Monokulttuurin Rasmus-extra klo 19.00

Monari vetää tänään klo 19.00 tulille erikoislähetyksen, jossa aiheena rasmuksessa jo legendaksi noussut ”Viron blackface”. Lisäksi rasmuslaisten Tiina Wiikiin kohdistunut ”kritiikki”.

Vieraana pari hyvää ja sanavalmista nuorukaista, tuttuja aiemmista lähetyksistäkin. Lähetys alkaa siis klo 19.00, joten popparia ja kaljaa ehtii hyvin hakea. Luvassa takuutavaraa.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Monokulttuurin Rasmus-extra klo 19.00

 1. Tietääkö PT-Media Götebogin jengiampumisesta, jossa pari likkaa pidätetty mitään??

 2. Alkaa naama olla jumissa vihasta, kun tulee Monari peräkkäisinä päivinä ja Vihapuhe FM vielä päälle.

 3. Miksi menee päällekkäin MV:n kanssa? Ei synkronointi voi olla niin vaikeaa, kun käsittääkseni kummallakin kanavalla on samoja intressejä.

  1. Pian, kunhan joku median lemmikki osaa muutaman sanan suomea. Voitto on varma että tangomarkkinat saa monikulttuurista pöhinää. Mustalaista paljastuu aina joku rikollinen tapaus, kuten tämän vuoden ”suosikki”

 4. Voi todeta taas hienoksi setiksi näin kesken lähetyksenkin.

  Trumpin politiikasta on pakko todeta se, että jos sitä haluaa opetella ”ennustamaan”, niin haette You tubesta _kaiken_ mitä Steve Bannon on Teaparty-henkisesti siitä todennut. Fantastinen Uncle Steve on avannut lähes kaiken jo vuosia sitten. Myös Andrew Breitbartin ajatuksiin kannattaa ehdottomasti tutustua. Raivohulluksi äärinationalistiksi Suomessakin leimattu Bannon esittää aina valtavan mielenkiintoisia poliittisdia ajatuksia. Olette suoraan vuosia edellä koko läntistä valtamediaa jos käytte katsomassa…

  Trumpista vielä se, että hän tuntuu noudattavan samanlaista taktiikkaa kuin arvaaattomat diktaattorit, kuten Putkutin. Eli että aika ajoin, varsinkin ikävien asioiden noustessa uutisiin, järjestetään jonkinlainen teatraalinen ”kohu”, jota media sitten kauhuissaan hämmästelee. Siis täysin tietoista ”arvaamattomuutta” jolla pidetään vastustajat varpaisillaan ja oma asia otsikoissa. “There’s no such thing as bad publicity.”(?)

  Mutta kun katsotaan Trumpin tähänastista politiikkaa, siinä ei ole oikeastaan ollut mitään yllättävää, mikäli aikanaan jaksoi tutustua esimerkiksi ym. herrojen ja Teaparty-liikkeen politiikkaan.

  5
  1
 5. Katsoin lähetyksenne vasta nyt,mutta teidän vieraalla oli todella epäselvä puhetapa.
  Sain kuunnella todella tarkkaan,että sain hänen puhestaan selvän.
  Olenko ainoa ? vai onko teitä muitakin joita häiritsi sama ongelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.