Valtamedia yritti tehdä politiikkaa paloilla, jäi taas kiinni valheesta

37564120_10155971309522804_1627715355902214144_n.jpg
Kuva otettu valtatie 84:llä Svegin ja Ljusdalin välillä.

Viikonlopun aikana Ruotsin sankareiksi ovat nousseet puolalaiset palomiehet, jotka saapuivat auttamaan metsäpalojen sammutuksessa. Alla filmi yhdestä paikasta, jossa henkilö kuvasi sammutussaattueen. Karavaaneista on tullut auttamisen symbooli.

 
Nyt on kuitenkin selvinnyt, että valtamedia ei tässäkään asiassa voinut hoitaa tiedottamista ilman agendaa ja jäi kiinni valheesta housut kintussa.
Kyse on siitä, että Ruotsin valtamedia tykkää kertoa puolalaisten olevan rasisteja natseja, koska Puola ei ota vastaan kolmansista maista tulleita ns. sotapakolaisia. Siihen kuvaan ei taas tietenkään sovi kuva sankarillisista puolalaisista, jotka tulevat vapaaehtoisesti auttamaan naapurimaata katastrofitilanteessa.
Niinpä valtamedia alkoi lörpöttelemään Euroopan Unionin ikäänkuin yhteisestä palontorjunnasta. Mediat yksinkertaisesti yrittivät maalata sellaista kuvaa, että puolalaisetkin tulivat, koska EU. Ilman EU:ta, ei puolalaisia palomiehiäkään.
Nyheter Idag haastatteli puolalaista hallituspuolueen politiikkoa Dominik Tarczyńskia, joka sanoo, että asialla ei ole mitään tekemistä EU:n kanssa.
– Naurettava väite. Euroopan Unionilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Kyse on meidän puolalaisesta sydämestä, joka haluaa auttaa.
– Kyse ei siis ole EU:sta, struktruurista, sopimuksista tai dokumenteista vaan ihmisyydestä. Jos joku tarvitsee apua me olemme valmiita auttamaan.
https://nyheteridag.se/vara-hjartan-ar-med-det-svenska-folket-inte-med-den-svenska-eliten/

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.7.2018 21:20

Tätäkään emme tähän mennessä (tai ainakaan minä!) tietäisi ilman PT-Mediaa, jolle jälleen kerran suunnaton kiitos faktojen tarkistamisesta, erotuksena Faktantarkistamiseen eli julkisilla varoilla kustannettuun valehteluun.

Nääs
Nääs
23.7.2018 08:04
Vastaa...  Qroquius Kad

Alkuperäinen juttu oli nettijulkaisussa Nyheter Idag: https://nyheteridag.se/vara-hjartan-ar-med-det-svenska-folket-inte-med-den-svenska-eliten/ joka kirjoitti tästä sunnuntaina.

Juuda
Juuda
22.7.2018 22:38

Taitavatkin witunvirkkaus ja vaktantarkastus menneet sekaisin

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
22.7.2018 22:50

Nyt voi kai sanoa että väärin sammutettu 🙂

metalman
metalman
22.7.2018 23:00

Näyttää siltä, että Ruotsissa ei olla saavutettu kyllästymispistettä monikulttuurisuudessa. Kaikkien muiden alojen ammattilaisia on reservissä voimavarana, mutta palomiehiä ei ole sattunut tulemaan yhtään. No onneksi puolalaiset tulivat hätiin.
Sen kyllä ymmärtää, että aavikon kansat ei ole palomiehiä kouluttaneet, koska mikäpä siellä aavikolla palaisi, mutta missä ovat kaikki savannilla asuneet palomiehet? He jos ketkä tietävät miten käy, kun ruohikkopalo leviää kuin kulovalkea.

JuhoL
JuhoL
22.7.2018 23:03

Ajatus siitä, että puolalaiset auttaisivat kristittyjä veljiään on RASISMIA! Siitähän saattaisi tulla mieleen Puolan kuningas Juhana III Sobieski, joka rullasi kebabia, kun ottomaanien jihadistiarmeija yritti valloittaa Eurooppaan vuonna 1683.
https://www.youtube.com/watch?v=QVeo6vb8z0c

Suomi Finland
Suomi Finland
22.7.2018 23:03

Mitenkäs tuo 3- vuotiaan päälle heitetty happo? Julkaistujen kuvien perusteella tyypit ovat jotenkin ei-niin-etäisesti lähi-itäläisten oloisia…?!
Teko on muuten törkeydessään sellaista luokkaa, että siinä vasta riittää valkopestävää noilla valtamedian maturakastajilla.
Villi arvaus: ainakin yhden tekijän etunimi on Muhammed…

Weiss sieg
Weiss sieg
22.7.2018 23:27

Puola on valkoisen euroopan viimeinen puolustusrintama. Ja nyt se joutuu hoitamaan jopa muiden maiden tulipaloja. Voiko olla kansakuntaa joka oikeasti olisi lojaalimpi? Aikoinaan oli, mutta liikaa lojalisuutta vastaan aloitettiin sota. Jota kutsutaan nyt toiseksi maailmansodaksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.7.2018 00:46
Vastaa...  Weiss sieg

Tokihan Visegrád-ryhmän kumppanit Unkari, Tšekki ja Slovakia ovat Puolan mukana yhtä lujassa rintamassa. Itävalta ja Italia voisivat olla mukana koska tahansa, kunhan vain julistaisivat sitä olevansa.

Matsui
Matsui
22.7.2018 23:29

Kun vielä saisi sukulaiset muuttamaan pois tuosta mädästä rappiomaasta, joutaisi palaa koko paska.

EI ILMAISTA
EI ILMAISTA
23.7.2018 00:47

Ei nämä auttajat ilmaiseksi tätä hommaa tee, kaikki apu on maksullista kuten TV- uutisissakin sanottiin illalla. Ranskalaiset sammutuskoneet maksavat 1,5-2 miljoonaa kruunua per kone ja viikko. Puolasta on otettu paljon sammutusporukkaa luultavasti juuri siksi että he tulevat halvemmiksi alhaisemman palkkatason takia.

Veronmaksaja maksaa
Veronmaksaja maksaa
23.7.2018 01:07
Vastaa...  EI ILMAISTA

”– Det mottagande EU-landet, i det här fallet Sverige, finansierar hjälpen. Normalt tar kommunerna kostnaden, men det finns möjlighet att ansöka om statligt stöd. Efter bränderna 2014 fick de drabbade kommunerna stöd, säger Irene Christensson på MSB:s presstjänst.”

Minä
Minä
23.7.2018 02:58
Vastaa...  EI ILMAISTA

Mienaatko, että vapaaehtoisten auttajien olisi pitänyt tuoda omat vedetkin mukanaan, kun mitään kustannuksia heidän tekemisistään ei saisi olla?

Rikollisia maa täynnä
Rikollisia maa täynnä
23.7.2018 01:00

Todella tyypillistä Nyky-Ruotsia on että kahdelta helikopterilentäjältä oli varastettu laukut sillä aikaa kun he sammuttivat metsäpaloa Äxingmyrkullenissa Bräcken kunnassa Jämtlannissa.

Jooko
Jooko
23.7.2018 06:38

Turha näistä kustannuksista nyt on jauhaa, kyllä ne selviävät ajallaan eli mikä maksoi mitäkin ja kuka sen maksaa. SD ja Alliansen odottavat innoissaan lukuja koska ne tulevat todellakin lyömään viimeisen naulan pääministerin salkkuun ja arkkuun.
Se on vihervassareiden vika ettei edellisestä isosta palosta Västmanlandissa opittu mitään ja että pelastushenkilökuntaa on vähennetty sen jälkeen. Plus että pelastushenkilökunnan nykytehtävistä tärkein on tulla kivitetyksi ja uhkailluiksi kehitysmaalaisten toimesta. Se on vihervassareiden mielestä aivan normaalia ghettolähiökäyttäytymistä ja valkoisen miehen syytä.

Ruotsissa on muutenkin paljon polakkeja
Ruotsissa on muutenkin paljon polakkeja
23.7.2018 07:48

Tottakai puolalaiset tulevat jelppimään, tämähän on heidän toinen kotimaansa. Polakkeja on valtavat määrät töissä Ruotsissa, rakennuksilla varsinkin. Ruotsi on heille tärkeä maa. Suomalaisia ei taas juuri näe eikä kuule. Suomalaiset ovat vissiin tulleet liian hienoiksi ja varakkaiksi?

Olavi
Olavi
23.7.2018 08:24

Sanotaan näin että ruotsalaiset ovat todellisia vätyksiä, kun eivät saa edes metsäpaloa sammumaan. Vai eivätkö uskalla mennä palopaikoille ilman poliisisaattuetta? Synkkä ja savuinen metsä….kyllä sellainen pelottaa urbaanihurria ja AllsångPåSkanssen -hoilottajaa!

Astronomista
Astronomista
23.7.2018 13:40
Vastaa...  Olavi

Ruotsilla ei ole yhtään ainoaa sammutuskonetta eikä paljon muutakaan. Ruotsi on pannut kaikki rahansa mielummin matuihin, tässä tulos. Matujen hinnalla olisimme saaneet vaikka sata kuurakettia.

Mona Misu
Mona Misu
23.7.2018 10:41

Tähän on kaksi vaihtoehtoa. Joko Ruotsi ei todella ole Suomelle hevonhetulan arvoinen tai Suomi osallistuu muun EU:n myötä, koska on pakko, mutta svenkomaanisen rotuopin mukaisen tylpänmuotoisen kallorakenteemme takia olemme liian hitaita ja tyhmiä tekemään asiasta numeroa.

Jooko
Jooko
23.7.2018 13:37
Vastaa...  Mona Misu

Suomi vahtii ettei Putte hyökkää just nyt kun Ruotsi on polvillaan. Jooko?

Timo Tee (@Viidakkotimppa)
23.7.2018 08:05

Tämä on näiden vihervassareiden politiikan yksi vaarallisimmista haittapuolista. Matukiimassaan säästävät ihan yhteiskunnan avaintoiminnoistakin hätätilanteissa. Nyt ei ole sitten armeijaa tai edes sopimuspalokuntia Suomen tapaan Ruotsissa auttamassa paloissa, vaan pitää ostaa kalliillla apua ulkomailta. Ei nuo lentokoneet mitään halpoja ole, tuhansia euroja tunnissa.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
24.7.2018 11:11

ruotsi rikas maa 10 kertaa enemmän fyffeetä kuin hölmölässä. kruunusadetta siellä…..

huugo
huugo
24.7.2018 05:49

Jotenkin en tunne yhtään myötätuntoa. Näköjään kaikki on taas opittava kantapään kautta tai sitten ei. Pikkuhiljaa Ruotsin kansalaisia yhteiskuntarakenteita suojaava turvaverkko on palasina. armeija, palolaitos, poliisi, sairaanhoito ym. Tässä näkyy yhteiskunnan rappion murentava vaikutus kirjaimellisesti. Toivottavsti emme apinoi itseämme tähän pisteeseen, Suomen kun on tapana kopioida lähes kaikki Ruotsin mallin mukaan.