Puukkoisku bussissa Saksan Lübeckissä

sdltd0884b2-nh-jpg.jpeg

Lübecker Nachrichten-lehden mukaan ainakin 12 henkilö, joista kaksi vakavasti, on loukkaantunut Saksassa Lübeckissä bussiin tehdyssä puukkohyökkäyksessä. Poliisi onnistui ottamaan kiinni 35-vuotiaan tekijän.

Puukkomies iski bussiin, joka oli täynnä matkustajia. Bussi oli matkalla Travemündeen. Yksi matkustajista oli yhtäkkiä noussut ylös penkistä ja alkoi summittaisesti iskeä puukolla kanssamatkustajia. Kuljettaja pysäytti bussin välittömästi ja osa ihmisistä pääsi pakoon ulos bussista. Lähistöllä ollut poliisipartio onnistui ottamaan tekijän nopeasti kiinni.

Epäilty tekijä jätti bussiin myös savuavan kassin, mutta se onnistuttiin sammuttamaan. Repussa oli jotain palavaa nestettä. Keittiöveitsi oli pääaseena.

Lehden mukaan terroritekoa ei voida sulkea pois. Toistaiseksi ei tiedetä huusiko tekijä allahu akbaria.

http://www.ln-online.de/Lokales/Luebeck/Verletzte-nach-Gewalttat-in-Kuecknitz

EDIT: Tietojen mukaan iskijä oli iranilainen, mutta motiivia ei tiedetä toistaiseksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Puukkoisku bussissa Saksan Lübeckissä

  1. Ei kuulemma ollu radikalisoitunu vaikka heilu puukon kanssa täydessä bussissaa ? Vai ei ollu radikalisoitunu tämä muslimi???
   Mitähän sitte tapahtuu kun tuomoset uskonmiehet vielä oikein radikalisoituva???? On siinä Merkkelillä selittelemistä.

   11
  1. Orpon, Sipilän ja Merkelin kunniavieraita ei saa arvostella.

   He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä…allahu fuckbar!

   28
 1. Ajatukseni ja rukoukseni ovat Lübeckissä ja Merkeleen perseesä und blaablaablaa…….

  23
 2. Kantaväestöä kohtaan jatkuva kansanmurha jatkuu ilman että YK tai EU puuttuisi siihen.

  29
 3. Höpsistä. Muslimi opetti kriostityille miten rauhan uskonto käsittelee monikulttuurillisessa valtiossa kantaväestöä.

  Ei tässä muusta ole kyse kuin siitä että nuoriso toteuttaa itseään.

  15
 4. Iltapaskassa julistettiin heti vain 8 uhria sekä ei radikalisoitumista valeet kasvaa vaan. Eiköhän toimittelijat voi ruveta tutkijoiksi kun ei rikostutkijatkaan pysty selvittämään henkilön kontakteja ja historiaa kuin ajan kanssa jos silloinkaan. Rupeaa paskalehdistöltä jo liiana paksua ei niin hölmöä enää olekaan joka heidän juttujaan uskoo ampuvat omaan jalkaansa.

  17
  1. Nytpä on uutisointia jo tarkennettu:
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005764528.html

   ”Saksan poliisi on kertonut, että perjantain veitsihyökkäyksen epäiltyä ei ole syytä pitää poliittisesti radikalisoituneena, eikä hänen taustansa viittaa terroristisiin tarkoitusperiin. 34-vuotias epäilty on Saksan kansalainen.”

   Näin se käy: ei tarvitse valehdella suoraan, kun jätetään oleellista kertomatta.

   Ei ollut poliittisesti radikaliosoitunut, koska ei huutanut ”Sieg Heil!” tai muuta selkeän poliittista. Islamillahan ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, joten allahuakbarin ulvonta ei myöskään tarkoita yhtään mitään eikä varsinkaan todista terroristisista tarkoitusperistä, koska islam on rauhanuskonto ja loput valeet perään.

   Lisäksi korostetaan, että oli Saksan kansalainen. Nih. Siinäs kuulitte, senkin rasistit jotka luulitte muka iranilaiseksi! No emmepä kyllä kuulleet häntä sanottavan myöskään saksalaiseksi. Siinä on pieni pikantti ero.
   Sillähän ei ole mitään tekemistä minkään kanssa, että jätkällä on Iranin passi sekä sen päälle Merkelin lahjoittama Saksan passi.

   24
 5. Onko tämä normaalia että joku rupeaa puukottamaan ihmisiä bussissa millä motiivilla. Loppupäätelmä on taas että mielenterveyshäiriöinen kumma kun ne sattuu yleensä aina tiettyihin maihin enpä muista Unkarissa vastaavaa onko agressiiviset mielenterveyshäiriöiset vain tietyissä maissa kumma juttu. Turussakin oli puukkoisku vasta kuukausien tutkimuksien jälkeen oli pakko myöntää kun ei milläään voitu enää kiertää että oli terroristinen isku no näinhän tämä mene surkuhupaisaa.Tulipa juuråi uutisista että syrjäytyminen on Suomen suurin uhka enpä tunne kyllä ketään syrjäytynyttä joka minua on uhannut yleensä he ovat harmittomia reppanoita mutta täytyyhän heidän jotain keksiä huiomio pois ongelmista..

  16
 6. Uusi mielenterveysongelma! Mitä ilmeisimmin jokin bussissa ilmenevä traumatyyppi. Ehkä nähtiin käyneen moskeijassa, vaikka ei ollutkaan uskonnollinen.

  12
 7. Valtamedia se jaksaa, vaikka olisi puukko kurkulla – tai ehkä juuri sen takia, kenties

  14
 8. ”Repussa oli jotain palavaa nestettä. Keittiöveitsi oli pääaseena” höh mutiainen oli menossa rillamaan ja otti puukon liian aikaisin esiin innoissaan kun joku oli sanonut että tekee varmaan fantastista ruokaa. Liikkuvassa bussissa sitten muut matkustajat törmäilivät kaverin puukkoon vahingossa.

  11
  1. Polttobussi ja uunittajamuslimi…
   Jossakin sanottiin että tyyppi yritti sytyttää palopommin bussin ovella ja luikahtaa ulos, ilmeisesti oli kokemusta vain polttopilluiskuista ja homma menikin uunittamisen sijaan puukotteluksi?
   Tämäkään yksittäismatu ei liene uhka eikä rasite joten Sipilä varmaan kotouttaa tämän kultamunan kotiinsa, muu olisi rasismia?

 9. Tää olikin helkkarin hyvä ilmaisu: ALLAHU FUCKBAR! Otanpa käyttöön, sillä tarvetta näyttää olevan.

 10. Tätä alahu paskabar ei milloinkaan pysähty .Ne tuhoavat omat maat ,nyt on kuffari vuoro .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.