Donald Trump otettiin vastaan Ramsaynrannassa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saapui hetki sitten Helsinkiin ja ajoi Munkkiniemeen luultavasti Kalastajatorpalle. Junes Lokka oli paikalla Ramsaynrannassa ja onnistui kuvaamaan Trumpin letkan ohiajon.

Letkassa, joka lähti lentokentältä, oli kymmeniä autoja. Kaksi amerikkalaisvalmisteista limosiinia ja useita etu- ja taka-autoja. Muutamssa pakettiautossa oli takaikkunat auki ja lentokentältä lähtiessä saattoi nähdä aseistautuneet turvamiehet.
Tapahtuma ”Helsinki Loves Trump” onnistui erinomaisesti. Mitään häiriötä ei paikalla ollut eikä poliisin tarvinnut puuttua äärivasemmistolaisten riehuntaa.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ihanko totta tällaista Tapa
Ihanko totta tällaista Tapa
16.7.2018 01:08

Ei kaikkea pidä kertoa. Elämä on mielenkiintoisempaa pienine salaisuuksineen.

Helsinki Loves Trump
Helsinki Loves Trump
16.7.2018 03:18

Meitä oli tuolla enemmän paikalla ku mitä oli siellä YLEn jarkkäämässä Helsinki Calling paskassa.

huugo
huugo
16.7.2018 17:57

Tämä show maksaa, joten orpo ilmoittaa heti lomien jälkeen uusista leikkauksista. Niin ja tämä koskee köyhmepää kansanosaa, rikkailta ei voi ottaa, koska muuten pakenevat maasta. Linströmmin nakkisormi ilmoittaa että työttömyysturva lakkautetaan kokonaan. Eiphän tarvitse enää leikkailla sen jälkeen. Tekee myös itsetään tarpeettoman muuta ei huomaa sitä lääkepäissään.