Gotlannissa useita raiskauksia parin viikon aikana

Kuvakaappaus 2018-07-12 09-54-04.png

Gotlannissa vaikuttaa olevan menossa helteiset seksiviikot. Nimittäin kuun alusta on tehty useita ilmoituksia raiskauksista. 3. ja 10. päivän välisenä aikana tehtiin kaksi ilmoitusta raiskauksesta ja kaksi raiskauksen yrityksestä.

Viimeisin raiskaus paikallisen poliisipäällikön Ayman Aboulaichin mukaan tuttavien kesken tapahtunut raiskaus, joka suoritettiin huoneistossa Visbyn pohjoispuolella. Poliisin mukaan molemmat osapuolet olivat gotlantilaisia ja tunsivat toisensa.

Muihin tekoihin poliisilla ei ole kiinniottoja. Poliisipäällikon mukaan tilanne ei kuitenkaan ole mitenkään poikkeuksellinen.

–Raiskauksia on tapahtunut aikaisempien vuosien tahtiin. Kesäkuukausien aikana tapaa tapahtua kolmesta viiteen raiskausta viikossa, Ayman Aboulaich kertoo Hela Gotlannille.

Gotlanti tuli tutuksi muutama vuosi sitten ns. pyörätuoliraiskauksesta, jossa turvapaikanhakijoina tulleet tekijät vietiin turvallisuussyistä mantereelle piiloon.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Gotlannissa useita raiskauksia parin viikon aikana

 1. Mari Jungsted on ruotsalainen kirjailija, joka kirjoittaa dekkareita Gotlannista. Lopetin näiden lukemisen siihen, kun kirjat alkoivat käsitellä hirveitä nulipäärasisteja, jotka raiskaa ja tappaa ja kiusaa ihmisiä ja urheita pakolaisia, jotka tulevat puolustamaan valkoisia naisia näitä nulipäänatseja vastaan. Niin asenteellinen aivopesun läpikäynyt kirjailija, ettei näitä kirjoja vain enää voinut lukea.

  48
 2. Kun luen poliisipäällikön nimen, en ihmettele, ettei hänen mielestään tilanne ole mitenkään poikkeuksellinen

  27
 3. ”Raiskauksia on tapahtunut aikaisempien vuosien tahtiin. Kesäkuukausien aikana tapaa tapahtua kolmesta viiteen raiskausta viikossa, Ayman Aboulaich kertoo Hela Gotlannille”.

  No, sittenhän on kaikki hyvin…

  Ei VMP!

  17
  1. Siellähän oli juuri ne Almedalenin politiikkaviikot. Eikö Stefan L. ja kumppanit saaneet pidettyä sitä pöksyissään? 😉

 4. eihän nämä uutiset enään ylitä noiden valhemedioiden uutiskynnystä aina….nää hurrit pitää tätä nykyään ihan normaalina yhteiskunnassaan…….ja jännä ettei näistä puhuta suomenkaan lehdistöissä vaikka uutinen ruotsista että 3-5 raiskaus tapausta visbyssä normaalia poliisipäälikön mukaan kesäsäisin….jumalauta kyllä tolla lööpillä lehdet myis……

  15
 5. vai ”gotlantilaisia”??? Joo vedä homo perse nuppiisi…tuo ei kerro viellä mitään eli..olivatko mulliturpia vai ei

  2
  2
 6. …paikallisen sharia-poliisipäällikön mutakuono Ayman ”apukoulunkäynyt” Aboulaichin mukaan jne.. joopa joo

 7. Eikö 3-5 raiskausta viikossa tarkoita samaa kuin raiskaamista tapahtuu lähes päivittäin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.