Aamulehti tekee omaa demokratiaa

Kuvakaappaus 2018-07-07 22-02-18.png

Aamulehti kirjoittaa pääkirjoituksessaan 5.7. otsikolla ”Yhtykää ja pelastakaa Ruotsi”. Ainoa mikä kirjoituksessa tulee selvästi esille on se, että Aamulehdessä ollaan tiputtu nykyajan kärryiltä eikä ymmäretä naapurimaan tapahtumia.

AL esittelee sverigedemokraatit äärioikeistolaisena puolueena, joka suosion nousun myötä edustaa silti vain alle neljäsosaa kansasta. Niin ikään Sd:n maahanmuuttopolitiikka nähdään jonakin kyseenalaisten rajat kiinni-politiikan toteuttajana ja jotenkin kansanarvojen vastaisena puolueena.
Aamulehden, kuten muidenkin valtamedioiden ongelma on niiden toimittelijoiden vinksahtaneisuus. Ne kirjoittavat omia typeriä mielipiteitään, olletikin, että nyt on kyseessä pääkirjoitus. Aamulehdessä ei ymmärretä kuitenkaan joitakin aivan olennaisia asioita Ruotsista ja sen tapahtumista.
Ensinnäkin Ruotsilla on valtavia ongelmia turvapaikkamaahanmuuton takia. Jäteään tällä kertaa pois jengirikollisuus ja raiskaukset. Turvapaikkamaahanmuuttajien työttömyys yhtenä, enemmistö tulijoista ei käy töissä, eikä ole aikomustakaan. Tästä voidaan esittää vaikka kuinka paljon tilastoja ja faktoja, mutta jos niitä ei uskota, ei niitä uskota. Turvapaikkamaahanmuuttaja ei tule Ruotsiin töihin vaan elämään veronmaksajan kustannuksella. Jos enemmistö ei käy töissä, tämä on niin fakta kuin vain voi olla.
Työttömyys yhdistettynä siihen, että Ruotsissa on jättimäisiä alueita, joita asuttavat kolmansista  maista tulleet henkilöt. Malmön koko kaupungin osuus ulkomaalaisista on noin 50 %, Tukholman Järvan alueen 70 tuhannesta asukkaasta yli 70 % on taustaisia, Södertäljestä reilusti yli puolet jne jne.
Mihin sverigedemokraattien suosio perustuu? Siihen, että se on ainoa konkreettinen näkyvissä oleva vaihtoehto sille, että maa täytetään kolmansista maista tulleilla turvapaikkamaahanmuuttajilla, joita kantaruotsalaiset elättävät. Jos mitään ei tehdä, tilanne jatkuu maailman loppuun asti samana, kunnes viimeinen ruotsalainen kuolee. Maahan myönnetään oleskelulupia joka vuosi pienen kaupungin verran.
Mutta Aamulehdessä tätä ei tajuta. Ymmärrän, että ongelmaa ei voi nähdä Tamperella, saati ylipäätään maaseutu-Suomessa. Jos Ruotsin kolmanneksi suurimman kaupungin Malmön väkiluvusta 340 000 hengestä noin puolet on ulkomaalaistaustaisia, mikä olisi sellainen sopiva määrä, joka olisi Aamulehdelle riittävä? 70 %? Vai täydet 100 %? Kun Södertäljen väkimäärästä 96 000 hengestä 53 % on ulkomaalaistaustaisia, mikä olisi Aamulehdelle sellainen sopiva määrä ulkomaalaisia, jolloin voitaisiin olla tyytyväisiä? 60, 70 vai 100 %?
Tukholman väkimäärästä 950 000 hengestä 35 % on ulkomaalaistaustaiaia. Koko valtakunnan 10 miljoonasta noin 25 %. Mikä olisi sopiva määrä, jolloin Aamulehdessä oltaisiin tyytyväisiä?
Voiko joku Aamulehdestä vastata?
Ei tietenkään voi. Aamulehdessä ei tajuta sitä, että koska Sd on noussut 10:stä prosentista yli 20 prosenttiin, niin suosion nousua ei voida ”selittää” sellaisilla asioilla kuin natsismi, äärioikeistolaisuus tai muukalaisvihamielisyys.
On olemassa yksinkertainen selitys. Se, että yhä useampi ruotsalainen on kyllästynyt lämpimään lätinään ”ihmisoikeuksista” ja ”tasa-arvosta”, jolla tarkoitetaan lisää elätettäviä kehitysmaista. Kasvava joukko ruotsalaisia ei halua enää tilanteen jatkuvan kuten tähän asti. Sitä selittää sosiaalidemokraattien historian suurin romahdus, toisaalta sverigedemokraattien historiallinen nousu.
Vaikka Ruotsin koko mediakenttä ja virkamieskoneisto on valjastettu tavoittelemaan suurempia prosentteja, silti eriävät mielipiteet kasvavat.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
7.7.2018 22:41

Pahempia natseja sosiaalidemokraatit ovat, kuin isänmaallinen SD Luulisi äänestäjien näkevän tämän harhautuksen, jota lähes joka media kansalle syytää.

Tontsa
Tontsa
8.7.2018 09:22
Vastaa...  Anonymous

Aivan. Pahimpia rasisteja on rasisteeraajat. Ja populismista vinkuvat on pahimpia populisteja. Eli vitunmoisia urpoja.

Aamulypsy
Aamulypsy
8.7.2018 09:40
Vastaa...  Anonymous

Aamulehden pitäisi lukea tämä kirja ennenkuin kirjoittaa yhtään mitään:
https://www.adlibris.com/se/bok/massutmaning-ekonomisk-politik-mot-utanforskap-antisocialt-beteende-9789198378702

Anonymous
Anonymous
7.7.2018 23:34

aamukratia vai ammukratia?

Keijo Kaarisade
Keijo Kaarisade
8.7.2018 00:02

Muslimit ovat ongelma. 99% kehitysmaalaisista on muslimeja ja miksi tämä salataan aina. Kattokaa vaikka googlella seuraavat artikkelit. 80-90% muslimeista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla.
Sweden: est 77% of rapes committed by 2% Muslim male population – Crime statistics
Muslim Refugees Will Cost Sweden $18.6 Billion This Year—9.3x Over-Budget
Germany ‘spent more than €20bn on refugees in 2016’ – outstrips state budgets
Austria: 90% Of Muslim Asylum Seekers In Austria End Up On Welfare
There are 50mil Muslims in Europe, 80% are beggars on welfare”
Germany: 80% of Turkish Muslims claim welfare payments

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
8.7.2018 00:14

Brysselissä (olemme siis EU:n sydämessä) sosiaaliturvalla elätettävistä lähes 90% on islamilaisista maista saapuneita maahanmuuttajia. No, onhan siellä tosin niitä muitakin loiseläjiä, koko valtavan EU-parlamentistön mepit avustavine virkamiehineen..

Kimi
Kimi
8.7.2018 00:15

Tasan tarkkaan asia ymmärretään Aamulehdenkin taholta. Se vaan toimittajien punavihreistä syistä jätetään tarkoituksella kertomatta. Kysy on siis hyvin tyypilliseen kommunistiseen tyyliin vastakkaisten mielipiteiden estämisestä

Anonymous
Anonymous
8.7.2018 01:00

Tamperelaisena voin kertoa, että kyllä asian voi jo nähdä myös mansen katukuvassa. Kehitys on silmiinpistävä, vaikka ei puhutakaan mistään ruotsin tilanteesta. Suunta on kuitenkin näkyvissä, eikä asia tule paranemaan, ainoastaan pahenemaan. Vuosi vuodelta yhä enemmän kehareita notkumassa kadulla.

Anonymous
Anonymous
8.7.2018 01:01

Aamulehti meinaa että 30% svenssoneista on äitynyt natseiksi? Melkoinen usko täytyy toimittelijalla olla jos luulee että kovin moni uskoo?

Anonymous
Anonymous
8.7.2018 09:26
Vastaa...  Anonymous

Nää vihervassu toimittajat on pahimpia natseja ikinä. Betonokenkiin ja mereen

H44
H44
8.7.2018 01:34

Kantasuomalaisia on Suomessa n. 5 miljoonaa ja Ruotsissa n. 720000. Kantatuotsalaisia on n. 7,5 miljoonaa Ruotsissa. Suomen ruotsinkieliset ovat oma lukunsa, samaan tapaan kuin Tornionjokilaakson suomalaiset. Suomalaisia on siis melkein yhtä paljon kuin ruotsalaisia, mutta Ruotsissa väkeä lähes tuplasti Suomeen verrattuna.
Swedut on kusessa…

Kaikkensa tekevät
Kaikkensa tekevät
8.7.2018 01:40

Pelko noilla perskannikoissa, että Suomessa tapahtuisi itsepuolustuksellinen, kansallismielinen herääminen. Siksi Stalinin urut nyt laulavat ja kaikkia liikkuvia saa ampua.

Leso
Leso
8.7.2018 02:38

Aivan! Aivan!
Ja se on SUOMI. Ei mikään muu maa. Ei Unkari tai muu hupihupi. Niitten kansat ei osaa.
Vähän on tullut sellaiset hytinät, että Unkari yritti kuvaannollisesti 105 päivää. Noh…
Hyvät temput teki unkarit 500 vuotta sitten, mutta nyt on vähän toinen henki äslämeitten kaa.
Joo joo, koko sota sinänsä hävittiin, mutta oltiinkin yksin tai ainakin heikkojen puolien varassa.
Minkäs teit, se oli silloin. Jälkiviisastelu olematta aikalainen on turhaa.
Mutta eipä tullu meistä kommunistimaata virallisesti.
Vastustajakin ja sittemmin ja nyt seläntakaa lurkkija mahtava.
Eikä vittu sitäkään mahtista ois ollu, jos ei ois annettu Leninin piilotella Helsingissä.
Jos tänäpänäinen minä olisin hesalainen tänäpänä vuonna 1917, ja multa kysyttäisiin, että sun naapurissa asuu kommari Lenin, niin kuinka suvaitsevainen oisin? Tod.näk. tietäen tulevaisuuden varastaisin kaikki sen pyykkivuorot etukäteiskostoksi.
Keväällä 1918 oisin huonolla tuurilla kuollut ainakin puhtaissa pikkareissa ja pahalta haiseva turjake ois muuttanut maailmahistoriaa.
Ai niin, on nykypäiväkin, ja oikeasti olen kansainvälinen seikkailijatar, joskaan en Mata Hari, mikä on sääli.
Enivei. Jostakin sen on alettava. Unkari mänt jo. No, alkajia, vai keskustellaanko ja oikein ammattiliiton kanssa?

Särmääjä
Särmääjä
8.7.2018 03:10

Kaikki Aamulehden pääkirjotukset matuiluun, Trumpiin, persuihin yms. liittye on aina tollasta aivotonta suvakkiprovoa ja asiasisällöltään täyttä rasmusta. Koittavat leikkiä isoveljeään Hesaria ja käyttävät itsekeksimiään sukupuolineutraaleita ammattinimikkeitäkin. Kyllä ainakin Pispalan vitunvirkkaajat ja ituhipit on innoissaan.

Ilkka Mänttäri
Ilkka Mänttäri
8.7.2018 04:54

Aika paljon luullaan jos sanotaan että Aamulehdessäkin ymmärretään. On kumma kun ei ymmärretä että hyvinvointivaltiota ei voi olla ellei muutama perusasia täyty. Valtaosa ihmisistä täytyy olla töissä. Heillä täytyy olla jotakin joka kytkee heidät yhteen, kuten kansallinen tausta. Tämä töyssäkäyvä enemmistö haluaa huolehtia myös heikommassa asemassa olevista. Näin on ollut suomessa. Maahanmuuton tuloksena nämä työssäkäyvät ovat nyt poliitikkojen ”arvovalintojen” takia velvoitettu huolehtimaan myös muista. Mykkänen haluaa tänne tolkuttoman määrän ”pakolaisia”. Arvatkaa kumpi lähtee, suomalaiset vai Mykkänen.

Juha
Juha
8.7.2018 08:06

intiassa olisi miljardi köyhää.. eikös oteta tänne muutama miljoona nurkkiin kuleksiin.. Pappa betalar..
Aamukökön logiikkaa..

PM
PM
8.7.2018 11:43
Vastaa...  Juha

No eikös sieltä viissataa vuotta sitten tullut muuan ryhmittymä,nämä hevosmiehet ja virkkausliinojen kaupustelijat.
Hyvin ovat kotoutuneet näinkin lyhyessä ajassa.

Suo sielä vetelä ...
Suo sielä vetelä ...
8.7.2018 10:38

Tuo ”jesuralempost” on jo reilut kymmenen vuotta ollut suvakkimedia. Se alkoi silloin kun siihen tuli väripainatus. Sen jälkeen oli kuukausia etusivun juttuja kun joku värillinen aina poimi puolukoita tai pihlajanmarjoja ja mukana oli valkoinen lapsi. Silloin lopetin ko. julkaisun tilauksen. Ja puhelinsoittelutkin loppuivat kuin seinään kun sanoin etten halua mitään jerusalempostia. Mutta joo, tuon Kokoomuksen pää-äänenkannattajan, Aamulehden entinen päätoimittaja on nykyisin YLE:n päätoimittaja. Ja mitäs yleltä tule….

Äleks Stybb
Äleks Stybb
8.7.2018 12:00

Kyllä se Paavo on niin että jos Tampereella ei nähdä tai haluta nähdä totuutta – ei se johdu sen sijainnista ”maaseutu Suomessa” vaan siitä että se on tulipunainen kommunismin pesäke.
Maaseutu Suomessa päinvastoin ollaan hyvinkin tietoisia matujen vaaroista ja on pääosin osattu ja ymmärretty vastustaa maahantunkeutujia. (sivistyneet maahanmuuttajat taas ovat tervetulleita ja toivottuja, mutta villit eivät)

JKH1975
JKH1975
8.7.2018 13:12

Aamulehti on valehteleva jätelehti jota ei kukaan täysijärkinen ihminen lue.

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
8.7.2018 14:11

Erittäin tärkeä kirjoitus PT-medialta. Taistelu epäreilua agendajournalismia vastaan on raakaa työtä, mutta jokainen suomen kansalainen on sen ansainnut. Sananvapausasioissa suomalaisten voi jo nyt sanoa olevan velkaa Ilja Janitskinille, PT-medialle jne.
Onko lännen media (aamulehti, turun sanomat jne…) kohta suurin, Jättimonsteri, joka yksin sanoo, muut suu auki anoo? Pyrkimys monopoliin on pelottavaa, mutta toki myös hiukan liikuttavaa : ).
Laittakaa lisää löylyä vaan, lännen media. Joka päivä ja pääkirjoituksia myöten: näin yhä useampi täyspäinen suomalainen havaitsee itse halvan agendajournalisminne.
Turun sanomat ( = lännen media) mässäileekin tänään, sunnuntain kunniaksi oikein extraherkuilla: juttu tehtiin aiheesta ”nazi, ja vielä kuoliaaksikiduttaja!!” – Aaahh!! (mutta jos se olisi isis-kiduttaja, niin varmasti puolustajat ja muut RHCt säälisivät, seliseliä tulisi: vain väärinymmärretty p a l l e r o).
http://www.ts.fi/uutiset/maailma/4011642/Expressen+Almedalenissa+myos+Suomessa+toiminut+murhasta+tuomittu+uusnatsi.
No hyvä.
Ts kertoo tällaista näkökulmaa.
Joku menee halpaan. Yhä useampi ei, kiitos PT-median ja muiden itsenäisten medioiden.

Rasistinen, kelvoton nazi
Rasistinen, kelvoton nazi
8.7.2018 14:16

Herkuttelijana ts/ uutisia almedalenista, vai…?
Lainaus.
”Expressenin videolla mies käyttää Almedalenissa sanallista natsitervehdystä.
Hän on saanut lehden mukaan murhatuomion vammaisen miehen tappamisesta kidutustyyliin. Samalla tuomittiin toinen murhaan osallistunut mies. Expressenin mukaan surmaajat olivat videoineet veritekonsa.”

Anonymous
Anonymous
8.7.2018 20:29

Mikä tuo ”vammaisen kidutusmurha” todellisuudessa on? Koska valemedia uutisoi asiasta noin, täytyy tapauksen olla jotain aivan muuta; olisiko lähdettä ko. tapaukseen?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.7.2018 20:34
Vastaa...  Anonymous

Tuo edellinen nimetön olin siis minä.

Late
Late
10.8.2019 11:08

Ruotsi on jo menetetty. Pian alkaa kantaväestö pakenemaan.
Puoli miljoonaa suomensukuista voisimme ottaa Suomeen ja
antaa vaihdossa kaikki somalit ja muut kehitysmaalaiset.
Win-win tilanne!
Pahin skenaario on se kun Ruotsilta loppuu rahat niin miljoona kehitysmaalaista voi
milloin vain marssia Suomeen Kelan luukulle.
Sitten se on tämäkin maa konkurssissa.