Malmön postiterminaali kiinni henkilökunnan mystisten kipujen takia

Malmön postiterminaalissa on aamusta alkaen ollut meneillään pommin- tai muun vaarallisen aineen etsintäoperaatio. Postin käsittely Lounais-Skoonen alueella on lopetettu toistaiseksi.

Sydsvenskanin mukaan poliisi sai aamulla viiden aikaan hälytyksen postinlajittelukeskuksesta työtapaturmasta. Kaksi henkilöä oli tuntenut kummallista kipua kädessä ja heidät oli toimitettu sen jälkeen sairaalaan tutkimuksiin.

Paikalle kutsuttuun poliisin pommiryhmä, joka yrittää saada selville mistä on kysymys. Alue on eristetty ja kirjeiden ja pakettien käsittely on toistaiseksi lopetettu poliisin käskystä.

Poliisin tiedotteen mukaan työntekijöillä on lieviä vammoja, mutta tarkalleen ei kerrota millaisista vammoista on kyse. Toisaalta kerrotaan, että vammat ovat voineet tulla koneistakin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Malmön postiterminaali kiinni henkilökunnan mystisten kipujen takia

  1. Kaikenlaisia tavaroita ja aineita käsigranaateista pernaruttoon kulkee nykyään terminaalien kautta, kiitos kaikenmaailman hullujen ja rikollisten joita tässä maassa asuu sadoin tuhansin. Ei ihme jos Postin (tai minkä tahansa transportpuulaakin) henkilökunnalla on hermot piukalla ja jo se voi aiheuttaa ties mitä oireita.

    24
  2. Päivänselvä tapaus. Sitä on turha edes tutkia:
    Syyllinen on Putin ja vaarallinen aine Novichok.

    1. Meillä ei läheskään riittävästi oteta huomioon työstä aiheutuvaa vaivaa ja rasitusta. Kiitettävällä tavalla valtiovalta kyllä on puuttunut työn tekemiseen ja varsinkin teettämiseen; sadoin eri säännöksin estänyt ja vaikeuttanut sitä. Mutta toimet eivät vielä ole lähellekään riittäviä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.