Sydsvenskan aloitti säälitarinat Malmön ammuskeluista

Kuvakaappaus 2018-07-17 08-53-15

Eillisen gangsteriammuskelun kohdetta 23-vuotiasta nuorukaista yritetään kuvailla etelä-ruotsalaisessa Sydsvenskanissa ”kiltiksi nuorukaiseksi, olletikin, että ole poliisin tuttu”.

Sydsvenskanin haastattelema nainen, joka tunsi ammutun nuorukaisen kertoo:
– Hän oli todella kiltti poika, vaikka olikin poliisin tuttu. Hän kutsui minua tädiksi ja arvosti minua kuin äitiä, nainen kertoo.
Nuorukaisella oli kuitenkin elämä hieman hukassa. Vähän ennen ampumista nuorukainen oli istunut iltaa naisen luona ja nainen oli sanonut, että nuorukaisella on kaksi tietä: hauta tai vankila.
– Yritin sanoa, että hankkii työpaikan ja elää tavallista elämää. Mutta hän vain nauroi. ”Kyllä, minä muutan elämäni, matkustan kohta Marokkoon.” (Hashiksen ostopuuhiin, toim.huom.)
Nainen itse kertoo nähneensä tapahumien kulun. Nuorukainen seisoi taaempana jenginsä kanssa kun kadulla joku ajeli mopedilla rinkiä. Nuorukainen meni katsomaan mistä oli kyse. Mopedisti alkoi paukuttaa. Ainakin kahdeksan laukausta kuului naisen mukaan.
Poliisi saapui nopeasti muutamassa minuutissa, mutta ambulanssin tulo kesti vartin.
– Liian kauan, nainen kertoo.
Oliko nuorukainen sitten hyvä ja kiltti henkilö? Mahdollisesti tarinan naista kohtaan, siitä ei ole epäilystä. Mutta suuressa mittakaavassa nuorukainen kuuluu niihin henkilöihin, joiden kuoleman takia kannattaa juoda pullakahvit.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
18.7.2018 11:35

Asiasta neljänteen onko tietoa mistä nämä Ruotsin ennennäkemättömät metsäpalot ovat saaneet alkunsa?

Sammutuskalustot ja miehistöt eivät riitä alkuunkaan koska satoja miljardeja kruunuja on poltettu massamaahanmuuttoon
Sammutuskalustot ja miehistöt eivät riitä alkuunkaan koska satoja miljardeja kruunuja on poltettu massamaahanmuuttoon
18.7.2018 14:06

Asiantuntijoiden mukaan ruoho/metsä ei syty itsestään vaan siihen tarvitaan kipinä, pullonpohjan polttolasivaikutus, avotulen käyttö, kertakäyttögrilli, tupakantumppi, metsäkone, rikkaruohojen polttaminen jne jne jne… Otettiinhan jopa yksi kpl naista kiinni sytyttämisestä. Joten syitä on useita.
Satoja ihmisiä on evakuoitu ja joutunut jättämään kotinsa. Mielenkiintoista nähdä miten euromannet ja vorokeharit hyödyntävät tilanteen…

rasistinenko...kö
rasistinenko...kö
18.7.2018 13:26
Vastaa...  Anonymous

Mutakuonot asiallako…kö?

JKH1975
JKH1975
18.7.2018 11:36

Hän oli varmaan tosi mahtava ihminen.Semmoinen herkkä runopoika.

huugo
huugo
18.7.2018 17:55
Vastaa...  JKH1975

Ja miten fantastinen ruoanlaittaja, hymyili aina jne…..

#911
#911
18.7.2018 13:24

Hienoa! Yksi kerrallaan on parempi kuin ei yhtään joka päivä. Upeaa toimintaa mopoilija rasukalta. On niin söötti ja ajaa aina niin saatanan ”siististi”.

Jari
Jari
18.7.2018 13:40

Minä fanitan ampujaa vaikka ei edes olisi mukava mies. Vähensi kuitenkin ruotsin matuongelmaa yhdellä.

Ruotsalaiset naiset haisee
Ruotsalaiset naiset haisee
18.7.2018 14:03

Ai että.. ruotsalainen nainen joka oli ahkerasti harrastanut seksiä tuon nilkin kanssa kertoo nyt kuinka se oli niin kiltti poika.
Oli se varmasti kiltti kun se nuoli pillua niin hyvin ja rynkytti takaapäin raaemmin ja eläimellisemmin kuin yksikään ruotsalainen eunukki.

jippos123
jippos123
18.7.2018 14:06

Tätin kertomukseen viitaten niin ei vankila noita mutiaisganstoja mitenkään paranna mutta hauta tekee sen takuuvarmasti. Varmasti tosi lutunen ja söötti pikkugansta sai siis pysyvän lääkityksen ja juuri sitä mitä tilasi. Ei tule edes sipulilla tippa linssiin sen puolesta.

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
18.7.2018 14:20

Eipä noita metsäpaloja ole helteessä huolimatta ollut Suomessa eikä edes Venäjällä. . .

Metsäbiologin poika
Metsäbiologin poika
30.7.2018 14:47

Niinpä. Olin tiiviisti mukana eräässä metsänpolttoprojektissa (keinotekoisesti sytytetty palo, koska luonnollisia metsäpaloja ei nykyään ole kaikkialla tarpeeksi lajityyppien ylläpitämiseksi/varmistamiseksi).
Palokunta oli otettu mukaan, tietenkin se samanlainen palokunta joka on mukana ylläpitämässä tietynlaista hysteriaa aivan kaikentyyppisestä avotulesta, olosuhteisiin ja tapauksista riippumatta.
Eipä palokunnan miehet meinanneet millään saada metsäpaloa syttymään vaikka kulkivat useampi kaasupullo ’liekinheitin’ selässään. Oli ns. ’normikesä’ ja kevät oli ollut normikuiva. Polttotavara (oksat ja puut) oli kaadettu asianmukaisesti aiemmin. Kaiken vaivan jälkeen saivat lähinnä sammal-&aluskasvistopalon onnistumaan ja vain vähän tarkoituksenmukaista paloa jossa liekit nousee. Se oli suoraan sanoen aivan helvetin noloa suhteessa siihen mitä näiden palokuntalaisten suusta aina kuulee.
”Sammutuspuuhat” jälkeenpäin eivät vaatineet paljon mitään vaivaa ja sade tai tuhkan alla tukahtuminen hoiti loput.
Yleisesti voisi olettaa että kunnon metsäpalot syttyvät erityisen kuivissa olosuhteissa jossa maakerroksen tyyppi on suuressa roolissa, mutta se palon alkusyy on todennäköisimmin joku
typerää typerämpi uusavuton pikkuretkeilijä joka ei ymmärrä miten hallitaan ja hillitään tulta.
Mikään määrä propagandaa ja ’turvatoimia’ ei seulo näitä pois, mutta näiden ehtymättömien yksittäistollojen takia julistetaan kuitenkin yleinen avotulen kielto koko maahan.
Ollaan perheen kanssa esim. poltettu pihatyön tavaraa meren rannalla ja merivartiosto on tullut määräämään kokkoa sammutettavaksi avoimella rantapiha-alueella jossa metsäpalon vaara on pyöreä nolla kun merivettä on parin metrin päässä ja hinkinkantajia vähintään puoli tusinaa.
Tämä nykytouhu on mennyt hysteeriseksi pelleilyksi.
Jos jotain kansantaloudellisesti ja turvallisuuden kannalta vaarallista paloa tarttee sammuttaa niin se on tuo turvapaikkashoppailijoiden sisäinen palo päästä katettuihin pöytiin.

Anonymous
Anonymous
18.7.2018 15:06

Uskoisin, että lähemmäs 100% ns. pahoista tyypeistä on ihan mukavia ja asiallisesti käyttäytyviä jutellessaan kahden kesken vanhemmille herras- tai rouvashenkilöille. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin sisäänrakennettuna ja kasvatuksenkin myötä (uskoisin että lähes kulttuurista riippumatta) kunnioitusta vanhempaa sukupolvea kohtaan. Pidänkin niitä ihmisiä hieman yksinkertaisina, jotka vetävät noista kahdenkeskisistä tarinatuokioista johtopäätöksiä kuten ”todella kiltin oloinen poika enkä millään saata ymmärtää miksi teki sitä ja tätä”. Ei nuo kahdenkeskiset kohtaamiset vanhemman sukupolven kanssa merkitse mitään, kuten sanottua.

Van, Mie
Van, Mie
18.7.2018 19:20

Kuvasta tuli mieleen se neekeri jonka muistaakseni arabiinot hakkasivat ja pudottivat sillalta joku vuosi sitten.
Mahtoiko olla sama silta?