Donald Trump otettiin vastaan Ramsaynrannassa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saapui hetki sitten Helsinkiin ja ajoi Munkkiniemeen luultavasti Kalastajatorpalle. Junes Lokka oli paikalla Ramsaynrannassa ja onnistui kuvaamaan Trumpin letkan ohiajon.

Letkassa, joka lähti lentokentältä, oli kymmeniä autoja. Kaksi amerikkalaisvalmisteista limosiinia ja useita etu- ja taka-autoja. Muutamssa pakettiautossa oli takaikkunat auki ja lentokentältä lähtiessä saattoi nähdä aseistautuneet turvamiehet.

Tapahtuma ”Helsinki Loves Trump” onnistui erinomaisesti. Mitään häiriötä ei paikalla ollut eikä poliisin tarvinnut puuttua äärivasemmistolaisten riehuntaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Donald Trump otettiin vastaan Ramsaynrannassa

  1. Ei kaikkea pidä kertoa. Elämä on mielenkiintoisempaa pienine salaisuuksineen.

  2. Meitä oli tuolla enemmän paikalla ku mitä oli siellä YLEn jarkkäämässä Helsinki Calling paskassa.

    26
  3. Tämä show maksaa, joten orpo ilmoittaa heti lomien jälkeen uusista leikkauksista. Niin ja tämä koskee köyhmepää kansanosaa, rikkailta ei voi ottaa, koska muuten pakenevat maasta. Linströmmin nakkisormi ilmoittaa että työttömyysturva lakkautetaan kokonaan. Eiphän tarvitse enää leikkailla sen jälkeen. Tekee myös itsetään tarpeettoman muuta ei huomaa sitä lääkepäissään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.