Ranskan jättimäiset mellakat eivät ota laantuakseen, poliisi menettänyt tilannehallinnan

4E4AF0EB00000578-5956427-France_fans_clash_on_the_Champs_Elysee_following_their_nation_s_-a-2_1531728100332

Ranska on ajautunut täyteen kaaokseen jalkapallokisojen loppumisen myötä. Useissa kaupungeissa uusranskalaiset ovat laittaneet kaikki paikat matalaksi. Mellakat ovat jatkunueet kisojen loppumisesta asti.

 

4E4B5D8700000578-5956427-image-a-163_1531697459638

Poliisi on ampunut useissa kaupungeissa villiintyneisiin uusranskalaisiin ihmisjoukkoihin vesitykillä hillitäkseen tunteita.

4E4B243F00000578-5956427-image-a-111_1531695013179

 

Alla kuvassa filmiltä miten satapäinen joukko kaataa auton.

 

Toisella filmillä näkyy miten uusranskalaiset murtautuvat kauppoihin ja ryöväävät limpparia ja pillimehua.

Poliisi on menettänyt tilanteen hallinnan monissa paikoissa Pariisia ja valkoisten ihmisten on hengenvaarallista liikkua ulkona.

4E4B948300000578-5956427-image-a-17_1531722290273

Uusranskalaiset ovat tietoisesti heitelleet kivillä valkoihoisia.

4E4BB3C000000578-5956427-image-a-45_1531724129220

Kuvat AFP ja Reuters.

Alla filmillä uusranskalaiset rikkovat mopedikaupan ikkunan ja ottavat kukin uudet skootterit ajoon. Kukaan ei voi mitään.

 

Poliisi odottaa ensi yöksi entistä suurempia mellakoita ja kaikki kynnellekykenevät poliisit on hälytetty töihin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Ranskan jättimäiset mellakat eivät ota laantuakseen, poliisi menettänyt tilannehallinnan

 1. Jännä juttu. Ranskan kannattaa voittaa ja kantaa ’valkoisen miehen taakkaa’ harteillaan.

  34
 2. Kovat piippuun ja tuli vapaa,siinä apinaluma rauhoituu.Eikä tule uusia mellakoita.Lahdataan muutama tuhat ,niin loput rukoilevat pääsyä takaisin viidakoon ja hiekka aavikolle.

  95
  1. Jep.
   Pariisin Avenuet ja Boulevardit on juuri sen takia tehty leveiksi, että mellakoitsijoita on helpompi ampua, eivätkä saa niin helposti rakennettua barrikadeja. 😀

   47
  2. Luulishan nyt ranska n pistävän tuollaiset hulinoitsijat ja rikolliset järjestykseen Eiks siellä ole sotilaita yhtä paljon kun hulinoitsijoita niin lauma kuriin ja vaikka vankilaan 20 ytheen koppiin niinkun niiden kotimaissa

   19
  3. Samaa mieltä. Vesitykit voisi huoletta vaihtaa 12.7mm itkk:n, ei viidakon paviaanit kauan riekkuisi. Luulenpa, että toimenpidettä ei tarvitsisi kovin useasti uusia.
   Ei noi apinat muuten opi, paskaksi ja palamaan on niiden kehareiden motto.

   28
  4. Hra:Napoleon Bonaparte hoiti aikoinaan homman ja rauhoitti Pariisin kadut kovilla ampumalla ja teki sen minkä täytyi rauhasta pitää välillä maksaa kova hinta.

   23
 3. Tuli vaan tilanteeseen sopivat lyriikat mieleen….

  The field turned to ashes that blacken the sky
  The cities were bombed to the grounds
  But somewhere the glory grew up the seed
  And we awoke to the different sound
  The son of the nation has made up his mind
  Prepared to die for his land
  He stares over meadows into the east
  Clenching a gun in his hand

  Faith and fury, the spirit is alive
  Faith and fury, through all that jive
  Faith and fury, they’ll show us the way
  That the whole world will learn someday
  The strength of storm is strength of our pride

  Wait for the sign that compels
  We’ll take up the arms against the beast
  We’ll beat him and throw him to hell
  They burned down the houses they defamed the flags
  But they can’t steal our memory
  Knock us to the ground but we’ll rise again
  When the world is prepared to see

  Faith and fury, all through the gray
  Faith and fury, can’t take them away
  Faith and fury, the pride of the free
  Faith and fury, the power of our loyalty
  Our loyalty

 4. Miksei niitä voi ampua kohti, edes kumiluodeilla? Kuten esim. Israelissa. Ne osaa käsitellä näitä pitkän kokemuksen pohjalta.

  58
  1
  1. ranskiksilla on kova poliisi voima ja maailman kuulu legioona, (tunnen pari kundia) mutta kaikki on lepsusta merkelin keksimästä politiikasta, jota ranskalaiset päättäjät ovat kumarrelleet, eihän nyt kultamunat, niitä pitää auttaa, syyllistetään vaan kantiksia. huom.nämä kaikki ligistit ovat ”uusranskiksia” mutta kyllä ranskakin vielä kyntensä näyttää, onhan ollut historian aikana monta ”revolotione”

   30
 5. Jos tuo kaikki on seurausta ilonpidosta niin enpä tahtoisi nähdä mitä tekevät samat alkuasukkaat kun ovat vihaisia :DDD
  Varsinaista rikkautta kerrakseen :DDD

  80
 6. Maalaisjärjellä ankarasti mietittynä kaikki tuo on jotenkin vastoin käsitystä miten oman maan voittoa juhlitaan – tämän täysin henkilökohtaisen käsityksen selvennykseksi pidän tuhopolttoja ja kaiken paskaksi pistämistä jotenkin ristiriitaisena asiassa.
  Olisi kuitenkin reilua, että tästäkin trendistä uutisoitaisiin Suomessa.

  71
  1
  1. ”Maalaisjärjellä ankarasti mietittynä kaikki tuo on jotenkin vastoin käsitystä miten oman maan voittoa juhlitaan”

   Olisiko tämä selitys ilmiölle.

   Ranskassa asuvat ei-eurooppalaiset muukalaiset riemastuivat pääasiassa omiensa eli muukalaisista koostuvan joukkueen voitosta. Muukalaiset halusivat näyttää oikeille ranskalaisille voimaansa ja valtaansa. Voitto oli viesti ranskalaisille, että ilman muukalaisia Ranska ei ole mitään.

   Muukalaiset kokevat ranskalaisten omineen voiton, joka on muukalaisten ansiota. Siis vääryys on tapahtunut ja siksi pitää kostaa ja näyttää. Kaikki yritykset estää tuhoamista ja ryöstelyä ovat muukalaisille todiste oikeiden ranskalaisten heitä kohtaan harjoittamasta sorrosta. Jopa kaupan oven lukitseminen on heille vääryys, joka oikeuttaa ikkunan rikkomiseen.

   13
   1
 7. Ranskan maajoukkue on täynnä mustia miehiä joten herää kysymys ovatko mellakoitsijat iloisia vai vihaisia? Todennäköisesti pistävät paikat paskaksi pelkästä tuhoamisen ilosta eli ihan samantekevää voittiko Ranska tai hävisi.

  47
 8. Mitähän olisi tapahtunut jos Ranska olisi hävinnyt tuon jalkapallon finaaliottelun? Varmaan koko Pariisi olisi sytytetty tuleen.

  34
 9. Olisko aika vaihataa ne kumiluodit aitoon messinkiseokseen, lyijyyn ja teräkseen. Niillä porukka rauhoittuu varmasti. Suomen ”mediassa” ei sanallakaan ole näistä. Pakolaislaivoista ja thaimaan luolapojista on kyllä jauhettu viikkotolkulla ja nyt huipputapaamisesta puhutaan seuraavat pari viikkoa. Puolet ”uutisista” siitä mitä jennillä ja melainella oli päällä ja alla. Suomen media kaivaa vain demokraattinen jutut ja kopioi ne.

  33
 10. ”Poliisi on ampunut useissa kaupungeissa villiintyneisiin uusranskalaisiin apinalaumoihin vesitykillä hillitäkseen tunteita.”

  Muistaakseni Paavolla oli aiemmin periaatteena, että palstalla ei saa solvata ihmisiä. Lienee tilanne eskaloitunut jo niin pahaksi, että mokomat periaatteet alkavat pahan kerran lipsua? Nyt uutistekstissä vilahti jo ”apinalauma”.

  Ehkä olisi kuitenkin parempi pysytellä vanhassa periaatteessa ja antaa meidän kommentoijien tuoda tällaiset pikantit lisämausteet tekstien jatkoksi?

  Kaiken kaikkiaan tuollainen riehunta vaikuttaa niin vakavalta, että sanahirviö ’eurooppalaiset arvot’ saattaa vähitellen kadota ranskalaispoliitikkojen suusta, koska onhan kamalaa, jos oma maa päätyy tuollaiseen tilanteeseen, jossa kaikenlainen riehunta ja mellakointi on uusi normaali.

  12
 11. Paljonkohan noilla poliiseilla on patoumia noita riehujia kohtaan? Joskus tulevaisuudessa on kiva katella, kun homma menee siihen pisteeseen, että poliiseille annetaan käsky: tuli vapaa. Tietysti ensin pitää vaihtua päättäjät ja lakien muuttua. Kyllä se aika vielä tulee.

  19
 12. On hieman naivia edes kuvitella, että poliisi ampuisi millään noita riehuvia laumoja. Juuri tuollainen menohan se on ollut koko matutuksen tarkoitus. Juuri nyt euroopan poliittinen eliitti rukoilee kädet ristissä, että mellakat leviäisivät kaikkiin euroopan pääkaupunkeihin nyt ainakin. Poliisi malliksi ruikkii jollain vesitykillä josta ei ole yhtään mitään hyötyä vandaalien hillitsemiseksi. Sen verran muka ajellaan pillit päällä ja ruikitaan malliksi vesipistoolilla, että tyhmät alamaiset kuvittelisivat kyttien muka tekevän jotain mellakoiden hillitsemiseksi. Jos juttu olisi hoidettu alusta lähtien asian mukaisesti mitään mellakkaa ei olisi koskaan syntynytään, vaan uusransalaiset olisivat miettineet toisenkin kerran kaduille lähtemistä. Suomeksi: noilla riehujilla on hallituksen tuki takanaan ja riehunnan tarkoitus on terrorisoida ranskalaisia ja saataa maa täydelliseen kaaokseen jotta marxilaiset voisivat esiintyä ainoana tahona joka voi pelastaa mitä pelastettavissa on, eli suoritetaan vallankaappaus.

  8
  1
  1. Ihan vaan jäin miettimään, että miten ne marxilaiset niinku hoitaa sen vallankaappauksen ja sen jälkeisen tilanteen rauhoittamisen, kun ne eivät tiedä edes kumpaa vessaa käyttäisivät?

   13
   1. Stalini ja hiler hoitivat tällaiset nopeasti ja tehokkaasti. sanoiskinko gut. Nythän riehujat ovat öööm sanoisinko.. uhreja poliisiväkivaltaa vastaan. Molemmat ovat perseestä pienten valtioiden näkökulmasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.