Lukija: Onko turvapaikkamaahanmuuttoaallon takana suunnitelma vai jotain muuta?

refugees-950338_960_720.jpg

Niissä maissa,joista Eurooppaan tullaan ei pystytä juuri minkäänlaiseen suunnitelmalliseen yhteistoimintaan. Asia, joka juuri on yksi alikehittyneisyyden alkusyistä.

Kansallisen vaurauden perusta on kyky yhteistoimintaan, joka kulkee rinta rinnan demokratiakehityksen kanssa. ”Sopulivaellusilmiö” on aivan eri asia. Islaminuskoisten Jihad joka on ko. uskontoon kuuluvana esiintynyt ajoittain läpi Hegira ajanlaskun, on tutkimusten mukaan heikentynyt vuosisatojen saatossa valistuksen ja tietämyksen kasvaessa myös niillä kansoilla ja sen uskonnollinen paatos ei tavoita omia uskovaisiakaan kuten esim. 1400 luvulla.

Mutta sitä Jihad korttia käytetään hyväksi hulvattomasti. Katkeruus inspiroi.

Lähi-Idän maat ja useat Afrikan valtiot ovat kyvyttömien despoottisten klaanien hallitsemia ja kansat napisevat. Osataan hallintoterrori kyllä, mutta kehittäytymiseen ei ole kykyä. Syntyy ”Sopulivaellus”, jossa monet vaeltajista hukkuvat aivan sanan mukaisesti.

Ilmastonmuutos on vaikuttanut varsinkin Afrikan maissa dramaattisesti toimeentuloon. Alkeelliset viljely menetelmät eivät mahdollista ravinnon tuottamista varastoon, varsinkaan muuttuneissa olosuhteissa. Lähdetään Eurooppaan. Eli, toivottomuuden keskellä tehdään huonoin ratkaisu. Siinä häviävät kaikki.

Tätä laajaa ilmiötä eivät Euroopan narsistiset johtokolleegiot ole halunneet tajuta, vaikka lukuisat tutkimukset ja laitokset ovat puhuneet asiasta vuosikymmeniä. Eurooppa kuuluu eurooppalaisille, mutta isossa kuvassa emme ole vastuuvapaita, vaikka myöhässä olemmekin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Lukija: Onko turvapaikkamaahanmuuttoaallon takana suunnitelma vai jotain muuta?

 1. Ihan hyvää pohdiskelua, tosin väestönkasvun merkitystä ei käsitelty. Omistus on kehitysmaissakin harvojen käsissä ja he eivät ole nuorisoa. Esikuvat puuttuvat.
  Afrikassakin on valtioita sekä kaupunkeja jossa bisnekset sujuvat lähes länsimaiden malliin.
  Sitten on näitä maita… no mistä nämä 1.tammikuuta syntyneet tulevat. Työ- ja tapakulttuuri on täysin erilaista.

  29
  1. Onhan siellä, juutalisen Kalergin vanha suunnitelma: ”EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on ali-ihmisiä, helposti hallittavia, vailla luonnetta.” Nyt tämä on juuri menossa.

 2. Ongelma numero 1 on Afrikan ja Aasian väestöräjähdys, mikä aiheuttaa ympäristötuhoja, väheneviä luonnonvaroja ja kutistuvaa elintilaa. Ei mitään kehitystä voi tapahtua kun resurssit kuluu lisääntyvään ruuan tuotantoon ja lukutaidottomat naiset kuluttaa koko ikänsä lasten kaitsemiseen. Ja sitten kasvava joukko toimettomia nuoria miehiä keskittyy pahantekoon tai hakee Euroopasta ilmaista ylöspitoa.

  32
 3. Luultavasti alun perin oli tarkoitus saada halpatyövoimaa Eurooppaan. Mutta nyt niitä alkoikin rulla yli tarpeiden, koska viidakkorumpu on kertonut Afrikassa, kuinka täällä saa asunnon ja elannon tekemättä mitään.

  23
  1. Halpatyövoiman halu on varmasti osasyy, nykyisillä tulijoille saadaan ajettua myös sosiaaliturvaa alas ja loppuu myös suomalaisten sossuilu.
   Onko opit otettu Margaret Thatcherilta?

   22
  2. Pakolaisbisnes on miljardien eurojen huumekauppaakin suurempi bisnes Euroopassa. Oxfordin maahanmuuttoon ja pakolaisuuteen erikoistunut professori kertoo että Eurooppaan tuotettu pakolainen maksaa 135 kertaa enemmän kuin omassa kulttuuripiirissään esim. Pohjois-Afrikan pakolaisleirillä autettu. Tämän 135 kertaisen kuluerän suurin tienaajaryhmä on veronmaksajien rahalla pakolaisbisneksestä hyötyvä ns. ”Mogadishu-tukiTeslaväki” joka rahastaa tällä ihmiskaupalla.
   Ei ihme että rahamafia Suomessakin koittaa massainvaasion hiivuttua kasvattaa kiintiöpakolaisten määrää kymmenkertaisiksi nykyisestä 750 – 1.050 kiintiöpakolaisesta vuodessa. Pakolaisbisnes ja ulkomaisen halpatyön rantauttaminen Suomeen toimii ahneiden narsististen eliitin ihmiskauppiaiden pontimena.

   30
   1. Yle Ulkolinja: Pakolaisbisnes
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!
    ”Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista on tullut kauppatavaraa. Suuret ihmisjoukot ovat tuotteliasta liiketoimintaa muillekin kuin ihmissalakuljettajille.
    Ranskalaisdokumentti selvittää, kuka hyötyy ihmisten hädästä”.

    Euroopan ja EU:n tasolla pakolaisbisneksestä on tullut huumekauppaakin suurempi veronmaksajien rahoilla pyörivä satojen miljardien eurojen ihmiskauppabisnes.

    14
   2. Yle Ulkolinja: Pakolaisbisnes
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!
    ”Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista on tullut kauppatavaraa. Suuret ihmisjoukot ovat tuotteliasta liiketoimintaa muillekin kuin ihmissalakuljettajille.
    Ranskalaisdokumentti selvittää, kuka hyötyy ihmisten hädästä”.

    Euroopan ja EU:n tasolla pakolaisbisneksestä on tullut huumekauppaakin suurempi veronmaksajien rahoilla pyörivä satojen miljardien eurojen ihmiskauppabisnes.

 4. Etukäteen tarkasti suunniteltu on pakolaiskriisi. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat useiden miljardien eurojen arvoinen bisnes veronmaksajien rahoilla. Lue seuraavat artikkelit googlella löytää.

  Vieläkö joku uskoo pakolaisten invaasion olevan spontaania?

  Paljastus turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen oli poliittisesti sovittu asia.

  OPERAATIO ”PAKOLAISKRIISI” oli etukäteen suunniteltu ja se jatkuu yhä.

  25
 5. Kiintiöpakolaisten määrää suunniteltiin nostettavan 10 000 vuodessa. Ne maksavat noin 340 miljoonaa euroa vuodessa. Kiintiopakolaiset ja turvapaikansaaneet tuovat perheenyhdistämisen kautta paljon väkeä lisää. Perheenyhdistämisen kautta tulee nyt jo 20 000 ihmistä lisää joka vuosi. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja perheenyhdistämisen kautta tulevia on noin 30 0000 vuodessa. Ne maksavat yli miljardi euroa veronmaksajille. 300 000 muslimi keharia maksaisia vuodessa 30 miljardia euroa vuodessa.

  Vastaanottokeskukset maksoivat veronmaksajille pahimmillaan yli miljardin vuodessa ja nykyäänkin vielä 500 miljoonaa euroa vuodessa. Googleta hakua ja lue

  Vastaanottokeskusten hinta veronmaksajille kolmessa vuodessa 2,5 miljardia euroa.

  20
  1. Muistan myös lukeneeni että vuosikulut tp-hakijaa kohtaan ovat tuo 34.000 eli reilut 90 e päivä. Kuinka se voi maksaa noin järjettömän paljon? Jos minulle maksettaisiin 3-henkisen perheen huolehtimisesta 8500 kuukaudessa, pystyisin järjestämään jokaiselle oman huoneen, ruokaa saisi mitä haluaisi syödä, tarvittaessa kutsuisin yksityislääkärin kotiin, kaikki saisivat vaatteita ja lapset harrastaa.

   1. Niin, arveletko että juhlapaikanhakija saa lyhentämättömänä tuon 8,5k€….siihen tuo huijaaminen perustuukin. Jos vaikka juhlapaikanhakijalle annetaan 2k€ niin 6500€ jääkin sitten koneiston ylläpitäijien kesken jaettavaksi.
    Auttamisen halu koskee lähinnä omaa ja lähipiirin taloutta.

 6. Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset + pakolaiset ja turvapaikanhakijat Suomess 13,6 miljardia euroa yhteensä kunnille ja valtiolle.

  googleta ja lue

  Sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten kulut valtiolle ja kunnille yhteensä 13,6 miljardia euroa vuodessa.

  20
 7. Ongelma on islam ja se ettei sitä tunneta eikä ymmärretä euroopassa. Muu on tyhjää paskan jauhamista ja löpinää.

  14
  2
  1. Kun mä nään torakan tai lutikan tai russakan tai minkä tahansa etäisesti niitä muistuttavan ötökän, jopa ihan tuhatjalkaisen tai hämähäkin, missä tahansa hallitsemissani tiloissa, voit olla satavarma, etten jää pohtimaan sen tarkkaa tieteellistä lokerointia latinaksi. Niillä on kaksi sekuntia ennen kuin ne on atomeja, joista kiinnostuneet voi joutessaan otella selvää tosi kalliilla ydinfyysisellä mikroskoopilla.

   Tämän ymmärtämiseen ei tartte tuntemista. Mua ei kiinnosta.

   Ihmetyttää, kuten koko ajan, tämä että pitäis vittu ymmärrellä asioita jotenkin.
   Islämissa ei ole mitään ymmärtämistä.

   12
   2
 8. ”Mutta sitä Jihad korttia käytetään hyväksi hulvattomasti. Katkeruus inspiroi.”

  Koko tunteilevan vuodatuksen ainoa pätevä asia. Nyt miettikää, intelligentit keskustelijat, ilman tunteita.

  Nämä lainaamaani kaksi virkettä ovat todella painavia.

  Sen verran avitan, että minun nähdäkseni katkeruus kumpuaa jotenkin hupaisasti juuri siitä, että kun muslimit on vaan huomanneet, että niistä ei ole muuhun kuin naimaan, jos siihenkään. Mitään muuta ne ei osaa eikä tule osaamaan.
  Ja naida osaa ihan jokainen mihinkään erityispiirteeseen katsomatta.
  Mutqu naimalla niitä sivilisaatioita ei rakenneta. Ups. Paljastin liikaa.

  Ja pliis hei ihan aikuisten oikeesti. Miksi aina ”ilmastonmuutos”?
  ”Ilmastonmuutos”?
  Mitvit? Välillä on kylmä ja välillä kuuma. Siinä se. Gaia on nainen ja menkat, juu nou…

  6
  2
 9. Porvarit lyövät päänsä pahasti seinään jos uskovat että noista edes puolet on pystyisivät ”normaaliin” 8/5 työviikkoon ja vielä alipalkattuina, eli halpatyövoimana. Noiden kulttuuriin ei kuulu ”ahkera” normaali työnteko 8/5 kun rahan saa ”pakolaisena” helpommin zillaillen ja edes itse ei tarvitse ponnistella sen eteen, kun palkatut avustusarmeijat tekevät sen heidän puolestaan.Jos isompi raha kiinnostaa, rikollisuus on se tie jota mm. Ruotsissa toteutetaan. Suomessa on mm. somaleissa kaiken maailman asiantuntijaa tai tiiminvetäjää, eli oman yhteisönsä asiantuntijoita josta saa valtiolta tai kunnalta palkaa kun ymmärtää omaa kultturiaan. Eli pelkää rahan menoa ja keksittyjä ”töitä”, niin ja työpukeutumiseen kuuluu se kallein puku mikä löytyy ja käsintehty on se paras ja kallein. Se kun kuuluu kulttuuriin kuten mustalaisilla tuhansia maksava perinne teltta jonka valtio kustantaa. Jos nuo heinäsirkkalaumat olisivat pätevää porukka ja ahkeria normaalia työntekijöitä, miksi lähtömaat ovat kuin jostain toisen maailmansodan loppuvaiheen Euroopasta. Kaikki infra on paskana ja joka puolella kaaosta ja joissa vain rikolliset pärjää. No yksi suuri syy on islam ja sen rajoittava elämäntapa ja riisto. Imaamit ja heidän perskärpäsensä voivat hyvin jopa tuossa kaakoksessa.

  14
  1
 10. Afrikan ongelmien juurisyy on neekerien alhainen älykkyys ja hällläväliä laiska luonne. Ählämimaissa älykkyys on hieman korkeampi muttta näillä on agressiivinen luonne jonka mukaisesti ovat kehittäneet itselleen sopivan ideologian eli islamin, joka sitten vie lopunkin pohjan pois yhteiskunnan positiiviselta kehittymiseltä.

  Islam..olisi teoriassa mahdollista kitkeä pois esim ydinpommituksilla, mutta afrikan tilannetta ei muuta mikään, koska juurisyy neekeröintiin on geneettinen ja täten ikuinen. Afrikakka olisi hieno manner ilman neekereitä. Näin ollen ainoa looginen ratkaisu afrikan ongelmiin olisi neekereistä eroon pääseminen. nythän toimitaan päinvastoin eli ruokitaan niitten sikiämistä ja leviämistä.

  17
 11. Neekerit ja ählyt ovat ihan itte aiheuttaneet ”ilmastonmuutoksensa” eli tuhonneet luonnnon, hakanneet metsät ja imeneet pohjavedet kuiviin. ei ole vhm vika. tätä menoa loppukin afrikasta tuhotaan. neekereiden kuolema ei kiinnosta mua pätkääkään, mutta villieläinten ja luonnon kohtalo vituttaa suunnattomasti.

  17
 12. Tuosa kuvassa on harvinainen ilmiö eli mies refugeeta tervetulleeksi toivottamassa. Vielä harvinaisempi kuin refugee-lapsi

  1. Taitaa olla joku peräkamari homo joka toivoo saavansa näiltä vaeltajilta mustaa tai ruskeaa mulkkua anaaliinsa. Sitten se löydetään tapettuna jostain kujalta irtileikatut pienet munat omasta suussa.

 13. Hyvä suunnitelmahan noilla mailla näyttäisi olevan Euroopan valloittamiseksi. Ainakin siis kulttuurin valloittamiseksi ja eiköhän siitä sitten jutussa mainitun uskontona esiintyvän valtajärjestelmän nimissä seuraa muutakin.

 14. Miettikääpäs paljonko sota maksaa ja kuinka negatiivisen julkisuuden se tuo. Puhumattakaan kaikista korvauksista jotka joudutaan maksamaan siinä kaatuneille. Ja kun tiedetään että yhden rintaman sota on käytännössä ainoa mahdollinen niin miten tuhota ja miehittää eurooppa?

  ”Turvapaikkapolitiikka” on näennäisen humaania toimintaa. Lähettäjämaissa vain lobbarit lähettävät tänne ensin jihadistit ja radikalisoituneet. Niitä raahataan kolmesta viiten vuotta jona aikana ne oppivat kadunkulmat, maastot ja väestön tavat. Sen jälkeen ne varustetaan ja euroopan valloitus alkaa sisällissotamaisena tapahtumaketjuna, joka maassa. Vähän eri aikaan jotta NATO:n kumppanuussopimus ei pysty täyttymään, koska joka maalla on omia ongelmia eikä kukaan pysty auttamaan toista. Ja kun tietää että paoloiset kustannetaan kansan verovaroista, niin rahaakaan ei ”humaaniin toimintaan” kulu pennin jeniä. Toisin on sodassa.

  Ja kun eurooppa on tuhonnut itsensä niin sen jälkeen amerikkalaisten on helppo marssia tännen ”jälleenrakennukseen” joka tarkoittaa että ne tulevat tänne ja valtaavat euroopan. Ollakseen täälä eläkepäiviään. Uskokaa jo kun sanon että jokaisen amerikkalaisen unelma on viettää eläkepäivät euroopassa. Vanhan mantereen kaipuu on säilynyt niiden syvämissä sukupolvia. Ja tänne ne kaikki haluaisivat. Lasketella Sveitsissä ja viettää kesät Monacossa sekä syksyisin juoda viiniä Ranskassa. Puhumattakaan metsästyksestä joka suoritettaisiin Baltian maissa.

  Jos emme taistele tätä amerikkalaisten/sionistien käynnistämää invaasiota vastaan, olemme häviämässä sodan. Sillä sodassa olemme. Ensimmäinen tehtävämme on vahvistaa omia rivejämme. Ja se tapahtuu samoin kuin sotienkin aikoina: lisäämällä syntyvyyttä. TÄMÄ SOTA EI OLE NOPEUSLAJI, SE ON KESTÄVYYSLÄJI.

  6
  1
 15. Afrikan suurin ongelma on hillitön väestönkasvu; useissa maissa väki on kasvanut melkein kymmenkertaiseksi (mielenkiitoinen tilasto löytyy Jaskan pauhantaa -blogista). Lähi-idässä sama ongelma ja kehittymistä estää tehokkaasti myös islam.

  Onhan se nyt päivänselvää, että kun kehitysmaissa lisäännytään tolkuttomasti, tulee väkisinkin vain lisää ongelmia, lisää köyhiä ja nälkäisiä ja ankeissa oloissa eläviä ihmisiä. Luonto ryöstetään vanhanaikaisilla menetelmillä tuottamattomaksi ja sitten syytetään länsimaita ilmaston pilaamisesta. Kehitysapuna Afrikkaan ja Lähi-itään ainakin puoli vuosisataa kaikkialta maailmasta lähetetty rahallinen ja aineellinen apu (Suomestakin miljardin verran vuosittain ) sekä koulutus on mennyt suoraan sinne kuuluisaan Kankkulan kaivoon.

  Tuleepa tästä mieleen Suomen romanit; kaikki ovat ovat avoinna heille nykyään, mutta jatkuva auttaminen ja hyysääminen on saanut aikaan sen, että eivät kouluttaudu, eivät työllisty eivätkä integroidu yhteiskuntaan, vaan elävät vuosikymmenestä toiseen omilla ehdoillaan oman kulttuurinsa edellyttämällä tavalla. Samalla konseptilla hoidetaan nyt vielä vähän etnisempää porukkaa ja tulokset eivät ole yhtään sen paremmat!

 16. Keväällä 2015 islam julisti sodan koko Euroopalle kaikissa medioissa. Nyt tätä jihadia käydään kaupunkisotana korvauksia nostaen, murhaten ja raiskaten. Valtioiden päämiehet eivät usko mitään, pölkkypäitä.

  1. Ovathan Unkarin, Tšekin, Slovakian ja Puolan valtionjohtajat nämä asiat sisäistäneet jo hyvissä ajoin ennen vuoden 2015 invaasiota, ja Itävallan sekä Italian johtajat ovat seuraamassa esimerkkiä?
   Ei se pölkkypäisyys ole yleiseurooppalaista, ikävä kyllä…se on vain länsi- ja pohjoiseurooppalaista…

 17. Yksi hyvä esimerkki alikehittyneisyydestä on Zimbabwe (Rhodesia) joka ennen tunnettiin Afrikan vilja-aittana. Kun valkoisten maat vietiin niin maasta tuli lopulta YK:n ruoka-avun saaja.

  Nyt samaa yritetään Etelä-Afrikassa joka on länsimaisilla mittareilla ainoa kunnon valtio koko Afrikan mantereella. Tämä ei tule kuitenkaan onnistumaan.

 18. Nähtiin 2015 invaasiossa, että suunnilleen kaikilla äijillä oli älykännykkä. Arvaan, että hiekkamailta lähtöön on vahvasti motivoinut kännykästä katsottu nettiporno. Tekopyhissä lähtömaissa parempaa tekosyytä ”pakolaisuuteen” saa kauan hakea.
  Jos sitten totuus pohjolassa ei vastaa odotuksia, niin ähly suuttuu ja ottaa väkisin tai polttaa autoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.