Savonlinna pistää tulijoille parasta pöytään

IMG_20180709_191323

Savonlinnan seurakunta on päättänyt tarjota tulijoille parasta. Seurakunta nimittäin kustantaa reilulle sadalle uussuomalaiselle ilmaisen lounasristeilyn Saimaalla.

M/s Elviira on tilausristeilyalus, jossa silmäätekevät voivat nauttia Saimaan maisemissa rentouttavan aterian vaikkapa Oopperajuhlien jälkeen. A’la carte-listalla on mm. savustettua muikkua. Pääruuaksi voi valita rucolakuorrutettua lohta ja kevät kasvisohrattoa. Tai miksipä ei grillattua härkää, rosmariiniperunaa ja paprikasalsaa. Ruokajuomaksi voi nauttia hyvää punaviiniä ja jälkiruuaksi kaffeeta, tiramisua… ja mitäpä olisi hyvä ateria ilman konjakkia.
Savonlinnaan on saatukin oikeita kunniavieraita. Onnea Savonlinna.
 

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gourmee
Gourmee
9.7.2018 20:07

Onko porsaanleikettä myös ?

siitä_ei_pääse
siitä_ei_pääse
10.7.2018 16:23
Vastaa...  Gourmee

Erotkaa kirkosta ,niin ette ole näiltäosin mukana maksajina tulevaisuudessa muslimien juhlapäivällisillä.
Valtiosta ei kai pysty eroamaan ,joten kyllä elatusvelvollisuus silti jää toiseltapuolen maailmaa tulleita kunniavieraitamme kohtaan.

T
T
9.7.2018 20:45

Nyt viimeistään kannattaa erota syöpäisestä Ev. Lut. kirkosta.
Tässä tulee mieleen Deanna Spingolan kommentti: ”Helpoin tapa tuhota yhteiskunnat on tuhota ne sisältäpäin”

oletta_te_porukkaa
oletta_te_porukkaa
9.7.2018 22:38
Vastaa...  T

Miten olis Savonlinnan kirkonherrat samanlainen kestitys Savonlinnanseudun tyättömille, joilla on taatusti ruoka paljon lujemmassa hankkia kun näillä muslimiveljeskunnilla ?

Junarata ruostuu
Junarata ruostuu
10.7.2018 03:01

Onhan siellä Savonlinnassa myös se 40 miljoonan hylätty juna-ratakin, mikä ruostuu paikoilleen, eikä meinata käyttää enää ikinä. Siitä voi kiittää idiootti Matti Vanhasta ja Anu Vehviläistä. On Savonlinnassa haaskattu rahoja aikaisemminkin kankkulan kaivoon. Itse erosin kirkosta, jo ajat sitten ja kannattaa muidenkin. Nythän paljastui myös poliisin ja SPR yhteinen laittomien piilottamisprojektikin Turussa.
juttu junaradasta
https://www.iltalehti.fi/politiikka/201708252200348182_pi.shtml

Saatanan tunarit
Saatanan tunarit
10.7.2018 06:27
Vastaa...  Junarata ruostuu

Siinä tuli muuten kallista romurautaa veronmaksajille ja taas kerran kiitos siitä kuuluu, Juha Sipilän paskan Keskusta puolueen.
Vieläkö joku tyhmä aikoo Keskustaa äänestää ?
”kunnostetaanpa nyt junarataa yli 40 miljoonalla, poistetaan käytöstä ja jätetään se ruostumaan.”…voi jumalauta mitä saatanan tunareita. Juha Sipilä saisi itse maksaa tuon junaradan omasta pussista.

Anonyymi
Anonyymi
10.7.2018 10:46

Tai vaikkapa vanhainkodin asukeille, joilta on jo viety säästösyistä kahvistakin kerma. He ovat sentään tehneet jotakin tämän maan eteen ja maksavat edelleen ylöspidostaan toisin kuin nämä iphone-pakolaiset. Merkillistä, miten tälle porukalle riittää hyysääjiä. Ei taida vahainkodeissakaan näkyä paljon vapaaehtoisia vanhuksia syöttämässä tai ulkoiluttamassa. Nuoret naiset hakeutuvat ihan muualle ja syytkin lienevät ilmiselvät.

Puosuvaari
Puosuvaari
9.7.2018 20:45

Muualla Euroopassa – jopa Merkelin Saksassa – aletaan pikkuhiljaa ymmärtämään tämän turvapaikkaturismin todellisia kasvoja. Meillä Suomessa ollaan näköjään vasta esikouluasteella – jos sielläkään. En tiedä hävettääkö vai olenko punaisena raivosta..

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
9.7.2018 20:48

Miksi ei 115 vähävaraista eläkeläistä? Yksinhuoltajaäitiä (isää) lapsineen? Mikä ihme tuossa maahantunkeutuneessa ja elätettävässä rupusakissa niin kiehtoo?

Oikeudenmukainen
Oikeudenmukainen
9.7.2018 22:20
Vastaa...  Kari Ilmarinen

Köyhillä ja sairaille ei voi kiillottaa sädekehää! Ja eniten tässä ärsyttää, että kaikki sponsoroivat tätä samaa kohderyhmää, eikä kukaan oikeasti vähäosaisia!

Valtsu
Valtsu
10.7.2018 07:19
Vastaa...  Oikeudenmukainen

Johan siinä menee pöytäliinat pilalle, jos kutsuu jotain kuolaa valuttelevia Suomen-rakentajia risteilylle. Hyvä että uskaltaa kerran vuodessa käydä vanhainkodissa joululauluja laulamassa.

Leso
Leso
10.7.2018 03:48
Vastaa...  Kari Ilmarinen

Ole hyvä ja ymmärrä, että yksinhuoltajuus on tullut tiensä päähän. Yh on kommaria.

Anselmi
Anselmi
9.7.2018 20:51

Päästetäänköhän tuonne virolaisia tai venäläisiä? Minusta olisi mukava jos sata virolaista pääsisivät risteilylle.

Mt
Mt
9.7.2018 20:59

Näille täyshoitolaisille nousee päähän tällainen ylenpalttinen hyysäys ja palvominen. Kuvittelevat olevansa hyvinkin erikoisia, supertähtiä suorastaan. Todellisuudessa he ovat valtava taakka yhteiskunnalle, mutta kun järjenjuoksu ei ole ihan sitä timanttisinta tasoa, niin eivät he sitä ymmärrä. Loppuisi nyt tämä eu-hörhöily ja väestönsiirrot, niin että vieraat pääsisivät kotiin ja me saisimme jatkaa elämäämme.

Anonymous
Anonymous
9.7.2018 21:06

Diakoniatyötä parhaimmillaan, ilmeisesti Savonlinna on konsultoinut stadin Diakonissalaitosta joka on auttajajärjestöistä vieläkin ahneempi kuin SPR. – Vähän tuossa googlailin. Botskiin mahtuu tasan 115 asiakasta, kas mikä sattuma. Emme hyväksy joukkoomme yhtään itse maksavaa pottunokkaa. Mihinkäs nyt unohtui se, että kun yhdessä suomalaisten kanssa mukavia turistaan niin päästään turhista ennakkoluuloista eroon? Sapuska maksaa (ilman juomia) 45 euroa per nuppi eli 5.175 + botskin vuokra neljän tunnin yksityistilaisuuteen. Suomalaisille tarjolla samaan hintaan sapuskaa vain pari tuntia. Taksikuljetukset tietenkin päälle, kuka kunniakansalainen nyt muka julkisilla. Mutta, hetkinen, Savonlinna, eikös nyt jotain jäänyt puuttumaan? Musiikkihan on aina ollut lähellä tulijoiden sydäntä joten toki oopperaankin olisi sponssattava. Samana päivänä olis Turandot, vain 138 euroa. Kaikesta hellyttävästä suostuttelusta huolimatta ei kiinnosta, kun se ei olekaan gangstaräppiä jonka eeppinen huipentuma on let’s kill all the whities and christians!
Kun nuo landella hemmotellut 115 tuupataan ulos maakunnasta sen kolmen vuoden kuluttua kun valtion tuki lakkaa ja kunnan pitäis itse maksaa lellipennuistaan, niin mihinkähän suuntaavat? Wild guess, ettei vaan stadiin jossa vaativat samantasoisia palveluita. Seuraava uhriutuminen Kauppatorilla kun ei enää ilmaisia ruokaristeilyjä herukaan. Ja sitten se myötätuntomiekkari jossa joku vihreä paasaa ja Paleface ns. laulaa.
Savonlinna, sitä saa mitä tilaa. Ikävyyksiä. Vai kiitollisuuttako odotitte?

Kaikki on HARAM paitsi ilmainen asunto ja raha
Kaikki on HARAM paitsi ilmainen asunto ja raha
10.7.2018 13:42
Vastaa...  Anonymous

No eihän oopperaa voi tarjota koska se on HARAM.

10 solmua tunnissa
10 solmua tunnissa
9.7.2018 21:10

Kristinuskon tuhoaminen kovassa vauhdissa.
Ovatko muuten saimaan kanavan kautta tunkeutuneita vai mitä niille seikkailijoille kävi.

Ville Viking
Ville Viking
9.7.2018 21:21

Toivottavasti mukaan mahtuu muutama kymmenen Sirpa-Tuulaa myös, lisäämään seksikkyyttä matkalle. Ai ai kun on Mohammedeilla mukavaa kun syliin tunkeutuvat läskit vanhat akat uusissa XXXXL Ellos-mekoissaan, jaloissaan maksamattomat Zalando-korkkarit, pari siideriä nauttineina ja ihanan estottomina. Voi kuulkaas kun Tena Lady pissasuojat lentävät reelingin yli ja kusenpolttamat harmaat römpsäkarvat saavat arabialaista käyräkyrpäkyytiä melkeinpä kuten viime kerralla Viking Calypsolla firman jouluristeilyllä 1990! Tästä pitää tehdä jokakesäinen perinne!

Välimerelle kaivataan vastaavaa palvelua
Välimerelle kaivataan vastaavaa palvelua
9.7.2018 21:38

Vieraanvaraisuus on tavaramerkkimme. Hienoa, että edes jotkut ketjut saadaan onnellisiksi.

Esa
Esa
9.7.2018 22:23

On se vain hyvä, kun ei ole maksanut kirkolle 20 vuoteen. Kyllä olisin eronnut lafkasta jo tovi sitten, kun aloittivat tämän ääliömäisen toimintansa

J
J
9.7.2018 22:23

Miten maahanmuuttajuus varmennetaan? Itse ainakin kokeilisin soittaa huonolla suomella, jos sattuisin olemaan Savonlinnassa tuona ajankohtana. Kyllä herkkuruuat maittaa huonossakin seurassa.

Anonyymi
Anonyymi
10.7.2018 10:51
Vastaa...  J

Ei taida onnistua, kun on vaaleaihoinen ja -hiuksinen?

Arto Multisilta
Arto Multisilta
9.7.2018 23:37

Jään odottamaan, koska Savonlinnan seurakunta tarjoaa tällaista herkuttelumatkaa myös niille Suomalaisille, jotka maksavat kirkollisveronsa ? En pidätä hengitystäni sitä odotellessa….

huugo
huugo
10.7.2018 05:01

Ja ihmiset maksaa vielä kirkollisveroina tämän lystin. Ihan kun se kaikki paapominen mitä näille sosiaalisurffareille järjestetään ei riittäisi. Varmaan löytyisi ihan omasta takaa vähävaraisia ihmisä mutta sehän ei ole kirkon mielestä mediaseksikästä.Noo ev.lut kirkkoa ei ole 10-20 vuoden sisällä.

Pekka
Pekka
10.7.2018 08:40

Kriistityt tekevät edelleen käännytystötä kuten aikoinaan Afrikan mantereella. Tuskin tämä sen kalliimmaksi tulee?

imaami
imaami
10.7.2018 09:30

Tuo ruokalista on varmasti muokattu taustaisuuden takia uusiksi ettei syty kapinaa ja silti varmasti valittavat liian hitaasta palvelusta. Loukkaantumisia ei voi estää koska tarjoilijat eivät voi tietää mitä klaania pitää palvella ennen toista.

Numento
Numento
10.7.2018 12:06

Ongelmaan ratkaisu. Kun paatti on ulapalla lasteineen ajaa joku nopeanmpi pienvene viereen riittävän lähelle. Siellä on uhkea blondi ilkinmulkin ja esittelee sulojaan. Kaikki ryntäävät partaalle katsomaan ja se olikin sitten siinä. Otsikot itkevät suuronnettomuutta Saimaalla seuraavana päivänä ja koko Suomi suruliputtaa.

SUOMI JOHTAA
SUOMI JOHTAA
10.7.2018 13:51

Hei Suomihan johtaa Suomi-Ruotsi MatutusMokutus- maaottelua tuloksella 100-99!

Leso
Leso
10.7.2018 14:26

Ymmärsinkö oikein?
Sisävesiristeily on parasta, mitä Savonlinnalla on tarjota?
Entäs ne Oopperajuhlat?
Mitä? Miksi ei? Integroitumista ihan täpöllä tuntikausien kärsimys.
Miten helppoa ois integroida aivan koko eurooppalaiseen kulttuuriin kertalinttuulla?
Siihen oheen PowerPoint-kooste Michelangelon kikkelipatsaista yms. muista saavutuksista, jotka niinku on vaan meijän saavutuksia. Balettia kanssa.
Ja muuten HEI! tulitikut silmäluomien väliin. Tätä ei saa unohtaa, jos meinaa saaha tulosta aikaan.
Juuei. Viiään paatilla Saimaan (onko se edes Saimaa?) selille ja sitten ihastellaan, kun ne syö savustettua muikkua.
Jokunen tunti myhäilevää ja kivasti keimailevaa selitystä siitä, miten muikku on osa Suomen ruokakulttuuria.
Sitten tyttömäistä kihertelyä siitä, miten meillä on kaikille kaloille nimet. Mahtaa aavikkoprinssiä kiinnostaa muut silakat, mutta ei oo mun asia tämäkään.
Eivätkä muuten varppina unohda mainita, että ei ole hiihtokilpailuhookoonblöötä kera sinapin eikä tarjouspossunkylkeä mökki-iltana, koska me tarjotaan parasta, eli suomalaista sinttiä, johon suomalaisella ei silleen ole oikein varaa, koska, öö, ei oo varaa.
Sitten myös muistetaan kehua, että ootte te ihania ja teijän kulttuuri ihan eri tasolla, kun syötte terveesti kalaa ettekä hookoonblöötä kera sinapin ja kaljan.
Satanen vetoa, ettei osaa ohjastajat tehhä eroa muikun ja neulamuikun välillä.
Sitä paitsi uunimakkara on muuten ykkösruokaa. Mulla alkoi jo suupielet lotista…
Myös grilliblöö talven kestotuskafestareilla on ihan parasta.
Osallistun tilaisuuksiin siksi, että olen kiltti, enkä halua loukata ketään, ja että saa syyä grillimakkaraa pakkasessa.
Muuten vaan paleltaa eikä silleen miellytä.
Mutta mullahan siis on oikein perhesiteitä Suomeen ja muuten mä oon ne tilaisuudet nähny, eli kulttuuri.
Hetkinen! Miksi mulle on aina vaan tarjottu makkaraperunoita grilliltä eikä ikinä sisävesiristeilyä lohilautasin?
Kyllä huomaa, ettei suomipojat vaan osaa.

On siellä myös
On siellä myös
10.7.2018 19:26
Vastaa...  Leso

Savonlinnassa on myös nähtävillä yli 40 miljoonan hylätty ruostuva junaratakin. Kiitos Keskustalaisten idioottien.

Anonymous
Anonymous
10.7.2018 15:14

Rintamakarkurille,jihadistille, salafiitaille ………………ei voi olla totta .

Benita Julin
Benita Julin
11.7.2018 13:26

Eroakirkosta.fi

Aksu
Aksu
13.7.2018 12:55

Kirkonisillä huono omatunto kun ovat lähetyskentille omat lehtolapsensa jättäneet, koittavat nyt korvata tätä.