Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kumitonttu
23.7.2018 21:32

Ruotsin menestys oli sitten kiinni rukouksen voimasta. Työvoimapula ja Ruotsin talouden kipeästi kaipaama moniosaajien ammatillinen pätevyys olivat ilmeisesti pelkkää kusetusta.
Sitä vaan ihmettelen, että huonosti näyttää rukousten voima tehoavan, kun Israel edelleen mennä porskuttaa Lähi-idässä, vaikka Allahia on pyydetty 70 vuotta auttamaan juutalaisten työntämisessä Välimereen. Ehkä Allah onkin vähän leikkisällä päällä ja uunottaa murjaaneja ihan kybällä.

Al Kela
Al Kela
23.7.2018 22:18

Rakas Allahin sossu: Anna meidän rahat!

juke
juke
23.7.2018 23:53

Missä on naiset ??

Nokka kaakkoon ja perse luoteeseen
Nokka kaakkoon ja perse luoteeseen
23.7.2018 23:54

Muistatteko miten ennenmuinoin luki Viking Linen hytissä olevassa risteilyohjelmassa ”HANAT KAAKKOON!”?
Se oli sitä vanhaa, HYVÄÄ aikaa.

juke
juke
23.7.2018 23:55

Mutta missä on naiset??

Islam hyväksyy myös sukupuolettomat
Islam hyväksyy myös sukupuolettomat
24.7.2018 00:38

Sateenkaari -lippuhan siinä rukousmaton kaverina kunniapaikalla.

Homot on kuolemaan tuomittuja
Homot on kuolemaan tuomittuja
24.7.2018 11:56

Kai sen päälle on tarkoitus jatkossa kusta tai sitten polttaa se.

Minä
Minä
24.7.2018 03:05

Ruotsin kaatuminen kestää, koska Ruotsi rikastui suunnattomasti mm. toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen mm. siksi, että oli niitä harvoja maita, joissa tuotanto toimi. Se siis kestää, mutta se kumminkin kaatuu nykymenolla. Tuskin tarvitsee enää odotella kovin kauan.
Mutta mikään vauraus ei ole loputon, kyllä täydempikin rahapussi tyhjenee, kun sieltä aina vaan otetaan ja tienaaminen on heikompaa kuin kulutus.
Suvakkien matikassa maa vaurastuu asukkaiden määrällä, ei asukkaiden laadulla. Todellisuus tulee todistamaan heidän uskomuksensa vääräksi. Kun maan täyttää kehitysmaalaisilla, tulee maasta kehitysmaa.

huugo
huugo
24.7.2018 05:36

Ruotsi nyt ei paljoa eroa enää lähi-idästä. Aikuiset miehet perseilevät veronmaksajien kustannuksella, miksi tähän on tultu. Saman reaktion herätti eilen kun olin kylpylässä, sinne pelmahti helvetimoinen mustalaislauma. Jälleen tuli todistettua että ovat aivan itse ansainneet maineensa. En viihtynyt paikassa montaa minuuttia rankan vitutuksen takia. Olivat kai ”lomalla” Ruotsin suunnalta, noita kun taas parveilee täälläkin näin loma-aikaan. Ajetaan autot invalidipaikoille röyhkeästi ja Ruotsin kilvissä näkyi olevan. Melkein nauroin ääneen kun pesuhuoneeseen lyllersi valehtelmatta 200 kiloinen äijän kuvatus ja iho oli kuin susihaleilla ammuttu muutaman kerran. Siinä oli käsi käynyt veronmaksjien taskulla tiuhaan. No meni vähän aiheen ohi.

JuhoL
JuhoL
24.7.2018 09:23

Ählyt ottaa tilaa haltuun, aivan kuten heidän profeettansa neuvoi tekemään joukkorukouksia ja näin osoittamaan joukkovoimaa sekä pelottelemaan ei-muslimeita.

Anonymous
Anonymous
24.7.2018 14:03

Paraziiteja rukoile ,lisääntyy – KELA MAKSAA .