Åkesson: Ruotsiin on aina tullut maahanmuuttajia ja tulee jatkossakin

Kuvakaappaus 2018-07-08 13-17-40.png

Sverigedemokraattien Jimmy Åkessonin puhe eilen Almedalenissa ei ollut ehkä ihan sellaista tykitystä kuin oli odotettu. Toki Åkesson oli itsevarma kuin ennenkin ja nöyryytti vanhoja puolueita. Se mikä oli varmaa oli se, että Åkesson uskoo vaalien jättijytkyyn.

Åkesson aloitti puheensa, että aikoi ensin jäädä kotiin, sillä kaikki muut puolueet puhuvat sverigedemokraattien puolesta.
Se mikä edelleen erottaa Alternativ för Sverigen Sverigedemokraateista on se, että Åkesson painotti tälläkin kertaa, että Ruotsissa on aina ollut maahanmuuttajia ja tulee olemaan, vaikka Sd olisi johdossa.
– Mutta silloin me kontrolloimme asiaa niin, että siitä on positiivisia seurauksia maallemme, Åkesson sanoi.
Se mikä Åkessonia selvästi ärsytti oli se, että kun Almedalenissa ollaan tänä vuonna käytetty paljon aikaa natsi-jargonille, niin sverigedemokraatteja verrataan natseihin. Toisaalta Åkesson otti itsekin etäisyyttä natseihin:
– Täällä Visbyssä on tällä viikolla ollut kourallinen pönttöpää-natseja, jotka ovat aiheuttaneet häiriötä ja epäjärjestystä ja ollaan jopa käyty ihmisten päälle. Se on naurettavaa. Natsismi ei ole nationalistista vaan antidemokraattinen, sosialistinen, rasistinen, imperialistinen ja kansainvälinen väkivaltaideologia, jolla ei ole mitään demokraattisen yhteiskunnan perustekijöitä.
Åkesson piikitteli myös Löfvenile, joka aikaisemmin mainitsi maahanmuuttopolitiikan puheiden olleen loppuunpidettyjä.
– Hän sanoo, että maahanmuuttoasiat ovat loppuunpuhuttuja eikä sen pidä olla vaalien keskipiste. Yhteys on kuitenkin ilmiselvä. Ei voida puhua pitkistä hoitojonoista ilman maahanmuuttoa. Ei voida puhua työttömyydestä ilman maahanmuuttoa. Ei voida phua asuntojonoista ilman maahanmuuttoa eikä surkeista koulutuloksista ilman massamaahanmuuttoa. Onneksi äänestäjät ymmärtävät tämän, vaikka Löfven ei.
Loppuun Åkesson sanoikin, että maahanmuuttoa on aina ollut ja tulee olemaan jatkossakin.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Eloton Simo
Eloton Simo
8.7.2018 14:19

SD on Ruotsin oma Sininen tulevaisuus.

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
8.7.2018 15:57

Turha äijä ja turhat löpinät. Takki kääntyy kaikessa heti, jos pääsisivät hallitukseen. Ruotsissa on ei ole muita järkeviä kuin AfS ja PVL. Marxilaisuus hallitsee Ruotsia nyt ja tulevaisuudessa niin kauan, kunnes koko homma romahtaa. Sitten ihmetellään miten tässä näin kävi.

Anonymous
Anonymous
8.7.2018 22:36
Vastaa...  Asko Liukkonen

AfS on ihan turhaa toiveajattelua. SD:lläkin on vain teoreettinen mahdollisuus päästä hallitukseen vaikka voittaisivat koko paskan.
”Ruotsissa on ei ole muita järkeviä kuin AfS ja PVL.” Joopa joo, herätkää jo unesta, retardit!
Hypoteettinen tilanne: SD voittaa ja AfS toisena, tai vaikka toisin päin. Ihan sama. Yksikään nykyinen valtapuolue ei lähde tuohon hallitukseen mukaan. Sitä paitsi ministeriöt ovat täynnä noita valtapuolueiden suvakkeja.
Ja mitäs niille jo maassa asuville matuille ja muille etnisille tehdään? Perustetaanko etnisiä uimaloita, joissa Zyklon-B suihkut? Pitäiskö vielä krematorio pykätä takapihalle? Valoja päälle nyt.
SD on tällä hetkellä ainoa isompiin massoihin vetoava puolue, joka (muunkin skandinavian ja euroopan kiristyneen mamupolitiikan vuoksi) voi saada muutoksia aikaan. Muutokset eivät välttämättä ole isoja, mutta toisaalta niitä tulee jo epäsuorasti nykypuolueillakin yllä mainittujen seikkojen vuoksi. Ruotsissa toki puheen tasolla vasta, mikä voi jäädä pannukakuksi.
Tanskalaiset ovat kuitenkin alkaneet rohkeasti toimeen, mitä toivoisi Ruotsissakin tapahtuvan.

ÅKESSON VASTUSTAA ASYLMAAHANMUUTTOA
ÅKESSON VASTUSTAA ASYLMAAHANMUUTTOA
8.7.2018 16:25

Huomioikaa nyt jo vihdoinin että Åkesson on jo vuosikausia vastustanut ASYLPERÄISTÄ MAAHANMUUTTOA ja haluaa että asyyliä hakevat pysäytetään ja pidetään konfliktien lähialueilla. TYÖVOIMAPERÄISTÄ maahanmuttuutoa Ruotsiin sen sijaan on AINA OLLUT ja TULEE AINA OLEMAAN. On turha öyhöttää sen joka ei Jimmien puhetta kuunnellut ja ymmärtänyt. Se oli todella hyvä puhe ja itse kirjoitettu- päinvastoin kun Stefan Löfvénin jupinat.

anti-sjw
anti-sjw
8.7.2018 18:36

Nimenomaan. Muut kommentoijat vetivät kilarit tyhjästä. Tottakai SD tavoittelee maksimaalista kannatusta ja se EI tule öyhöttämällä työviisumeja vastaan. Hallitusvastuussa sitten nähdään pitääkö Åkessonin linja turvapaikkaturismin lopettamiseksi. Uskon vahvasti että pitää jos SD on suurin puolue. Jos ei muut puolueet ota niin se ei ole SD:n vika.

Anonymous
Anonymous
8.7.2018 16:33

Maailmassa..joka maassa on myös aina ollut maahan muuton (tunkemisen) vastustusta

VMÖ
VMÖ
8.7.2018 16:53
Vastaa...  Anonymous

Termien pitää olla selvä ennekuin aletaan kinata: asylverukkeella maahan tunkeutuminen ei ole sama asia kuin esim. jos ruotsalainen yritys laillisesti palkkaa vaikkapa suomalaisen IT- specialistin.
PS AfS haluaa heittää Ruotsista ulos vuoden 1975 jälkeen tulleet. Voitte joutua ottamaan monta vastahakoista finneä takaisin Suomeen… 😀

Kuuntele itse omin korvin
Kuuntele itse omin korvin
8.7.2018 16:42
vihainen katse
vihainen katse
8.7.2018 17:11

Kukaan ei halua kylmään ja pimeään pohjolaan, ellei saa rahaa taikaseinästä.

Valtsu
Valtsu
8.7.2018 17:38

Vaikeaahan tästä tekee se, että Suomen media on onnistunut sotkemaan turvapaikkalomailijat maahanmuuttoon. Totta kai nykymaailmassa on maahanmuuttoa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että sitoudutaan ihmisen elatukseen loppuiäksi. Samasta syystä ’maahanmuuttokriittinen’ on aivan perseestä. Totta hitossa ihmiset saavat liikkua maailmassa, mutta se ei tarkoita sosiaalisiirroilla eläviä muslimighettoja.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.7.2018 20:19
Vastaa...  Valtsu

Nimenomaan tästä on kysymys ja juuri tätä Åkesson selkeästi tarkoitti. Mutta ikävä kyllä täälläkin on nyt saatu lukea kommentteja joiden mielestä ”Rajat kiinni!” -iskulause ei olekaan iskulause, vaan heidän mielestään rajat pitää todellakin sulkea kaikenlaiselta liikkumiselta.
Vaan en minä voi heitä silti moittia:
kuten yllä mainittu, on termi ”maahanmuutto” todellakin saastutettu tarkoittamaan ainoastaan laitonta maahantunkeutumista tehtailemaan rikoksia hyödyntyäen käsittämättömän lepsua rikosoikeutta ja yhtä käsittämättömän löyhäkätistä sosiaaliturvaa.

Käsitteet järjestykseen
Käsitteet järjestykseen
8.7.2018 20:26
Vastaa...  Valtsu

Just jetsulleen niin. Ei ole mitään järkeä sen kummemmin keskustella kuin tapellakaan jos ei puhuta samasta asiasta. Vaikka ei toki työvoimaperäinen maahanmuuttokaan ole hyvä jos se on liian suurta ja vie kantiksilta työpaikat. Se on kuitenkin samalla mittari oman maan koulutusvajeelle ja/tai koulutuksen riittämättömälle tasolle.

Särmääjä
Särmääjä
8.7.2018 23:51
Vastaa...  Valtsu

Normaalia maahanmuuttoa on se että vaikka Ruotsin tapauksessa sinne muuttaa itsenäisesti omaa tahtia ihan perus naapurimaiden asukkaita ja vaikka vähän keski ja etelä-euroopasta porukkaa sekä vaikkapa Kanadasta, Australiasta ja jenkeistä niinkun nyt ihmisiä muuttelee, mutta maahanmuuttoa EI OLE se että Ruotsiin roudataan tuhamäärin jotain kehitysmaaporukkaa, sitä annetaan tulla rajan yli tai yhdistetään niiden ”perheitä”. Maahanmuuttoa ei ole myöskään miljoonan kiinalaisen tai intialaisen ottaminen vaikkapa töihin Ruotsiin. Se on väestövaihtoa, palkkapoljentaa ja ruotsalaisten työntekijöiden korvaamista. Sekin on aivan sama onko joku matu tilastoissa työtä tekevä perheellinen mies tai ostareilla maleksiva kun todellisuus on yleensä sitä että se työ on äbläwäblän tulkkaamista tai orjapalkalla oloa jossakin hikisessä turkkilaisessa kebab-pitseriassa, jonka omistaja on kiertäny veroja jo 20 vuotta ja ihan kun ei Ruotsissa jotakin rasvamättöjä osais ruotalaisetkin tehdä. Ja sitten kun niitä pitserioita alkaa olla joka kylän kadunkulmalla.
Romanikerjäläiset ja balkanin tai baltia rikosliigat taas on näitä vapaan liikkuvuuden ihanuuksia hölmölöissä ja sillon pitää olla myös rajat kiinni eli passitarkastus rajalla. Yksikään järjestö oli ne sitten niitä ”pahoja natseja” tai ”umpirasisteja” ei tarkoita termillä rajat kiinni sellasta että tänne ei tule kukaan ja täältä ei lähde kukaan. Se on pelkkää suvakkien harhailua ja todellisuudessa he itse on niitä ääripäitä kun oikeesti haluavat ihan kaikki tänne ja mielellään vielä valtiotkin lakkauttaa että kaikki ollaan vaan yhtä ihmismassaa rajoja ja valtioita.

ex-äänestäjä
ex-äänestäjä
8.7.2018 17:44

Tää åkeson vaikuttaa samanlaiselta takinkääntäjältä ku soini

Natseille oma kansallisvaltio
Natseille oma kansallisvaltio
8.7.2018 20:56

Näyttäisi noita natseja pyörivän jaloissa pitkin Eurooppaa siinä määrin, että johonkin Palestiinan perukoille tai Siperiaan niille kohta osoitettava maaläntti omalle kansallisvaltiolle.