Malmön gangsterisota jatkuu, eilen illalla yksi hengiltä

Kuvakaappaus 2018-07-17 08-53-15.png
Uusi ulljas gangsterielämä loppui sillan alle koirankusemien pylväiden juurelle.

Malmön gangsterisota jatkuu. Eilen illalla ammuttiin 20-vuotias uusruotsalainen hengiltä Rosengårdin keskustassa.

Poliisi sai hälytyksen illalla puoli kymmenen aikaan kun soittajien mukaan Rosengårdin keskustassa Von Rosenin tiellä ammutaan useita laukauksia. Poliisi saapui paikalle kymmenillä partioilla. Tilanne oli tuolloin jo ohi. Katuojasta löydettiin hengettömäksi ammuttu mies, poliisin entuudestaan tuntema.
Poliisi etsii nyt neljää miestä, jotka olivat poistuneet mopedeilla paikalta. Illan mittaan otettiin kiinni useita henkilöitä ja Rosengårdissa tehtiin kymmeniä ratsioita, mutta pidätyksiä ei ole ainakaan vielä tehty.
Kohde on Lähi-itätaustainen henkilö ja kuuluu Rosengårdin ”eliittigangsterijengiin”. Koska ampujia oli useita on kyseessä luultavasti jengien välinen kirmailu, ei henkilökohtaisten antipatioiden seurauksena ammuttu kohde.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
holotna pravda
holotna pravda
17.7.2018 09:06

voi voi..

Orvokki Salo
Orvokki Salo
17.7.2018 10:12

Tänään kangsteri, huomenna vapaustaistelija.

Resurssien tuhlausta
Resurssien tuhlausta
17.7.2018 10:16

Antakoon ampua niin kauan kuin toisiaan ampuvat, turha on poliisin tutkia ja hutkia ja laittaa resursseja tähän kun on tärkeämpääkin tekemistä. Katsotaan sitten 1. lokakuuta mikä on tilanne. Jos jaksetaan.

Risto Koponen
Risto Koponen
17.7.2018 10:18

”katuojasta löytyi ammuttuna jo poliisin entuudestaan tuntema kaveri joka lähi-itä taustainen. Erittäin hyvä uutinen on siis että IHMISHENKIEN MENETYKSILTÄ VÄLTYTTIIN. Ainoatakaan Börjeä, Kjelliä, Carolaa tai Siv:iä ei kuollut

Suomi Finland
Suomi Finland
17.7.2018 11:21

Onko kuitenkaan millään tavalla ymmärrettävää tai hyväksyttävää, että itse itsensä kutsuneet vieraat riehuvat tällä tavalla?
Mielestäni tällaiset ns ’moniosaajat’, joille sana ’osaaminen’ tarkoittaa lähinnä kykyä hinnoitella eri huumausaineita, ovat niin vakava yhteiskunnallinen oire, että se pitäisi kitkeä täydellisesti pois niin pian kuin mahdollista.
Kenenkään, joka on koulussa omaksunut riittävän määrän tietoa ja ne oikeat ’arvot’, ei tarvitse lähteä tällaiselle tielle.

Ruotsi palaa, Löfven vaikenee
Ruotsi palaa, Löfven vaikenee
17.7.2018 11:56

Mitä gangstereista kun Ruotsi palaa, 60-80 metsäpaloa ympäri maata ja miehistö ja kalusto on loppuun ajettu. Rajoilta valuu uusia, vaatimuksia puhkuvia matuja sisään päivittäin. ”Maanisä” Löfven on ihan hiljaa ja parempi niin. Ei jatkoon.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-ar-branderna-som-pagar-i-sverige

Jakkel
Jakkel
17.7.2018 17:55

Onhan se vaihtelua kun autojen ja koulujen ohella palaa välillä korpea. Hyvä kuitenkin, että Mohammedit ovat noin aktiivisia tappamaan toisiaan. Sellainen 100 raatoa päivässä olisi hyvä luku. Löfven istuisi edelleen käsiensä päällä, viheltelisi ruotsiksi ja toivottaisi päinvän yksintulleet pullahalien kanssa tervetulleeksi.

huugo
huugo
17.7.2018 18:03
Jocke
Jocke
23.7.2018 21:54

Täytyy löytää asioista aina jotain positiivista. Tappavat toisiaan.