AfS:n Kasselstrand: Valtapuolueet ovat kuin pikkulapsia

Kuvakaappaus 2018-07-06 12-46-22.png

Alternativ för Sverigen Gustav Kasselstrand kertoi eilen AfS:n jälkipelissä, että valtapuolueet käyttäytyvät kuin lapset ja sosiaalidemokratia vetelee viimeisiään.

Kasselstrand sanoi, että Stefan Löfvenin puhe oli retorisesti hyvä, ja samalla se osoittaa, että pääministeri ei ymmärrä mitä Ruotsissa tapahtuu.
– Kun Löfven käytti kaiken fokuksensa maalamalla uhkakuvia ”extremismistä”, se osoittaa vain sen, että hän ei tajua mitä Ruotsissa tapahtuu.
Kasselsrandin mukaan valtapolitiikot käyttäytyvät kuin lapset muita puolueita kohtaan ja pääministeri, joka esittäytyy valtakunnan isänä, lietsoo vain vihamielisyyttä sverigedemokraatteja kohtaan.
– Politiikot eivät osaa keskustella, eduskunnassa on politiikoita, jotka sanovat, että eivät aio mistään tilanteessa neuvotella sverigedemokraattien kanssa. Se on epäkypsää ja lapsellista. On aika erikoista, että meillä Ruotsissa on politiikoita, jotka ovat kuin lapsia hiekkalaatikolla.
Kasselstrandin mukaan Löfvenin jankutus extremismistä osoittaa sen, että hän ei ymmärrä niitä ongelmia, joita sosiaalidemokraattinen puolue on Ruotsiin aiheuttanut.
– Tosiasiassa Löfvenin puhe osoitti vain, että sosiaalidemokratia vetelee viimeisiään. He kieltäytyvät puhumasta todellisista ongelmista ja käyttävät kaiken aikansa mustamaalaamalla sverigedemokraatteja.
– Tämä on osoittaa Löfvenin todellista pöljyyttä. Löfven ei tajua, että sverigedemokraateille on kysyntää nykyisen politiikan takia. Kysyntä on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Kansan kiinnostus sverigedemokraatteja kohtaan osoittaa, että ihmiset alkavat protestoimaan. Mutta mitä tekee Löfven? Hän vetää johtopäätöksen, että extremismi on suurin uhka. He elävät ihmeellisessä kuplassa.
– Politiikot eivät ole tajunneet yhtään mitään, tilanne on aivan sama kuin Reinfeldtin aikana. He eivät tajua, että Ruotsin on kriisissä ja kansa alkaa osoittamaan mieltään.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hyvä, hyvä!
Hyvä, hyvä!
6.7.2018 14:08

”Återvandringsverket” eli ”Paluumuuttolaitos” lukee paidassa… 😀

acc
acc
6.7.2018 15:36
Vastaa...  Hyvä, hyvä!

Löytyy myös täältä https://www.facebook.com/atervandringsverket/
Suomen Maahanmuuttovirastoa vastaava organisaatio Ruotsissa on Migrationsverket. Sana ”migration” sisältää maahanmuuton ja maastamuuton. Ruotsalaiset ovat siis valinneet virastolleen neutraalin nimen peitelläkseen sen tehtävää hävittää etninen yhtenäisyys Ruotsista.
Suomessa asiat ovat valitettavasti toisin, on kokonainen virasto maahanmuuttoa varten. Jopa englanninkielinen nimi ”Finnish Immigration Service” viittaa maahanmuuttoon ja maahanmuuttajien palvelemiseen.
https://www.migrationsverket.se
https://migri.fi/etusivu

Vitjaantunu Stadilainen
Vitjaantunu Stadilainen
6.7.2018 16:09

Kusipäisiä, jakomielisesti häiriintyneitä kännisiä retardilapsia.
Käytöstä voi hyvin verrata suvakkeihin jossain miekkareissa: tullaan iholle räkimään, kirkumaan ja tönimään. Sitten kun joku vähän tönäisee takaisin, aletaan ulisemaan poliisia apuun.
Valitettavasti meillä on korkeinta johtoa myöten olemassa päättäjiä, joita kohtaan ainakaan minulla ei ole mitään luottamusta tai kunnioitusta.
Sanotaan, että kansa ansaitsee sellaiset päättäjät kuin ovat valinneet, mutta he ovat siellä päättämässä suuresti median ansiosta, enkä ymmärrä mitä pahaa suomalaiset ovat tehneet ansaitakseen tällaisen median.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.7.2018 16:15

Eikä tajuta, että olemalla mahdollisimman kaukana kansan tahdosta tietyissä asioissa saadaan mahdollisimman vähän ääniä niiltä, joille nuo tietyt asiat ovat tärkeitä. Itse iskisin rajat heti kiinni ja lupaisin karkottaa rikolliset. Vaalivoittoni jälkeen päästäisin 8 miljoonaa villiä mustimmasta Afrikasta riehumaan kaduille. Stubbbia lainaten toteaisin: ”Monikulttuuri on rikkaus, sori siitä.” Ennen seuraavia vaaleja toistaisin tempun ja tollot äänestäisivät taas jatkoon.

Kunta Kinte
Kunta Kinte
6.7.2018 18:18

Hommahan kulkee sillä tavalla, että jos jokin puolue tai organisaatio halutaan saada ohjattuun hallintaan jonkun ulkopuolisen tahon toimesta (esim. George Soros) niin vaikutetaan aina ylimpään johtoon (1%) joko rahalla ,kiristämällä tai veljeskunnan kautta vrt. vapaamuurarit (tarkoittaa myös ostettua mediaa). Loput seuraa johtajaa. Ihmisapinat tarvitsevat aina vahvan johtajan. Apinoiden itsesuojeluvaisto vain on tuhottu sokealla luottamuksella korruptoituneisiin johtajiinsa jota vielä enemmän korruptoitunut media komppaa.
Jos joku ei vieläkään tajua sitä, että koko homma on etukäteen tarkasti suunniteltu, niin henkilön täytyy olla aika PÖLJÄ. Huomaan usein jonkun mainitsevan Coudenhove-kalergi-suunnitelman vaihtoehtomedioiden kommenteissa mutta näyttäisi siltä, että suurin osa lukijoista e vieläkään käsitä mitä se tarkoittaa. Sisällissotaa pukkaa mutta vasta sitten kun massa herää.
Eikö kukaan muuten ole vielä huomannut miten ”rassistinen” sana ”massa” on? Sehän tarkoittaa valkoista herraa! Bänniin!!

Kurkkumätä
Kurkkumätä
7.7.2018 00:38

Kyllähän noi Löfvenit ja muut ihan tasan tarkkaan tajuaa ja näkee varmasti ton tilanteen että kehitysmaalaset aiheuttaa jo aivan helvetisti ongelmia, mutta niitä on vaan halattava ja kotoutettava ja että Ruotsi tarvitsee edelleen kehitysmaahantunkeutumista jostakin syystä. Sitä vaan aina jaksaa ihmetellä kuinka vankkumattomasti pysyvät kiinni noissa harhoissa ja että niillä on pokkaa Suuri mysteeri myös on Ruostin ja Tanskan nykynen iso suhtautumisero matuiluun. Vähän sama kun Saksan ja Itävallan. Ilmeisesti Saksa ja Ranska on vaan se ehdoton tavote mitä Ruotsi haluaa seurata ja samahan se on Suomessa, mutta täällä taas ei ole niin suuria ongelmia ja persut saatiin taktikoitua hajalle yhteistyöllä, kun ne nähtiin Ruotsin malliin vain ongelmana oman pölhöagendan tiellä.

Hauki
Hauki
7.7.2018 13:56

Demarit tekivät itse itsensä tarpeettomaksi. Kaikkialla Euroopassa johon sosialidemokratia on viimeisenä vaiheenaan tuonut valtavan määrän sosiaaliturvapaikanhakijoita ja muita kiertolaisia, demarit ovat alkaneet tippua pois päätöksenteosta.

vittuuntunu Stadilaine
vittuuntunu Stadilaine
7.7.2018 16:51
Vastaa...  Hauki

”Demarit tekivät itse itsensä tarpeettomaksi…”
Erittäin tärkeä pointti ymmärtää!
Jossain vaiheessa vasemmisto muuttuu tarpeettomaksi perinteisessä mielessä – silloin käy niin, että vasemmistolaiset maailmanparantajatyypit tarvitsevat köyhiä ja sorrettuja, ei toisin päin!
Ja kun omasta maasta ei löydy tarpeeksi selväjärkisiä ”pelastettavia”, heitä luonnollisesti on alettava roudaamaan mistä ikinä saadaankaan. Mikä tahansa aines kelpaa silloin epätoivoiselle vasemmistolle.
Ensi vaiheessa esimerkiksi musut hyppäävät heitä pidäkkeettä palvovien suvakkipuolueiden kelkkaan ja kun on kasvettu tarpeeksi, niistä irtaudutaan, riisutaan naamarit ja aletaan toimimaan avoimesti islamisteina.

huugo
huugo
8.7.2018 06:04
Vastaa...  Hauki

Pelottaa hieman Suomen puolesta jos ”kalluppeihin” on uskomista. Demarien johdossa Suomesta tulee maailman sosiaalitoimisto. Verot ja maksut nousevat että saadaan rahoitettua tätä hulluutta. Myös armeijamme joutuu säästökuurille lihavien vuosien jälkeen ja puolustusministerin virka palutetaan sinne alimmalle tasolle, eli valta otetaan pois. Jännityksellä odotamme jos persut nousevat vaa’ankieli asemaan vaalien jäkeen kun kukaan ei halua olla heidän kanssaan missän tekemisissä jos nykyinen linja pitää. Juudas soinista tuli salonkikelpoinen kun myi puolueensa ja aatteen oman hillotolpan takia porvareille. Ja heistä tulikin oivia pikku apulaisia ja käskyläisiä ja kokoomuksen ei tarvinnut liata käsiään.

Murphy
Murphy
7.7.2018 20:19

Niissä maissa,joista Eurooppaan tullaan ei pystytä juuri minkäänlaiseen suunnitelmalliseen yhteistoimintaan. Asia, joka juuri on yksi alikehittyneisyyden alkusyistä.Kansallisen vaurauden perusta on kyky yhteistoimintaan,joka kulkee rinta rinnan demokratiakehityksen kanssa. ”Sopulivaellusilmiö” on aivan eri asia. Islaminuskoisten Jihad joka on ao.uskontoon kuuluvana esiintynyt ajoittain läpi Hegira ajanlaskun, on tutkimusten mukaan heikentynyt vuosisatojen saatossa valistuksen ja tietämyksen kasvaessa myös niillä kansoilla ja sen uskonnollinen paatos ei tavoita omia uskovaisiakaan kuten esim. 1400 luvulla. Mutta sitä Jihad korttia käytetään hyväksi hulvattomasti. Katkeruus inspiroi.- Lähi-Idän maat ja useat Afrikan valtiot ovat kyvyttömien despoottisten klaanien hallitsemia ja kansat napisevat. Osataan hallintoterrori kyllä, mutta kehittäytymiseen ei ole kykyä. Syntyy ”Sopulivaellus” jossa monet vaeltajista hukkuvat aivan sanan mukaisesti.- Ilmastonmuutos on vaikuttanut varsinkin Afrikan maissa dramaattisesti toimeentuloon. Alkeelliset viljely menetelmät eivät mahdollista ravinnon tuottamista varastoon,varsinkaan muuttuneissa olosuhteissa.- Lähdetään Eurooppaan. Eli, toivottomuuden keskellä tehdään huonoin ratkaisu. Siinä häviävät kaikki. Tätä laajaa ilmiötä eivät Euroopan narsistiset johtokolleegiot ole halunneet tajuta,vaikka lukuisat tutkimukset ja laitokset ovat puhuneet asiasta vuosikymmeniä. Eurooppa kuuluu eurooppalaisille, mutta isossa kuvassa emme ole vastuuvapaita, vaikka myöhässä olemmekin.

Särmääjä
Särmääjä
8.7.2018 03:25
Vastaa...  Murphy

Kehitysmaat Afrikassa ja Lähi-idässä pyörii vaan jos siellä on joku diktaattori tai kuningas pitämässä jöötä. Muuten ne ajautuu aina johonkiin heimosotiin, sisällissotiin tai uskonsotiin (muslimimaat).