Valtamedian täydellinen epäonnistuminen Luleån raiskaustapauksen tiimoilta

Moni muistaa viime viikolla Luleåssa sattuneen raiskauksen, josta vangittiin 1996 syntynty afgaani Farid Soltani. Sivulliset hälyttivät paikalle ambulanssin kun he löysivät maasta makaamasta tajuttoman 35-vuotiaan naisen. Soltani otettiin kiinni lähistöltä ja vangittiin muutaman päivän päästä epäilynä raiskauksesta.

Jos valtamedia voi epäonnistua jossakin, se tekee sen tässä tapauksessa niin kunnolla kuin vain voi.
Raiskaus tapahtui siis viikko sitten sunnuntaiaamuna 8.7. Pohjois-Ruotsin suurin lehti Norrbottens Sosialdemokrati NSD julkaisi seuraavana päivän Soltanista säälitarinan, jossa Soltani vinksautetaan Ruotsin maahanmuuttoviraston vainon uhriksi saatuaan kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kunnon säälitarina.
Farid Soltani tuli Ruotsiin 2015 invaasiosyksynä ja joutui aluksi Kalmarin vastaanottokeskukseen, mutta sai siirron seuraavana kesänä Bodeniin. Koskapa Soltani oli aikuinen tullessaan Ruotsiin ei hän voinut mennä peruskouluun.
– Minun oli tosi vaikeaa opetella kieltä kun en saanut mennä kouluun, mutta tiesin, että oli pakko opetella. Tulkin ja Youtuben avulla opin ruotsia.
Mutta nyt Soltanin toivo on mennyt, hän on peloissaan, että joutuu jättämään ystävänsä ja palaamaan Afganistaniin. Soltani on nimittäin saanut pari kielteistä eikä karkoitukselle katsota enää olevan toimeenpanoestettä.
Soltani ei näe NSD:n haastattelussa paljon muita vaihtoehtoja kuin mennä maan alle, kuten muutkin laittomat muslimit. Tosin Soltani ei ole enää edes muslimi vaan hän on kääntynyt ateistiksi. Ateistikorttia yritettiin vielä viimeisenä vetona. Ajatus siitä, että hän joutuisi palaamaan ateistina Afganistaniin kauhistuttaa. Edes äidilleen hän ei ole uskaltanut kertoa uskottomuudestaan.
Artikkelin loppuun Soltani toteaa, että toivoo vieläkin saavansa jäädä Ruotsiin.
Farid Soltania epäillään siis törkeästä raiskauksesta edellisenä päivänä kun haastattelu julkaistiin NSD:ssä.
https://unv.is/nsd.se/nyheter/lulea/lever-med-hotet-om-utvisning-nm4870580.aspx

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
15.7.2018 19:54

Missä kohtaa tässä oli se mediaepäonnistuminen?
Jos valta- eli valemedia olisi uutisoinut tästä(kin) rikoksesta totuudenmukaisesti sen tapahtumisen jälkeen, se olisi levittänyt kantaruotsalaisen väestön tietoisuuteen tosiasioita maahantunkeutujien ominaislaadusta, joka on kertakaikkisen yhteensopimaton pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan kansalaisuuden pelisäntöjen kanssa.
Näin tekemällä valta- eli valemedia olisi toiminut mitä raskaimmin tärkeintä pääperiaatettaan, eli Ruotsin islamisointia vastaan, joten en todellakaan voi ymmärtää tämän uutisoinnin toimivan sitä vastaan?

Pertti Grandell
Pertti Grandell
16.7.2018 07:47
Vastaa...  Qroquius Kad

asunut svennulandiassa melkein 20v. tämä on tyypillistä suvakki/feministi sceidaa…mutta tavallisten pottunokiien hyväksi voisi tuohon sanoa jos ns. media kirjoittaisi niinkuin asiat on , svennut heittäisivät kaikki karviktse ja yön timpat ulos jotka eivät osaisi käyttäytyä. mutta kun lapsesta saakka opetetaan paapomaan ja voivottelemaan partalasten kohtalosta menee näin kuin nyt on..valitettavasti…..

Joosef Stallary
Joosef Stallary
15.7.2018 20:15

Ai vittu sentään. Kyllä suvakki vaan on aina suvakki,

Ja montako näitä on maassa?
Ja montako näitä on maassa?
15.7.2018 22:26

Sulttaani ei edes katso tekevänsä mitään tyhmää tai väärää raiskatessaan. On liian tyhmä/väärä mies siihen(kin).

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
16.7.2018 00:25

Millähän kunnia-afgaanin kotikylään saisi tiedon, että veijari on kironnut Allahin ja hänen profeettansa, paskonut Koraanin päälle sikalassa ja homostellut erittäin ankarasti? Käytännön pilana voisi olla hupaisa.

huugo
huugo
16.7.2018 05:30

Ruotsin ”media” on järkyttävässä alennustilassa kun yleensä antaa julkisuutta noille ihmisjätteille. Afgaani populaatio ovat median lemmikkejä kuten somalit Suomessa. Jotenkin tulee mieleen että kun mediat ovat keskittyneet tiettyjen tahojen marioneteiksi, tämä on tarkoituksenmukaista, ei voida enää puhua ”vapaasta mediasta”

Pertti Grandell
Pertti Grandell
16.7.2018 12:13
Vastaa...  huugo

ei ”vapaata” mediaa ole ikinä ollutkaan, mutta näin raadollisia ja putkinäköistä hörhö puniikki viher mössöä ei ole ollut ainaskaan moniin vuosikymmeniin….