Syyttäjä nostaa syytteen uustanskalaista vihasaarnaajaa vastaan

Kuvakaappaus 2018-07-24 16-36-40

Kööpenhaminan syyttäjä nosti tänään syytteen uuskööpenhaminalaista imaamia Mundhir Abdallahia vastaan, joka eräänä perjantaina Nørrebrossa pitämässään perjantairukouksessaan kehoitti tappamaan juutalaisia.

– Tuomiopäivä ei tule ennenkuin muslimit taistelevat juutalaisia vastaan ja tappavat heidät.
Niin ikään imaami on vuoden 2017 maaliskuusta alkaen saarnannut sellaisia asioita, että länsimaat ovat vioittuneet ja muslimien on perustettava kalifaatti, jossa myös sharia-lain on tultava voimaan. Niin ikään muslimien on käytävä jihadiin länsimaalaisia kohtaan.
Syyttäjän mukaan uskonnollisia pyhiä tekstejä voi lainata raamatusta tai koraanista, mutta jos aletaan kehoittamaan tappamiseen tai muuhun suvaitsemattomaan toimintaan, se on rikos.
– On aina ollut lainvastaista kehoittaa jonkun väestönryhmän tappamiseen, mutta on uutta, että meillä on saarnaajia, jotka kehoittavat siihen, Eva Rønne kertoo Tanskan syyttäjänviraston sivulla.
https://www.anklagemyndigheden.dk/da/anklagemyndigheden-rejser-straffesag-mod-hadpraedikant
Alla ote puheesta, jota moskeijasta jaettiin Youtubeen ja Facebookiin. Tekstitys suomeksi by Junes Lokka.
Kannattaa tätäkin juttua jakaa omalle kansanedustajalle.
https://www.youtube.com/watch?v=z3VZEawHkXU&feature=share
 
Asiasta kirjoitettiin Pt-mediassa jo vuosi sitten, ja silloinkin tekstitettiin puhetta. Tosin tuolloinen filmi meni Lokan poistetulta kanavalta.
https://pt-media.org/2017/05/18/tanskalainen-imaami-kehoitti-puheessaan-hyokkaamaan-juutalaisten-kimppuun/

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hannu lindholm
hannu lindholm
24.7.2018 17:27

aikoinaan juutalaiset meinasivat räjäyttää tuon imaamin mainitseman al aksan moskeijan.vittu siinäpä olisikin rättipäät kurkkulaulaneet.no tuollaisia pelkureita jutkut ampuu mennen tullen.naurettava pelle.

Matsui
Matsui
24.7.2018 19:00

Tuuli alkaa kääntymään. Ehkä apinoiden planeettaa ei tulekkaan.

Albert
Albert
24.7.2018 21:46

Tuo kaveri on pahasti nyt ajastaan jäljessä.
”Niin ikään imaami on vuoden 2017 maaliskuusta alkaen saarnannut sellaisia asioita, että länsimaat ovat vioittuneet ja muslimien on perustettava kalifaatti, jossa myös sharia-lain on tultava voimaan. ”
– Miksi hän edes saarnaa asiasta kun asiaa ollaan jo kovalla kiireellä hoitamassa YK:n EU:n ja kaikkien mahdollisten toimijoiden puolesta? Jokin aika sitten Macron itse ilmoitti että Islamin on saatava sille kuuluva parempi asema Ranskassa, Merkel tekee kaikkensa ja koko ”Eliitti” uurastaa minkä kerkeää asian eteen.
Eli mikä hätä hänellä on? Hänen unelmansa on jo toteutumassa kovaa vauhtia joka tapauksessa vääräuskoisten lakeijoiden toimesta automaattisesti.
”Syyttäjän mukaan uskonnollisia pyhiä tekstejä voi lainata raamatusta tai koraanista, mutta jos aletaan kehoittamaan tappamiseen tai muuhun suvaitsemattomaan toimintaan, se on rikos.”
– No höpöhöpö, ei todellakaan ole.
Kyllä kaikki tämän jo tässä vaiheessa tietää eikä asia ole enää mikään salainen, muutenhan koko Koraanin joutuisi aikalailla kieltämään lailla yhdessä Islamin kanssa?
Katsokaas kun eri ihmisryhmille on eri lait ja eri säännöt olemassa joita sitten tulkitaan myös eri tavalla.
Todellisuudessa ainoa syy sille miksi tuokin Imaami on saanut syytteeen johtuu siitä että hän meni uhkailemaan jotain toista erityisasemassa muihin kansalaisiin syntyperänsä, etnisyytensä ja uskontonsa olevaa väestönryhmää. Tässä tapauksessa juutalaisia jotka ovat erityissuojeltuja aivan kuten kaikki muutkin Ei-kantatanskalaiset, kantsasuomalaiset, kantaranskalaiset ja vastaavat sivistyskansat.
Mikäli hän olisi ehdottanut vaikka julkisesti miten suomalaisista ja ruotsalaisista pitäisi tehdä mestaamisensa jälkeen kalakukko metodilla brutaalia taidetta, työntämällä se kurkku auki viilletyn suomalaisen ruumis sen mestatun ruotsalaisen sisään peräkautta. Niin paikalliset vasemmistopoliitikot olisivat vain hymyilleet tyytyväisenä ja viranomaistenkin mukaan asia olisi ollut ”Bueno” ilman mitään ongelmia.
Luultavasti sellaisen puheen pitämisen jälkeen pääsisi ainakin Hesariin kolumnistiksi saarnaamaan oikein kutsuttuna.
Se on aivan sama vaikka huutaisi pää punaisena miten vääräuskoisten kantatanskalaisten lapset saisi repiä kohduistaan ja seivästää äitiensä silmien edessä joukkohautojen reunalla, tai miten kantatanskalaisen miehen silmät voisi kiskoa irti ja antaa tämän hoiperrella bensalla valeltuna ja liekkehin sytytettynä oikeauskoisten Islamisti ”sotilaiden” (usein panetellaan myös terroristeiksi) riemuksi.
– Mitään ongelmia ei tulisi, siitä voisi lyödä vaikka vetoa.
Katsokaas, se nyt vain on niin tarkkaa että kuka ja minkä etnisen ryhmän, uskonnollisen tai seksuaaliryhmän edustaja sanoo ja mistä ja milloin ja missä.
Siitä se ”Laki” riippuu, eli toisin sanottuna laki ei todellakaan ole kaikille sama missään päin Skandinaviaa enää.