Sydsvenskan aloitti säälitarinat Malmön ammuskeluista

Kuvakaappaus 2018-07-17 08-53-15

Eillisen gangsteriammuskelun kohdetta 23-vuotiasta nuorukaista yritetään kuvailla etelä-ruotsalaisessa Sydsvenskanissa ”kiltiksi nuorukaiseksi, olletikin, että ole poliisin tuttu”.

Sydsvenskanin haastattelema nainen, joka tunsi ammutun nuorukaisen kertoo:

– Hän oli todella kiltti poika, vaikka olikin poliisin tuttu. Hän kutsui minua tädiksi ja arvosti minua kuin äitiä, nainen kertoo.

Nuorukaisella oli kuitenkin elämä hieman hukassa. Vähän ennen ampumista nuorukainen oli istunut iltaa naisen luona ja nainen oli sanonut, että nuorukaisella on kaksi tietä: hauta tai vankila.

– Yritin sanoa, että hankkii työpaikan ja elää tavallista elämää. Mutta hän vain nauroi. ”Kyllä, minä muutan elämäni, matkustan kohta Marokkoon.” (Hashiksen ostopuuhiin, toim.huom.)

Nainen itse kertoo nähneensä tapahumien kulun. Nuorukainen seisoi taaempana jenginsä kanssa kun kadulla joku ajeli mopedilla rinkiä. Nuorukainen meni katsomaan mistä oli kyse. Mopedisti alkoi paukuttaa. Ainakin kahdeksan laukausta kuului naisen mukaan.

Poliisi saapui nopeasti muutamassa minuutissa, mutta ambulanssin tulo kesti vartin.

– Liian kauan, nainen kertoo.

Oliko nuorukainen sitten hyvä ja kiltti henkilö? Mahdollisesti tarinan naista kohtaan, siitä ei ole epäilystä. Mutta suuressa mittakaavassa nuorukainen kuuluu niihin henkilöihin, joiden kuoleman takia kannattaa juoda pullakahvit.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Sydsvenskan aloitti säälitarinat Malmön ammuskeluista

 1. Asiasta neljänteen onko tietoa mistä nämä Ruotsin ennennäkemättömät metsäpalot ovat saaneet alkunsa?

  23
  1. Luultavasti johtuvat vain kuivuudesta, sillä Ruotsissa on tosiaankin ollut ennennäkemttömän kuivaa, monilla paikoilla ei ole satanut sitten kevään..

   1. Sammutuskalustot ja miehistöt eivät riitä alkuunkaan koska satoja miljardeja kruunuja on poltettu massamaahanmuuttoon sanoo:

    Asiantuntijoiden mukaan ruoho/metsä ei syty itsestään vaan siihen tarvitaan kipinä, pullonpohjan polttolasivaikutus, avotulen käyttö, kertakäyttögrilli, tupakantumppi, metsäkone, rikkaruohojen polttaminen jne jne jne… Otettiinhan jopa yksi kpl naista kiinni sytyttämisestä. Joten syitä on useita.

    Satoja ihmisiä on evakuoitu ja joutunut jättämään kotinsa. Mielenkiintoista nähdä miten euromannet ja vorokeharit hyödyntävät tilanteen…

    19
 2. Hienoa! Yksi kerrallaan on parempi kuin ei yhtään joka päivä. Upeaa toimintaa mopoilija rasukalta. On niin söötti ja ajaa aina niin saatanan ”siististi”.

  20
 3. Minä fanitan ampujaa vaikka ei edes olisi mukava mies. Vähensi kuitenkin ruotsin matuongelmaa yhdellä.

  24
 4. Ai että.. ruotsalainen nainen joka oli ahkerasti harrastanut seksiä tuon nilkin kanssa kertoo nyt kuinka se oli niin kiltti poika.

  Oli se varmasti kiltti kun se nuoli pillua niin hyvin ja rynkytti takaapäin raaemmin ja eläimellisemmin kuin yksikään ruotsalainen eunukki.

  16
 5. Tätin kertomukseen viitaten niin ei vankila noita mutiaisganstoja mitenkään paranna mutta hauta tekee sen takuuvarmasti. Varmasti tosi lutunen ja söötti pikkugansta sai siis pysyvän lääkityksen ja juuri sitä mitä tilasi. Ei tule edes sipulilla tippa linssiin sen puolesta.

  16
 6. Eipä noita metsäpaloja ole helteessä huolimatta ollut Suomessa eikä edes Venäjällä. . .

  16
  2
  1. Niinpä. Olin tiiviisti mukana eräässä metsänpolttoprojektissa (keinotekoisesti sytytetty palo, koska luonnollisia metsäpaloja ei nykyään ole kaikkialla tarpeeksi lajityyppien ylläpitämiseksi/varmistamiseksi).
   Palokunta oli otettu mukaan, tietenkin se samanlainen palokunta joka on mukana ylläpitämässä tietynlaista hysteriaa aivan kaikentyyppisestä avotulesta, olosuhteisiin ja tapauksista riippumatta.
   Eipä palokunnan miehet meinanneet millään saada metsäpaloa syttymään vaikka kulkivat useampi kaasupullo ’liekinheitin’ selässään. Oli ns. ’normikesä’ ja kevät oli ollut normikuiva. Polttotavara (oksat ja puut) oli kaadettu asianmukaisesti aiemmin. Kaiken vaivan jälkeen saivat lähinnä sammal-&aluskasvistopalon onnistumaan ja vain vähän tarkoituksenmukaista paloa jossa liekit nousee. Se oli suoraan sanoen aivan helvetin noloa suhteessa siihen mitä näiden palokuntalaisten suusta aina kuulee.
   ”Sammutuspuuhat” jälkeenpäin eivät vaatineet paljon mitään vaivaa ja sade tai tuhkan alla tukahtuminen hoiti loput.

   Yleisesti voisi olettaa että kunnon metsäpalot syttyvät erityisen kuivissa olosuhteissa jossa maakerroksen tyyppi on suuressa roolissa, mutta se palon alkusyy on todennäköisimmin joku
   typerää typerämpi uusavuton pikkuretkeilijä joka ei ymmärrä miten hallitaan ja hillitään tulta.
   Mikään määrä propagandaa ja ’turvatoimia’ ei seulo näitä pois, mutta näiden ehtymättömien yksittäistollojen takia julistetaan kuitenkin yleinen avotulen kielto koko maahan.

   Ollaan perheen kanssa esim. poltettu pihatyön tavaraa meren rannalla ja merivartiosto on tullut määräämään kokkoa sammutettavaksi avoimella rantapiha-alueella jossa metsäpalon vaara on pyöreä nolla kun merivettä on parin metrin päässä ja hinkinkantajia vähintään puoli tusinaa.
   Tämä nykytouhu on mennyt hysteeriseksi pelleilyksi.
   Jos jotain kansantaloudellisesti ja turvallisuuden kannalta vaarallista paloa tarttee sammuttaa niin se on tuo turvapaikkashoppailijoiden sisäinen palo päästä katettuihin pöytiin.

 7. Uskoisin, että lähemmäs 100% ns. pahoista tyypeistä on ihan mukavia ja asiallisesti käyttäytyviä jutellessaan kahden kesken vanhemmille herras- tai rouvashenkilöille. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin sisäänrakennettuna ja kasvatuksenkin myötä (uskoisin että lähes kulttuurista riippumatta) kunnioitusta vanhempaa sukupolvea kohtaan. Pidänkin niitä ihmisiä hieman yksinkertaisina, jotka vetävät noista kahdenkeskisistä tarinatuokioista johtopäätöksiä kuten ”todella kiltin oloinen poika enkä millään saata ymmärtää miksi teki sitä ja tätä”. Ei nuo kahdenkeskiset kohtaamiset vanhemman sukupolven kanssa merkitse mitään, kuten sanottua.

  13
  1
 8. Kuvasta tuli mieleen se neekeri jonka muistaakseni arabiinot hakkasivat ja pudottivat sillalta joku vuosi sitten.
  Mahtoiko olla sama silta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.