Husbyssä jengiammuskelua, kohde säilyi hengissä

Kuvakaappaus 2018-07-18 10-52-19.png

Ampuharjoitukset jatkuvat Ruotsissa. Nyt yritettiin Tukholman Husbyssä ampua hengiltä uusruotsalainen nuorukainen, mutta kohde selvisi tällä kertaa hengissä.

Poliisi sai illalla useita ilmoituksia yhdeksän jälkeen, että Husbystä kuului ammuntaa. Poliisi saapui paikalle usean partion voimin ja Nidarosgatanilta löydettiinkin haavoittunut mies pensaikossa makaamassa. Mies sairaalaan ja tutkimukset pystyyn.

Selvisi, että ampujia oli useita ja ainakin osa poistui paikalta mopedeilla. Poliisi yritti illan mittaan saada silminnäkijälausuntoja ja kuvaa asioiden kulusta. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Husbyssä jengiammuskelua, kohde säilyi hengissä

  1. Olen samaa mieltä. Kunnon ase-ja ampumakoulutus takaa sen , että ei mene kalliita patruunoita hukkaan. Eihän tuollaisesta räiskimisestä ole kenellekkään iloa. Hemvärnet voisi alkaa järjestämään noille avuttomille kehareille vaikkapa viikonloppukursseja. Kurssit huipentuisivat aina kahden eri poppoon väliseen taisteluammuntaan, vähän värikuulasota mutta nyt kovilla aseilla.
   Muutoinkin viranomaisten ei tarvitsisi noita raatoja ja ohiammuttuja keräillä pitkin kyliä kun kaikki kalmot olisivat samalla maalihehtaarilla.
   Poliisi voisi olla paikalla jo valmiina ja ilmoittaisi vain sitten, että ketään ei saatu kiinni kun karauttivat kolmipyörillä vimmatusti sotkien karkuun.
   Kaikille win win tilanne.

   14
 1. Mitkähän on ruotsissa kriteerit, että pääsee poliisiksi? Tuntuu, että eivät koskaan saa ketään kiinni.
  Varmaankin riittää, että sanoo – olen insinööri, mutta paperit hukkuivat välimereen.

 2. Voiskos Tajukangas pitää yllä listaa näistä kaikista ammuskeluista? Näitä on jo niin paljon ettei millään pysy laskuissa mukana…..
  Aivan huippu olisi tuollainen vastaava kuin tuo moskeija kartta. Siihen vielä viereen yksinkertainen lista.

  Toki ymmärrän jos aika ei riitä moiseen. Näitä tulee viikottain kuitenkin useita.

  1. ”Kevyttä” listaa on pidetty, mutta tosin ihan kaikki eivät ole listalla, koska joissakin tapauksissa ei oikein saa selvää mistä on kyse. Löytyy etusivulta alimpana ”Ruotsin ampumistapaukset”.

   Voidaan laittaa jonkinlaista karttaakin kunhan tulee sopiva inspis ja vapaa, että ehtii laittaa alulle…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.