntinen Eurooppa Suomi mukaanlukien sellaiseen tilanteeseen (kaaokseen) missä yhä etenevissä määrin ihmiset alkavat jo odottamaan/ enteilemään suurempaakin yhteenottoa, niin olet ”natsi”?
Olet ”natsi” koska haluat elää rauhassa yhteiskunnassasi ja omassa kulttuurissasi sekä maassasi ilman maahantuotuja käveleviä ongelmia ja sen aiheuttamaa kaaosta jota myös ”rikkaudeksi” kutsutaan?
Tuskin Löfven ja suomalaiset vastaavansa kuvittelevat sitä että eurooppalaiset tällaista tilannetta olisivat koskaan toivoneet saati halunneet, mikä on nimenomaan saatu aikaan EU:n keinotekoisilla ja erittäin kalliiksi tulleilla väestönsiirroilla. Koko maanosa on itäisiä osia lukuunottamatta aikalailla täysin pilalla, eikä kestä enää montakaan vuotta ennen kuin pystyssä on suuremmat etniset ja uskonnolliset sodat Euroopan sisällä. Eräällä tapaa ne ovat jo käynnissä.
Olisi ollut kiva ja ihana elää Euroopassa ilman yhtäkään Afrikan elättiä ja/ tai Lähi-idän muslimia vihasaarnoineen ja terrorismeineen ja keskittyä sitten sen Euroopan rakentamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen rauhassa. Siitä Euroopasta olisikin voinut tulla jopa liittovaltio pidemmällä aikavälillä mikäli väestönsiirtoihin ei olisi lähdetty.
KUKAAN täysipäinen ei halunnut tätä maahantuotua sakkia pesimään Eurooppaan varsinkaan nykyisessä mittakaavassa ja kukaan ei halunnut näitä ongelmia jotka nimenomaan tuotiin keinotekoisesti Eurooppaan aiheuttamaan sen tuho.
– Toivotan onnea Löfvenille vaaleihin.
Tuollaiset täysin realiteeteista irrallaan olevat tuomionpäivän saarnat yhdessä vastakkainasettelun lietsomisenja pelottelun kanssa ratkaisujen ja yhteistyön hakemisen sijaan tuovatkin äänestäjiä?
Mikäli SD ei saa vaaleissa nyt 50%+ Niin Ruotsi on täysin tuhottu ja lopullisesti ihan seuraavien muutaman vuoden aikana, sen verran tuntuu nämä globalisti-liberaalit, vassarit ja vastaavat päästään täysin seonneen että edessä on jotain entistä sairaampaa politiikkaa ja paljon kovemmalla asteella tiedossa.

Albert
Albert
6.7.2018 00:56
Vastaa...  Albert

Paljon olen lukenut spekulaatiota ja teoriaa siitä miten Eurooppa pyritään EU:n ”eliitin” toimesta ajamaan kaaokseen ja sen jälkeen tarjotaan ”pelastusrengasta” ihmisille ja sen hinta tuleekin sitten olemaan demokratia, vapaus ja yhden ikuisen eliitti porukan jumalaan verrattavissa oleva asema. (Yhdysvalloissa ”eliitin” Atlantin ylittävä oma siipensä tekee samaa, eri muodossa)
En pidä sidä teoriaa mitenkään huuhaana varsinkaan enää nykyään mutta yksi asia on faktaa.
– Se ei tule onnistumaan.
Kaaos on helppoa luoda, sen luomiseen valtio- tai maanosan tasolla ei tarvita kovinkaan paljoa voimavaroja tai energiaa ja yleisestikin on aina helpompaa rikkoa, tuhota ja murskata, kuin taas rakentaa, kehittää ja parantaa asioita.
Hyvänä esimerkkinä, koko 2015 väestönsiirto meni täysin puihin eliitillä koska ihmiset eivät uskoneet mitenkään että täysin rauhanomaisisista maista tunkeneet 95% nuorista miehistä koostuneet väkivaltaiset ihmisjoukot olisivat ”Hätää kärsiviä pakolaisia, naisia ja lapsia”.
Nyt yritetään luoda keinotekoisia jakolinjoja, demonisoida, provosoida ja tehdä mitä tahansa jotta mahdollisimman monta eri ryhmää olisivat toinen toistensa kimpussa ja siitä sitten lietsotaan kunnon sota/ kriisi pystyyn useilla mantereilla samaan aikaan. Tämä tulee jo itsestään epäonnistumaan pelkästään sen takia että kun ihmisille tarjotaan sitä ”pelastusrengasta” niin valtaosa ei siihen mistään hinnasta tartu, koska tietää jo kyseisen ”eliitin” olevan sen syypää kaikkeen mahdolliseen pahaan alunperinkin.
Kaaos on helppoa luoda ja päästää irti mutta sitä ei pysty mitenkään hallitsemaan ja parhaimmillaan koko kakku tulee räjähtämään eliitin omia kasvoja vastaan. Näin on jo tapahtumassa kaikissa mahdollisissa vaaleissa eri maissa ja vauhti sen kuin kiihtyy mitä absurdimmiksi eliitin selittelyt muuttuvat milloin mystisestä Venäjän sekaantumisesta aina kuunatseihin ja vastaavaan… Teksti mitä tulee mukamas ”varteenotettavien” poliitikkojen suusta nykyään muuttuu jatkuvasti yhä vastenmielisemmäksi ja suoraan sanottuna lapsellisemmaksi, sama koskee valtamediaa kollektiivisesti.
Kukaan täysipäinen ei enää usko mihinkään valtamedian tai eliitin edustajien sanomisiin (Kuten Löfven) ja ihmiset ovat nyt jo muutaman vuoden nähneet kaikesta propagandasta erittäin tehokkaasti läpi. Se jos mikä on herättänyt toivoa kovemmankin luokan pessimistissä.
Kovempienkin umpiluisten ihmisten kalloihin on alkanut valumaan valoa ja ne taas jotka radikalisoituvat etenkin nimenomaan vasemmalla puolella spektrumia, niin heidän kohdallaan ei sitä toivoa koskaan ollutkaan. Osa ihmisistä valitettavasti on sellaisia että heille ei loppujen lopuksi ole värillä väliä kunhan vain saavat tuhota sydämmensä kyllyydestä, oli puoli mikä tahansa.
Ihmisten tietoisuus otti massiivisen harppauksen koulutuksen, kielitaidon ja internetin yleistyttyä ja tulokset alkavat näkymään hitaasti mutta varmasti ympäri läntistä maailmaa.
– Kaikkea ei enää niellä pureksimatta ja oteta ”totuutena” mitä sanotaan ylhäältä päin ja ihmiset ovat heräämässä laajemminkin.
Pieni ennustus:
Nyt edessä on seuraavaksi massiivinen suurlama josta pyritään syyttämään Trumpia ja ”kauppasotaa” mutta se lama oli pedattuna järjestelmään jo vuonna 2009 kun täysin mädäntyneen finanssijärjestelmän ei annettu kaatua roskalainoineen vaan sitä alettiin pönkittämään keinotekoisesti kokonaisen sukupolven kustannuksella (Generation Millenial).
Seuraava lama onkin sitten niin suuri ja raju että se johtaa massiivisiin tuhoihin, epävakauteen ja konflikteihin jotka jättävät laman todelliset perussyyt hyvin pian alkamisensa jälkeen alleen.
Lamasta tullaan syyttämään kaikkia mahdollisia eliitin vastustajia ja näiden kimppuun tullaan usuttamaan aivan kaikki mahdolliset voimat.
Meni ehkä hieman ohi aiheesta ja toivottavasti tekstissä on jotain järkeä useampien mielestä, mutta kun peilaa vaikka Löfvenin ”tuomionpäivän saarnaa” missä puhutaan maailmansodista ja vastaavista niin aikalailla se noudattaa samaa formulaa kuin muuallakin länsimaissa on viimeaikoina poliitikkojen puheet olleet.
Ihmisiä valmistellaan nyt jo ”syyllisten” suhteen ja nämä poliitikot usuttavat jokainen omalta osaltaan omissa maissaan mustamaalaamalla ”syylliset” kaikkeen negatiiviseen pian alkavaan kehitykseen maalitauluiksi niille väkivaltaisille radikaali hölmöille jotka vielä heitä uskovat.

Xx
Xx
6.7.2018 01:14
Vastaa...  Albert

Kiitos analyysista

Leso
Leso
6.7.2018 09:23
Vastaa...  Albert

Nyt tulee se inhoin jutska.
ENTÄS SITTEN?
Ihan hyvä essee (2 kpl), jossa niputettu nätisti itsestäänselvyyksiä.
Mutta….
ENTÄS SITTEN?

Jocke
Jocke
8.7.2018 11:34
Vastaa...  Albert

Nythän on inflaatio EU:ssa viimeinkin lähtenyt liikeelle. Viimeisen 12 kk:n aikana se oli 2%. Suunnilleen sitä tasoa mitä EKP haluaakin sen olevan. Tätä varten EKP sylki markkinoille valtavan määrän rahaa ostamalla sijoittajilta valtioiden velkakirjoja jotka aikaa myöten käyvät, inflaation avulla, arvottomiksi. Mutta rahaa saatiin markkinoille ja kansa ottamaan velkaa kun korot olivat rahan ylitarjonnan vuoksi alhaalla. Nyt, inflaation myötä, korot alkavat nousta ja tulee laskunmaksun aika. Korkojenhan täytyy aina olla yli inflaation, 2% vähintään. Muutoinhan sijoittaja kärsii reaalitappioita.
Kun korot nousevat, käytettävissä oleva ostovoima vähenee ja siitä seuraa kaksi asiaa: Kansa ostaa sitä halvinta, lue kiinalaista, ja EU:n sisäinen työttömyys kasvaa koska täällä valmistettu tulee entistä kalliimmaksi suhteessa ostovoimaan.

Aikki
Aikki
6.7.2018 04:55

Toivottavasti mahdollisemman moni tajuaa Löfvenin bluffin . Sosiaalidemokraatit alkoivat, Palmen aloitteesta 1970-luvulla tehdä Ruotsista monikulttuurista. Muistui mieleen kuinka Palme haukkui puheessaan Israelia ja Amerikkaa saatansmördare. Eikö tuo osoita sosiaalidemokraattien juutalaisvastaisuuden, vaikka nyt yrittävät syyttää nationalisteja natseiksi. Sosiaalidemokraatti Palme ei todellakaan ollut niin suosittu, kuin on annettu ymmärtää. Eikö maahan tulleet islamilaiset tee iskuja juutalaiskohteisiin, eikä Ruotsi demokraatteja äänestävät ruotsalaiset. Kyllä nyt pitäisi kaikkien valistaa ruotsalaisia äänestäjiä äänestämään SD:tä

Leso
Leso
6.7.2018 10:17
Vastaa...  Aikki

Aikki: ”Kyllä nyt pitäisi…”
Hihihi. ”Pitäisi”.
Niin pitäisi Vieremälläkin olla Alko. ”Pitäisi”.

Asenteella on merkitystä
Asenteella on merkitystä
6.7.2018 15:33
Vastaa...  Leso

Sinun ulosantisi on sen verran sekavaa ja sisällötöntä, että kannattaisi ehkä harkita ammattiavun hakemista. Alkoholismista, päihteiden väärinkäytöstä tai psykoosista voi toipua tai mikä sinun ongelmasi nyt ikinä onkaan. Myös synnynnäisesti heikkolahjaiset pystyvät elämään nykyään ihan ihmisarvoista elämää.
Kaikki lähtee kuitenkin liikkeelle ongelman tunnistamisesta ja avun hakemisesta.

Ei IQ auta jos päässä viiraa
Ei IQ auta jos päässä viiraa
6.7.2018 16:19

Juuri niin. Minusta on ikävää lukea aggressiivista ja vihaa tihkuvaa ”vittu-vittu-vittu”- suoltamista joka kohdistuu pääosin täällä kirjoittaviin, heidän tekstiensä väheksymiseen ja heidän persooniensa pilkkaamiseen muka-maahanmuuttokriittisen lipun alla. Itse tulen tänne keskustelemaan ja lukemaan mielenkiinnolla sitä mitä muilla on sanottavana.

Leso
Leso
7.7.2018 06:17

Niin asiaanhan et kiinnitä huomiota ja koska itselle paha mieli (koska kun ei vaan osaa lukee) ja vielä tästä ikuisuuteen rakastamani Minä Ainakin -argumentti.
Ok. Keskustellaan ilman vspeetä ja vähääkään huumorin hapuilua.
Oletko oikeasti sitä mieltä, että oli hyvä juttu keksiä peruskoulu, jonka myötä alhaisenkin tason oppilaat pääsivät lukioon?
Miten ajattelet, että tämä jotakuinkin 40-vuotinen kokeilu on vaikuttanut väestön keskimääräiseen älykkyyteen sillä tavalla, että mitä kaikkia virkoja on olemassa?
Näetkö tässä yhteyttä Frankfurtin koulukuntaan, ja mikä muuten on Frankfurtin koulukunta?
Miten näet minkäänlaisen maahanmuuttokriittisen keskustelun PELASTAVAN Euroopan?
Mitä olet mieltä siitä, vai oletko mitään mieltä, että keskustelupalstat ylläpidetään keskustelijoiden lahjoituksin, ja että mahdollisesti ikävät keskustelijat poistetaan julkaisunvapauden perusteella?
Etenkin, jos heidän ilmaisunsa on himpun värikkäämpää, mutta juuri siinä asian ytimessä, mitä JA jota sinä et näe ylioppilaslakkisi takaa?
Miten erotat mielipiteen-, sanan- ja julkaisunvapauden?
Anna arviosi siitä, että kaikki saa olla omia itseään, kunhan kenellekään ei tule paha mieli.
Jokeripisteet, jos selität, miten kaikille kiva keskustelu pelastaa Euroopan.
Muista mainita myös, että jos olet syntynyt etuoikeutettuun sukupolveen, miksi sinun mielestäsi on oikeutettua, että samainen sukupolvi tsallii tuhota siirtolaislaumoilla Lontoon ja Pariisin niin kuin ne oli?
Jos olet nainen, et valitettavasti voi vastata, jos olet käyttänyt kemiallista ehkäisyä viimeisen viiden vuoden ajan.

Leso
Leso
7.7.2018 06:55
Vastaa...  Leso

Muistathan sivulauseissa viitata sellaisiin vastauksiin kuin että…
…Miksi Eurooppa pitää pelastaa? Pelastaa? Kuinka on ajauduttu tähän tilanteeseen, että Euroopa pitää PELASTAA?
Toki ymmärrät, mihin viittaan, eli että ei pelasteta, ellei ole tarve ja hengestä kyse.
Vertauskuvallisesti vaikka ensiapukurssi.
…Miksi on yleisesti hyväksyttyä viitata aina pääongelmiin, alkoholismiin tai muihin vastaaviin?
Onhan iso osa eurooppalaisista lääkkeiden varassa?
Näetkö tässä jotain yhteyttä? Jos et näe, miksi et näe?

huugo
huugo
6.7.2018 05:10

Ruotsin eikalla on ehkä pahasti edennyt alzheimer koska on noin vihaa täynnä.

Anonymous
Anonymous
6.7.2018 06:41

Löf ei halua kanta vastuuta, vaan syyttää muita omista virheistään. Näin tulee suomessakin käymään kun asiat menevät vituiksi avoimien rajojen seurauksena.

matsui
matsui
6.7.2018 08:40

Todella läpinäkyvää punikkipropgandaa. Natsi ja rasisti-sanat on jo kulutettu loppuun väärissä yhteyksissä käyttäen. Kulutan tässä nyt loputkin: natsi rasisti,natsi rasisti, natsi rasisti,natsi rasisti,natsi rasisti……

jotain kannattas tehä hulluille
jotain kannattas tehä hulluille
6.7.2018 10:23

Stefani on hullu joka tuhoaa Ruotsin.

Anonymous
Anonymous
6.7.2018 10:46

Vieläköhän tuosta olis hitsariks?

Albert
Albert
6.7.2018 12:24
Vastaa...  Anonymous

En usko että tuosta olisi hitsaajaksi.
Vaikka en itse ole kädentaitaja alalla niin syyksi epäilen seuraavia tekijöitä:
– Hitsaajan pitää myös osata liittää yhteen osia taidokkaasti ja hyvää, kaunista saumajälkeä tehden. Löfven osaa vain ja ainoastaan polttoleikata kokonaisia yhteiskuntiakin palasiksi mutta ei osaa tehdä mitään positiivista. Epäilen ettei asia muuttuisi hitsaustyön ääressäkään.
Normaalin hitsaajan on pärjättävä myös työporukoissa mutta poliitikkona Löfven onnistuu ajamaan valmiiksi jo ärtyneet ihmiset raivon partaalle ja onnistuu pilaamaan joka ainoan ympärillä olevan henkilön kahvitunnin avaamalla suunsa. Eripuraa aiheuttavia henkilöitä ei yksikään firma tarvitse työmaalle missä on muutenkin vaarallista ja luottamuksen pitää olla korkealla.
Poliittinen tausta aiheuttaa myös pysyvän invaliditeetin asteella 95% ja tästä johtuen heille maksetaan kaikenmaailman sopeutumiskorvauksia ja eläkkeitä. Ilmeisesti jatkuva oman kansan pettäminen, salamyhkäiset takahuoneiden diilit ja jatkuva krooninen valehteleminen kansalle vie veronsa ja työkyky menee.
Mikäli Löfven menisi hitsaamaan telakalle edes muutamaksi päiväksi vaikka osana jotain pr-kamppanjaa niin muutama ruotsalainen hitsaaja voisi tehdä ison palveluksen maalleen ja hitsata tämän jonkun laivalohkon sisälle pysyvästi ”vahingossa” koska oli ”kiirettä” aikataulujen kanssa.

Tervetuloa joukkoon
Tervetuloa joukkoon
6.7.2018 11:09

”Koko puhe pyöri nettivihan, rasistien, natsien, holokaustin, natsien keskitysleirien ja muslimeihin ja juutalaisiin kohdistuneiden iskujen ymmpärillä.” …mutta sehän on vain hyvä. Stefankin 25% neekerinä on liittynyt Ruotsin isänmaallisten joukkoon. Hän varmaan hakee kohta jäsenyyttä Nordfrontista.
MUkava huomata että politikollakin on selkäranka.

Numento
Numento
6.7.2018 11:17

Vai oikein kiehuu raivosta. Löfvenillä ei muita tärkeämpiä huolia ja maan asioiden korjaamista kuin nuo mainitut. Minne unohtui terveydenhuollon ongelmat, vanhustenhoito, rikollisuus, koulutuksen perseelleenmeno, ongelmalähiöt, integraation epäonnistuminen jne. Vain natsi ja rasisti sekä nettiviha. Millä hän ne korjaa ja mitä se auttaa ? Seurauksista on turha huutaa jos unohtaa syyt. Sama Suomessa. Ei jatkoon.

Anonyymi
Anonyymi
6.7.2018 11:33

1930- tai 1940- luvullako nuo ruotsalaiset poliitikot elää? Eivät taida muistaa kuitenkaan, että toisten Euroopan maiden ollessa sotien kurimuksessa, ruotsalaiset rikastuivat ja toimittivat Kiirunasta rautamalmia natsien maailmanvalloitusta edistämään?

Dementia iskee
Dementia iskee
6.7.2018 11:52

Katsokaapa eilinen SVT ”Opinion Live” missä Stefan sanoi varmaan kymmenen kertaa ”handla mat och tanka bilen” vaikka Linda yritti kysyä miten tahansa.
Onko Stefan tulossa dementiksi? Valmiin puheen lukeminen onnistuu mutta kaikki, mikä on käsikirjoituksen ulkopuolella, menee ihan pipariksi.

Asenteella on merkitystä
Asenteella on merkitystä
6.7.2018 15:57
Vastaa...  Dementia-Steffe

Aikamoinen yhden miehen false-flag -operaatio koko ukko. Ei tuollaisen oloa minkään sortin päättävässä asemassa voi muuten selittää. Sopii kiinnittämään ihmisten huomion itseensä ja kenties ajamaan erilaisten kulissien takana hääräävien tahojen asiaan, ymmärtämättä hänen toiminnastaan aiheutuvia seurauksia.
Aika mielenkiintoista, miten natseja käytetään nyt samanlaisena kaiken infernaalisen pahuuden kiteytymänä kuin juutalaisia aikoinaan. Oikeastaan tämä kaikki on jo nähty kertaalleen, mutta asetelma on ollut hieman erilainen. Jos Löfvenin puheeseen vaihtaisi sanan ”juutalainen” natsin tilalle, niin yhtäläisyydet erään toisen aikakauden retoriikkaan ja propagandaan olisivat kyllä huomattavat.

Tämä poliitikko puhuu ainakin juuri sitä mitä ajattelee
Tämä poliitikko puhuu ainakin juuri sitä mitä ajattelee
6.7.2018 11:57

Päivän rehellisin ehdokas KDstä eli Kristillisistä, Erik Ivarsson:
”Negerkaos”.
”En dum jävla hora”.
”Era satans jävla kommunistiska kuksugare, landet ska förstöras till varje pris asså… In med fler våldtäktsapor och kriminella! FYLL PÅ BARA!”

Löffykkä
Löffykkä
6.7.2018 12:13

Löfven reppana elää omassa fantasiamaailmassaan.
Ympärillä islamistit raiskaavat, tappavat ja ammuskelevat ja tämä hörhö inisee nettipuheesta.

Mikko Malliton
Mikko Malliton
6.7.2018 13:57

Mistähän tuossa väitetyssä natsihyökkäyksessä oli kyse tällä kertaa? Varmaan joku sateenkaarityttö meni suu vaahdossa huutamaan natseille, jotka sitten työnsivät tyttöä pois tjtn?
En haluaisi sympata natseja, enkä pidä mahdottomana, etteivätkö olisi voineetkin hyökätä, mutta luotto pohjoismaiseen sosiaalidemokraattiin on niin kuopassa, että pidän melko varmana, että tässäkin kyseessä vain propaganda.

IQ Negative
IQ Negative
6.7.2018 17:58

Elävä todiste siitä että valkoisellakin ihmisellä voi olla alle puolet Afrikkalaisen älykkyysosamäärästä. On se hieno mies tuo Pohjolan suurin idiootti. Eikä Suomen oma supermongoloidi, mies joka antaa typeryydelle kasvot, Juha ”öööö” Sipilä ole paljon huonompi.

Krisu
Krisu
6.7.2018 22:24

Swegotin (Ingrid&Conrad) mukaan Löfven (lue Boegroeff) ei saa antaa hastatteluja eikä ilmaista itseään tämän enempää Alvedalenissa….

Aikki
Aikki
6.7.2018 23:52

Tänään Ylen aamu TV:n jälkiviisaissa taas vääristeltiin Almedalenin vaalikeskusteluja . Kannattaa katsoa löytyy areenasta. mutta haluan varoittaa verenpaine saattaa nousta vaarallisen korkeaksi. Se että Löfven haukkuu SD äänestäjiä natseiksi on huvittavaa, sillä sosiaalidemokraatit ovat osoittaneet oman natsisminsa puolustaessaan Palestiinalaisia terroristeja.

huugo
huugo
7.7.2018 06:22
Vastaa...  Aikki

Joo katsoin hetken aikaa mutta rankaa vitutus pisti lopulta koko toosan kiinni, hyvä etten hajottanut koko TV:ä. No siinä se lihavampi akka veti taas kaikki samaan soppaan, ilmastonmuutooksesta lähtien ja myös valkoisen miehen taakka tuli mainittua. Tuli taas tunne että Euroopan on oltava avoin sosiaalitoimisto KAIKILLE halukkaille ja että kaikki on otettava avosylin vastaan. Karvala vähän yritti takoa myös järkeä keskusteluun mutta vaiennettiin vihaisesti kahvikuppi Blåfieldin ja sen lihavan tantan toimesta. Natseja oli keskustelussa vaikka muille jakaa. Sai kuvan että vain natsit ovat eri mieltä Ruotsin mielettömän maahanmuuttopoliitikan takia.

Leso
Leso
7.7.2018 07:26
Vastaa...  huugo

ENTÄS SITTEN?

Anonymous
Anonymous
7.7.2018 22:46
Vastaa...  huugo

Blåfield on homo, joten en ihmettele, kun tykkää Löfvenin politiikasta. Itkihän Löfven pridekulkueen häirinnästä, johon natsit kuulemma syyllistyivät.