Uppsalassa taas autopalobuumi, keskiviikkona jo kaksi palorypästä

 

Kuvakaappaus 2018-07-25 22-34-42.png

Ruotsiin on julistettu koko maahan avotulentekokielto erittäin suuren palovaaran takia. Kielto koskee suuressa osassa maata myös jopa ihan kotipihassa grillausta. Poliisit puuttuvat jatkossa kaikkeen grillaukseen yms, jossa on olemassa palon leviämisriski. Paitsi autogrillaukseen.

Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa autopalot jatkuvat. Keskiviikkoillan aikana on sytytetty ja kaksi erillistä paloa, joissa on tuhoutunut puolenkymmentä autoa.
Ensimmäinen palo sytytettiin missäpä muualla kuin Bandstolsvägenillä. Samalla paikalla on poltettu viimeisen viikon aikana useita autoja. Hälytyskeskus sai klo 18.00 aikaan hälytyksen liekeissä olevasta autosta. Palo ehti kuitenkin sammumaan, sillä Uppsalan palolaitoksella on kiirettä kymmenien metsäpalojen takia ja yhtään partiota ei saatu heti autopalopaikalle.
Kun palolaitos saapui lopulta paikalle oli sytytetty auto palanut kokonaan ja sammumaan päin. Viereinen auto sai myös vaurioita.
Parin tunnin päästä loimotti taas. Klo 20.00 aikaan Valthornsvägenillä oli sytytetty yksi auto tuleen. Palokunta saapui paikalle ja letkutteli liekit sammuksiin.
Poliisi tutkii tapahtumia tuhotyönä, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
25.7.2018 23:35

Joopa joo, ketään ei ole otettu kiinni – eikä oteta ! Muuten: kas kummaa, kun nuo uusruotsikot eivät ole honanneet, että lievän sivumyötäisen tuulen avittaessa kun nakkaa tupakantumpin pusikkoon, niin roihu on komee…Mutta sellaisen honaaminen vaatisi älynystyröitä, ja niitähän noilla perseillä ei ole. Muuten koko paskastan sverige palais tänä kesänä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
26.7.2018 00:03

Eikä semmoisia kaukoidän kynttiläkäyttöisiä minikuumailmapalloja ole nähneet telkkarissa. Metsäteiltä kun moisia lähettelee erittäin vaikeakulkuiseen maastoon, on vääräuskoinen taas kummissaan. Eikä montaa euroa maksa/kpl.
Eikä ne osaa kaljapullon kylkeen teippailla myrskytulitikkujakaan. Sisällön sekoittelusta puhumattakaan.
Moniosaajiksi osaavat kovin vähän. Hieman päättäväisyyttä ja juttuja ja valmista tulisi, mutta kun ei osaa, eikä jaksa viitsiä. Moisilla pikkuoperaatioilla ei saa kuin naapurin vihaiseksi ja sekin tod.näk. omaa viiteryhmää.

Valtsu
Valtsu
26.7.2018 03:01
Vastaa...  fatwantarkistaja

Se onkin mielenkiintoista, että poltellaan oman porukan autoja. Onko koulut jo poltettu?

Pertti Grandell
Pertti Grandell
26.7.2018 09:14
Vastaa...  Valtsu

vakuutupetoksia, helppoa rahaa, massii tulee joka tuutista, svennulandia on rikas maa….

Monta vuotta autogrilliä tuloksella nolla kiinniotettua?
Monta vuotta autogrilliä tuloksella nolla kiinniotettua?
26.7.2018 02:07

Herää kysymys: onko Ruotsin poliisi koskaan saanut ketään autonpolttajaa kiinni? En ainakaan muista.

Valtsu
Valtsu
26.7.2018 02:53

Kun ihmisen elämän tarkoitus on paskan tuottaminen.

huugo
huugo
26.7.2018 05:45

Ja Ruotsi elättää ja hyysää vielä näitä paskakikkareita, käsittämätöntä. Ei voi normaali järjellä ymmärtää.

Juuda
Juuda
26.7.2018 06:19

Kuorma-autoilijatkin ajavat ruotsin läpi lähes tyhjin ja lukitsemattomin tankein, kun pysähdyksessä kuitenkin varastetaan polttoaine. Jos tankki olisi lukittu, sen pohjaan kuitenkin lyötäisiin reikä. Rätyä mukaillen: Ruotsi on nyt PASKA MAA.

Turismi kärsii
Turismi kärsii
26.7.2018 08:21

Osaisiko Paavo vastata: Paljonko on turismi Ruotsiin vähentynyt 10- vuoden aikajaksolla? Lukua tasoittaa tietysti kotimaissaan lomilla käyvät elätit.

Anti Vihreä
Anti Vihreä
26.7.2018 10:05

Paljonko tuollainen auton polttaminen saastuttaa???
Samat tyypit jotka hilaavat pohjolaan kehitysmaalaisia myös yleensä pipertävät.
Aivan skitsoa porukkaa.

Pelle Peloton
Pelle Peloton
26.7.2018 10:33

Länsimaissa ei ole mahdollisuutta ottaa kiinni näitä rikollisia. Mamut eivät omistaan kantele eikä paikalla ole ollut kantaväkeä, ei siis ole länsimaisen oikeuden vaatimia todistajia.
Tässäkään ei monikulttuuristunut yhteiskunta voi toimia.

jippos123
jippos123
26.7.2018 11:22

Ruotsalaiset ovat kastroitu kansa. 10 vuoden sisällä siitä tulee pohjolan Libanon. Poliisia ei edes kiinnosta rikollisten kiinniottaminen, pelkäävät. Natsijahti vie kaikki resurssit.
Sitä saa mitä tilaa.

M
M
14.8.2019 11:29
Vastaa...  jippos123

Ruotsin poliisi keskittyneekin lähinnä ruotsalaisten poliseeraukseen. Monikulttuurisen kuningaskunnan muilla kulttuureilla ja kansoilla on omat lakinsa ja lainvalvojansa.