Malmössä jo toinen ammuskelu kohti huoneistoa

Kuvakaappaus 2018-07-25 13-16-08

Sotatoimet Malmössä jatkuvat ja ristikon taakse haetaan koko ajan uusia henkilöitä. Viimeisimmät ampumistapaukset ovat tapahtuneet Malmön ongelmalähiössä Nydalassa, jossa on kahtena iltana peräkkäin ammuttu sisälle huoneistoon.

Tiistaina keskellä kirkasta päivää klo 15.00 aikaan ammuttiin Eriksfältsgatanilla sijaitsevan asunnon ulko-oven läpi. Ampuja tai ampujat olivat tulleet sisälle rappukäytävään ja ampuneet ainakin yhden laukauksen huoneiston ulko-oven läpi sisälle huoneistoon.
Huoneistossa oleskeli tekohetkellä äiti ja kaksi teini-ikäistä tyttöä. Kukaan ei loukkaantunut, mutta perhe on luonnollisesti hyvin järkyttynyt. Perhe vietiin evakkoon.
Viime yönä sattui samoilla nurkilla aivan vastaava uusi ammuskelu. Klo 00.20 aikaan Adjunktsgatanilla sijaitsevaan asuntoon ammuttiin useita laukauksia. Huoneistossa oleskeli nainen ja kaksi lasta. Tässäkään tapauksessa kukaan ei loukkaantunut.
Poliisille tapahtumat ovat hieman mysteeri, sillä kummassakaan tapauksessa huoneistoissa kirjoilla olevat henkilöt eivät ole poliisin tuttuja tai heitä ei voi yhdistää esimerkiksi todistajanlausuntoihin, joista mahdollinen motiivi saataisiin esille.
Poliisi kertoo Sydsvenskanille, että yksi mahdollinen teoria on, että joku tunnettu rikollinen on vieraillut tai vierailee kyseisessä talossa, jonka seurauksena vihollisjengi haluaa merkata reviiriä.
Polisen
Kannattaa huomata, että kyseinen alue on hyvin vaarallista seutua sivullisille. Kuun alusta aivan nyt tapahtumapaikkojen läheisyydessä ammuttiin leikkikentällä yksi hengiltä ja yksi sairaalaan ja muutamaa tuntia aiemmin tästä yksi sairaalaan. Ampumiset tapahtuivat siis yleisellä paikalla.
https://pt-media.org/?s=nydala

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mekko Mygänen dikkaa
Mekko Mygänen dikkaa
25.7.2018 13:57

VMP taas…

Holmes
Holmes
25.7.2018 17:10

Joku vihaa naisia joilla on kaksi lasta?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.7.2018 21:56

Innovaatio! Joku on keksinyt pakolaisen kestävän oven ja massiivisen mainoskampanjan.