Osa Tukholman alueen metsäpaloista mahdollisesti tahallaan sytytettyjä

Kuvakaappaus 2018-07-23 12-42-35.png

Osaa Tukholman ympäristössä palavista maasto- ja metsäpaloista epäillään tahallaan sytytetyiksi. Ainakin Nackan Ältajärven ympärillä olevia paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Palolaitos joutui viimeksi sammutushommiin sunnuntaiyönä kolmen aikaan. Palo ei ollut ensimmäinen vaan palolaitos on joutunut sammuttamaan samalla alueella useita paloja. Roger Magnusson Södertörnin palolaitokselta kertoo SVT:lle, että he ovat joutuneet samaan paikkaan sammuttamaan paloja uudestaan ja uudestaan.

– On vaikea sanoa palon syitä, mutta usein kun olemme saaneet sammumaan jonkin palon niin samalla alueella leimahtaa kohta uudestaa palo. On vaikea sanoa, että onko sammusttyö epäonnistunut ja se syttyy uudestaa. Mutta olemme olleet nyt siellä niin monta kertaa, että meilla on omat epäilyksemme, Magnusson kertoo SVT:n uutisille.

Nacka koostuu useista suuremmista metsäalueista ja kaikissa näissä on ollut paloja. Kun yksi saadaan sammumaan alkaa toisaalla uusi. Metsäalueet eivät ole kuitenkaan isoja ja yhtenäisiä alueita, joten paloista ei voi kehittyä mitään massiivisia suurpaloja.

SVT

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Osa Tukholman alueen metsäpaloista mahdollisesti tahallaan sytytettyjä

 1. Kaipa keijasta on käynyt käsky että te jotka ette vielä uskalla päitä katkoa polttaakaa edes metsää, pliis!

  Ruotsin puolustusvoimat ja pelastuslaitos ovat poliitikkojen ansiosta tarkoituksella ajettu niin alas ettei paljoa tarvita kun ne jo ”kävelevät polvillaan”. Ja kun vielä sairaanhoitokin ja infra ”kävelevät polvillaan” niin…

  18
   1. PM

    Kehari ja suvakki ei pysty tajuamaan, että on olemassa rajatut resurssit, eikä tällöin mikään ole mistään pois. Toiselle raha tulee Allahilta, toiselle taikaseinästä. Molemmat yhtä ylimielisiä.

 2. Matu matu matu matu matu matu. Ääni joka kuuluu kun suvakkijuna saapuu asemalla. Veturissa siellä on kuskit, joiden hissit eivät enää nouse ylimpään kerrokseen asti. Kaikki junan valot ovat himmenneet. Muumit jäivät junasta jo monta asemaa sitten, vain hattivatteja on jäljellä.
  Kellotkin on pysähtyneet. Postilaatikot on tukossa.

 3. Mutta eihän tätä valtamedia ja suvakit usko, rasimia edes väittää moista. Tosiasia on että Ruotsia poltetaan oikein tosissaan. Vielä kun Ruotsin valtiopäivätalo roihuaa, suvakit yhtenä rintamana syyttävät valkoista heteromiestä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.