Luleån sunnuntaisesta raiskauksesta vangittiin afgaanipakolainen

Kuvakaappaus 2018-07-11 17-45-21

Viime sunnuntaina Luleåssa tajuttomana nurmelta löytyneen naisen tapaus alkaa pikkuhiljaa selviämään. Luleån käräjäoikeus vangitsi raiskauksesta epäiltynä afganistanilaisen vuonna 1996 syntyneen Soltani Faridin.

Poliisi ei ole kertonut tapauksen yksityiskohtia tarkemmin. Sivulliset soittivat varhain sunnuntaiaamuna hälytyskeskukseen, että Luleåssa Lulsundsgatanilla nurmikolla makaa tajuton nainen. Farid otettiin kiinni tapahtuman yhteydestä lähistöltä. Nainen vietiin sairaalaan, jossa selvisi, että kyseessä oli myös raiskauksen uhri. Ei tiedetä hakkasiko Farid naisen tajuttomaksi tekohetkellä vai oliko nainen sammahtanut juhlinnan tuloksena nurmikolle. Löytöpaikka on kuitenkin Luleån ydinkeskustaa.
Se mikä on mielenkiintoista on se, että Farid on ilmoittanut osoitteekseen Bodenilaisen vastaanottokeskuksen. Onko mies alkanut harrastamaan siis heti tultuaan maahan raiskaustoimia?

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
11.7.2018 18:00

Pitää vain ymmärtää toiseutta vaikka tippa silmässä.

Tai
Tai
11.7.2018 20:24
Vastaa...  Anonymous

….vaikka touhutippa silmässä

Ei yksi tippa kesää tee
Ei yksi tippa kesää tee
12.7.2018 02:00
Vastaa...  Tai

Parempi 1 tippa silmässä kuin 10 kalsareissa?

Veikko P.
Veikko P.
11.7.2018 18:01

Raiskaus on valtaajien harjoittama toimi eli ihan linjassa meneillään olevan invaasion kanssa.

Knullande för fosterland
Knullande för fosterland
11.7.2018 18:27

Ruotsalaisten naisten pitäisi vain nyt alkaa ymmärtää työvoimapulan poistajien henkisiä ja fyysisiä paineita ja levittää haaransa pusikossa suosiolla. Pitää vain rikastuksen aikana ajatella maan etua ja monikulttuurisen Unelman toteutumista niin ählämin pussityhjennys on kuin huomaamatta ohi.

Sipilä
Sipilä
11.7.2018 18:41

Olen shokissa. Ja vähän kiihottunut.

Orkku
Orkku
11.7.2018 18:44

Monesko mukapakolaisen raiskaus tämä oli, lasketaan vaikka 5 vuoden sisään? Riittääkö tuhat? Epäilen. Voi voi kun Ruosin neidot saavat nauttia Löfvenin ja vasureiden PENSIONSRÄDDARE, VÄLFÄRD OCH MÅNGFALD politiikasta, niin sexyä niin sexyä että!!!!!!

Jarkko Kainulainen
Jarkko Kainulainen
10.8.2018 10:36
Vastaa...  Orkku

Joka kymmenes nainen raiskataan elämänsä aikana ruotsin maalla että eikun laskemaan.

Juuda
Juuda
11.7.2018 19:02

Olipa suuri yllatus. En ikinä olisi voinutmoista kuvitella. Etteikö sittenkin vain olisi ollut lavastus?

PM
PM
11.7.2018 20:38

Höh,puskatinder toimii ja paranoo.

BODENIN VOKKI RULES
BODENIN VOKKI RULES
11.7.2018 20:56

Bodenin vokissa istui se Moder Muthammatkin (vai mikä se nimi oli) jota Interpol terrorikuulutti ympäri Eurooppaa, mikä sittemmin suuren ratsian jälkeen peruttiin ja poika vaati PUTia ja miljoonia korvaukseksi muttei saanut. Mitähän hänellekin nykyään kuuluu? Leg. läk.?

huugo
huugo
12.7.2018 06:21

Tuolle jätekasalle löytyy varmaan pilvin pimein puolustajia Ruotsin sivistyneistön puolelta koska kaveri on pakolainen joka on paennut sotaa ja vainoa. Muutamat raiskaukset eivät himmennä pakolaisstatusta ja kaverista saattaa tulla fantastinen kebabin tekijä.

trackback

[…] Luleån sunnuntaisesta raiskauksesta vangittiin afgaanipakolainen […]