"Pelastusoperaatiot" Marokosta Espanjaan ovat alkaneet

Kuvakaappaus 2018-07-15 12-26-57.png

Välimerellä on useita tuntemattomaksi jääneitä organisaatioita, jotka kuskaavat laittomia afrikaanoja Eurooppaa, mutta jotka pukevat järjestönsä toiminnan eräänlaisen pelastustoiminnan kaapuun. Yksi tällainen on nimeltään Alarmphone, jonne on kuuma linja.

Henkilö voi siis soittaa kuumalle linjalle ja tilata meritaksin. Järjestö kertoo puuhastelleensa tai edellee puuhastelevansa Aigean merellä Kreikan ja Turkin välissä, keskisellä Välimerellä Libyan ja Italian välimaastossa ja nyt painopiste on siirtymässä Gibraltarin salmen ympäristöön Marokon ja Espanjan välille.
Järjestö kertoo, että on saanut pelastettua Gibraltarillla ainakin 80 henkilöä Espanjaan eli neljän veneen tulijat. Suurin osa tulijaveneistä on kuitenkin jäänyt Marokon merivartioston haaviin ja tulijoiden veneet on hinattu takaisin Marokkoon.

Alarmphone ei kuitenkaan ole mikään sellainen viranomaistapainen pelastusorganisaatio kuten nyt vaikkapa meripelastusjärjestö vaan se on poliittinen organisaatio, jonka perusajatus on saada afrikaanoille vapaa liikkuvuus Eurooppaan hinnalla millä hyvänsä. Taustalla on sellaisia verkostoja, joiden nimiä ovat ”Welcome to Europa” ja ”Borderline Europa”.
Toiminnan perusidea on se, että järjestöllä on avoin puhelinnumero (+334 86 51 71 6) jonne voi rimpauttaa kun haluaa ilmaisen kyydin Marokosta Espanjaan. Järjestön kotivisuilla on mm. arabieankieliset ohjeet kuinka järjestää matka Eurooppaan.
https://alarmphone.org/en/2018/02/24/safety-at-sea-instructions-tunisian-arabic/?post_type_release_type=post
Välimeren ylitys on aiemmpina vuosian hujahtanut suurimmaksi loppukesästä, jolloin vesi on lämmintä. Kaikki suuret ryntäykset, kuten 2015 invaasio, ovat alkaneet kiihtymään heinäkuun lopulla ja ovat kiivaimmillaan elo-syyskuun vaihteessa.
Tänä vuonna vaikuttaa siltä, että suurin ryntäys tulee tapahtumaan Gibraltarin yli Marokosta Espanjaan. Asiaan vaikuttaa tietenkin monet tekijät kuten Marokon laivaston toiminta. Mutta tulijoita kuitenkin on Afrikan puolelle muutama miljoona odottamassa.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Meillä oli asiat liian hyvin
Meillä oli asiat liian hyvin
15.7.2018 12:39

EU- johtajana vanha juoppo joka ei tolpillaan pysy ja sekoilee muutenkin. EUn alusmaina alistuvien idioottien kansoittamat maat jotka antavat päättäjiensä tehdä mitä tahansa, protestoimatta. Tulos näkyy katukuvassa ja rikostilastoissa.

Ottopoika
Ottopoika
15.7.2018 13:25

Sipilä+viherkommarit ja kokoomushan niitä tänne haluaa vielä lisääkin:KIINTIÖ ”pakolaisia lisää nostamalla määriä

Valtsu
Valtsu
15.7.2018 12:46

Kellä on fyrkkaa kelluttaa laivoja miehistöineen kuukausikaupalla Välimerellä? Onko näiden alusten taloutta avattu jossain?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.7.2018 20:18
Vastaa...  Valtsu

Tätä kysymystä toivoisin minäkin avattavan jossain vastamediassa laajemmalti.
Toiminta kun on tiettävästi todistettua järjestäytynyttä rikollisuutta ihmissalakuljetuksen muodossa, ja sen kappalehinnat ovat sitä luokkaa, ettei suomalaisella työttömyysturvan peruspäivärahalla elävällä ole realistisia mahdollisuuksia kyetä säästämään sellaisia summia.
Mistä nuo kehitysmaalaiset maahantunkeutujat siis saavat rahansa sekä epäviralliseen laivalippuunsa että niihin iPhoneihinsa, jotka kuulemma kertovat nekin omaa tarinaansa:
https://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/loytyyko-sinulta-kotoa-tama-laite-tutkimuksen-mukaan-se-on-selkein-merkki-varakkuudesta/6988304#gs.aadK364

Anonyymi
Anonyymi
16.7.2018 08:37
Vastaa...  Qroquius Kad

Omituisinta tässä on vielä se, että esim. rämmittyään koko Euroopan halki ja menettäessään varkaille passinsa ja paperinsa, perillä Suomessa heillä oli kuitenkin tallella muut kamat, iPhone ja paljon rahaa, joita kaivettiin isoina kääröinä housuntaskuista. Tämän ovat kertoneet sotapojat, jotka määrättiin Tornioon 2015 kantamaan uusien kunniakansalaisten kasseja.

Ja sitten Portugal seuraavana
Ja sitten Portugal seuraavana
15.7.2018 12:54

Espanjan todellinen alasajo on alkanut eikä siinä levätä ennenkuin maa on muutettu (vieläkin enemmän) monikulttuurihelvetiksi. On korkea aika Espanjan- suomalaisten suunnitella paluumuuttonsa.

Anonymous
Anonymous
15.7.2018 14:07

No help ,let them learn to swim ,water are worm ,no shark’s(how bad and sad ) !!!

Minä
Minä
15.7.2018 14:37

Haluaako Eurooppa alistua pummiarmeijalle, jolla suvakismin mukaan on sellainen ihmisoikeus, että se saa tulla maahan laittomasti ja kulkea Euroopassa miten huvittaa, rötöstellä sekä etsiä helpoimman sossun elääkseen.