Örebron poliisi vangitsi tuplamurhista neljännen, entisen isis-sotilaan

syria-1034467_960_720

SVT kertoi hetki sitten, että Örebron kaksoismurhasta on nyt otettu kiinni neljä henkilöä ja viimeksi kiinniotettu on entinen isis-sotilas. 30-vuotias mies kuuluu Örebron Vivallan parikymmenpäiseen sotilasjoukkoon, joka on ollut Syyriassa sotatoimissa.

Kiinniotettu on ollut 20-30 muun uusruotsalaisen kanssa, jotka kaikki tulevat Örebrosta, sotimassa Syyriassa ja olleet mukana perustamassa islamilaista valtiota. Hänet on aiemminkin jo tuomittu henkirikoksesta.

Syyttäjä Krister Petersson ei kuitenkaan kerro asiasta enempää muuta kuin sen, että kyseinen mies on vangittu tuplamurhan tiimoilta.

Vivalla on ollut Ruotsin suurin isis-pesäke, josta on matkustanut viimeisten vuosien aikana 20-30 henkeä sotahommiin. Vangitun miehen molemmat veljet ovat olleet myös mukana sotatoimissa, molemmat veljet ovat kaatuneet rintamalla.

Murhista on aiemmin vangittu jo kolme henkilöä, 15, 20 ja 31 vuotiaat.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Örebron poliisi vangitsi tuplamurhista neljännen, entisen isis-sotilaan

 1. Tällaista jos olisi lehdessä lukenut 10-20 vuotta sitten olisi sitä pitänyt idioottimaisen huonona pilana. Nyt elämme tätä huonoa pilaa joka päivä eikä se edes ole pilaa vaan jatkuvaa painajaista.

  36
 2. Uutinen ei yllätä ainakaan minua. Jokainen järkevästi ajatteleva osaa yhdistellä asioita. Maahan virtaa porukkaa entisiltä isis alueilta ja joukossa on ihan sata varmasti ammattitappajia joiden ajatusmaailmaan ei kuulu se että lähtivät rakentamaan Ruotsia, tuhoamaan kyllä. Ei mitään Love & Peace sakkia. Svennssonit tulevat kyllä huomaaamaan minkä virheen mieletön maahanmuuttopolitiikka tuo tullessaan. Mutta siitä selvityminen onkin eri asia ja auttamattomasti myöhäistä.

  43
 3. Suvakin unelma on tavallisen ihmisen painajainen. Aika selvähän tuo tukevan ”pohjolan libanonin” tulevaisuus on.

  24
 4. Suojelupoliisi niin Suomessa kuin Ruotsissa ottaa tämän huomioon isis-joukkoihin osallistuneiden riskiarvioinneissa.

  Ainakin uskon niin.

  Järki sanoo, että mitä hemmettiä nämä kaverit tekevät täällä meidän rajojen sisällä!?!?!?!

  13
 5. Jos Suomessa asuisi Joe Yhdysvalloista, voisiko hän käväistä välillä muutaman vuoden terroristijärjestössä, ja palailla ”kotia” seuraamuksitta? Maailmalla jahdataan edelleen satavuotiaita alatason natseja, mutta julmuudessaan natseille pärjääviä muslimeja juoksentelee tuosta vain Eurooppaan. Mitä helvettiä tapahtuu?

  25
  1. Kulttuurimarxismiin hurahtaneet päättäjät, siitä se monikulttuurisuuden ihannointikin tulee.

   10
 6. Tuska ja turvattomuus kasvaa Ruotsissa. Osaamattomat poliitikot ovat iso ongelma tuolla suunnalla.

  18

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.