Kristillisten entinen puoluejohtaja alkoi itkemään Åkessonin lausumasta

Kuvakaappaus 2018-07-07 19-10-54.png

Almedalenissa on riittäyt tänä vuonna lämmintä itkua ja tyrskimistä. Tänään SVT kertoo tyrskivästä Kristillisten entisestä puoluejohtajajasta Alf Svenssonista, joka loihe itkemään kun Jimmie Åkesson kyseenalaisti turvapaikkamaahanmuuton.

Svensson kertoi haastattelussa, että hän alkoi itkemään kun Åkesson sanoi haastattelussa, että emme tarvitse turvapaikkamaahanmuuttajia.

– Olen todella todella peloissani tämän takia. Historia toistaa itseään. Ajaudumme heihin ja meihin. Kauhistuttavaa, jos pidämme osan ihmisistä ulkopuolella ja sanomme, että he eivät kuulu tänne, Svensson tyrski.. – Kun Åkesson sanoi puoluejohtajakeskustelussa, että emme tarvitse enempää pakolaisia, Svensson kertoi ja katkaisi puheensa kun itku tuli kurkkuun, ja jatkoi:

– Silloin aloin itkeä kunnes hän pääsi loppuun. Kukaan studiossa ei reagoinut, eikä kyseenalaistanut.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Kristillisten entinen puoluejohtaja alkoi itkemään Åkessonin lausumasta

 1. Kaikki on yhdessä sovittua teatteria svergigedemokraattien gallupsuosion aiheuttaman paniikin vuoksi. Noloa. Saa nähdä meneekö äänestäjille läpi.

  58
  1. Suurta teatteria ja siihen kuuluu tirauttaa itkuaki sekaan .Itkun saa aikaseksi hyvä näyttelijä koska vaan, oli aihetta tai ei.
   Alf Vennssonhan on politikko,kyllä itku pitää löytyä arsenaalista ja hyvällä väristyksellä.

 2. Voi hellanlettas. Tyypillinen ruotsalainen nykysotasankari. Ei ollenkaan samaa kastia kuin ne ruotsalaiset vapaaehtoiset, jotka meidän rinnallamme taistelivat talvi- ja jatkosodassa.

  68
 3. Eihän se nyt ole mikään mielipide, ettei Ruotsi tarvitse kehitysmaamuslimeja. Me-he-jaottelusta tulee nykyisin mieleen Husu:”Me elätämme teitä eikä päinvastoin. Vähän rispektiä!”

  69
 4. Toisen maailmansodan jälkeisillä pakolaisvirroilla ei ole kerrassaan mitään yhteistä tämän päivän turvapaikkaturismin kanssa. Ei yhtään mitään: ei ikä, ei sukupuoli, ei uskonto… Pääasiassa sotilaskarkureita, tuomittuja rikolllisia ja muuta roskasakkia.

  70
  1. No siinä mielessä on, että silloinkin sotarikolliset yrittivät paeta ja piiloutua siviiliväestön joukkoon eri maissa. Osa niistä rikollisista tosin oli aivan oikeita raketti-insinöörejä, jotka otettiin vastaan. Osaa heistä jahdataan tuomittaviksi yhä edelleen, lähes satavuotiaina.

   Nykyiset ISIS- ja muut sotarikolliset otetaan avosylin vastaan veteraanipalveluiden piiriin.

   37
 5. Vähän itse aiheen sivusta: Siis vittu että pistää vihaksi nämä kusipäät!

  Nämä pohjattoman kaksinaamaiset valehtelijat ovat tehneet kaikkensa vaientaakseen ja eristääkseen toisinajattelijoita. Sitten kun toisinajattelu alkaa saamaan suosiota,aletaan ruikuttamaan ja itkemään ”kahtiajaosta”!

  Siis kuka saatana siihen kahtiajakoon lähti voitonriemuisena torvia toitottaen?!

  Ainiin, mutta Putinhan se tämänkin on aiheuttanut, ette te? Ei tosiasiat ympäri Eurooppaa?!

  55
  1. 27 yläpeukutusta ala-arvoiselle kielenkäytölle ja sekolle sisällölle josta ei seuraa mitään? Mitvit?

   Nyt alkakaas arvoisat intelligentit miettiä näitä teitien juttuja.

   Totta munassa käyn yläpeukuttamassa ize kun olen painanut lähetysnamikkaa.

   21
  1. On ilo katsella niitä eurooppalaisia joukkueita, jotka koostuvat kantaväestöstä eikä muualta rahalla tai sosiaalietuuksilla kalasteltuja vahvistuksia. Toivonkin, että Kroatia voittaa MM-kullan. Poliittinen kirkas järjenjuoksukin taitaa olla vahvinta nykyään entisissä itäblokin maissa. Ei ole vielä unohtunut, miltä tuntuu olla vieraiden määräiltävänä.

 6. Nyt nilliittää jakoa ”teihin ja meihin” mutta on OMA puolue on jakanut SD:n ”heihin” eikä ole luvannut tehdä yhteistyötä!

  42
 7. Tuollakin ukolla on kuvasta päätellen, jo toinen jalka haudassa, joten ei ole täällä enää kärsimässä, kun islamistit ottavat vallan.

  23
 8. Ei ole kyllä kaukaa haettu se vertaus että ruotsalaiset poliitikot on kuin pikkulapsia tai paremminkin tarhantätejä jos ajatellaan että joku pikku-Åke on päiväkodissa kahden muun valkosen lapsen kanssa keskellä muhammedeja ja pikku-Åkella alkaa olla vähän huonoja kokemuksia muhammedeistä kun yksi on lyöny päätä hiekkalaatikon reunaan ja toinen sitonu puuhun muiden potkittavaksi ja kolmas sylkässy naamaan kun on ruotsalaisena tullu heidän reviirilleen päiväkodin pihassa niin sitten kun tarhantäti kysyy miksi pikku-Åke ei halua leikkiä enää monimuotosuuden ja kotoutumassa olevien kanssa vaan ainoiden ruotsalaisten lasten kanssa niin tätiä alkaa itkettään kun pikku-Åke sanoo ettei ne ole kivoj. Sillon voi pikku-Åke joutua Expon uudelleenkoulutusleirille koska Ruotsissa pitää pienestä pitäen suvaita monikulttuueia joko vapaaehtosesti tai väkisin.

  23
  1. Olet enemmän oikeassa kuin uskotkaan: päiväkotilapset jo leikkivät IS- leikkejä Ruotsissa ja nuoriso tivaa toisiltaan ”oletko shia vai sunni?”

   15
 9. Olihan samaisessa ohjelmassa Kent Wisti- niminen pappipakanakin joka oli aito ubermokuttaja. Sanoi että Ruotsi on kristitty maa vielä melko pitkän aikaa… (mutta sitten…???). Tuollaisia pappeja kun on ev.lut. täynnä ei kirkko tarvitse muita vihollisia.

  17
  1. Entinen arkkipiispa Mäkinenkin yritti saada sympatiaa Turun puukottajalle sanomalla, että hän on yksi meistä. Vaikea on suomalaisen samaistua ikänsä, kansallisuutensa ja nimensä valehdelleeseen islamistiin, joka pahuuttaan yrittää saada kymmenen itselleen täysin tuntematonta ihmistä (naista) hengiltä? Kuinka pihalla voi kirkonmies olla, pitää silti virkansa ja nauttia hyvää palkkaa ja arvostusta?

 10. Äkesson puhuu muunneltua totuutta…Ruotsi..mikään maa..ei tarvitse turvapaikanhakijoita, EIKÄ MYÖSKÄÄN JO MAASSA OLEVIA KIKRUJA EIKÄ RÄTTIKSIÄ

 11. Svenssonilta puuttuu historiatieto. Hän viittaa luultavasti Saksaan ja Neuvostoliittoon, mutta siellä ei hyväksytty kaikkia oman maan kansalaisia. Saksassa sorrettiin juutalaisia ja muita ryhmiä ryhmään kuulumisen perusteella. Näin osittain myös Neuvostoliitossa mutta siellä saattoi sorron kohteeksi joutua kuka tahansa.

 12. Se, joka tässä itkee, on kantis: maa on pilattu massamaahanmuutolla ja joka kuukausi valuu tuhansia uusia pilaajia maahan eikä kukaan tee mitään asian pysäyttämiseksi.

  12
 13. Eniten tätä papparaista itkettää Kristillisten mahdollinen putoaminen valtiopäiviltä. Keskimääräinen 3.3% kannatus ennakoi puolueen jäävän ilman paikkaa parlamentissa. Yhyyyy…….. http://status.st/

 14. ”joka loihe itkemään kun Jimmie Åkesson kyseenalaisti turvapaikkamaahanmuuton.”

  Mikä sana on loihe? Onko se Pohjanmaan murretta?

  3
  2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.