Arabi raiskasi 13-vuotiaan tytön yleisellä uimarannalla

Kuvakaappaus 2018-07-22 16-44-40

Viime päivien aikana raiskauksia tai niiden yrityksiä on tehtailtu niin paljon, että ei millään voi kirjoittaa kaikista tapahtumista. Kaikki aika menisi vain niistä kirjoittamiseen. Tekoja yhdistää se, että niitä tekävät kolmansista maista tulleet nuorukaiset.

Kun lukee teon kuvauksia niistä huokuu se, että tulijanuorukaiset eivät osoita minkäänlaista sellaista häveliäisyyttä, jollainen ruotsalaisilla nuorukaisilla on. Kuka tahansa missä tahansa saattaa joutua raiskauksen uhriksi.

Eilen lauantaina otettiin raiskauksesta kiinni epäiltynä itseään 16-vuotiaaksi kutsuva Syyrian kansalainen. 16-vuotiaana esiintyvä siksi, että paikallisten mukaan mies on ainakin 25.

Tapahtumapaikka oli Örkelljungan yleisellä uimarannalla, joka oli täpöten täynnä ihmisiä. 13-vuotias tyttö oli ottamassa äitinsä kanssa aurinkoa kun äiti oli poistunut käymään jossain. Tässä tilanteessa 16-vuotias arabi sitten ei voinut hillitä kikkeliään. Hän käveli ohi ja bikineissä oleva lapsi oli liikaa hänelle. Mies hyökkäsi tytön kimppuun ja alkoi raiskaustoimi.

Siis täpöten täynnä olevalla uimarannalla. Mies vain kaivaa kikkelinsä esille ja alkaa raiskaamaan.

Kymmenen metrin päässä treenannut nuorisojalkapallojoukkue kuuli tytön avunhuudot ja muutamat vanhemmat ja pelaajat keskeyttivät raiskauksen. Arabi otettiin kiinnin housut kintuista ja pelaajat pitivät tätä aloillaan kunnes poliisi sai noukittua miehen kyytiin.

Niin ikään eilen yritettiin raiskausta kaupassa! Järfällassa Tukholman kupeessa oli nainen ystävänsä kanssa marketissa kun arikaano alkoi tunkemaan käsiään naisen housuun ja yritti kaataa tämän kaupan lattialle. Raiskaus keskeytyi ja afrikaano poistui kaupasta.

Poliisi selvittelee valvontakameroiden avulla saataisiinko tekijä mahdollisesti kiinni epäiltynä raiskauksen yrityksestä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Arabi raiskasi 13-vuotiaan tytön yleisellä uimarannalla

  1. Ai että Lee Anderssonin pöksyt kastuu ja liimat roiskuu reisille kun hän ajattelee mielessään tuota monikultturellia onnelaa! Lakupatukkaa hiekkakikkeliä saa ajasta paikasta ja iästä riippumatta ihan kaikki.

   26
   1
 1. Menet kauppaan ostamaan Falumakkaraa mutta saatkin mustaamakkaraa kaupan lattialla?
  Kohta ei voi mennä edes hammaslääkäriin ilman että toisella silmällä vahtii ovea.

  64
 2. Erikulttuurisilla tulijoilla on selkeästi erilaiset säännöt ja lait kuin kanta-asukkailla, ja isommassa kuvassa ongelma on tietysti se, että erikulttuuristen säännöistä tulee normeja, jos lisääntyvät enemmistöksi. Gausen laki* tavallaan pätee tässäkin, mutta tosiasioiden toteamisesta joutuu helposti inkvisition eteen kuten Galileolle kävi aikanaan – silloin normina oli kirkon maailmankäsitys, tällä hetkellä vielä suvakkien.

  (*Gausen periaatteen eli syrjäyttävän kilpailun periaatteen mukaan kaksi samalla alueella elävää lajia eivät voi pysyvästi elää samassa lokerossa. Samassa ekologisessa lokerossa elävien lajien välille syntyy kilpailu, jonka vahvempi laji voittaa)

  56
 3. Suomen uimarannoilla on menossa ”luottamuksen luonti”. Sielä yksintuleet lapset pelaavat pallopelejä suomalaislasten kanssa. Sielä tönitään vuoron perään toisiaan järveen ja sielä heitellään suomalaislapsia korkealle vedestä. Kun suomalaislapset tottuvat karvakorvien olemassaoloon onkin tilaisuuden tullen helppos iirtyä raiskaamaan. Jo se että jo aikaisemmin ne ottivat kuvia hiekkalaatikiolla leikkivistä lapsista, sekin jo kuvotti. Mutta se että nyt luodaan yhteyttä rannalla oleviin lapsiin joiden äiit yleensä ovat ”kovan elämän koulun” suorittajia, siinä meillä on valtakunnallinen ongelma.

  57
  1. Niinpä. Kiinnittäkäämme taas huomiota tilanteenkuvaukseen:

   yksinäinen nainen oli rannalla varhaisteini-ikäisen tyttärensä kanssa. Ihana abdullah oli tarkkaillut rannan tilannetta epäilemättä jo hyvän aikaa, kunnes löysi sopivan uhrin:
   tyttö, jonka luona ei kukaan aikuinen mies tai edes nohevampi teinipoika ollut käynyt. Tyttö, jonka kotona on siis ilmeisesti vain äiti.
   Isästä, velistä, sedistä, enoista tai muista kostoon teoriassa kykenevistä miessukulaisista ei siis tietoakaan.

   Niinpä ihana abdullah rynnisti tekoon nimenomaisena tarkoituksenaan nöyryyttää äärimmäisellä tavalla sekä uhriaan että kaikkia tämän läheisiä. Kiinnijäämisellä ei ollut tässä tapauksessa väliä, koska kiinnotttajat eivät ilmeisesti kuuluneet mitenkään uhrin lähipiirin. Päinvastoin:
   teollaan ihana abdullah osoitti kaikille läsnäolijoille, ettei kukaan häntä heikompi ole turvassa. Hän ja hänenlaisensa iskevät koska tahansa. Missä tahansa.

   Yhä useampi länsimainen nainen haluaa lapsen, mutta ei lapselleen isää.
   Seurauksena saamme sitten lukea tällaista.
   Vai luuleeko joku, että ihana abdullah olisi valinnut tätä tyttöä uhrikseen, jos hänen seurassaan olisi ollut vaikka vain satunnaisestikin kuka tahansa mies?

   42
   3
   1. ”Yhä useampi länsimainen nainen haluaa lapsen, mutta ei lapselleen isää.
    Seurauksena saamme sitten lukea tällaista.”

    No voihan, hyvänenaika, perheen isä olla vaikka töissä!

    11
    3
 4. RASSISSTEERRAUSTA! Ja sillehän nyt ei mitään voi jos ja kun seksuaalinen hätätila iskee ja sitäpaitsi jos on laajempi käsitys seksuaalisuudesta se poistaa teon rangaistavuuden jne.jne…

  34
 5. Syyrialaiset olivat niin hädänalainen ryhmä, että Ruotsi otti kaikki sisään ilman sen kummempia käsittelyjä. Väliin jäi vain tusinan verran turvallisia maita. Sotatraumat laukaisivat syyrialaisen (ala)päässä seksuaalisen hätätilan, joka sattui huonoksi onneksi tapahtumaan yleisellä uimarannalla tytön vieressä.

  46
 6. Kehitysmaakiimaa ei pidättele edes fusiikan lait jostain lainsäädännöstä puhumattakaan.

  32
 7. Aikuinen lapsi, kunnialoinen, valepakolainen, lapsenraiskaaja jne saa varmasti ankaran rangaistuksen. Lämmintä maitoa, pullaa ja tunti haravointia. Julmaa kidutusta joutuu hädänalainen valehtelija kokemaan. Ajatukseni ovat hänen luonaan. Huora saisi hävetä, kun vietteli lapsen törkeällä tavalla. Huostaanotettava myös.

  27
 8. Olen varma että hyvällä alulla olleen rikastuksen keskeyttänyt jalkapalloporukka saa syytteet ja tuomitaan käräjillä oikeudettomaan puuttumiseen asiassa jossa heillä ei ollut mitään osaa. Koska rikastusta yrittänyt lapsonen on toiseuden edustaja tulee tuomio kovennettuna rasismin johdosta. Lapsoselle korvauksia traumoja aiheuttaneesta kokemuksesta. Uhrille sakko harhauttamisesta. Ruotsin oikeuslaitokseen voimme luottaa.

  47
  1
 9. Koittakaa nyt hyvät ihmiset virittää empatiakykynne ja astua edes hetkeksi Ahmedin housuin. Miltä teistä tuntuisi Ahemdina tuossa tilanteessa? Ahmed on kuitenkin kuin yksi meistä, eikä ole lainkaan harvinaista, että kantasvenssonit raiskaavat täpötäydellä uimarannalla lapsia. Ahmediuskin on vain valintoja elämässä.

  11
 10. Arabi = muslimi. 99,9% noista läpsyttelijöistä on muslimeja. Muistakaa mainita muslimiraiskaajat!

  16
  1. Kieltämättä noinkin, mutta ellen vallan väärin muista, julkaistiin joitain aikoja sitten nimenomaan tällä foorumilla silloisten Ruotsinmaalaisten seksuaalirikolisten statistiikkaa?
   Muistini mukaan siitä ilmeni, että arabit ovat raiskaajia, mutta käytännöllisesti katsoen pelkästään arabimuslimit. Arabikristityt käyttäytyvät yhtä siivosti kuin eurooppalaiset kristityt.

   En osaa sanoa,kumpi oli ensin, muna vai kana:
   tekikö islam arabeista kusipäitä vai olivatko he kusipäitä joille islam sopi vallan hyvin oikeuttamaan heidän perseilynsä, ja arabikristityt ovat sitten niitä poikkeuksia, jotka vastaavat oikeastaan aika tarkoin meikäläisiä Refugees Welcome -rasmuspalleroitsijoita?

   En kuitenkaan halua maahamme enää yhtään arabia.
   En mihinkään uskontokuntaan kuuluvana.
   Jos jonkun mielestä tämä tekee minut rasistiksi, vastaan että ei pidä paikkaansa:

   koen nimittäin nykyään todellakin juuri niin, etteivät arabit kuulu kanssani samaan ihmiskuntaan.

   18
 11. Vetää hiljaiseksi, että minkä tasoista väkeä sitä hilataan tänne pohjoismaihin?

  18
 12. Nuo paskaläjät ymmärtävät vain yhtä kieltä ja se kieli on nyrkki, kova nyrkki. Mutta kun pienestä pitäen pojille on lässytetty, ettei saa lyödä, puhumalla pitää selvitä. Fakta on, että kun puhe ei tehoa, niin nyrkin on puhuttava ja riittävän lujaa, että uskoo kerrasta.

  25
 13. Jos itse sattuisin löytämään raiskaajan tyttäreni kimpusta, voin luvata, ettei kaverista olisi enää raiskaamaan edes kuollutta lammasta! Kyllä kusi lentäis arabilta!

 14. Löytyipä Ruotsista vielä kuitenkin kunnollisia urheilijanuorukaisia, jotka keskeyttivät raiskauksen ja pitivät tekijän kiinni poliisin tuloon saakka.

 15. Hys hys, ei raiskauksia, vaan seksuaalisia hätätiloja. Pallit ovat räjähtämäisillään!

 16. Yksi hyvä puoli näissä paperittomissa on: sellainen kun katoaa ei kukaan osaa etsiä 🙂 Eivät ole kirjoissa, eivätkä kansissa, joten ovat olemattomia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.