Malmön postiterminaali kiinni henkilökunnan mystisten kipujen takia

Malmön postiterminaalissa on aamusta alkaen ollut meneillään pommin- tai muun vaarallisen aineen etsintäoperaatio. Postin käsittely Lounais-Skoonen alueella on lopetettu toistaiseksi.

Sydsvenskanin mukaan poliisi sai aamulla viiden aikaan hälytyksen postinlajittelukeskuksesta työtapaturmasta. Kaksi henkilöä oli tuntenut kummallista kipua kädessä ja heidät oli toimitettu sen jälkeen sairaalaan tutkimuksiin.
Paikalle kutsuttuun poliisin pommiryhmä, joka yrittää saada selville mistä on kysymys. Alue on eristetty ja kirjeiden ja pakettien käsittely on toistaiseksi lopetettu poliisin käskystä.
Poliisin tiedotteen mukaan työntekijöillä on lieviä vammoja, mutta tarkalleen ei kerrota millaisista vammoista on kyse. Toisaalta kerrotaan, että vammat ovat voineet tulla koneistakin.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei kiva työpaikka nykyään
Ei kiva työpaikka nykyään
11.7.2018 13:02

Kaikenlaisia tavaroita ja aineita käsigranaateista pernaruttoon kulkee nykyään terminaalien kautta, kiitos kaikenmaailman hullujen ja rikollisten joita tässä maassa asuu sadoin tuhansin. Ei ihme jos Postin (tai minkä tahansa transportpuulaakin) henkilökunnalla on hermot piukalla ja jo se voi aiheuttaa ties mitä oireita.

Musta Pekka
Musta Pekka
11.7.2018 19:11

Päivänselvä tapaus. Sitä on turha edes tutkia:
Syyllinen on Putin ja vaarallinen aine Novichok.

Leso
Leso
12.7.2018 08:50

Jännetuppitulehdus? Syy: työ?

Inkeri Nieminen
Inkeri Nieminen
12.7.2018 09:32
Vastaa...  Leso

Meillä ei läheskään riittävästi oteta huomioon työstä aiheutuvaa vaivaa ja rasitusta. Kiitettävällä tavalla valtiovalta kyllä on puuttunut työn tekemiseen ja varsinkin teettämiseen; sadoin eri säännöksin estänyt ja vaikeuttanut sitä. Mutta toimet eivät vielä ole lähellekään riittäviä.