Husbyssä jengiammuskelua, kohde säilyi hengissä

Kuvakaappaus 2018-07-18 10-52-19.png

Ampuharjoitukset jatkuvat Ruotsissa. Nyt yritettiin Tukholman Husbyssä ampua hengiltä uusruotsalainen nuorukainen, mutta kohde selvisi tällä kertaa hengissä.

Poliisi sai illalla useita ilmoituksia yhdeksän jälkeen, että Husbystä kuului ammuntaa. Poliisi saapui paikalle usean partion voimin ja Nidarosgatanilta löydettiinkin haavoittunut mies pensaikossa makaamassa. Mies sairaalaan ja tutkimukset pystyyn.
Selvisi, että ampujia oli useita ja ainakin osa poistui paikalta mopedeilla. Poliisi yritti illan mittaan saada silminnäkijälausuntoja ja kuvaa asioiden kulusta. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM
PM
18.7.2018 11:28

Eiks niille perkele vois antaa ampumakoulutusta että osusivat kerralla!

Jarppa
Jarppa
18.7.2018 12:33
Vastaa...  PM

Olen samaa mieltä. Kunnon ase-ja ampumakoulutus takaa sen , että ei mene kalliita patruunoita hukkaan. Eihän tuollaisesta räiskimisestä ole kenellekkään iloa. Hemvärnet voisi alkaa järjestämään noille avuttomille kehareille vaikkapa viikonloppukursseja. Kurssit huipentuisivat aina kahden eri poppoon väliseen taisteluammuntaan, vähän värikuulasota mutta nyt kovilla aseilla.
Muutoinkin viranomaisten ei tarvitsisi noita raatoja ja ohiammuttuja keräillä pitkin kyliä kun kaikki kalmot olisivat samalla maalihehtaarilla.
Poliisi voisi olla paikalla jo valmiina ja ilmoittaisi vain sitten, että ketään ei saatu kiinni kun karauttivat kolmipyörillä vimmatusti sotkien karkuun.
Kaikille win win tilanne.

Luca
Luca
18.7.2018 12:18

Mitkähän on ruotsissa kriteerit, että pääsee poliisiksi? Tuntuu, että eivät koskaan saa ketään kiinni.
Varmaankin riittää, että sanoo – olen insinööri, mutta paperit hukkuivat välimereen.

Virtanen
Virtanen
18.7.2018 13:21

Voiskos Tajukangas pitää yllä listaa näistä kaikista ammuskeluista? Näitä on jo niin paljon ettei millään pysy laskuissa mukana…..
Aivan huippu olisi tuollainen vastaava kuin tuo moskeija kartta. Siihen vielä viereen yksinkertainen lista.
Toki ymmärrän jos aika ei riitä moiseen. Näitä tulee viikottain kuitenkin useita.