Natsijahti kiristyy Ruotsissa

Kuvakaappaus 2018-07-19 22-37-35.png

Natsijahti kiristyy Ruotsissa. Ruotsin puolustuministeri Peter Hultqvist vieraili tänään Trosan pikkukylässä, jossa natsijahti on ollut kiivasta parisen viikkoa.

Nimittäin on käynyt niin, että Vastarintaliikkeen nuorukaiset ovat käyneet seisoskelemassa paikallisen kyläkauppiaan ICA-kaupan pihalla ja jakaneet flaijereita. Peräti kaksi kertaa muutaman viikon sisällä.

Tämä taas suututti kauppiaan siinä määrin, että hän hiissasi sateenkaarilipun kaupan lipputankoihin ikäänkuin mielenosoituksena. Monikulttuurisuutta ja monimuotoisuutta näetsen olla pitää. Tällainen samanlainen mielenosoitus on levinnyt nyt joihinkin muihinkin maakunnan ICA-kauppiaisiin ja sateenkaarilippuja ollaan hinattu urakkalla taivasta kohti tukimielessä.

Trosassa pidettiin jopa pikamiekkari, ”Ei natseja Trosaan, ei natseja minnekään!”. Asukkaat halusivat osoittaa rakkautta kauppiasta kohtaan. On nimittäin niin, että rakkaus voittaa pahimmankin natsin.

Noh, voi veikkonen välleesa tilanne on nyt eskaloitunut tosiaan siihen pisteeseen, että puolustusministeri kävi halaamassa kauppiasta. Ministeri lupaili, että natsi- ja rasistikielto etenee. Parin vuoden sisällä on odotettavissa tosiaankin jonkinlaista natsikieltoa.

– Asia on nyt tapetilla, ministeri loihe lausumaan.

https://www.qx.se/samhalle/165682/nazister-samlades-utanfor-lesbiska-icahandlarens-butik-da-hissade-hon-prideflaggor/

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Natsijahti kiristyy Ruotsissa

 1. Ennen taisi olla maanpetos, jos nosti vieraan vallan lipun salkoon. Eipä tuo sateenkaarilippu mitenkään eroa ISIS-lipusta, pääkallolipusta, hakaristi-lipusta tai punalipusta.

  Tai itse asiassa eroaa kyllä: sateenkaarilippu on sama kuin nostaisi valkoisen lipun.

  67
 2. Jospa noi svedut laittaisivat vajavaiset paukkunsa musuganstojen jahtaamiseen niin saattaisi olla meuhkaamisesta jotain hyötyäkin. Ai niin, ei ne uskalla. ”Natseja” voi jahdata ja niille uskaltaa vittuilla, jos saman tekee musuganstoille niin lähtee henki. On ne natsit sitten tosi uhka ja helvetin vaarallisia.

  62
 3. Jo muutama vuosi sitten tein päätöksen, että en enää milloinkaan mene Ruotsiin enkä Saksaan. Av någon viss anledning! Molemmissa maissa olen aikaisemmin reissannut useasti ja asunutkin aikani. Molemmissa maissa on myös sukulaisia, serkkuja perheineen. Mutta enpä viitti siihen murjaanikaruselliin enää nokkaani pistää. Ilmoitin toki asiasta sekä sukulaisilleni että ystävilleni ko. maissa. Ei kuulunut muuta kuin joku (minua) paheksuva kommentti…
  Saa olla. Vähemmällä pääsee.

  59
  1
  1. Kyllähän ihan pohjoisosissa Ruotsia voi käydä, ainakin nuuskanhaussa. Haaparannassa ja varsinkin ylitorniossa on matutieheys aika vähäinen. Paskalla on katsos taipumus valua alaspäin ja matut ovat samanlaisia.

   31
  2. Niin mekin tehtiin, ihan vaan turvallisuussyistä ja vitutuksesta millaisen menon Ruotsi salli 2015 laittaessaan ählyjä Tornion junaan Suomen puolelle, se oli viimeinen niitti.

   12
 4. Rakkaus voittaa pahimmankinkin natsin.

  Aito islamisti tosin pyyhkii länsimaisten osoittamalla rakkaudella.

  Ketkä tässä ovat siis naiveja ja tietämättömiä?

  29
 5. Ja tämähän se on se maailman tärkein asia. Tai ainakin Ruotsin. Muuten yhteiskunta ja sen rauha hipoo täydellisyyttä, mutta muutaman kansallissosialistin jakamat flyerit, ne saattavat koko maan kaaokseen ja sisällissotaan.

  36
  1. On on, kauheen vaarallisia natseja, ne vaan seisoo paikallaan lippuineen, jopa 10 yhtaikaa.
   Kyllähän tohon pitää alasajettu armeija saada hillitsemään natseja.
   Kun lukee expressiniä niin ampumiset ovat nykyisin viihdeuutisten seassa tai jälkeen.
   Kertoo siitä, että ampumiset ovat uusi normaali sveduissa.
   Ganstat ottavat vallan ja Löfven vaan tumputtaa.

   47
 6. Natsit ovat kuin keijut ja maahiset, joku taho näkee niitä jatkuvasti mutta esim. valokuvia niistä ei saa. Pitääkö olla virittätynyt erityiselle ”taajuudelle” nähdäkseen näitä ihmeolentoja nykypäivänä. Jopa YLE:n vakikommentoijat aamulähetyksissä ovat nähneet näitä mm. Ruotsin eliitin kokoontumisajoissa.Siellä niitä oli ollut pilvin pimein ettei sekaan ollut meinannut mahtua.

  32
 7. Siis kauppiaan mielestä homo on natsin, isänmaallisen kansallismielisen vastakohta? Onkohan ihan kaikki ruuvit tallella? Homokin voi olla kansallismielinen. 😀 😀 😀

  15
 8. Tukkanuottasille svedut toistensa kanssa kun eivät musu-matuille uskalla mitään tehdä.

 9. Kauppias ei voinut toisin toimia,Tarvittiin mahdollisimman painokasta jja pelokasta vakuuttelua. ”Mitenköhän ne natsit juuri teidän kauppanne pihalle tulivat?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.