Malmön gangsterisota jatkuu, eilen illalla yksi hengiltä

Kuvakaappaus 2018-07-17 08-53-15.png
Uusi ulljas gangsterielämä loppui sillan alle koirankusemien pylväiden juurelle.

Malmön gangsterisota jatkuu. Eilen illalla ammuttiin 20-vuotias uusruotsalainen hengiltä Rosengårdin keskustassa.

Poliisi sai hälytyksen illalla puoli kymmenen aikaan kun soittajien mukaan Rosengårdin keskustassa Von Rosenin tiellä ammutaan useita laukauksia. Poliisi saapui paikalle kymmenillä partioilla. Tilanne oli tuolloin jo ohi. Katuojasta löydettiin hengettömäksi ammuttu mies, poliisin entuudestaan tuntema.

Poliisi etsii nyt neljää miestä, jotka olivat poistuneet mopedeilla paikalta. Illan mittaan otettiin kiinni useita henkilöitä ja Rosengårdissa tehtiin kymmeniä ratsioita, mutta pidätyksiä ei ole ainakaan vielä tehty.

Kohde on Lähi-itätaustainen henkilö ja kuuluu Rosengårdin ”eliittigangsterijengiin”. Koska ampujia oli useita on kyseessä luultavasti jengien välinen kirmailu, ei henkilökohtaisten antipatioiden seurauksena ammuttu kohde.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Malmön gangsterisota jatkuu, eilen illalla yksi hengiltä

 1. Antakoon ampua niin kauan kuin toisiaan ampuvat, turha on poliisin tutkia ja hutkia ja laittaa resursseja tähän kun on tärkeämpääkin tekemistä. Katsotaan sitten 1. lokakuuta mikä on tilanne. Jos jaksetaan.

  20
 2. ”katuojasta löytyi ammuttuna jo poliisin entuudestaan tuntema kaveri joka lähi-itä taustainen. Erittäin hyvä uutinen on siis että IHMISHENKIEN MENETYKSILTÄ VÄLTYTTIIN. Ainoatakaan Börjeä, Kjelliä, Carolaa tai Siv:iä ei kuollut

  25
 3. Onko kuitenkaan millään tavalla ymmärrettävää tai hyväksyttävää, että itse itsensä kutsuneet vieraat riehuvat tällä tavalla?

  Mielestäni tällaiset ns ’moniosaajat’, joille sana ’osaaminen’ tarkoittaa lähinnä kykyä hinnoitella eri huumausaineita, ovat niin vakava yhteiskunnallinen oire, että se pitäisi kitkeä täydellisesti pois niin pian kuin mahdollista.

  Kenenkään, joka on koulussa omaksunut riittävän määrän tietoa ja ne oikeat ’arvot’, ei tarvitse lähteä tällaiselle tielle.

  19
 4. Onhan se vaihtelua kun autojen ja koulujen ohella palaa välillä korpea. Hyvä kuitenkin, että Mohammedit ovat noin aktiivisia tappamaan toisiaan. Sellainen 100 raatoa päivässä olisi hyvä luku. Löfven istuisi edelleen käsiensä päällä, viheltelisi ruotsiksi ja toivottaisi päinvän yksintulleet pullahalien kanssa tervetulleeksi.

  13

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.