Rinkebyn ampumaharjoituksista kaksi vierihoitoon

man lights legs silhouette

Tukholman Rinkebyssä pidettiin viime yönä ampumaharjoituksia. Kaksi nuorukaista saatiin sairaalahoitoon.

Poliisi sai hälytyksen Mjölbyplanille klo 23.00 jälkeen, paikalla ammuttiin reippaanpuoleisesti. Paikalle mentiin isolla kalustolla ja helikopterilla. Poliisin saapuessa paikalle oli taistelu tauonnut ja tehtäväksi jäi haavoittueiden paikkaaminen. Pensaikosta löydettiinkin kaksi haavoittunutta nuorukaista. Toinen oli saanut osumaa käteen, toinen jalkaan. Ei kuitenkaan kuolettavia vammoja.
Poliisi eristi alueen tutkintaa varten ja kohta otettiin kiinni lähistöltä nuorukainen epäiltynä osallisuudesta ammuntaan. Tekoa tutkitaan murhan yrityksenä. Kaikki osapuolet ovat somalialaistaustaisia.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ro
ro
11.7.2018 10:53

N***ä tunnetusti huono sihti ja osumatarkkuus.

Tyhmyys ja Hulluus senkun lisääntyy
Tyhmyys ja Hulluus senkun lisääntyy
11.7.2018 10:56

M aloittaa maan tuhoamisen ja S jatkaa sitä. Nyt lupaa S satsata MILJARDIN vuodessa oikeuslaitokseen ja vankiloihin joissa enimmäkseen istuu matuja eikä lisää enää mahdu. Eikö olisi parempi tehdä jotakin SYYLLE kuin SEURAUKSELLE? Rättspsyken eli vankimielisairaalan pomoa haastateltiin eilen SVT- uutisissa. Sielläkin on tupaten täyttä, monella asukilla on huumeongelma hulluuden lisäksi ja suuri osa matuja, tottakai.
https://www.socialdemokraterna.se/aktuellt/2018/saforvikampenmotgangkriminaliteten/

UGH!
UGH!
11.7.2018 10:58

Vierihoito ei hyvä, pinohoito paljon parempi.

Ilmari
Ilmari
11.7.2018 16:30

Kyllä nyt pääministeri suuttuu!😂