Malmössä uhkaava tilanne, uusruotsalaiset kulkivat aseet esillä

cartridges-2166491__480

Malmön poliisi joutui hetki sitten tilanteeseen, jossa se joutui ampumaan itsenä ulos uhkaavasta tilanteesta.

Tilanne alkoi puolen päivän aikaan kun useat henkilöt soittivat hälytyskeskukseen, että Rosengårdissa kaksi henkilöä liikkuu aseet esillä. Poliisin saapuessa paikalle ilmeni, että paikalla oli useita henkiköitä aseet esillä. Kysymyksessä oli ainakin 4-6:sta henkilöstä.
Kun poliisit kehoittivat laskemaan aseet äityivät uusruotsalaiset uhittelemaan. Tässä tilanteessa poliisit katsoivat parhaaksi ampua useita varoituslaukauksia. Kun tilanne saatiin hallintaan poistuivat poliisit paikalta.
Ketään ei kuitenkaan otettu kiinni epäiltynä mistään rikoksesta.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kumitonttu
21.7.2018 16:39

”Ketään ei otettu kiinni epäiltynä mistään rikoksesta”
🔫⚖️⚰️
Onneksi vain paukuttelivat pyssyjä eivätkä kiihottaneet ketään kansanryhmää vastaan. Heti olisi tarjottu muutama vuosi kakkua.

lässyn_lässyn_jatkuu
lässyn_lässyn_jatkuu
21.7.2018 17:08
Vastaa...  Kumitonttu

”Kun tilanne saatiin hallintaan” ??? Miten se on saatu hallintaan kun aseelliset uusruotsalaiset on uhkailleet poliisia,eikä ainuttakaan ole otettu kiinni tai edes riisuttu aseista ??? Voi voi tuota ruotsalaisten poliisien tiedotusta ???.
Tuomosia poliiseja ei kyllä kehitysmaalaiset gangstat kunnioita nyt ja tulevaisuudessa viellä vähemmän.

Anonymous
Anonymous
21.7.2018 20:43
Vastaa...  Kumitonttu

Yleisesti ottaen jo keskellä kaupunkia,tuliaseen käyttö on aina rangaistavaa…Lisäksi uhka on ollut jo vakavalla tasolla…Kummallisinta tässä on että,vaikka uhka koski poliisia niin,ketään noista ei joudu minkäänlaiseen rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan…Onko se tosiaan niin että suvaitsevaisuuden takia saa tietyt ryhmät tehdä vaikka,raiskaus,ryöstömurhan ja ammuskella siinä sivussa lainvalvojia raivohulluna,siviileistä nyt puhumattakaan…??

Varmuuden Vuoksi Täysin....jne...
Varmuuden Vuoksi Täysin....jne...
21.7.2018 16:40

”… poliisit kehoittivat laskemaan aseet äityivät uusruotsalaiset uhittelemaan. Tässä tilanteessa poliisit katsoivat parhaaksi ampua useita varoituslaukauksia. Kun tilanne saatiin hallintaan poistuivat poliisit paikalta.”
Tilanne hallussa, poliisi ei vienyt rosmojen aseita eikä kukaan rosmo saanut henkistä pipiä.
Poliisin henkisen pipin suuruutt voin vain arvailla?

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
21.7.2018 17:00

Poliisit otettiin myöhemmin kiinni ammuskelusta julkisella paikalla, ja punaisen ristin kriisipalvelun tädit kävivät paijaamassa järkyttyneet matut kuntoon.

gambiaano
gambiaano
21.7.2018 17:04

Eikös tuo Malmo ole aina ollut Open Carry State? Vai sekoitanko USA:n Virginiaan?

Anonymous
Anonymous
21.7.2018 17:05

Miten tuo tilanne oli sitten hallussa….. Eikös vaan paremmat kansalaiset ajaneet uhkailevat tunkeilijat pois omalta alueeltaan. Toivottavasti kaikille alueen asukkaille tuli turvallinen olo… Kun aseistautunut poliisi lähti karkuun

Albert
Albert
21.7.2018 17:06

Eli ymmärsinkö nyt oikein?
Uusioruotsalaiset kävelevät aseet käsissä kaupungilla ja vaikka poliisit yrittävät käyttää ”arvovaltaansa” joka on Ruotsin poliislla jo vitsin tasoa sekä ampuva muutaman varoituslaukauksen ja tajuavat ettei sekään tehoa enää…. He pakenevat?
– Tästä se lähtee.
Kyseessä oli koepallon heittäminen. Eräänlainen ”Indimitation tactic” jolla uusioruotsalaiset taas kerran kokeilivat kuinka pitkälle he voivat mennä ilman että poliisi tekee mitään.
Ruotsin poliisi menetti pelin juuri äsken lopullisesti eikä moni edes tajua sitä miten iso merkitys tällä näinkin näennäisesti pienellä tapahtumalla voi olla suuressa mittakaavassa.
Nyt uusioruotsalaiset tietävät että he voivat kulkea aseet käsissä missä päin Ruotsia huvittaa eikä poliisilla ole enää mitään sanomista siihen asiaan. Ensiksi alkaa yhä etenevissä määrin välkkymään pistoolit vöillä ja pian siirrytäänkin haulikoihin, kivääreihin ja Kalashnikoveihin olalla.
Laki kuolee siinä vaiheessa kun sitä ei enää pystytä implementoimaan.
Nyt puskaradio laulaa kovaa tahtia yhdeltä toiselle Ruotsissa tapahtuneesta ja Ghetosta toiseen, kolmanteen, neljänteen jne. Leviää informaatio tapahtuneesta ja muut alkavat nyt tulemaan yhä etenevissä määrin kadulle paljon avoimemmin toimintansa suhteen. Tässä on kyse samasta asiasta kuin metsäpalossa (Ironista) mikäli sitä ei sammuteta heti alussa niin puoli maata on pian tulessa ja liekit sen kuin yltyvät.
Nyt Ruotsin poliisia ei enää oteta vakavasti edes varoituslaukausten jälkeen ja se on jo erittäin paha tilanne…. Erittäin paha.
Suomessa tätä ei saa missään nimessä päästää tapahtumaan, ei missään nimessä.
Mikäli Suomessa poliisi ampuu varoituslaukaukset niin sen jälkeen seuraavien laukausten osoite on pakko olla se suuri raaja/ pääkallo ja/tai rintakehä tilanteesta riippuen. Mikäli joku suomalainen poliisi tämän sattuu edes vahingossa lukemaan niin toivottavasti tulee selväksi:
– Mikäli olet sen poliisin valan vannonut niin sitten sinä tarvittaessa vaikka kaadut tulitaistelussa keskellä katua parisi kanssa ennemmin kuin juokset karkuun. Mikäli mielessä on jotain muuta niin pistä eropaperit vetämään ja mene ennemmin vaikka huoltoasemalle töihin, kukaan ei vielä tuomitse siitä tässä vaiheessa.
Kohti ammutaan mikäli varoituslaukaukset ei tepsi mutta karkuun ei juosta mistään hinnasta. Siitä Suomen poliisille maksetaan palkkaa ja annetaan kunnioitusta (kuka enemmän, kuka vähemmän) että he ovat valmiit tekemään työnsä vaikka se maksaisi hengen.
”Kun tilanne saatiin hallintaan poistuivat poliisit paikalta.”
– Miten tilanne saatiin ”hallintaan”? Silläkö tapaa että poliisi päätti tehdä ”taktisen vetäytymisen” eli juosta karkuun tilanteesta ja näin ollen antaa voiton rettelijöitsille?
”Ketään ei kuitenkaan otettu kiinni epäiltynä mistään rikoksesta.”
Ruotsin poliisin selitykset tapahtumista muuttuvat yhä sekopäisemmiksi ja typerimmiksi mitä huonompaan tilaan Ruotsin turvallisuus menee. Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika kun Malmössä paukkui hieman enemmänkin ja käytössä oli jo automaattiaseet, luultavasti kalashnikovin sarjan aseet koska niitä saa helpolla ja halvalla.
Tuolloinkin Ruotsin poliisi ilmoitti ”Sivullisille ei ollut mitään vaaraa” ammuskelutapauksesta vaikka se oli keskellä keskustaa ja ammuskelijoita kuten myös ruumiita tuli useita.
Kertokaa minulle miten sivullisille ei voi aiheutua vaaraa mikäli useampi henkilö tulittaa sotilasaseilla keskellä suurkaupungin ydinkeskustaa?
Viitaten tähän uutiseen: https://pt-media.org/2018/06/18/malmossa-taysi-sotatila-viisi-sairaalaan-ammuskelussa-keskella-kaupunkia/

Albert
Albert
21.7.2018 17:59
Vastaa...  Albert

Itse olen sitä mieltä ettei Ruotsin pelastamiseksi ole enää tehtävissä mitään. Se mitä ihmisten pitää nyt tehdä on pyrkiä rajaamaan vahinkoja seuraamalla tiedotusta, tiedottamalla ja ottamalla oppia kollektiivisesti Ruotsista, etenkin sen massiivisista virheistä.
Kaikista tärkeintä on pitää tiedotuskanavat ja informaationkulku auki hinnalla millä hyvänsä ja yksi näistä on PT-media.
Mitä Suomeen tulee niin Suomessa pitää ehkäistä keinolla ja hinnalla millä hyvänsä (Tulkoon ruumiita) yhteiskunnallisten valtatyhjiöiden syntyminen yhdellekään alueelle samassa mittakaavassa mitä se on jo Ruotsissa. Eli keskusvallan on pakko pitää alueet hallinnassa koska mikäli valtatyhjiö päästetään syntymään niin se aina täytetään jonkun toisen vaihtoehtoisen voiman turvin.
Tällä tarkoitan Suomessakin jo nyt orastavasti eriytyviä alueita joita on jo muutamia ja joissa pesii jo sellaisia voimia.
Mikäli keskushallinnolta lähtee tilanne lapasesta kuten Ruotsissa on nyt käymässä niin sen jälkeen lainkuuliaisetkin ihmiset ovat eräällä tapaa pakotettuja alkamaan puolustamaan itseään, järjestäytymään ja varustamaan itseään. Tai pakenemaan mutta kuten kaikki tiedämme se ei ole kaikille vaihtoehto koska osaa sitoo maahan huono koulutustaso, heikko kielitaito, sukulaiset tai vastaavat velvoitteet.
Suoraan sanottuna se on pahin pelkoni, koska se on juuri yksi suurimpia syitä sille miksi valtiot taantuvat kehitysmaiksi. Kun turvallisuus ja yksilön omaisuuden ja hengen suoja on pilattu niin sen jälkeen katoaa erittäin nopeasti investoinnit, vauraus ja korkean tietotaitotason osaamisen tarve tai kannattavuus.
Turvattomuus tuo köyhyyttä ja pakottaa sen pienyrittäjänkin hankkimaan omaksi turvakseen revolverin tai Kalashnikovin kauppansa nurkkaan. Loppupeleissä mikäli keskushallinto on jo täysin menettänyt kontrollin niin pitää olla alueen uuden hallinnon kanssa hyvää pataa ja maksaa sille ”suojelurahaa”/ ”veroa” tai menettää kaikki. Kukaan täysipäinen ei investoi sellaiselle alueelle tai mihinkään vähänkään vakautta vaativaan liiketoimintaan alueella mikä voisi tuottaa alueelle jotain lisäarvoa, työtä ja vaurautta. Ketään ei ota sellaista riskiä, tai siinä tapauksessa korot nousevat niin mahdottomaksi sellaisen rahan saamiselle ettei se enää kannata.
Nyt vielä kaikki tuo tuntuu erittäin kaukaiselta, etenkin Suomen suhteen. Onneksi mutta me emme saa omalla toimettomuudellamme tai uneliaisuudellamme äänestyskopeissa edes auttaa edellä mainitun skenaarion syntyä toistamalla samoja virheitä mitkä Ruotsi on tehnyt ja joiden korjaaminen vaatisi jo toimia mitkä pakottaisivat maan hylkäämään kansainväliset sitoumuksensa ja muuttamaan radikaalisti maansa lainsäädäntöä.
Yleisesti voidana todeta että tie kehittyneeksi, vauraaksi ja turvalliseksi maaksi on erittäin pitkä, kivinen ja raskas mutta putoaminen kehitysmaaksi ja kaaokseen on aina erittäin nopea ja usein yllättäväkin. Siksi se onkin erittäin tärkeää että tieto ja info Ruotsin päivittäisistä tapahtumista leviäisi mahdollisimman laajalle suomalaisten keskuudessa.
Mitä Ruotsiin tulee niin nämä kansainsiirrot ja tietoinen sekä täysin tahallinen pyrkimys eräällä tapaa sotkea Ruotsin kansa on tehnyt maasta jo nyt tässä vaiheessa täysin puolustuskyvyttömän ulkoisia ja sisäisiä uhkia vastaan. Otetaanpa esimerkiksi asepalvelus.
Ruotsissa sitä ei voida enää kollektiivisesti palauttaa koko ikäryhmän läpikattavaksi samalla tavalla kuin se vielä toistaiseksi on Suomessa, tai ainakin sen palauttaminen olisi massiivinen virhe. Tämä johtuu siitä että maan sisäiset uskonnolliset, etniset ja muut eriäväisyydet ovat niin valtavat jo tässä pisteessä ettei kuulosta kovinkaan kannattavalta tai hyvältä idealta antaa edes perustason sotilaskoulutusta sellaisessa maassa koko kansalle.
Saa nähdä kuinka kauan Suomessakaan pystytään pitämään koko asevelvollisuusjärjestelmää pystyssä koska nyt jo muutama vuosi takaperin sitten eräs velvollisuutensa suorittanut ”uusiosuomalainen” toisessa sukupolvessa saatuaan sotilaspassinsa kunnialla taskuunsa otti heti ja lähti heti Syyriaan taistelemaan ISIS:n riveissä.
Yksinkertaisesti kuten Hollannin ulkoministeri jo ehti toteamaan, yksikään monikulttuurinen maa ei vain toimi.

metalman
metalman
22.7.2018 00:09
Vastaa...  Albert

Ruotsin pelastamiseksi ei ole ollut enää pitkään aikaan tehtävissä mitään. Se aika meni ohi jossain -90 luvulla.
On hyvin kyseenalaista onko Suomenkaan pelastamiseksi olemassa jotain mahdollisuuksia. Ihmisten kyky havannoida kehitystä ympärillään on kuin haparointia pimeässä. Seinän huomaa vasta sitten, kun törmää siihen. Toden näköisesti täällä luisutaan pikku hiljaa samaan, haisevaan paskakasaan. Kysymys on vain siitä, missä kohtaa Suomi on menossa Ruotsin tiellä. Joko olemme niin kuin Ruotsi -90 luvulla? Vai vielä pitemmällä?
Kolme vuosikymmentä sitten ei tälläinen meno olisi tullut kysymykseenkään, mutta kun tilanne on ajettu tähän pikku hiljaa, niin sitä ei kauhistella paljoakaan. Mitäpä pikku ammuskeluista? Ampuivathan ne viime viikollakin.
Ihmisten ampuminen telotustyyliin olisi 80-luvulla saanut aikaan paniikkinappulan painamisen. Mitähän Ruotsissa pitäisi tapahtua nyt, että se saisi aikaan sen napin painamisen? Entä Suomessa? Sitäpaitsi, vaikka joku painaisikin sitä punaista nappia, niin mitä sitten? Jos nakkikioskille menee isottelemaan, niin pitää olla muskelit tai tulee turpiin. Vaikka Kallekustaan henkivartiokaartin kumipäät osaavatkin marssia tahdissa, niin ei sillä porukalla vielä lähetetä yön timoja takaisin viidakkoon. Se vaatii muskeleita.
Malmössä on kohta poistunut se sukupolvi joka muistaa millainen oli turvallinen, demokraattinen ja kristinuskoinen Ruotsi. Tämä uusi ja aromikkaampi sukupolvi osaa vain tämän älämölön. Se tuo kodin mieleen siellä savannilla.
Ruotsi todellakin on kuin alkoholisti, joka ei pysty myöntämään että on ongelma.

Ilkka Mänttäri
Ilkka Mänttäri
23.7.2018 06:30
Vastaa...  Albert

Toistan tässä jo aikaisemmin heittämäni ajatuksen, ruotsalaisten kannattaisi ottaa palkka-armeija siivoamaan nuo ongelmapaikat. Ruotsalaisesta poliisista ei siihen ole enkä usko ruotsin oman armeijankaan kykenevän riittävään röyhkeyteen. Ei näitä gangstereita enää siivota pois kivapuhumisella.

ro
ro
21.7.2018 17:11

Seuraavalla kerralla ei jääne uhitteluksi. Hurripoliisi on jo luovuttanut.Ei uskalla kerätä mutkia pois.Voi V mitä mamiksia.Samanlaisia suvakkirunkkuja polliisseja löytynee myös Helsingistä.

On maamme köyhä ja siksi jää
On maamme köyhä ja siksi jää
21.7.2018 19:49
Vastaa...  ro

Melkoisella varmuudella gangstat ampuvat poliiseja kohti. Johan siinä maine kasvaa kun takavarikoit poliisin aseet ja auton.
Odottakaa vaan.

acc
acc
21.7.2018 23:20

”Odottakaa vaan.”
Sinäpä sen sanoit.
Seuraava askel saada respektiä lienee kaupunkiliikenteessä olevan poliisiauton pysäyttäminen, aseista riisuminen, auton palamaan pistäminen ja autossa olleiden poliisien hyvin häpeällinen nöyryyttäminen. Ja tämä nettiin videona.
Läpsyjä tulisi kohdella niinkuin läpsyjä kohdellaan läpsymaissa. Mikään muu ei siellä tehoa. Jos Ruotsissa olisi vain muutama läpsy, niin heidän olisi pakko omaksua ruotsalaiset arvot ja tavat. Mutta nyt kun maahan on päästetty muodostumaan isoja läpsyryhmiä, niihin kuuluvat tietysti noudattavat ryhmänsä tapoja.

Anonymous
Anonymous
21.7.2018 17:47

Kun tilanne on äitynyt tähän pisteeseen,voi jokainen omalla terveellä järjellä ajatteleva ymmärtää,että tilanne on katastrofaalinen.
Tilanne yhteiskunnassa jossa poliisi menettää kontrollin on täydessä sekasorrossa.
Ps.Jos olis itsellä voimaa ja valtaa,niin tietäisin kyllä mitä tekisin.

Albert
Albert
21.7.2018 18:31
Vastaa...  Anonymous

”Ps.Jos olis itsellä voimaa ja valtaa,niin tietäisin kyllä mitä tekisin.”
Jokaisella yksilöllä on enemmän valtaa ja voimaa kuin koskaan aikaisemmin maailmanhistoriassa, kaiken muun väittäminen on vain tekosyytä ja pelkoa kohdata sitä omaa voimaa.
Kiitos internetin, jokaisella on kyky oppia rajattomasti, saada informaatiota tapahtumista ja asioista jotka olisi voitu vielä salata täydellisesti 20 vuottakin sitten ja jokainen meistä omaa mahdollisuuden vastaanottaa sekä jakaa tietoa.
Kyse on vain tahdosta ja oman energian sekä tavoitteiden kohdentamisesta oikein. Tällä hetkellä paras tapa miten voi itse vaikuttaa asioihin on pyrkiä levittämään infoa Ruotsin tapahtumista tai vaikka yleisesti tutustuttaa ihmisiä vaikka Pt-mediaan mikäli muuta ei ensi hätään keksi.
Toinen tärkeä asia on pyrkiä itse murtamaan itse itseltään muureja jotka seisovat sinun ja oman tietoisuutesi välissä maailman tapahtumista esimerkiksi lukemalla vaikka englantia mahdollisimman paljon ja sitä kautta laajentaen omaa verkostoasi ja avaten itse itsellesi laajemman tiedonsaannin mahdollisuudet, näin ollen vähentäen riippuvuuden muutamasta lähteestä minimiin.
Sinulla, kuten minullakin ja muillakin Pt-median lukijoilla on mahdollisuus, vapaus sekä ennen kaikkea voima ja kyky muuttaa asioita kunhan sen tekee oikein ja sivistyneesti. Suurimman osan aikaa muutos lähtee itsestä.
“You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.” ―Bob Marley
”“If you think you can or can’t, you are right.” —Henry Ford.

Esimerkkitapauksiksi
Esimerkkitapauksiksi
21.7.2018 19:08

Olisivat varoitukseksi ampuneet kaikki aseelliset jotka uhittelivat. Sen jälkeen karvakorvat olisi miettineet muutaman kerran kenelle uhittelevat. Ja ehkä kunnioitus maan viranomaisia kohtaa olisi parantunut.

Vai poliiseja...
Vai poliiseja...
21.7.2018 20:25

Ja noita siis kutsutaan poliiseiksi?

acc
acc
21.7.2018 23:27
Vastaa...  Vai poliiseja...

Ovat todella lepsuja. – Heitä voisi pitää Tukholman regiimin poliiseina. Jos Ruotsiin syntyy ruotsalaismielisiä kansanpuolustusorganisaatioita, niin sille nykyregiimin poliisi on yhtä vähäinen vastus kuin läpsyille.

Anonymous
Anonymous
22.7.2018 00:12

Tilanne hallinassa kun poliisi pääsi elävänä tilanteesta ulos. KEtään ei otettu kiinni, eli suomeksi ketään ei voitu ottaa kiinni koska kiinniotettavilla oli AK47:t, eikä pidätys täten tullut kyseeseen.
Nyt värisee unelmaa niin että tuntuu.

Anonymous
Anonymous
22.7.2018 01:09

Shut them on spot,like in THE USA .

huugo
huugo
22.7.2018 06:11

Ruotsin poliisvoimissa on vellihousuja. Vielä roihahtaa kunnolla ja poliisi on ottavana puolena ensin, ennen kuin järki palaa….jos palaa. Montako poliisia ammutaan kylmäksi. Jaa à, jää nähtäväksi.

Ville Korhonen
22.7.2018 08:37

Tunnistaako joku noiden patruunoiden kaliberin? Aivan oudon näköisiä.

MIKA
MIKA
22.7.2018 11:06
Vastaa...  Ville Korhonen

Kuvituskuva. Yksittäistapaus.

Anonyymi totuuden torvi
Anonyymi totuuden torvi
22.7.2018 18:18
Vastaa...  Ville Korhonen

Tietokone grafiikkaa.

jrty
jrty
22.7.2018 08:53

Poliisi kävi heittämässä dialogit, sen jälkeen ylpeänä asemalle munkki kahville

Anonymous
Anonymous
23.7.2018 14:23

Olisi edelleen todella hyvä jos näihin saisi linkit, kun tuo oma ruåtsin taito ei ole sellainen että esim googlella löytäisin näitä uutisia.

pöh
pöh
23.7.2018 16:35
Vastaa...  Anonymous

Seuraavaksi poliisi voi ottaa mukaan aseiden sijaan jalkapallon ja heittää sen lapsukaisille ettei tarvitse pyssyillä leikkiä.

Van, Mie
Van, Mie
23.7.2018 21:17

Tampereella myös ”uhkaava tilanne”: ”Poliisi ei havainnut paikan päällä rikkomusta, joten sitä ei tutkita enempää.” (Komissaario Erkki Alanen)
https://www.ampparit.com/haku?q=50%20moottoripy%C3%B6r%C3%A4ilij%C3%A4n%20joukko
Paikalla kävi opaskoirapartio PI 511:comment image 😀
Lukeva & kirjoittava partio oli varattuna muualle. 😀