Rinkebyn ampumaharjoituksista kaksi vierihoitoon

man lights legs silhouette

Tukholman Rinkebyssä pidettiin viime yönä ampumaharjoituksia. Kaksi nuorukaista saatiin sairaalahoitoon.

Poliisi sai hälytyksen Mjölbyplanille klo 23.00 jälkeen, paikalla ammuttiin reippaanpuoleisesti. Paikalle mentiin isolla kalustolla ja helikopterilla. Poliisin saapuessa paikalle oli taistelu tauonnut ja tehtäväksi jäi haavoittueiden paikkaaminen. Pensaikosta löydettiinkin kaksi haavoittunutta nuorukaista. Toinen oli saanut osumaa käteen, toinen jalkaan. Ei kuitenkaan kuolettavia vammoja.

Poliisi eristi alueen tutkintaa varten ja kohta otettiin kiinni lähistöltä nuorukainen epäiltynä osallisuudesta ammuntaan. Tekoa tutkitaan murhan yrityksenä. Kaikki osapuolet ovat somalialaistaustaisia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Rinkebyn ampumaharjoituksista kaksi vierihoitoon

  1. M aloittaa maan tuhoamisen ja S jatkaa sitä. Nyt lupaa S satsata MILJARDIN vuodessa oikeuslaitokseen ja vankiloihin joissa enimmäkseen istuu matuja eikä lisää enää mahdu. Eikö olisi parempi tehdä jotakin SYYLLE kuin SEURAUKSELLE? Rättspsyken eli vankimielisairaalan pomoa haastateltiin eilen SVT- uutisissa. Sielläkin on tupaten täyttä, monella asukilla on huumeongelma hulluuden lisäksi ja suuri osa matuja, tottakai.

    https://www.socialdemokraterna.se/aktuellt/2018/saforvikampenmotgangkriminaliteten/

    14

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.