SPR:n asukkaille lähettämä tiedote näyttää olevan aito

DhmeOjVXUAAvU-g.jpg

Suomessa on noussut pienoinen somekohu SPR:n eräälle taloyhtiölle jakamasta tiedotteesta, jossa taloyhtiön asukkaille kerrotaan, että turkulaisessa talossa aiotaan majoittaa oleskeluluvattomia tulijoita.

Tiedotteessa kerrotaan, että Turun kaupunki on mukana projektissa. Niin ikään asukkailta toivotaan pitkämielisyyttä, jotta mahdollisilta turhilta häiriöiltä vältyttäisiin.

Tiedote näyttää olevan aito. SPR vastasi Twitterissä Hommaforumin kyselyyn asiasta.

SPR:n edustaja ei vastannut meilillä lähetettyihin kysymyksiin kirjeen aitoudesta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

34 thoughts on “SPR:n asukkaille lähettämä tiedote näyttää olevan aito

 1. Voimme vain toivoa että kyseinen kerrostalo on lyhyen kävelymatkan päässä torilta, jos vaikka RASISMI pakottaa muslimipoloiset puukkohippasille. Onnea Turku! Mitään ei olla opittu. Naurattaa tuo ”olemme mahdollisimman huomaamattomia”, ette kyllä ole: iso läjä muslimeita kämpissä tarkoittaa ankaraa järkyttävä älämölöhubladablaa aamusta iltaan. Voi tätä suvakkiuden ihanuuden määrää! Ilmassa on niin paljon RAKKAUTTA JA LÄMPÖÄ!

  78
  1. Hommalla joku totesi asunnon numerosta että iso on talo, lienee siellä Varissuolla – ei välttämättä siellä ihan kylän pinnassa.

   30
   1
   1. Eli ilmiselvää räikeää RASISMIA taas! Pitäähän ylemmän rodun, rakkauden uskonnon edustajat asua ydinkeskustassa. Saatana tätä natsi-Suomen meininkiä.

    44
    1
     1. Varissuo oli aikoinaan normaali, moderni asumalähiö vain 6 km linnuntietä Turun keskustasta. Nyt se on pahamaineinen ghetto täynnä ongelmia. Miksi sen annettiin tapahtua?

   2. Kyllä Punaisenristin pitää se tietää ja tietää sen ,että nuo ei ole m,itään ”paperittomia”.Niiden papereissa vain lukee,että heillä ei oloe oleskelupaa Suomessa. Miksi Turun kaupunki ja punainenristi rikkovat lakia ,jonka luulis koskevan kaikkia Suomen alueella oleskelevia. Maasta pois ja äkkiä joiolla ei ole maassa oleskeluun lupaa.

    59
  2. Poliisi-ilmoitushan tuollaisesta pitää tehdä. Ja talon asukkaiden vaatia korvaus.

   10
  3. Meille voi tulla puukkohippasille jos siltä mamuista tuntuu, voin taata että kukaan ei tule pettymään!

 2. Jos joku SPR kerääjä tulee kohdalleni mukinsa kanssa, niin sanon vain kohteliaasti: ”Kiitos, en avusta rikollisjärjestöjen kautta”.

  68
  1. Kummasti ne ovat hävinneet katukuvasta kolikkomukisensa kanssa. Isommat rahat liikkuu nykyisin SPR:n turvapaikkabisneksessä joten kolikkomukit ovat menneisyyttä. Nääs isoraha ja hyvät johtajien liksat, ne kuuluvat nykyisen SPR:n liiketoimintaan.

 3. Se on siis vuokratalo jonka asukkailla ei ole mahdollisuutta kieltäytyä uusista ”naapureistaan. ”

  40
 4. Ei nauru meinaa loppua, jos omistusasunnon kylkeen alkaa tulemaan ”paperintonta” hengailijaa. Kävivätköhän naapurit juhlistamassa kirjeessä mainitusti Maailman pakolaispäivää?

  31
  1
 5. Tuosta pitäisi tehdä ilmoitus poliisin ulkomaalaisten valvontayksikköön asap, niin kaverit pääsisivät palautuslennolle ennen kuin kerkeävät falafel sanomaan.

  42
 6. SPR asuttaa lauman terroristeja, tai muita rikollisia naapuriisi. Seuraavaksi sinut varmaan velvoitetaan luovuttamaan lapsesi heidän käyttöönsä klo 17-18? Korvaukseksi saat tuberkuloosin ja luteita.

  54
 7. Ei muuta kuin ilmoituksia isännöitsijälle ja poliisille metelöinnistä ja huumeidenkäytöstä!

  40
  1
 8. Hienoa että joku älysi julkistaa kyseisen kirjeen.

  Muistakaa pitää kamerat valmiina tai ottamaan kuvankaappauksia tms. tällaisten tilanteiden varalta!

  Jos näitä ei dokumentoida ja levitetä se on sama kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Silloin on sana sanaa vastaan ja valehtelevat viherpunikit tulevat aina kieltämään näiden tapahtuneen.

  PT-media ja muut ottavat takuulla kiitollisina vastaan kaikki juttuvinkit ja todisteet.

  46
 9. Eikö olisi ollut helpompi vain laittaa asunnon oveen ilmoitus:

  Tässä asunnossa asuu laittomia muukalaisia.
  ÄLKÄÄ HÄIRITKÖ!

  38
  1. Pieni lisäys: Tässä asunnossa asuu, syö ja juo laittomia muukalaisia ilmaiseksi. Sähköt, vesimaksut, internet maku-tv, elektroniikka sekä huonekalut ovat ilmaisia maassa laittomasti loisiville myös. Bussikortit eivät maksa heille mitään. Suomalaisnuorilla jotka haluavat tänne muuttaa vanhempiensa luota ei ole tänne mitään asiaa! Teidän pitää KUNNIOITTAA JA NÖYRISTELLÄ ENEMPIARVOISEN RODUN/USKONNONEDUSTAJIA te pilalle hemmotellut pikku natsi-siat!!!!!! Ja te kaikki rasistit jotka täällä asutte vuokralla tai omistusasunnoissa, turpakii ja maksakaa kaikki eräpäivään mennessä!! Hyvää päivänjatkoa. T: SPR
   Ps: Pekoninpaisto on tästä lähtien taloyhtiössä kielletty. Naisten kaikki saunavuorot ovat myöskin peruttuja. Jos joku nainen välttämättä haluaa käyttää rappukäytävää, olisi suotavaa että nainen ei pukeutuisi huoramaisesti näyttämällä hiuksiaan tai nilkkojaan. Jos tätä toivomusta rikotaan, pimppiin sekä peppuun voi sattua ja kasvot voivat peittyä 3-8 kauniin seksikkään muslimimiehen siemennesteistä. Olkaa siis suvaitsevia. Kiitos ymmärtäväisyydestänne!

   45
   1
 10. Poliisille ilmoittaminen ei taida auttaa, Turun kaupunki on tehnyt yhteistyötä asiassa ja poliisi on tietoinen. Näin sitä lakia kierretään ja asioita katsotaan läpi sormien kun on oikea motivaatio. Mutta onhan suomeen luvassa rajatarkastuksetkin huippukokouksen alla, vaikka muuten kuulemma mahdotonta…

  36
  1. @ 11. Nimetön sanoo: 09/07/2018 19:17

   \> rajatarkastuksetkin huippukokouksen alla, vaikka\
   \> muuten kuulemma mahdotonta

   Ne on eri lait kun koskee valkoiseen ylivaltaan kuuluvia heteromiehiä… Niitä sietääkin vähän tarkastella. Ja kaverit kans. Tiä minkälaista porukkaa siellä vanavedessä uiskentelee?

   3
   3
  2. Kyllä Poliisille ilmoittaminen auttaa jahka ilmoituksia tulee mielettömästi ja solkenaan ja munkkikahvitauot täytyy jättää pois.

   7
   1
 11. Parempi olisi, jos väärämielisen karkoituspäätöksen saaneet ohjattaisiin suoraan omistusasuntoon – edistäisi kotouttamista.

  2
  7
 12. Eiköhän näille kutsumattomille ja laittomille ”vieraille” makseta täydet turvapaikkaetuudet. Ei näy olevan Suomessa enää millään mitään väliä, paitsi kansalaisten oikeudenmukaisuuden tunteen loukkaamisessa.

  18
 13. En ole Turussa käynyt kymmeneen vuoteen ja nyt en taida enää mennäkkään. Voi niitä mutimusuja katsella täälläkin, ihan ilmaiseksi. En sen takia viitsi jyrryttää Ketsup-Linella 10 tuntia.

  6
  1
  1. Rohkeesti vaan hyppäät verenpunaisen RAPING LINE paatin kyytiin, voin sinulle kertoa että käsite ”Finlandsfärjan”, sitä ei kyllä enää ole. Muslimbåten enemmänkin. Al Isabellah, El Mariellah sekä Allahu Gabriellah vai mitä niitä nyt on tänään. Laivat täynnä kiimaisia ylimielisiä muslimimiehiä jotka lääppivät kaikkia naisia ja uhkailevat miehiä. On meinaan kivaa seilata itämerellä nykyään!

 14. Alle vuoteen toinen keissi — Turussa.

  Mitäpä luulette, että tapahtuu?

  Tiedätte yhtä hyvin kuin minäkin, että ei vittu mitään.

 15. Olisiko mitään järkeä edes vähän vilkaista Ruotsin uutisia, että mikä meininki siellä mahtaa olla tänään ! On vain ajan kysymys, kun sama meininki on kotiovellasi. Rajat auki takaa sen, että kaikki paska valuu hissukseen, mutta takuu varmasti keskuuteemme. Raiskareita, pedareita ja kaiken maailman valkoisia kohtaan olevia Rasisteja rikollisia sieltä tulee! Ehkä muutama poikkeus löytyy joukosta, mutta 98% on pohjakuraa tulijoista. He eivät aio tehdä töitä, tuovat tauteja ja tuhoavat peri Suomalaisen kulttuurin kerjureillaan, ja ryhmä väkivallallaan! Ei ole enää naiset ja lapset turvassa edes omalla kotipihallaan, kun paska tuuri käy. Älkää Suvakit itkekö sitten ääneen, kun napsahtaa sinun omalle tai perheesi kohdalle mainitsemani 98% on rikollisia mamuja. Heidän kulttuuri on täysin eri kuin meillä, miehillä on järkyttävä ylivalta ja lapset kasvatetaan hakkaamalla. Parempi kun pysyvät omissa maissaan ja sotivat keskenään. Kiitos, olen puhunut.

 16. Jos tuollainen yömajatoiminta on luvanvaraista, ensikädessä asunnon omistajan on puututtava omistamassaan asunnossa harjoitettavaan toimintaan.

  — Äkkiseltään ajatellen asunnon muuttaminen yömajaksi vaatii talon omistajan tekemän hakemuksen, kaavamuutoksen, naapureiden kuulemisen ja koko rakennuslupaprosessin läpikäymisen.

  Jos laitonta toimintaa silti harjoitetaan, voi

  taloyhtiö kieltää toiminnan ja viime kädessä ottaa huoneiston hallintaan tai sen hallituksen jäsenet ovat suoraan henkilökohtaisessa vastuussa toiminnasta.

  — Jos talon omistaa kaupunki olisi hyväksi, että se on virallisesti tietoinen asiasta. (Todistettavasti lähetetty sähköposti-ilmoitus kaupunginjohtajalle. Hän viran velvoittamana delegoi asian edelleen alaisilleen virkamiehille, ellei sitten itse halua ottaa henkilökohtaista vastuuta toiminnasta.) Tällöin ne henkilöt, jotka ovat laillisessa vastuussa toiminnasta ovat nimettävissä ja haastettavissa vastaamaan laittoman toiminnan sallimisesta omistamassaan kiinteistössä.

  Olennaista siis on pystyä todistamaan, että laitonta toimintaa harjoitetaan asunnon omistajan tieten. Sen jälkeen kohdistaa vaatimukset ja rikosilmoitukset asunnon omistajaan.

  1
  1
 17. Yksi valitustie on tietenkin se, että kiinteistöllä harjoitetaan kaavamääräysten, joihin rakennuslupakin perustuu, vastaista toimintaa. Valitus suoraan kaupungille.

  Jos toiminta on rakennusluvan vastaista seuraa siitä talon omistajalle korvausvelvollisuus asukkaita kohtaan. Esimerkiksi kunnallisen vuokratalon asukkaat ovat oikeutettuja vuokran alennukseen.

  — Ovathan vuokralaiset vuokranneet asuntonsa hyvässä uskossa siitä, että talon omistaja noudattaa lakia ja hyviä tapoja. Että talo on asuinkäyttöön tarkoitettu ja sitä myös käytetään asuinkäyttöön. Ei esimerkiksi yömajana.

 18. Laiton toiminta on härmässä ihan ok kunhan se edistää etnistä värinää. Niin kauan kuin noita laittomia läpsyttelijöitä hyysätään niin kotiin ei ole mikään kiire. Kadulle vaan ja ei mitään etuja niin laittomat läpsyttelevät muualle notkumaan ja rikastuttamaan.

  1
  1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.