Hovi tiputti Västeråsin kauhuraiskauksen tuomiot viiteen kuukauteen nuorisohoitoa

asgasga.png

Somalikvartetti, joka raiskasi viime kesänä tekohetkellä 13-vuotiaan ruotsalaisen pikkutytön, sai Svean hovioikeudessa teosta todellisen alennuksen. Käräjäoikeus tuomitsi nuorukaiset kahdeksan kuukauden nuorisohoitoon, mutta hovi tiputti tuomion viiteen kuukauteen.

Tapahtuma on kammottavuudessaan aivan omaa luokkaansa. Siinä on jotain sellaista jota voi kuvitella kauhuelokuvien kohtaukseen, mutta ei ruotsalaiseen yhteiskuntaan.
Somalialainen tuubakvartetti ABDIRAHMAN Guled Abdirahman, NAJIB Hamad Jama ja NURADIN Abdullahi Nur sekä tekohetkellä alle 15 vuotias Mohamed olivat viime keväänä koulujen päättymisviikonloppuna 14.6. juhlatuulella. Päätettiin ottaa viinaksia ja nussia.
Sitä varten juhlataloon saatiin houkuteltua muuan 13-vuotias västeråsilainen pikkutyttö. Somalijengi juotti tytön ympärikänniin, jonka jälkeen alkoivat ns. somalialaiset seksileikit. Ensin Abdirahman ohjasi tytön huoneiston vessaan ja suoritettiin somalialainen neitsyyden menetys vessan lattialla.
Seuraavaksi vuoroon astui Nurad. Kun Nurad oli hommissa kaksi muuta kuvasivat kännykällä aktia. Seuraavana vuoroon astui Mohammed, joka sai myöskin suuhoitoa ja lämmitettyä torttua.
Kun Mohammed oli vuorissa tapahtui jokin onnettomuus. Tytön alapää repesi jollain tapaa ja verta alkoi vuotaa todella paljon. Kaikki paikat olivat veressä.
Tämä ei kuitenkaan haitannut somaliveljeskuntaa vaan sekstailua jatkettiin parvekkeella. Kuka sitä nyt verta vuotavaa naista sisällä. Matot sotkeentuu. Tyttö oli ympärikännissä, märisi ja kaatuili pitkin lattioita. Vuoroon astui Najib, joka ei ollut vielä ollut seksihommissa. Somali reippaana nuorukaisena pani vertavuotavaa tyttöä. Ei haitannut yhtään. Muut somalit kuvasivat tapahtumaa kännyköillään ja taputtivat tahtia.
Käräjäoikeus tuomitsi siis ABDIRAHMAN Guled Abdirahmanin, synt. 25.1.2000, NAJIB Hamad Jaman, synt. 4.9.2000 ja NURADIN Abdullahi Nurin, synt. 1.12.2000 kahdeksan kuukauden nuorisohoitoon lapseen kohdistuneesta raiskauksesta ja lapsipornorikoksesta (kuvaaminen ja kuvien levittäminen). Mohamed oli tekehetkellä 14-vuotias, joten häntä ei tuomittu. Mutta hovioikeus pudotti tuomion viiteen kuukauteeen.
”Nuorisohoito” tarkoittaa käytännössä jonkinlaista terapiaa ja keskustelua sosiaalityöntekijöiden tms kanssa.
Kannattaa huomata, että käräjäoikeudessa tuli esille, että somalien kuvaamat filmit laitettiin julkiseen levitykseen ja filmejä verisestä tytöstä harrastamassa ympärikännissä seksiä somalien kanssa leviää edelleen nuorukaisten keskuudessa.
Tyttö on saanut teosta vakavia psyykkisiä ongelmia. Hän on yrittänyt viillellä mm. ranteita auki ja eristäytynyt muista ihmisistä lähes täysin.
Kannattaa muuten huomata myös se, että tällaisissa tapauksissa uhri on useimmiten valkoihoinen ruotsalainen tyttö. Ei koskaan vaikkapa somali. Jos somalinuorukaisilla on jo tuon ikäisinä maailmankuva, jossa valkoinen nainen on surkea huora, jota voi panna alapää veressä, mitäpä luulette tällaisten henkilöiden ajattelevan yleisesti valkoihoisista?
Käräjäoikeuden tuomion voi lukaista alta;
V_stmanlands_TR_B_2963-17_Dom_2018-04-18

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pera123
Pera123
23.7.2018 22:02

Mitä hymistelee soijalattea imeskelevä isä hipster nutturoineen? Vai onko isä lainkaan kuvioissa ja kasvattajana joku feminatsi? Pikkusen sylettää.

Ilmari
Ilmari
24.7.2018 10:05
Vastaa...  Pera123

Saattaa olla sellainen isä, joka kuvittelee olevansa äiti.

%$#@£¥%#&(€
%$#@£¥%#&(€
23.7.2018 22:23

Nuo joukkoraiskaajat ja tuomion antaneet tulisi …………………!
Tuli sen verran pahaa tekstiä, että piti sensuroida.

Anonymous
Anonymous
23.7.2018 22:53

Tuollainen mehustelu tulee lopettaa koska todellinen uhka on natsi-rasismi, joka tulee kitkeä yhteiskunnasta hinnalla millä hyvänsä…

tgsnt
tgsnt
24.7.2018 11:46
Vastaa...  Anonymous

Laittakaa jo jotain muuta kuin”natsisitä” ja ”natsitätä”, huomaan kuinka teidänkin media-ja historiakasvatuksessa on osattu mieliin tallentaa tietynlainen käsitys tietystä käyttäytymisestä. Pääpointin kyllä ymmärrän ja olen samaa mieltä.

ro
ro
23.7.2018 23:37

Vielä tulee päivä kun kyseiset kädelliset puoliapinat saavat tuta.mitä tuli tehtyä.on somaleilla hipat tiedossaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.7.2018 00:02

No niin, tyttö on tuhottu perinpohjin ja pullamaidot tienattu. Seuraavaa urotekoa vaan suunnittelemaan.

Syytä panna merkille
Syytä panna merkille
24.7.2018 00:56

Tuomio kuukausia, vaikka viikkoja haettiin.

Anonymous
Anonymous
24.7.2018 11:36

Kaikissa normaaleissa maissa tosta tulis istumista vaikka lapsukaisia ovatkin. Esim. briteissäkin noi istuis vähän erilaisessa ”nuorisohoidossa” luokkaa 10v. No, onneksi humanitäärisessä tasavallassa ei tästä ole pelkoa.

M
M
14.8.2019 12:02
Vastaa...  Anonymous

*kuningaskunnassa

huugo
huugo
24.7.2018 05:25

Jostain syystä en tunne sääliä. Miksi helvetissä nuo lähtevät neekereiden mukaan vapaaehtoisesti, kyllä tuossa iässä pitää olla jo jonkin verran järkeä päässä. Ruotsin oikeuslaitos on sharialaki pahempi kun päästi nuo paskaläjät noin helpolla. No viranomaiset keittävät itse sen sopan jota syöttävät kansalleen ja tekevät tästäkin tapauksesta kuin esimerkin, raiskatkaa ihan vapaasti olette turvassa. Tuonkin tuomion antanut tuomari on onanoinut tuomion antamisen jälkeen ja on melko varmaan pedofiili.

inhorealisti
inhorealisti
24.7.2018 09:03

Huugo, mietippäs nyt vähän omaa ajatusmaailmaa lapsena. Tälle 13-vuotiaalle on tolkutettu koko ikä, että neekerit on ihania ja mukavia, suorastaan parempia kuin valkoihoiset. Sitä on tullut joka tuutista järjestelmällisesti. Mistään ongelmista ei ole mainittu saati varoitettu.
Uustulokkaiden raiskauksista ja muusta rötöstelystä tulisi keskustella avoimesti, jotta mm. pikkutytöt osaisivat varoa. Koska näin ei toimita, on vastuu lopulta yhteiskunnan. Kuinka monta uhria vielä tarvitaan, että isä-Svenssonit kaivaa talikot ja lähtee ojennusretkelle?

Oma valinta
Oma valinta
24.7.2018 11:54
Vastaa...  inhorealisti

Itse olen Huugon linjoilla. Ensimmäisenä toki tulee syyttää vanhempia jotka eivät ole suorittaneet kasvatustehtäväänsä. Mutta heti perään seuraavaksi suurin syy on tytöllä itsellään.
Ensiksikin, noin nuoren pitäisi olla kotona öiseen aikaan. Ei kukaan 13 vuotias saa liikkua yksin niin että vanhemmat eivät tiedä missä hän on. Toiseksi, alkoholin juominen ja tupakan polttaminen on rikos tuon ikäiselle, jonka ne varmasti hyvin tietävät. Mutta usein juovat uhmallaan tai ollakseen ”kovempia/isompia”. Kolmanneksi, ei kukaan tuon ikäinen tytön tyllerö voi olla tietämätön karvakorvien agressiivisuudesta ja niiden käytöksestä. Eikä tietämätön siitä miten monta naista vuorokaudessa ne raiskaavat. Esim. kouluissa niiden terori on täysin julkista eikä kukaan opettajakaan siihen uskalla puuttua. Jos vielä sen jälkeen lähtee näiden ”nappisilmien” kanssa viettämään iltaa, niin se on ihan oma syy. ”If You play with devils they will fuck You” sanottiin muuan elokuvassa aikoinaan. Sitäpaitsi, jo vauvaikäisenä eriväriset lapset hakeutuvat automaattisesti omanväristensä seuraan leikkimään. Eikä sen jälkeen kulu pitkääkään aikaa kun tummahipiäiset alkavat hakkaamaan, puremaan ja heittelemään levuilla valkoisia. Eli, kaikki käytösmallit löytyvät jo geeneissä. Miksi tuon iäinen siis yleensäkkään sosialisoi eriväristen kanssa?
No, tyttö sai juotua alkoholia niin paljon kuin tahtoi. Ja hän sai kokea monikulttuurillisuutta. On kuitenkin sääli että hän joutui kokemaan kantapäänkautta mitä todellinen elämä on. Se on kovaa ja karua. Siinä on säännöt joita ei voi muuksi muuttaa. Tyttö sai niin kovan opetuksen että toivottavasti tässä on riittävästi opetusta kaikille niille muille ”koviksille” jotka uhmaavat yhteiskunnan sääntöjä ja vanhempiensa määräyksiä. Elämä on täynnä valintoja.

sama
sama
24.7.2018 13:32
Vastaa...  Oma valinta

Hyvin pohdittu, samoilla linjoilla.
Vanhemmille (tai holhoajille) 10 vuotta tuota poikien saamaa kasvatusta ja pojille vähintään 5 v kovennettua.

Juffe Pöpilä
Juffe Pöpilä
24.7.2018 09:07

Tästä tulee mieleen suvakkipropaganda ”muslimit ei juo alkoholia”
Omien havaintojen mukaan (havainnoin lähinnä somaleita, asuessani vantaalla 2009-2014, silloin lähi-itäisiä ei vielä ollut niin paljon)
Nuori somali juo alkoa a) jos imaami ei näe b) jos vanhempi somalimies ei näe
Vanhempi somali juo alkoa a) jos imaami ei näe b) jos allah ei näe (pimeän aikaan tai kerrostalon kellaritiloissa esim)
sitten on näitä ilmeisesti jo 90 luvulla tänne tulleita hampaattomia pulsusomaleita jotka dokaa puistonpenkeillä koko ajan, suomideekuja ei enää montaa näe, somali/venäjä/viro osasto oli vahvasti edustettuna puistokemistien osastolla.

Tyttis
Tyttis
24.7.2018 17:41
Vastaa...  Juffe Pöpilä

Muslimit voivat taqiyaa-säännön vuoksi hetkittäin teeskennellä täysin uskonnotonta henkilöä myös tavoiltaan. Tällaiset voivat varsinkin olla juovinaan alkoholia, mutta todellisuudessa varovat koko ajan humaltumista säilyttääkseen terveytensä ja toimintakykynsä.
Sama taktiikka voi olla käytössä huumeiden suhteen. Itse otetaan lievä annos tunnetuin seurauksin, muille voidaan myydä/antaa epäpuhdasta ainetta jne. Tai itse ollaan vaan käyttävinään… Kilpailevan kansan (valloitettavalla elintilalla) rapauttaminen lienee salakavala valloitusstrategian osanen.

Miksu
Miksu
24.7.2018 11:33

Suomessakin kun aina huudetaan rasismia siellä sun täällä, niin voisivat välillä nostaa esiin myös meillä nämä somalien touhut. Ovat näet ylivoimaisesti rasistisin kansanryhmä mitä maassamme on!

Iknow
Iknow
24.7.2018 18:41

Toivottavasti kukaan ei tuhlaa energiaansa vihaamalla näitä raiskaajia. Kaikkien tulisi keskittyä etsimään käsiin kaikissa oikeusasteissa olleet tuomarit. Syyttäjät ja molempien osapuolien asianajajat. Niille voisi suorittaa saman käsittelyn