Viroon yritti tulla kolme laitonta tulijaa

Kuvakaappaus 2018-07-15 09-26-51.png

Viron rajavartijat ottivat eilen kiinni Kaakkois-Virossa Võrunmaalla kolme miestä, jotka yrittivät rajan yli Venäjältä Viroon. Postimees-lehden mukaan kulkijat puhuivat arabiaa ja väittivät olevansa egyptiläisiä.

Paikallinen asukas ilmoitti kulkijoista poliisille hänen nähtyään kolme epäilyttävää henkilöä Piusan kylän rajanylityspaikalla. Rajavartijat saapuivat nopeasti paikalle ja kulkijat otettiin kiinni. Ambulanssi tarkisti miesten kunnon, sillä yksi heistä valitteli huonoa oloa. Miehet olivat hieman ylikuummenneet lämpimästä ilmasta, mutta sairaalahoitoa ei tarvittu. Heidät toimitettiin Võrun kaupungin kiinnipitämiskeskukseen odottamaan tutkintaa.

Rajavartioiden mukaan 25-30-vuotiaat miehet eivät tarkasti tienneet missä olivat eivätkä sitä, että olivat saapuneet Viroon. Viron mukaan paine rajalla on lisääntynyt Venäjällä pelattavien jalkapallon MM-kisojen aikana. sillä Venäjällä on tuhansia ihmisiä, jotka voivat yrittää Eurooppaa laittomasti, kertoo Piusan alueen rajavartijapäällikkö Valmar Hinno Postimeehelle.

Viron itärajalla on tänä vuonna ollut 11 laitonta rajanylitysyritystä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Viroon yritti tulla kolme laitonta tulijaa

  1. Taisi läpsyjen sihti osua turhan etelään? Hölmölään oli varmaan tarkoitus tulla höyryävien lihapatojen ja levitettyjen suvakkireisien ääreen.

    44
    1. Navigaattori sanoi: ”Käänny vasemmalle. Onneksi olkoon, olet kusipäiden maassa ja muuttunut alaikäiseksi.” Kiinnipitämiskeskuksen kohdalla se ilmoittaa: ”Tyhjä arpa, sori siitä.”

  2. No eihän se niin helppoa ole kun nokka ja aivot tietävät vain missä Mekka on ja kaikki muu on täysin pimennossa.

    29

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.