Helsinki Calling oli lähinnä antifan ja turvapaikka-aktivistien mielenosoitus

Kuvakaappaus 2018-07-15 14-47-35

Ennenkuin valtamediat pääsevät kertomaan Helsinki Calling-tapahtuman luonteesta niin kyseessä ei ollut mikään Putinin ja Trumpin vastainen tai puolesta oleva mielenosoitus vaan vain äärivasemmiston ja turvapaikka-aktivistien yhteinen mielenosoitus mm. pakkopalautuksia vastaan.

Suhtautuminen Helsinki Calling:issa esim. Monokulttuurin työryhmää kohtaan oli hyvin vihamielinen. Junes Lokka kertoo:
Kuvakaappaus 2018-07-15 15-06-35– Minulle osoiteltiin koko ajan keskisormea. Myös tilaisuuden järjestyksenvalvojat osoittelivat minulle keskisormea ja sanoivat mm. ”Painu vittuun”. Tilaisuuden luonne ja tunnelma oli erittäin vihamielinen.
On hyvin mielenkiintoista, että Helsinki Calling aloitettiin korkealentoisilla puheilla lehdistön vapaudesta, sananvapaudesta ja muusta kauniista. Siitä huolimatta tilaisuuden järjestäjät yrittivät moneen otteeseen evätä tai vaikeuttaa Monokulttuurin työryhmän tapahtuman raportoimisen. Jopa tilaisuuden järjestyksenvalvojien toimesta.
Koko tilaisuuden luonne tuli esille marssin aikana huudetuista iskulauseista:
”No borders”
”No nation”
”Open borders”
”Stop deportations”
”Helsinki for refugees”
Mitä tekemistä näillä asioilla on Trumpin tai Putinin kanssa?
Marssijat kantoivat anarkistijärjestö Antifan lippuja. Niin ikään paikalla oli kolmansista maista laittomasti tulleita miehiä, joilla oli Irakin lippuja.
Kuvakaappaus 2018-07-15 14-53-42
Kuvakaappaus 2018-07-15 15-49-15
Ylen arvion mukaan tilaisuudessa oli 2 500 henkeä, joka ei pidä paikkaansa. Marssillle osallistui alle 1 000 henkeä, mutta Senaatintorin puhetapahtumassa väkiväärä oli enää joitakin satoja. Ydinporukka, eli se, joka harrasti iskulauseita, oli muutama sata aktiivista antifaa ja tunnettuja turvapaikka-aktivisteja.
Loppu porukka eli enemmistö ihmisistä ei oikein tiennyt mihin olivat osallistuneet ja siksi porukka hajaantuikin Senaatintorilla. Harva jaksoi jäädä kuuntelemaan umpityperiä puheita. Mm Sofi Oksasta, joka vertasi Trumpia Staliniin.
Suurin osa Senaatintorilla pidetyistä puheista kosketteli turvapaikanhakijoiden oikeuksia ja asemaa Suomessa. Vaadittiin erilaisia toimia ja ilmaista ylläpitoa afgaanimiehille ja muille tulijoille. Lisäksi huudettiin ihmisoikeuksia, ihan kuin ne eivät toteutuisi Suomessa.
Tilaisuuden puolen välin jälkeen paikalla oli vain enää antifan tyypit ja fanaattisimmat turvapaikka-aktivistit. Edes Tuomari Nurmio ei vetänyt porukkaa. Tavalliset ihmiset häipyivät paikalta, monet pettyneenä, koska kokivat tulleensa väärään paikkaan väärään aikaan.
Alla kuvia väkimäärästä tilaisuuden puolenvälin aikaan lavan takaa Tuomiokirkon portailta kuvattuna. Ei ihan 15 000, ei edes 2 500 henkeä.
 
Kuvakaappaus 2018-07-15 15-32-38.png
Kuvakaappaus 2018-07-15 15-33-42
Loppupuolella turhautuneet antifat hyökkäsivät Panu Huuhtasen kimppuun yrittäen väkivaltaisesti rikkoa kuvausvehkeet. Junes kysyi miksi järjestyksenvalvoja ei puutu tilanteeseen, mutta järkkäri kieltäytyi puuttumasta. Seuraavaksi tapahtui mielenkiintoinen ilmiö, nimittäin tapahtuman järjestäjät kävivät käsiksi Junekseen. Useat järjestysvalvojat yrittivät häiritä ja estää vapaata tiedonkulkua.
Toisin sanoen tapahtuma, jonka perusidea oli vapaa tiedonvälitys, yritti kaikin tavoin estää Monokulttuurin kuvausryhmää. Alla muutama kuva järkkäreistä ja heidän esimiehestään, jotka menettivät malttinsa ja yrittivät estää vapaata tiedonkulkua.
Kuvakaappaus 2018-07-15 15-54-15
Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli täysi floppi. Antifa ja turvapaikka-aktivistit yrittivät saada tavalliset ihmiset agendandsa taakse, mutta kun ihmiset huomasivat, että heitä yritettiin käyttää hyväksi ja vedättää, porukka yksinkertaisesti häipyi. Viimeisten puhujien puheita kuunteli enää vain muutama yksittäinen kuuntelija.
 
 
 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
15.7.2018 16:01

Joku oli siellä Irakin lipun kanssa? Kuinkahan pikaisesti olisi tullut kyytiä, jos joku olisi ollut siellä Suomen lipun kanssa? Irakilaisen nationalismi on siis hyvä ja eurooppalaisten huono asia. Eurooppalaisten tulee alsitus multikulttiin, joka on käytännössä muslimien monokultti ja suvakit riemuitsevat tanssien Euroopan haudalla.

Minä
Minä
15.7.2018 16:03
Vastaa...  Minä

Korjaus selventämään: ”Eurooppalaisten tulee alsitus multikulttiin” pitää olla ”Eurooppalaisten tulee alistua multikulttiin”

Pertti Grandell
Pertti Grandell
15.7.2018 16:08

kertoo paljon hölmölän puna-viher-puniikkien kiihkosta, samoin jos ei edes järjestys miehet auta kun pyydetään, pitäisi tällaisilta idiooteilta evätä järkkärin paprut. jukoliste mihin tämä maa on menossa. pitäiskö maa jakaa kahtia, kaikki suvakit stadiin , muuri ympärille , loppu suomi suomalaisill ja päättäjät katsovat virnuillen kuin tämä olisi jotain hauskaa…aina kelpaa työläisten veromerkit, mutta suomea ei saa pitää suomena, vaan tehdä monikultturinen kaatopaikka …jota duunarit saa maksaa selkänahoistaan. kiitos ylimmän merkkelin hillotolppien nuoleskelijoille ja kaikille viher-puniikki ja hillotolppa /merkel oikeistolaisille…kiitos….

SANKAR ON OIKEASTI VÄHEMMÄN SANKARI
SANKAR ON OIKEASTI VÄHEMMÄN SANKARI
15.7.2018 16:49

mietikää näiden iltalehden lööpejä
CNN:n supertähti hukkasi silmälasinsa Finnairin lennolla Helsinkiin –
kiittää suomalaislentoyhtiötä hyvästä palvelusta
kun oikeasti usalaiset pitävät tuota äijää ihan pellenä CNN fake news
Anderson Cooper Calls Project Veritas Action Videos ”Damning”
https://www.youtube.com/watch?v=MQ1qT-XtNk0
Anderson Cooper:
I’m Gay.
ELI ILTALEHDEN HOMO SANKARI
PELKKÄ HOMOUS TEKEE HÄNESTÄ
ILTALEHDEN MUILLE HOMO TOIMITAJILLE SANKARIN
ILMAN MUITA MEERITTEJÄ
JOS PÄÄSISI LIPAISEMAAN
Cooperin kankkua jatkoilla se mielessä
GAY SUPERMAN
CNN FAKE NEWS SUPER HERO Anderson Cooper
i love your Ass
T-iltalehen sinkku miehet
löysitkö jo sexiskäät silmälasisi Anders
miten ne oli pudonnut lentokoneessa penkin alle
kiinostaa tietää öhöm
Let’s Move On.
https://www.youtube.com/results?search_query=is+anderson+cooper+homosexual+

nahkhiir
nahkhiir
15.7.2018 17:01

aisaatanaaaaaa 😂 fuck the antifa, vitun liimanhaistelijat. äpärät vois muuttaa malmön ihanaan monikulttuuriseen paskakasaan

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
15.7.2018 17:52
Vastaa...  nahkhiir

ei ne pysyis siellä hengissä viikkoakaan

Naimakauppaa pukkaa
Naimakauppaa pukkaa
15.7.2018 21:30
Vastaa...  Nestori Lundahl

Nestori olet väärässä.
Noi velliperseet olis alta aikayksikön naitettu jollekin 70-vuotiaalle jalkavaimoiksi.

NO BORDERS + NO NATION = NO WELLFARE STATE
NO BORDERS + NO NATION = NO WELLFARE STATE
15.7.2018 17:52

NO BORDERS + NO NATION = NO WELLFARE STATE
Toivottavasti nämä no borders- tyypit saavat kurjan elämän ja köyhän vanhuuden jossakin D- luokan vanhainkodissa jossa henkilökunta antaa heille luunappeja ja pistää yöpuulle klo 15 iltapäivällä.

Valtsu
Valtsu
16.7.2018 01:56

Taisi se sinun idolisi, Sofi Oksanen, alentua herjaamaan toisen ihmisen ulkonäköä. Se ei taida olla juuri sen typerämpää kuin herjata ns. väärää mieltä olevien oletettua kirjoitustaidottomuutta. Kyllä se siitä ja ensi kerran vaikka 500 hengen suurmielenosoitus.

VÄÄRÄ MIELIPIDE IS -DELETE -JA SAMAT PERKELEET ITKEVÄT OMASTA SANAN VAPAUDESTAAN JOLLAIN KAMPANJALLA
VÄÄRÄ MIELIPIDE IS -DELETE -JA SAMAT PERKELEET ITKEVÄT OMASTA SANAN VAPAUDESTAAN JOLLAIN KAMPANJALLA
15.7.2018 17:54

tämä anti thruph muka suomalaisten enemistön mielipide on minun mielestäni median luoma valheelinen käsitys
esim
ei jumalauta 404 tykkäystä saanut näiden mielenosoitajien SERVAUS mielipide
poistettu komenteista ILTASANOMISSA jUURI ASKEN
351 TYKKÄYSTÄ TOP 2
TOP 1 SENSROIDUN MIELIPITEEN JÄLKEEN ON
Tulkaahan Vassarit, Vihreät ja kaikki muut pois sieltä. Ei saakeli, että saa taas hävetä silmät päästään.
TARKAILKAA JOKU KUINKA KAUVAN TUO MIELIPIDE PYSYY TUOSSA KOMMENTTI OSIOSSA
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005756869.html?ref=rss

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.7.2018 19:29

Miksi sinun on jatkuvasti eri foorumeilla vaihtuvilla nimimerkeillä julkaisemissasi kommenteissa aina kirjoitettava Trumpin nimi tahallasi jotenkin väärin?
Se ei ole koskaan oikein. Se on joko ”Trumph” tai ”Thrump” tai pahimmillaan kuten nyt jälleen ”Thruph”?
Sinulla ei selvästikään ole sellaista lukihäiriötä, ettet osaisi kirjoittaa Trumpin nimeä oikein.
Miksi teet tätä?

Mt
Mt
16.7.2018 00:44
Vastaa...  Qroquius Kad

Kyseessä lienee vasemmistolainen vedättäjä, joka yrittää kovasti luoda kuvaa kansallismielisistä kirjoitustaidottomina, kännäävinä idiootteina.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
15.7.2018 17:57

Alkoi punakaartin järkkäreilläkin keittämään kun näkivät että tapahtuma meni persuuksilleen, ja sitä tosiasiaa ei olisi saanut sitten päästä kuvaamaan.
Ne vaan ovat totuudelle allergisia.

Anonymous
Anonymous
15.7.2018 19:13

Katsoin videon, silkkaa vihamielistä vihapuhetta niin Putinia kuin Trumpia kohtaan, kaikkea mikä ei kannata titityyporukan, vihervassareiden, kommareiden aatemaailmaa. Nää on reppanoita, jotka hakee viiteryhmää,,jossa tulla hyväksytyksi, kun elämä ei ole ihan mennyt putkeen. Suurin osa tuskin tajuaa mistä edes on kyse. Hyvin agressiivista porukkaa, josta on syytä pyayä kaukana. Onneksi suurin osa ihmisistä tajuaa, että tällaisella vihan määrällä ei saavuteta, ei voiteta mitään ja kykenee rakentavasti viemään asioita eteenpäin, tämä ei ole se porukka, tämä vie kehitystä taaksepäin. Henkilökohtainen kauna ja kosto tuntuu olevan Sofi Oksasen tärkein agenda, viha vie häntäkin eteenpäin. Eniwei, reisille meni tuo tapahtuma, ketään ei juuri kiinnostanut ja hyvä niin.

Valtsu
Valtsu
15.7.2018 19:24

Suomalaisen sivistyksen keihäänkärki, Sofi, mollasi Trumpin ulkonäköä, mikä on poikkeuksellisen moukkamaista jopa wanna-be-intellektuellille.

Uncle Sam
Uncle Sam
16.7.2018 00:46
Vastaa...  Valtsu

Varsinkin kun Sofi itse näyttää variksenpelättimeltä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.7.2018 19:45

Ajatelkaamme positiivisesti:
eihän noiden riekkujaisten tarkoitus ollut alunperinkään vastustaa Trumpia tai edistää mitään asiaa, vaikka niissä nimissä muka esiinnyttiinkin.
Ehei.
Osallistujien ainoa tarkoitus oli saada mahdollisimman paljon huomiota tapahtuman keskeisimmälle päähenkilölle eli MinäMinäMinäIttelle, sekä sen oheen kivaa toimintaa ikiomilla ehdoilla, vailla vaaraa liiallisesta omaan nenukkiin sattumisesta.
Viimemainittuhan jäi nyt totaalisesti puuttumaan, minkä voisin uskoa harmittavan näitä Anarko-Markoja kaikista pahiten:
he eivät saaneet edes sitä miekkataksin ovenpielestä kännipäähän tullutta mustelmaa, jota iltariennoissa esitellen olisi voinut saada Antifa-Annalta haavoittuneelle taisteluveteraanille suotavan Suuren Palkinnon…

kanander
kanander
15.7.2018 21:16

Hirveä koohotus päällä huomisesta Trumputin-palaverista. Ei taida syntyä mitään parannusta mihinkään kansainvälisen politiikan ongelmaan. Kun Melanie vilahtaa, melani värähtää…

H.Karpo
H.Karpo
15.7.2018 22:01

Onneksi tota ituhippi porukkaa on suht vähän Suomessa vaikkakin sitä saa aika usein hävetä……; )

Anonymous
Anonymous
16.7.2018 00:49

Minusta vihervasemmiston anarko-markot ja mielisairas-marjaanat voisi asuttaa samoihin taloihin rakastamiensa rikastuttajien kanssa.
-Elävät kuitenkin sosiaalituella, joten voimme helposti siirtää heidän asumisensa muualle, sosiaaliturvan maksaja määrää. Koko vihervasemmisto on sosiaalituella eläviä mieleltään sairaita ja harhaisia, kuten homoissakin: -kannatetaan islamisaatiota, joka käskee tappamaan homot. -Sama feministeillä, kannatetaan islamia, jossa naisen asema on kotiorjan ja seksiorjan asema miehelle.
Siinäpä miettimiestä vihervasemmistolle.

Anonymous
Anonymous
16.7.2018 08:25

Hassu sinänsä, että sellainen henkilö joka on paennut Irakista sotaa ja kidutusta, kokee kuitenkin sellaista palavaa isänmaallisuutta että haluaa heiluttaa Irakin lippua rasistisessa Suomessa?

Riikka Söyring
Riikka Söyring
17.7.2018 09:45

Helsinki Calling vaikuttaa olevan pr- ja konsulttiyritys, ei järjestö, kts. kaupparekisteritiedot Y-tunnus 2596693-6, 040 701,
PL 141, 00601 Helsinki
tai kotisivut http://www.helsinkicalling.fi/ Toisin sanoen ovatko miekkariin osallistuneet juosseet pr-toimiston tilille rahaa?