Tukholmaan ”pride-liikennevalot” Europriden kunniaksi

lataus (1).jpeg

Tukholman ”Europride” pidetään 4. elokuuta. Tapahtuma on suuri ja tänä vuonna myös kaupunki laittaa pientä extraa.

Keskustaan Vasagatanin ja Sergelin torin ympäristöön nimittäin laitetaan takavuosien tapaan ”pride-liikennevalot”, samkönade trafikljus. Valoissa on perinteisten figuurien sijasta mies-mies ja nainen-nainen-pareja.

Tukholman kaupunki katsoo, että Sergelin ympäristö on Ruotsin vilkkain ja myös suvaitsevaisin paikka ja pride-liikennevalot sopivat sinne erityisen hyvin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Tukholmaan ”pride-liikennevalot” Europriden kunniaksi

 1. Ehkä liikennevalojen symbolit on rinnastettavissa liikennemerkkeihin. Liikennemerkkien muoto on lienee laissa säädetty. Silloin Pride-liikennevalot voivat olla lainvastaisia.

  20
  1. Ainakin Suomessa on niin että kaikki merkit on määritelty. Jos tuollaiset li5ikennevalot ilmestyisivät Helsinkiin niin sitten mentäisiin niin että vaikkapa Mannerheimintiellä ajavat väittävät kaikkea oikealta tulevaa liikennettä.

 2. Ja läpsyt mukaan marssille, koska juuri seksuaalivähemmistöjen oikeudet ovat sydäntänsä lähellä! Jos läpsy saa ilmaisen ajokortin, niin vastineeksi hän antaa mieluusti yhden (1) lentoharjoituksen valkoisten heterojen sortamalle vähemmistöseksuaalille.

  11
  1. Suomessa roskaväki raahasi muslimit homostelemaan näille etukäteen kertomatta, että teistä tulee nyt lauma hinttejä ja kotona näkevät kaiken. Ne keräävät nyt pyhää vihaa vielä hetken ja mahdollisesti laukeavat ennalta arvaamattomasti jossain väkijoukossa.

 3. acc, mikään, siis ei mikään ole lainvastaista kunhan tarkoitus on hyvä ja aate oikea. Mutta miksi vain vihreitä ja punaisia homohahmoja? Eihän Tukholmassa paljon intiaaneja ole, vihreitä toki. Mihin on unohdettu hieman ehkä kellahtavaan vivahtavat aasialaiset, mustat ja ne kaikki ruskean 342 sävyä? Ei ole vastuuviranomainen ihan loppuun asti tätä asiaa ajatellut.

  Miksi muuten ylipäänsä pitää olla kaksi hahmoa? Täällä Ruotsin itäisessä vasallivaltiossa (trad.arr. RKP) riittää yksi.

  1. Niin ja miten kaksi edes riittää? Hybridisukupuolinen voi tulla vaatimaan omia liikennevaloja.

 4. Voisiko yhteiskunta olla yhtään mädännäisempi? Ruotsi mätäneet orgioista ja ylensyönnistä sekä sodomiasta sisältäpäin.

  19
 5. Eli jos on pride-pariskunta suojatiellä vihreillä valoilla, niin saa ajaa päälle. Vai miten nämä menee?

  11
 6. Rasisti svedu-siat! Eivät pätkääkään huomioi muita kulttuureita, eikä kunnia vieraitaan!!

  Jahka kalifaatti saadaan perustettua, tippuu tuommoiset valot ja niiden kaffiirien päät,jotka noita suunnitteli!

 7. Miten ihmeen monta kertaa vuodessa on pride marsseja ? Tuntuu että joka viikko taas uusi marssi eri kaupungissa. Olkoon kuka tahansa puolestani homo jos haluaa mutta tämä alituinen pride pakotus tiedotusvälineissä alkaa ärsyttää, eikö vähempikin riittäisi ?

  Marssisivat sitten vaikka maissa joissa homous on rikos, eikä täällä, mitä hyötyä marssia pohjoismaissa jatkuvasti muutakuin se että normaali kansalaiset ärsyyntyvät jatkuvasta gay rummutuksesta 🙁

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.