Useita satoja tulijoita Marokosta Espanjaan-meritaksi toimii täydellä teholla

Kuvakaappaus 2018-07-24 20-31-54.png
Tämän näköistä tulijaa on tulossa.

Meritaksijärjestö Watch The Med – Alarmphone ilmoittaa, että järjestö sai rahdattua eilen ennätysmäärän tulijoita Marokosta Espanjaan. Läntisen Välimeren alueelta kuskattiin järjestön toimesta 10 venettä Espanjaan.

Kaiken kaikkiaan merellä on ollut 24 venettä, joista 10 siis pääsi Espanjaan. Viisi venettä otettiin Marokon merivartioston toimesta kiinni heti Marokon aluevesirajojen sisällä ja palautettiin Marokkoon. Kuusi muuta venettä palasi oma-aloitteisesti takaisin Marokkoon ja kolmen venekunnan kohtalo on epäselvä.

Järjestö ilmoittaa, että se aikoo jatkaa toimintaa.

Tarkkoja määriä tulijoista ei kerrota eikä alkuperämaita. Jotkut espanjalaiset mediat ilmoittivat, että 1 000 tulijaa olisi tullut yhteensä näissä veneissä, mutta lukua ei ole vahvistettu. Isommat mediat eivät ole kirjoittaneet asiasta.

 

Kuvakaappaus 2018-07-24 20-36-24.png

Lämpimän kesän takia merivesi on erityisen lämmintä, joten edessä voi olla kiivas syksy. Matkat Marokosta Espanjaan ovat lyhimmillään 15-16 kilometriä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Useita satoja tulijoita Marokosta Espanjaan-meritaksi toimii täydellä teholla

 1. Kuvissa seksikäs aivokirurgi ja hurmaava ydinfyysikko/astronautti. TERVETULOA! MEILLÄ ON TILAA!!!!!

  45
  4
 2. Kukahan tämän hulluuden OIKEASTI maksaa, jos Eurooppa jokin päivä herää ruususen unestaan…???

  50
  1. Suomi ja muut maat jotka antavat täyshoidon ilman työntekoa. Espanja maksaa 3 kuukautta, jonka jälkeen on pakko tehdä töitä, joka yleensä on Espanjan siistinä pitämistä. Normaalisti suurin osa sen jälkeen häipyy Espanjasta näihin täyshoitomaihin.

   37
 3. Ai että… just avasin kaljan… oli virhe avata pt-media.org tähän väliin. Kalja happani suuhun.

  32
 4. Espanja tekee ruotsit. Jos annetaan muutaman sadan tulla, niin lähivuosina puhutaan jo muutamasta miljoonasta.

  35
  1. Todennäköisesti vasemmisto johtaa Suomea parin vuoden päästä. Tosin ero ei liene suuri, koska nytkin kaikki halukkaat saavat tulla.

   11
   1. Sipilä kantaa vastuuta ja kaikki Afrikan kädelliset kutsutaan Suomeen. Seuraava hallitus lienee punavihreä ja voitte olla varmoja, että kaikki ovet ja ikkunat avataan haittamaahanmuutolle. Veroja kiristetään ja kantisten etuuksia leikataan, että voidaan elättää ja tarjota luksuselämä neekereille. Odottakaahan vaan, Ruotsin sekoilu on pientä siihen verrattuna mitä vihervasemmisto on maamme tuhoksi suunnitellut.
    Katsotaan sitten ollaanko samanlaisia vätyksiä kuin svedut vai laitetaanko paskasakki takaisin kotiinsa politiikot mukana tai mullan alla.

 5. Eikö kukaan saa näitä taksipalveluita tuomiolle. Täysin järjestetty juttu se voitais estää samantien muodon vuoksi vähän muka yritetään. Italiakin pehmeni samantien luvattiin varmaan hillotolppa kuin ex persulle.

  25
 6. Kantakoon espanjalaiset nyt vastuuta kun kerran haluavat. Mitäs äänestävät siellä jotain paikallista kokoomusta ja demareita kärkeen. Italialaiset äänestäjät sanoi selkeästi ei.

  23
 7. Kunhan pysyvät Espanjassa, ei mulla muuta. Mykkänen on onnesta soikeana ja ollut yhteydenottoja että täällä on tilaa muutamalle yönmustalle moniosaajalle.

  17
 8. Mutta siinäpä juuri se ongelman juuri: Espanja maksaa elintasoturistin oleilun vain 3 kuukauden ajan – sen jälkeen alkaa vaellus kohti P-Euroopan integraatioparatiiseja, Ruotsi ja Suomi unelmamatkojen kärkisijoilla. Usein uusin nimin ja uusin kujein.
  EU on osoittautunut täysin kädettömäksi tässä touhussa – nyt vielä ehdottavat sitä järjetöntä 6000 euron lahjusrahaa/matu vastaanottomaalle. Kenen rahoista (nahasta) nämä lahjusrahat viime kädessä otetaan – mietitäänpä sitä näin aamulla töihin lähdettäessä…
  Vitutuskäyrä nousee samassa linjassa kasvavan veroprosentin kanssa.

  23
  1. Eikä lahjusraha korvaa kuin korkeintaan viikon tulijan aiheuttamista kuluista, vahingoista ja kärsimyksistä. Sen jälkeen kaikki on pelkkää miinusta.

   13
 9. Euroopan tulevaisuus tuntuu olevan sen varassa haluaako Libya, Marokko ja muut vastaavat näitä ihmisvirtoja maaperälleen. On se saatanan uskomatonta.

  10
 10. Ruotsi on kovin tarkka kaikenlaisten invasiivisten lajien suhteen: jos johonkin järveen tai mereen ilmestyy outo krapu tai kala alkaa hirveä pajatus siitä miten se uhkaa normaalia faunaa. Samoin metsissä ja pelloilla, jos outo kukkanen ilmestyy, on se heti uhka. Tai supikoira tms.

  Mutta kun Afrikan tai Lähi-idän Ihmehistä Suurin heiluu AK-47 ja puukko kädessä ei se yhtäkkiä olekaan invasiivista ja uhkaavaa vaan se on sosiaalista konstruktiota!

  17
 11. Onpa söpöjä neekereitä tulossa. Naisia ja lapsia. Jokaiselle kyllä riittää muutama (3-10). Voi sitä onnea ja autuutta, kun ne kotineekerit aloittavat perheenjäsentesi rakastelun, villiä viidakon meininkiä luvassa.

 12. Kyllä taas Eurooppa rikastuu. Toivottavasti Sipilän mulkku lunastaa lupauksensa ja majoittaa noi insinöörit lastensa huoneeseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.