Hyväntekeväisyysjärjestö: Euroopan otettava tulijat vastaan

IMG-20180718-WA0001-1024x576

Hyväntekeväisyysjärjestö Alarmphonen tänään julkaistussa mediatiedotteessa kerrotaan, että Euroopan pitäisi ottaa vastaan kaikki Välimeren tulijat.

– Vaadimme, että ihmiset tuodaan turvallisesti ja välittömästi turvaan johonkin Eurooppalaiseen satamaan. Vaadimme, että eurooppalaiset rannikkovartiostot ottavat vastuun koordinoidusta etsintä- ja pelastusoperaatiosta. Vaadimme pitkän aikavälin ratkaisua, jossa merihädässä olevat henkilöt pääsevät nopeasti eurooppalaisiin satamiin. Ei mitään tapauskohtaisia arviointeja, joka pidentään tarpeettomasti pelastuneiden tulijoiden kärsimyksiä.
Järjestö on näreissään siitä, että kun viime perjantaina pelastettiin 40 tulijaa kansainvälisiltä vesiltä Maltan meripelastusvyöhykkeeltä öljynporausalus Astratin toimesta, tulijoita ei päästetty suoraan Eurooppaan.
– Nämä 40 pelastunutta yritettiin siirtää laittomasti Tunisian aluevesile, vaikka olivat saavuttaneet kansainväliset vedet ja Maltan meripelastusvyöhykkeen. Tunisia kuitenkin kieltäytyi ottamasta heitä vastaan kahteen otteeseen, viimeksi toissapäivänä maanantaina Tunisia kieltäytyi päästämästä heitä Zarzisin satamaan.
https://alarmphone.org/en/2018/07/18/press-release
Järjestön vaatimukset perustuvat siis siihen, että kun alukset ovat lähteneet Libyasta niin Libya ei ota lastia enää vastaan. Näyttää myös siltä, että Tunisiakaan ei ota vastaan laittomia tulijoita. Näin ollen tulijat eivät ole oikein kenenkään vastuulla niin Euroopan pitäisi nyt tässä tilanteessa ottaa se vastuu.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aikki
Aikki
18.7.2018 12:05

Me vaadimme, että kaikki Eurooppaan tulleet palautetaan heti kotimaihinsa . Rajat on suljettava välittömästi.

Aatu-vainaa
Aatu-vainaa
18.7.2018 13:00

Mikä ihmeen Alarmphone? Tämähän on täysin kasvoton järjestö. Epämääräiset kotisivut, joista ei kyllä saa mitään tietoa mistään. Sanokoot kukin 40-luvun Saksasta mitä hyvänsä tai tulkoon bänniä tai sakkoja; mutta ei tuohon aikaan tälläistä paskaa tarvinnut ihmisten sietää. Tuollaiset Alarmphonet olisi olleet järven pohjassa alta aikayksikön.

miekku
miekku
19.7.2018 03:04
Vastaa...  Aatu-vainaa

Monesti ihmetellytkin miten paljon siedetään, miksi ei joku jo upottamassa noita.

Risto Kantonen
Risto Kantonen
19.7.2018 07:49
Vastaa...  miekku

Koska ei ole poliittista tahtoa antaa Euroopan maiden puolustusvoimille mandaattia riittäviin toimiin. Tässä artikkelissa Itävallan puolustusvoimien komentaja kiteyttää ongelman: https://www.krone.at/574974
EU sekä sen sisällä olevat poliittiset tahot tahtovat sekasortoa Eurooppaan.

jippos123
jippos123
18.7.2018 13:32

Näiden höpöhöpöjärjestöjen mielestä Euroopan tulee kantaa vastuunsa ja ottaa vastaan koko Afrikan populaatio. Lisäksi niille kaikille tulee taata Eurooppalainen elintaso HETI. Töitä ei tietenkään yhdenkään tulijan tarvitse tehdä kun ne eivät vaan osaa. Riittää kun tekevät mitä parhaiten osaavat eli rötöstelevät ja lisääntyvät vaikka sitten raiskaamalla.

Savon Sulttaani
Savon Sulttaani
19.7.2018 16:23
Vastaa...  jippos123

Hyväntekeväisyysjärjestössä kun elää ihmisten hyvällä tahdolla ja lahjoituksista, niin alkaa varmaan kuvitella, että kaikki voisivat elää niin.
Sehän olisi mahtavaa, jos olisi totta…
…vaan on se taas aamulla herättävä sorvin ääreen;)

ike
ike
18.7.2018 14:51

Mistä näitä idiootteja nousee!

Anonymous
Anonymous
18.7.2018 14:57

Kaikki matut,torakat ruotsiin !!!!!!!!!!!

huugo
huugo
18.7.2018 17:53

Nuo vaatijat voisivat tehdä rehellisesti itsemurhan. Nopeampi tapa ja sivulliset säästyisivät. Näitä voisi verrata rekan nokkaan tahallaan ajajiin.