Useita tuhopolttoja illan ja yön aikaan

matches-171732_960_720.jpg

Illan ja yön aikana on ollut useita tuhopolttoja ympäri Ruotsia. Näyttää, että metsäpalojen tiimoilta on noussut uusi kansallisharrastus, pyromania.

Båstadissa poliisi onnistui ottamaan kiinni 55-vuotiaan naisen klo 22.10 aikaan, joka tuikkasi metsän tuleen. Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä ja näiden avulla pyromaani saatiin kiinni. Silminnäkijät onnistuivat myös sammuttamaan alkaneen palon.

Klo 05.15 aikaan sytytettiin Oskarshamnissa auto tuleen.

Varassa Keski-Ruotsissa oli yön aikana useita paloja. Klo 01.30 sytytettiin tehdasrakennus tuleen. Palokunta ei saanut paloa aisoihin joten kiinteistön annetaan palaa kivijalkaa myöten.

Klo 04.30 aikaan paloi Varasssa taas. Nyt tuleen oli sytytetty kerhorakennus. Tekijä oli murtautunut sisälle kiinteistöön ja sytyttänyt sen sisältäpäin tuleen.

Aamuviideltä sytytettiin vielä roskakatos samassa kylässä.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Useita tuhopolttoja illan ja yön aikaan

 1. Paskaksi vaan ja palamaan, se on päivän motto ympäri Eurooppaa. Helle, viina ja hasa sekoittaa kaikilta kilipäiltä nupit. Autopalot ovat taas osa laajempaa kulttuurikäsitystä.

  16
 2. Kantisten kosto politiikalle- jospa matuvyöry saataisiin pysäytettyä nyt? sanoo:

  Polttajina lienee aika usein psyykkisesti sairaat sekä yhteiskuntaa vihaavat kantikset. Yhtäkkiä on kaikille häiriintyneille ja tyytymättömille mahdollistunut helppo tapa protestoida ja kostaa. Tämä varsinkin kun tavallinen tallaaja tuntee ettei hän merkitse yhtään mitään tässä maassa. Kaikki hyvä menee matuille ja työtön, köyhä, sairas kantis saa nuolla näppejään ja mennä jonossa yhä taemmaksi.

  8
  10
 3. Jahka ISIS-joukot ovat polttaneet maan hiekka-aroksi, on niillä varmaan ”kotoutunut olo”. Tuntevat asuvansa uudessa kotimaassa. Luodinreiät seinissä ja rikotut ikkunat vain vahvistavat tunnetta.

  Tästä puuttuu enää julkiset päidenkatkomiset, kivittämiset, katoilta alasheittämiset jne. Ja sen jälkeen uusi kotimaa onkin yhtä mukava kuin vanha. …mistä voikin sitten paeta seuraavaan kotimaahan sotaa ja kidutusta pakoon.

  27
  1. Musut pelkäävät metsää ja villieläimiä ja varsinkin discorahan pienenemistä sanoo:

   Tokko ne kiinniotetut 40- ja 55- vuotiaat naiset ovat sen kummemmin musuja kuin IS- sotilaita.

   5
   5
   1. Pedofiilit, eläinrääkkääjät ja pyromaanit ovat yhteiskunnan pohjasakkaa sanoo:

    37- vuotiaskin nainen oli otettu kiinni. Aikaisempaa pyromaanitaustaa löytyy. Pedofiilit, eläinrääkkääjät ja pyromaanit ovat yhteiskunnan pohjasakkaa

    10
 4. Pian järki palaa, ja sen aloittaa armeija. Alkaa ns. järjen palautus ja kiivaimmatkin ”käännytetään”

 5. Kaupunkisotaa on autojen jokaöinen poltto. Nämä metsäpalot aiheuttavat suurta haittaa vihollisvaltiolle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.