Malmöön kirjekieltoalue, posti lopettaa postinjaon liian vaarallisena

Kuvakaappaus 2018-07-07 18-49-21.png

Ruotsin posti Postnord lopettaa postinjakelun Malmön tietyille alueille. Syynä on liian suuri ryöstö- ja päällekarkausriski. Eteläisen Rosengårdin-Sevedin alue, joka kuuluu Ruotsin pahimpiin ongelmalähiöihin, saa jatkossa hakea pakettinsa mistä parhaaksi katsoo.

– Kuljettajilla on liian suuri riski joutua ryöstön tai päällekarkauksen kohteeksi. Työympäristövastaava on päättänyt, että toistaiseksi mennään näillä, sanoo Postnordin aluepäällikkä Anita Nilsson Svt:lle.

Tilanne jatkuu toistaiseksi. Kirjekieltosalueen asukkaa saavat hakea postinsa Toftnäsistä Postnordin terminaalista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Malmöön kirjekieltoalue, posti lopettaa postinjaon liian vaarallisena

 1. No ei tuo alue ole kovinkaan suuri 🙂

  …sanoisi suvakki…

  Tuumaakaan ei pitäisi antaa periksi. Tai sitten alueen kunnolliset asukkaat pitäisi asuttaa muualle ja aidata kunnottomat sisään ja sanoa että pärjätkää miten tykkäätte.

  Ja ojentaa pussiillenen viljasiemeniä, pokasaha ja kenttäkeittiö.

  38
 2. Ihmisillehän siitä on tullut kieltoalue jo aiemmin. Seuraavaksi sitten laajennetaan alue koskemaan koko kaupunkia.

  53
  1. Ihme juttu kun tähän eikä tohon edelliseen kommenttiin voinu tykätä mut jostain kumman syystä tohon alempaan pysty tykkää nappia painamaan. Mut ei todellakaan poistamaan sitä tykkäystä..

   2
   2
 3. Saisiko tähänkin uutiseen lähteen, vai eikö vain osu silmiin. Voisi sitten itse päätellä miten on. Aina lähde mukaan.

  8
  2
  1. Tavan tolkku osaa googlella hakea siinä ajassa kuin valittaa tänne. Saati että itkuisimmat pääsisi feikkiuutisjatkamaan siitä kuinka linkki ei toimikaan sivumuutoksen takia

   27
   1
 4. Kirjekieltoalue? Mitäs väliä sillä on noille lukutaidottomille joiden kaikkinainen sivistys on siinä rakkaassa puhelimessa joihin on ilmeisesti kehitetty sellaiset apsit ettei lukutaitoa edes tarvita. Joku samanlainen juttu kuin Suomessa somalitaksareille, jotka eivät pysty käyttämään edes navia. Ja kuka ihme on niin tyhmä että edes lähettää paketteja noihin tiettyihin lähiöihin? Ai niin, ruotsalainen.

  32
 5. Posti tuo vain ikäviä laskuja. Rummutus ja vainotulet ovat käypäsiä, koeteltuja keinoja tänäpäivänäkin. No-Posten – alueet ovat edelläkävijöitä.

  19
 6. Ruotsin postin pitää hankkia panssariajoneuvoja postin kuljetukseen matu alueelle. Nyt niinistö kauppamatkalle. Ihmettelen kyllä että mitä miksi sinne yleensä pitää kuljettaa postia.

  1. Työvoimatoimiston pitää saada lähetettyä sanaa reservissä oleville työntekijöille. Sana vaan, niin hetikohta on vaje paikattu.

 7. Hieno homma. Seuraavaksi katkaiskaa sähkön- ja vedenjakelu plus kännyköiden tukiasemat.

  10
 8. Näin se homma etenee, sanoi Stubbikulli. Ruotsi on maailman turvallisin paikka. Kyllä Stubbi tietää. 90 on uus 10. Ei mulla muuta.

 9. Kukahan on se seuraava suomalainen poliitikko joka väitää että Ruotsissa ei ole NO-GO alueita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.